iphone 7 plus 128gb sort meget god

Apple iPhone 7 plus 128GB Rose Gold Pris, Specifikationer, Review December, 2021

IOS App Store indeholder over en million højkvalitets applikationer. En overflod af muligheder for produktivitet, kreativitet og spil betyder, at du kan spille mere, gøre mere og opnå mere, hver dag.

Fang de skud, du aldrig har fanget før

iPhone 7 plus kabinet blev re-engineered for at gøre den første stænk, vand og støvbestandig iPhone. Den nye LED-baggrundsbelyste native opløsning "Retina HD" -displayet er den bedste og lyseste nogensinde på en iPhone. IPhone 7 Plus introducerer et stereohøjttalersystem for at bringe en kraftig, fordybende lydoplevelse. Den taptiske motor efterligner en Home-knap Tryk på, relæ systemmeddelelser og forstærkning Audio Alerts.

Den mest kraftfulde iPhone

Det drives af en A10 Fusion Chip, den mest kraftfulde chip nogensinde i en smart telefon. IPhone 7 plus quad-core processor fokuserede på høj ydeevne og effektivitet og gør det muligt for et flertal af dine opgaver at blive udført med en brøkdel af strømmen. Det giver dig også den længste batterilevetid ud af enhver iPhone.

Hvad er inkluderet

Vi accepterer returanmodninger i 30 dage efter levering. Du skal blot kontakte os på 1-800-Gazelle eller e-maile os via den kontakt US-formular. Vi vil levere en forudbetalt FedEx eller USPS label og udstede en restitution inden for 5-7 dage.

Det ligner nogen på dit netværk har gennemsøgt vores websted. Din IP-adresse er blevet registreret af vores bot-filter og er derfor blevet midlertidigt blokeret. For at fjerne blokken skal du klikke på knappen nedenfor, og vi vil fortryde denne handling.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Alle Mint + iPhones og Android-smartphones er ulåst og SIM-fri. Vores mint + værdi iPhone 7 plus ser lidt mere elsket, men er stadig i meget god stand. Mint + Value Phones kan have overfladisk ridser på bagsiden, sider og skærm, men vil fungere som nyt, og du får en 12 måneders garanti for at tænke på lethed. Mint + Value iPhone 7 Plus gendannes til fabriksindstillinger, hvilket sikrer, at din nye værdi iPhone 7 plus fungerer perfekt

Med forbedret præstationskapacitet sammen med en høj opløsning 5. tommers display med lysere farver end nogensinde før og avancerede kameraindstillinger, er iPhone 7 Plus en premium-smartphone med avancerede funktioner. Vores pristine mint + værdi iPhone 7 Plus er fuldt funktionel, hvilket sikrer, at alle originale iPhone-funktioner fungerer perfekt. Mint + Value iPhone 7 Plus er pakket fuld af fantastiske funktioner, herunder;

Alle mynte + renoverede iPhones og smartphones har været fabriksindstillet, data tørret og batterycyklus testet â € "Sikring af din værdi Mint + iPhone 7 Plus er i fremragende arbejdstilstand. Alle Mint + Value iPhones er ulåst, kontraktfri og indeholder et års garanti. Alle Mint + Værdi iPhones omfatter en SIM PIN, certificeret Mint + kort, service folder og gratis forsendelse på alle ordrer over â,¬50

Dynamisk en fusion chip

Perders for den lilla iPhone 12 og 12 mini, såvel som AirTags, er nu live

A10 Fusion Chip med 64-bit arkitektur featured i iPhone 7 plus model er den første Apple-produceret quad-core system-on-a-chip. Den består af to højtydende kerner til krævende opgaver som spil, og to særdeles energieffektive kerner til normale opgaver. Det er indlejret med M10 bevægelighed coprocessor der opsamler og overfører data fra følerne til CPU'en.

Commendable gb kapacitet

Brug den enorme 128 GB lagerkapacitet til sikker-holde hver eneste lille information, du føler er vigtigt for dig. Denne telefon er blevet udformet under hensyntagen til behovet for at holde hver hukommelse i live. Nu behøver du aldrig at bekymre dig om at miste dine vigtige dokumenter og filer.

Spændende nethinden HD-skærm

Apple iPhone 7 Plus kommer i en 1920 x 1080, som gør det muligt for telefonen at reagere på subtile vandhaner. Telefonen giver en 5. Inches Display, der giver dig mulighed for at interagere med alt i en mere kraftfuld, mere responsiv måde med 3D-touch, der leveres med bred farve-gamut. Volumen- og låseknapperne sammen med højttalere er Intrained på kanterne for at give det et slankt udseende.

Meget Receptive Sensorer

Apple iPhone 7 Plus leveres med installerede følsomme sensorer som Touch ID fingerprint sensor til sikkerhed og oplåsning, treakse gyro for at detektere vinkelhastighed, barometer til vejr prognoser , nærhedssensor, accelerometer , accelerometer og en omgivende lyssensor.

Enormt resistent

IPhone 7 Plus er designet til at være stænk, vand og støvbestandig. Modstanden testes og bedømt IP67 under IEC Standard 60529. Nu behøver du aldrig bekymre dig om stænk, eller støvpartikler ridser din telefonoverflade.

Fremragende kameraer og flash

Få klare, blurfri billeder med de 12 MP Dual primære kameraer, der leveres med optisk billedstabilisering. Det giver 10x zoomkapacitet for at give dig bedste kvalitetsbilleder. Quad-LED True Tone Flash justerer i henhold til miljøets farvetemperatur, hvilket resulterer i skarpere, mere stærkt oplyste fotos. Det har også et 7 MP FaceTime kamera til at fange fantastiske selfies.

Sikkerhed og privatlivets fred

Berørings-id giver dig mulighed for at bruge dit fingeraftryk i stedet for en adgangskode for at forhindre Uautoriseret Adgang til din enhed. Hvis en app ønsker dine placeringsoplysninger eller personlige data, har den brug for din tilladelse først. De funktioner, der er indbygget i Safari, giver dig mulighed for at forhindre, at websteder spore dig, gennemse privat og blokere cookies.

IOS 10 tilbyder den mest avancerede sikkerhed for ethvert mobil operativsystem. Hardware- og firmwarefunktionerne er designet til at beskytte mod malware og vira, mens iOS-funktioner hjælper med at sikre dine personlige oplysninger. Samtaler over Imessage og FaceTime er krypteret, så ingen, men dig og den person, du taler til, kan se eller læse, hvad der bliver sagt, mens du kommunikerer.

Udforsk funktionerne i Apple iPhone plus GB Smartphones

Apple udgav iPhone 7 plus 128 GB model i 2022. Hvis du leder efter en af ​​disse smartphones, kan du finde et overkommeligt udvalg af både nye og præ-ejede enheder til salg på eBay. Lær at vide lidt om nogle af de fælles træk ved Apple iPhone 7 plus 128 GB smartphones kan hjælpe dig med at vælge den specifikke model, der appellerer til dig.

Apple tilføjede et par funktioner til iPhone 7 plus 128GB-model for at sætte det adskilt fra standardversionen. Her er blot nogle få af de slags designelementer, du kan forvente at finde, når du køber en Apple iPhone 7 Plus til salg på eBay:

Du kan finde Apple iPhone 7 plus smartphones til salg i lignende ny tilstand med den originale emballage intakt. Du vil dog også se et bredt udvalg af brugte 128 GB Apple iPhone plus modeller til salg på eBay samt. I de fleste tilfælde kan præ-ejede iPhone 7 plus-enheder have små tegn på kosmetisk slid, der er normale for brugte genstande, men disse smartphones er beregnet til at fungere normalt for dine kommunikationsbehov. Skulle du have brug for flere smartphones, kan du købe forud ejet Apple iPhone 7 Plus-modeller med 128 GB-lagerbeholdning, være en god måde at få de enheder, du har brug for til en pris, der virker for dig. Du kan muligvis finde ud af yderligere oplysninger om iPhone 7 Plus, når du gennemser den brugte Second-Hand-sektion på eBay.

En af de vigtigste måder, du måske vælger versionen af ​​Apple iPhone 7 plus på eBay, der fungerer for dine behov, er at vælge Smartphone's låstatus. Du kan vælge en telefon, der allerede er parret med en større netværksholder, hvis du ønsker det. Dette valg kan være en god mulighed for dig, hvis du har en kontrakt med et netværk. Du kan også finde fabriksindlåst iPhones, der ikke er bundet til enhver transportør.

Beskrivelse.

iPhone 7 forbedrer dramatisk de vigtigste aspekter af iPhone-oplevelsen. Det introducerer avancerede nye kamerasystemer. Den bedste ydeevne og batterilevetid nogensinde i en iPhone. Immersive stereohøjttalere. Den lyseste, mest farverige iPhone display. Splash og vandmodstand. Og det ser ud så meget ud som det er. Dette er iPhone 7.

To kameraer, der skyder som en

iPhone 7 Plus har ikke kun et helt nyt kamera system, det har to. Det samme 12mp vidvinkel kamera, der på iPhone 7 fungerer med et 12MP-telefotograferingskamera, der kan blive endnu tættere. Det betyder, at du kan få zoom af høj kvalitet fra længere væk. Og med en helt ny dybde-of-field effekt vil portræt skud se bedre end nogensinde. Sig hej til verdens bedste foto op.

Zoom ind i fremtiden

Takket være Dual-Camera-systemet og gennembrud ISP-teknologi på iPhone 7 Plus kan du nu få super skarpe close-up fotos og videoer med optisk zoom ved 2x. Og du kan blive endnu tættere på en forbedret digital zoom, der giver dig mulighed for at skyde op til 10x for fotos og 6x for video.

Bygget til at være vandtæt

Med hele kabinettet Reengineered er iPhone 7 det allerførste vandâ € 'resistent iPhone. Så nu er du beskyttet som aldrig før mod spild, stænk og endda støv. Du kan tage din iPhone 7 med ethvert eventyr.

Designet med et nyt niveau af innovation

iPhone 7 når et nyt niveau af innovation og præcision. Jet Black Finish er som intet Apple nogensinde har lavet. Kabinettet er stænk og vandtæt. Home-knappen er helt reengineered . Og med et nyt unibody design, der er sømløs til berøring, føles iPhone 7 så fantastisk som det ser ud.

Vigtig

Apple iPhone 8 Plus Specs Speed

Apple iPhone 8 Plus Specs Speed

To bigsize budget iPhones gå hoved til hoved.

Apple Iphone 8 Plus Pris I Pakistan Specifikationer, anmeldelser Egenskaber, 19 Dec. 2021

Apple Iphone 8 Plus Pris I Pakistan Specifikationer, anmeldelser Egenskaber, 19 Dec. 2021

Renoveret iPhone 8 Plus Bedste pris Ny batteri Unlocked 30 dage pengene tilbage garanti 36 måneder garanti gratis forsendelse Op til 70 fra.

Du skal muligvis opdatere din browser

Du skal muligvis opdatere din browser

Støtte til Argos-produktet 1117772, Apple Lightning til 30pin adapter. Inkluderer instruktionsmanualer, brugervejledninger, videoer og telefonhjælpelinjer

Belkin 3. mm lydkabel med Lightning Connector

Belkin 3. mm lydkabel med Lightning Connector

At lytte til musik i bilen er en af ​​de lysere pletter i kørslen, og kan gøre en daglig pendler meget mere tålelig. Hvis du ønsker at lytte til musik på din iPhone 6, kan du tilslutte din iPhone til biler stereoanlæg og højttalere, som er meget højere og bettersounding end

The Best Bluetooth Kits til hver bil Stereo

The Best Bluetooth Kits til hver bil Stereo

Køb Iphone Aux Kabel og få de bedste tilbud til de laveste priser på eBay Store besparelser Gratis levering Collection på mange elementer

7Eleven Australien Vidunderligt Lettere

7Eleven Australien Vidunderligt Lettere

Mekl telefona vciu vai KDU citu telefona vai datora aksesuru Ienc un noskati savjo LMT eveikal

Black Friday Apple Deals Find en ny iPhone eller et par AirPods til deres laveste prispriser

Black Friday Apple Deals Find en ny iPhone eller et par AirPods til deres laveste prispriser

Butikker og Online RetailersLike Best Buy, Walmart og Amazonare tilbyder Black Friday Apple tilbud på alle mulige produkter som iPads, Airpods og MacBooks. Find din næste opgradering lige her.

Den bedste iPhone, Android og BlackBerry apps

Den bedste iPhone, Android og BlackBerry apps

Dont sætter sig for de forudinstallerede apps Apple, Microsoft og Android, hold dig med. Bland det lidt op

Opdater første mad Bestilling App Best Carplay Apps til iPhone

Opdater første mad Bestilling App Best Carplay Apps til iPhone

Fra sociale netværk til spil til vinthued fotografering, går iPhone og apps hånd i hånd. Selvom iPhone-fans konstant søger det nyeste og største af disse kompakte programmer, kommer iPhone ud af boksen med mere end 20 indbygget eller indfødte applikationer. For iPhone 5 opdaterede Apple mange ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.