iPhone 13 vs iPhone 11

De bedste tmobile planer denne måned

Hvis du er på markedet for en iPhone-opgradering, er der ingen bedre tid end Black Friday for at overveje dine muligheder. Hver større transportør og forhandler synes at være tilbudt en aftale lige nu, hvilket er gode nyheder for dem, der ønsker at spare nogle penge. Plus, de nyeste iPhone 13 modeller ramte bare markedet, så nu er din første chance for at redde nogle rigtige kontanter på de nyeste enheder eller taske en god handel med en tidligere gen model.

Black Friday iPhone Deals:

På Apple, iPhone priser forbliver det samme hele året, men tredjeparts forhandlere og transportpartnere har lidt mere wiggle værelse, når det kommer til iPhone tilbud. Med shoppere klar til at købe, er Black Friday tid til disse steder at virkelig intensivere købere og få dem i døren med nogle morderbesparelser.

Uanset om du leder efter den bedste iPhone 13 Pro Deal eller bare vil snag den absolutte billigste iPhone-pris mulig, behøver du ikke se længere end lige her. Vi holder styr på iPhone-tilbud hele året, så vi kan fortælle dig præcis den rigtige aftale for dig, især forud for ferien, når det bliver meget sværere at analysere de virkelig gode tilbud og de værd at undgå.

Hvor skal man finde den bedste Black Friday iPhone tilbud

Med ferie shopping sæson på os har du masser af valg, når det kommer til, hvor man kan købe en iPhone. Du vil sandsynligvis først finde ud af, hvordan du vil købe det først, selvom. Ønsker du at købe det direkte eller på Apples opgraderingsprogram? Ville en operatøraftale, herunder service, giver mere mening for dig og din families behov? Besvarelse af disse spørgsmål vil gøre det lettere at indsnævre, hvor de skal kigge efter iPhone-tilbud, selvom nedenstående links er et godt sted at starte.

Hvornår begynder den sorte fredag ​​iphone tilbud?

Lige nu! Dybest set alle de Black Friday iPhone tilbud, vi skal se i år, er allerede tilgængelige. Mens sort fredag ​​2022 ikke officielt starter til den 26. november, har det ikke stoppet detailhandlere og luftfartsselskaber fra at afsløre deres bedste iPhone-tilbud allerede. Med produktion og forsendelsesproblemer i Galore i år, det gør det faktisk totalfølelse at købe tidligt, hvis du kan, så det er ikke dårligt.

Bedste Black Friday iPhone tilbud

I 2022 afslørede Apple sin iPhone 13 lineup. Den almindelige iPhone 13 og iPhone 13 mini har fremragende nye kameraer, forbedringer af batterilevetiden og et godt udvalg af farver, der gør dem til den bedste iPhone for de fleste mennesker. Med nedenstående tilbud kan du score Apples nyeste model for mindre.

iPhone | $ med handel

Synlig vil give dig $ 100 tilbage i form af et forudbetalt MasterCard samt et gratis sæt AirPods Pro med en iPhone 13 eller iPhone 13 mini denne sorte fredag. Porting i dit eksisterende nummer er påkrævet, og du får dine freebies efter tre servicebetalinger.

Bedste Black Friday iPhone Pro tilbud

Iphone 13 Pro og iPhone 13 Pro Virkelig op på Ante Når det kommer til Apples flagskibstelefoner med tilføjelsen af ​​en 120Hz Super Retina XDR-skærm med forfremmelse, teleekamera og op til 1TB lagerplads. Det er en beats af en telefon og bærer en heftig pris tag for al den magt, selvom du ikke behøver at betale fuld pris for en, hvis du ved, hvor du skal se.

iPhone Pro | $, off med trade-in

Bedste Black Friday iPhone Deals 2021

Du kan få op til $ 1.000 fra din iPhone 13 Pro køb, når du handler i Nan-kvalificeret enhed. Den bedste del er den enhed, du overlever ikke, ikke skal være i god stand. Du kan også få et $ 800 forudbetalt MasterCard, når du skifter.

Bedste Black Friday iPhone tilbud

Selvom det ikke længere er den nyeste model, har Apple holdt iPhone 12 rundt og reduceret sin pris, hvilket gør den til en attraktiv mulighed for dem, der ikke har brug for top-of-the-line-funktionerne og foretrækker i stedet at gemme Et par bucks. Detailhandlere og luftfartsselskaber er særligt interesserede i at flytte iPhone 12 enheder, så du måske kan score nogle store besparelser her.

iPhone | $ i Amazon Credit

På trods af at være et par år på dette tidspunkt, er iPhone 11 stadig en fantastisk telefon med en 6. -Inch-skærm, Dobbelt kameraopsætning og stadig-hurtig A13 Bionic-processor. Det vil stadig få et par flere års softwareopdateringer også. Dem, der ønsker en billig, men stor telefon, bør helt sikkert overveje det, hvis en god aftale afgrøder op.

iPhone | op til $ off

iPhone SE fortsætter med at holde sit sted i Apples iPhone-lineup som enheden til dem, der ønsker en fysisk hjemme-knap med Touch ID i stedet for Face ID. Opdateret i 2022, har det seneste specs som en A13 Bionic chip og 12MP kamera. Plus, der er en masse at sige til fortrolighed af dette design. Med en $ 399 startende pris, er det allerede en billig indgang til iPhone, men sort fredag ​​tilbud bør droppe at endnu lavere.

Iphone se | tolv måneder gratis service

Den overspillede en af ​​de mest overkommelige iPhones til nogensinde blive frigivet, iPhone 11 har næsten alt hvad du behøver pakket i et slankt design og til en brøkdel af prisen. Udførelsen i denne model kan sammenlignes med Pro og Pro Max modeller, bakket op af den freaky hurtigt A13 Bionic chip. Hop frem og tilbage mellem apps og funktioner med lethed, streame videoer problemfrit og skærpe dine gaming færdigheder med den helt nye Apple Arcade. Denne model er udstyret med en større softwareopdatering, der indeholder en fuldt moderniseret Fotos app og en mørk visningstilstand. Alt dette kan bruges og nydes på en kraftfuld hele dagen opladning.

Skærm

Uanset om du binge ser dine foretrukne nye show eller rulle dine feeds, displayet på iPhone 11 leverer fuldt ud. Denne model er udstyret med en 6. tommer Flydende Retina HD-skærm, lidt større end iPhone XS med sammenlignelig farve og bevægelse. Trin ind og ud af forskellige miljømæssige belysning og opleve den magi, der er True Tone teknologi, en auto-justering for farve og skærm intensitet baseret på dine omgivelser. LCD Multi-Touch skærm på iPhone 11 gør det muligt at styre alle funktioner på telefonen med enkle fingerbevægelser, og det er kronet med en finger-print resistent belægning for reduceret udtværing.

Kamera

Denne telefon gør det temmelig svært at tage et dårligt foto, uanset hvad din fotografering oplevelse er. IPhone 11 er udstyret med en helt ny 120-graders ultra-vidvinkelobjektiv til at tage filmiske billeder med et enkelt tryk finger. Dette er i medtaget i den nye ultra-wide 12-MP kamera linse, den samme primære kamera som iPhone Pro og iPhone Pro Max modeller. Tag bedøvelse, studie-niveau portrætter i den populære Portræt tilstand med TrueDepth funktionen, tage din pick af de mange skud fanget i HDR og Serieoptagelse, glem alt om gyngende billeder og video med billedstabilisering og skyde ren 4K video alt på iPhone optisk 11.

Andre funktioner

iPhone 11 er utrolig kraftfuld som 2022 begynder model, herunder de fleste af de store nye funktioner med spændende nye tilføjelser. De opgraderede foto og video apps giver dig mulighed for redigere direkte fra din telefon med lethed, og den nydesignede glas gør det til et af de hårdeste modeller til dato. Splash, støv og vandbestandighed opgraderes i iPhone 11 samt. Face ID gør det sværere end nogensinde for ubudne gæster for at låse denne model, og du kan ånde nemt med simpel trådløs opladning, når du er i et dilemma for tiden. IPhone 11 har alt hvad du behøver og mere, og det er til rådighed på Gazelle for endnu mindre.

Hvad er inkluderet

iPhone 12, men i forhold til iPhone 11 det er en stor forandring. Ikke alene får du den nye iPhone design med flade sider, hvilket giver mulighed for en mere kompakt formfaktor og lettere brug med én hånd, men du får også et stort løft i batteriets levetid, en hurtigere processor, opgraderede kameraer og en hel del mere.

Mens du læser om forskellene, glem ikke, at iPhone 13 koster omkring $ 800 dollars, mens du iPhone 11 sælges for kun $ 500, hvilket er en betydelig $ 300 dollars værd af en forskel.

Skærm og design

IPhone 13 er mere kompakt, mens du stadig byder den samme 6. "skærmstørrelse som iPhone 11. Se, iPhone 11 er ekstra bred på grund af de tykkere kanter rundt på skærmen, som tilføjer bredde og gør det svært at fatte med den ene hånd, mens iPhone 12 er mærkbart mere kompakt

. Bemærk, hvordan iPhone 11 er meget bredere, tykkere, og faktisk vejer en hel del mere for trods det, mange af os finde de flade kanter på. iPhone 13 faktisk gøre det sværere at gribe fast, mens den ældre design med afrundede sider er mere ergonomisk

. mens begge telefoner har samme 6. -inch skærmstørrelse, iPhone 13 anvendelser en OLED-skærm med dybere sort og overlegen kontrast i forhold til den ældre LCD-typen skærm på iPhone 11, hvor sorte synes udvasket og farver ser ikke helt så livlig, plus du får en ghosting effekt, mens du ruller. ud over det, den iPhone 13 har også en højere opløsning på 1170p sammenlignet med blot 828p på iPhone 11, en anden synlig diffe ærbødighed.

Et moderne funktion, der mangler på begge, dog er en hurtig opdateringshastighed. Desværre, den nyere iPhone 13 stadig kører ved 60Hz, ligesom iPhone 11. Apple har forbeholdt sig super glat 120Hz Promotion skærme for sin iPhone Pro serie, der koster en hel del mere.

Kameraer.

Fotografiske stilarter, som i det væsentlige er fotofiler på steroider. Du kan gøre lokale redigeringer i realtid, og du kan se resultaterne lige i kameraet søger . Du kan også oprette et yndlingsudseende, være det med mere levende farver eller afdæmpede tonaler. Vælg blot din personlige stil, og du kan få iPhone Husk at personlige præferencer og senere bruge det på tværs af alle dine fotos.

Kinematisk tilstand, der automatisk kan rakke fokus på en kunstnerisk effekt. Dette ser helt sikkert lidt hårdt ud, især hvis du optager på standardindstillingerne, men vi har fundet ud af, at hvis du sætter det på F / 7, kan du stadig få en glædeligt sløret baggrund med meget få genstande.

Lydkvalitet

iPhone 13 er boomy og overrasker med en rigelig lyd, som du ikke forventer ud af en telefonhøjttaler. Iphone 11 er derimod kun anstændigt, og har ikke helt den samme slag og klarhed. Hvis du kan lide at lytte til musik lige ud af din telefon, eller bare se mange videoer eller spille spil uden hovedtelefoner, er iPhone 13 en mærkbar opgradering med hensyn til lydkvalitet.

Performance: Apple A vs A

Apples brugerdefinerede silicium har ført til ydelser i løbet af de sidste par år, og denne ledning fortsætter kun med den nye Apple A15 Bionic-processor i iPhone 13. Du får forbedringer på alle fronter: CPU, GPU, AI og endda kameraet ISP.

T-mobiltelefonopgraderinger i december

Men det er ikke at sige, at alt har opholdt sig det samme for T-Mobile. Transportøren har fjernet en række af sine mindre pay-as-you-go og forudbetalte planer. Nu er de muligheder, der forbliver, næsten alle bygget omkring ubegrænsede data. Heldigvis er T-Mobiles muligheder generelt stadig let at forstå, og dets forudbetalte planer tilbyder ekstra overkommelighed .

Mange luftfartsselskaber viser en pris og har derefter skatter, gebyrer og uventede afgifter på toppen, der dramatisk kan ændre den pris, du tror, ​​du skal betale hver måned. T-Mobile undgår det for sine flagskibsplaner ved at opkræve dig kun den pris, du ser, når du vælger din plan "skatter og gebyrer, inkluderet i denne pris. Vandene bliver muddied nogle, når de ser på andre planer fra T-Mobile, som ikke er så rent snit om deres endelige pris.

Hurtige links

T-Mobile Trade-in Rabatter på top Phonest-Mobile har de øverste telefoner tilgængelige, som iPhone 11 og Galaxy S10e. Og med en kvalificeret handel eller ny linje kan du opgradere til disse telefoner og spare hundredvis af dollars via månedlige kreditter til din regning.

Vigtig

USCellular nær Waynesboro, PA-mobiltelefoner planlægger

USCellular nær Waynesboro, PA-mobiltelefoner planlægger

Min bil Butler tilbyder ekstraordinære auto detaljer til Waynesboro, PA og de omkringliggende områder. Tjek det, der gør os anderledes end konkurrencen.

Tmobile w Main St Stonewall Dr 2 Waynesboro, VA

Tmobile w Main St Stonewall Dr 2 Waynesboro, VA

Sammenlign og find de bedste mobiltelefonplaner i Waynesboro, VA. Hvilken mobiltelefonbærer har den bedste dækning i Waynesboro, VA

Tmobile Whitehall Åbningstider 2703 MacArthur Commons

Tmobile Whitehall Åbningstider 2703 MacArthur Commons

Temobile Whitehall Township Whitehall, 2552 MacArthur RD PA 18052 Store timer, anmeldelser, fotos, telefonnummer og kort med kørselsvejledning.

Fix Sort skærm Ny mens modtagende opkald i Android Lollipop af Patricbensen

Fix Sort skærm Ny mens modtagende opkald i Android Lollipop af Patricbensen

Bare tog en ny LG V10 og Im få fejlmeddelelser på min telefon, når du tilslutter til min skoler wifi netværk. Det vil sige, ER081 og at ...

Tmobile WiFi CellsPot Asus WirelessAc1900 Dualband Gigabit Router til 59 afsendt dansdeals. om

Tmobile WiFi CellsPot Asus WirelessAc1900 Dualband Gigabit Router til 59 afsendt dansdeals. om

Opdater Hvis varen ser ud til at vise ud, kan du prøve en anden webbrowser eller prøve igen senere. T Mobil. OM har tmobile tmac1900 wifi cellspot router certificeret preowned på salg til 49. ...

Data Planer kun trådløst internet support oversigt

Data Planer kun trådløst internet support oversigt

Tmobile har lanceret tre nye Workingfromhome produkter, der regner med, at selvom vaccinationer kan være mere almindelige, er en tilbagevenden til kontoret stadig en lang

Tmobile Welsh Blair Mill Rd. Willow Grove, PA

Tmobile Welsh Blair Mill Rd. Willow Grove, PA

Køb de nyeste tmobile produkter på Tmobile Willow Grove Park Mall Inline i Willow Grove, PA. Gennemse i lagerenheder, ring eller book en aftale i dag.

Tmobile, Willow Lawn DR i Richmond

Tmobile, Willow Lawn DR i Richmond

Butikkerne på Willow Lawn Store-lister og andre oplysninger, herunder et mall-kort, nærliggende indgivelsesmuligheder og et kort til indkøbscentre placering i Richmond, VA. Dette center indeholder 36 butikker og 1 restaurant.

Tmobile produkter på Tmobile Kirkwood Hwy Duncan i Wilmington, DE

Tmobile produkter på Tmobile Kirkwood Hwy Duncan i Wilmington, DE

Metro af T Mobile 4720 Kirkwood Highway Kirkwood Hwy www. Etrobytmobi ... 30251675 ... Wilmington, DE, Amerikas Forenede Stater anmeldelser og oplevelser pr. Real locals. Oplev de bedste lokale restauranter, barer, caféer, saloner og meget mere på Tupalo

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.