Er mobiltelefon tårn stråling en sundhedsfare

Mobil telefon basestationer og sundhed

I år har der været angreb på 5G tårne ​​rundt om i verden er forbundet med coronavirus frygt. Sidste år den belgiske regering standsede en 5G-test i løbet af stråling bekymringer. Schweiz overvåger risici, som det 5G-netværket. Et medlem af det britiske Underhus advarede parlamentet af de "utilsigtede konsekvenser" af 5G opgraderingen.

Hvis du går grave i påstandene bag denne frygt, vil du opdage nogle virkelig vilde konspirationsteorier. Nogle mennesker hævder, at 5G er i de samme bølgelængder som våben. Eller at det bliver brugt af militæret til at bryde fjendens ånd.

Folk har argumenteret for, at de mindre bølgelængder, der anvendes i hver ny generation af mobiltelefon-infrastruktur aldrig er blevet testet, og derfor er vi forsøgskaniner for denne teknologiske eksperiment. I det store og påstande om de skadelige virkninger af 5G er ikke langt fra homoseksuelle frøen konspirationer.

"De bølgelængder, at 5G anvendelser og vil bruge alle helt sikker og har været i forskning og afprøvning i årtier," Howard Jones, lederen af ​​teknologi kommunikation på Storbritanniens mobile netværksudbyder EE, recently forklarede til The Guardian.

Brug højere frekvenser har både fordele og ulemper. Jo højere frekvensen af ​​en radiobølge, jo kortere bølge selv. Svarende til lydbølger, kortere bølger mister energi hurtigere når de bevæger sig, så de dækker mindre afstand.

Det område, som telefonen tårn - også kendt som en basestation - kaldes en 'celle', og disse områder normalt omkring 1 til 20 kilometres bred, selv om de kan være meget mindre, afhængigt af hvor mange telefoner der er i området.

Ved svagere frekvenser, den ene tårn dækker mindre område, derfor du har brug for flere tårne. Men betyde kortere bølger også, at mange flere enheder kan tilsluttes til én telefon tårn på en gang. 5G potentielt tilbyder netværksforbindelse hastigheder, der vil være væsentligt højere end, hvad der er tilgængelige i øjeblikket.

En af grundene til folk er så bekymret 5G, er, at det nye netværk kan understøtte frekvenser på op til 300 GHz, selvom de forskellige lande, hvor det er at blive rullet ud, vil lægge loft frekvenserne forskelligt.

Disse højere frekvenser kaldes 'millimeter bølgelængder', da de er mellem 1 og 10 millimeter i bredden. Kortere bølger med deres større energi kan virke farligt for pålydende, men der er ikke grundlag for disse bekymringer.

"Højere frekvens betyder ikke højere intensitet: det er virkelig som at sammenligne blå med rødt lys â €”det er en anden bølgelængde," Andrew Wood, en elektromagnetiske biologiske virkninger forsker fra Swinburne University i Australien, fortalte ScienceAlert.

"For 5G 26 GHz radio bølge absorberes i de ydre lag af huden frem for at komme ind i hjernevævet Der er nerveender i huden, som advarer om enhver overeksponering.."

Fordi kortere bølgelængder ikke trænge ligesom længere dem, det betyder også 5G telefon tårne ​​skal placeres tættere på hinanden, noget som ikke imponere dem, der allerede nervøs den allestedsnærværende tilstedeværelse af radiobølger i vores miljø.

"En anden væsentlig ændring for 5G bliver at centralisere meget af den behandling, der før i tiden blev udført på basestationen Beskæftiger sig med den høje tæthed af enheder og gør sofistikeret kræver en hel del af computerkraft," forklarer Philip Branch fra Swinburne University of Technology til samtalen.

Så hvorfor er folk så bange? Frygten for elektromagnetisk stråling er ikke noget nyt; den mest enkle forklaring er, at løftet om en 5G udrulningen bare bringer op de samme gamle teknologi bekymringer folk har haft i årtier - lige klædt i en ny forklædning.

Mobiltelefoner, mobiltelefon tårne ​​og antenne installationer er vant til at gøre det muligt for trådløse behov canadiere kommunikation. Lær om sikkerheden af ​​mobiltelefoner, mobiltelefon tårne, antenner og 5G-teknologi.

På denne side

Mobiltelefon-tårne ​​og andre antenne installationer er normalt placeret på hustage, tårne ​​og elmaster. Mobiltelefon-tårne ​​bruge mere strøm end mobiltelefoner men radiofrekvens EMF de udsender er meget længere væk fra kroppen. Det betyder, at dit eksponeringsniveau fra sådanne antenner er normalt meget lavere end dit eksponeringsniveau fra at bruge en mobiltelefon.

Om G-teknologi

Baseret på de tilgængelige videnskabelige beviser er der ingen sundhedsrisici ved udsættelse for de lave niveauer af radiofrekvens EMF, som folk udsættes for fra mobiltelefoner, mobiltelefon tårne, antenner og 5G-enheder.

Tusindvis af videnskabelige undersøgelser har evalueret sikkerheden ved radiofrekvens EMF. Bevis fra disse undersøgelser etablerer kun 2 negative sundhedsvirkninger, der kan forekomme på niveauer over de canadiske grænser:

Misinformation og sundhedsmæssige bekymringer

En anden hyppig bekymring er potentialet for radiofrekvens EMF for at øge risikoen for kræft. De videnskabelige beviser understøtter ikke en forbindelse mellem kræft og eksponering for radiofrekvens EMF på de niveauer, der er tilladt af canadiske eksponeringsretningslinjer. Der har været nogle undersøgelser, der rapporterer en stigning i forekomsten af ​​hjernekræft blandt langsigtede, tung mobiltelefonbrugere. Men andre undersøgelser udført rundt om i verden, herunder undersøgelser Vurdering af Brain Cancer Trends blandt store befolkninger, finder ikke ændringer i hjernecancerincidens. Dette er trods udbredt brug af mobiltelefoner i løbet af de sidste 25 år.

Der er ingen etableret videnskabeligt bevis for, at de, der bruger mobiltelefoner, har øget risiko for at opleve negative helbredseffekter med de canadiske grænser på plads. Dette omfatter børn og teenagere. Men hvis du ønsker at reducere din eksponering for radiofrekvensem fra mobiltelefoner, kan du gøre det ved at:

Vurdering af videnskaben

Nogle mennesker har udtrykt bekymring over, at levende, arbejde eller gå i skole nær et mobiltelefonstårn kan øge risikoen for kræft eller andre sundhedsmæssige problemer. På dette tidspunkt er der meget lidt bevis for at støtte denne ide. I teorien er der nogle vigtige punkter, der ville argumentere for, at mobiltelefon tårne ​​er i stand til at forårsage kræft.

Høje niveauer af RF bølger kan forårsage opvarmning af kropsvæv, men energiniveauerne på jorden nær et mobiltelefontårn er langt under de niveauer, der er nødvendige for at forårsage denne effekt. Indtil videre er der ingen beviser for offentliggjorte videnskabelige rapporter om, at mobiltelefon tårne ​​forårsager andre sundhedsmæssige problemer.

Denne hjemmeside bruger cookies, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse muligt. Cookieinformation gemmes i din browser og udfører funktioner som at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside og hjælper vores team til at forstå, hvilke dele af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.

Hvad er G?

Bare log ind på hjemmesiden, tænd din enhedsplads eller indtast din adresse og tjek antallet af mobiltelefon tårne ​​i området. Det giver dig også de detaljer, som Cell Phone Tower tilhører, om det er 2G, 3G eller 4G, og om det overholder de nuværende strålingsnormer.

Denne portal vil forhåbentlig fjerne flere myter og misforståelser , der er blevet begået. Der har ikke været nogen videnskabelige undersøgelser, der viser, at lavt niveau strålinger udsendt af mobiltelefon tårne ​​kan have negativ indvirkning på vores helbred. Denne hjemmeside vil give folk mulighed for at lære om EMF-stråling og emissionerne ved tårne ​​nær dem, siger Manoj Sinha, minister for kommunikation.

Mobiltelefoner er afgørende for vores udvikling, især efter push af PM til kontantløse økonomi og digitalisering. Og folk bør ikke sprede rygter uden videnskabeligt bevis, tilføjede ministeren.

Men i 2022 Verdenssundhedsorganisationer Internationalt Agentur for Forskning om Cancer Classified EMF stråling som muligvis kræftfremkaldende. Rapporten sagde, at der var begrænsede beviser for at understøtte, at udsættelse for stråling kunne forårsage gliom, en type kræft, der opstod i hjernen eller rygsøjlen og akustisk neurom, en langsomt voksende tumor, der udvikler sig på hovednerven fra det indre øre til hjerne.

En indisk interministerialudvalgsrapport fra 2022 siger, at i mangel af nogen afgørende Videnskabelig dokumentation for negativ virkning af EMF-stråling på menneskers sundhed følger Indien ICNIRP EMF-standarderne. Dette er de internationale strålingsnormer.

Telekommunikationsindustrien og deres eksperter har anklaget mange forskere, der har undersøgt virkningerne af mobiltelefonstråling af "FEAR MONGERING" over fremkomsten af ​​Wireless Technology's 5G. Da meget af vores forskning er offentligt finansieret, mener vi, at det er vores etiske ansvar at informere offentligheden om, hvad den peer-reviewed videnskabelige litteratur fortæller os om sundhedsrisici fra trådløs stråling.

Da FCC vedtog disse grænser, hovedsagelig baseret på forskning fra 1980'erne, har overvejelsen af ​​peer-reviewed forskning, mere end 500 undersøgelser, fundet skadelige biologiske eller sundhedsmæssige virkninger af eksponering for RFR ved intensiteter for lavt til at forårsage Væsentlig opvarmning.

Talrige nylige videnskabelige publikationer har vist, at EMF påvirker levende organismer på niveauer langt under de fleste internationale og nationale retningslinjer. Virkninger omfatter øget kræftrisiko, cellulær stress, stigning i skadelige frie radikaler, genetiske skader, strukturelle og funktionelle ændringer af reproduktivt system-, lærings- og hukommelsesunderskud, neurologisk Disorders og negative virkninger på det generelle velfærd hos mennesker. Skader går godt ud over menneskeheden, da der er voksende tegn på skadelige virkninger for både plante- og dyrelivet.

De forskere, der undertegnede denne appel, udgør sandsynligvis størstedelen af ​​eksperter om virkningerne af nonioniserende stråling. De har udgivet mere end 2.000 papirer og breve på EMF i professionelle tidsskrifter.

Baseret på forskningen, der blev offentliggjort siden 2022, herunder menneskelige og dyreforsøg og mekanistiske data, har IARC for nylig prioriteret RFR at blive gennemgået igen i de næste fem år. Da mange EMF-forskere mener, at vi nu har tilstrækkelige beviser til at overveje RFR som enten et sandsynligt eller kendt humant kræftfrisk, vil IARC sandsynligvis opgradere det kræftfriske potentiale i RFR i den nærmeste fremtid.

Ikke desto mindre, uden at foretage en formel risikovurdering eller en systematisk Gennemgang af forskningen om RFR sundhedseffekter, bekræftede FDA for nylig FCCS 1996-eksponeringsgrænserne i et brev til FCC, idet de anførte, at Agenturet havde konkluderet, at der ikke er nogen ændringer i de nuværende standarder, der er berettiget på dette tidspunkt, og at NTP'er eksperimentelle resultater ikke bør anvendes på brug af human mobiltelefon. Brevet oplyste, at de tilgængelige videnskabelige beviser til dato ikke understøtter negative sundhedsvirkninger hos mennesker på grund af eksponeringer på eller under de nuværende grænser.

Vigtig

Recargas Cubacel, llamadas y SMS en Cuba y el mundo.

Recargas Cubacel, llamadas y SMS en Cuba y el mundo.

TopUp forudbetalt mobiltelefon med Bitcoin, litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Dash eller XRP i El Salvador med det samme.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Vil du sende og modtage beskeder uden at være bundet til din telefon konstant Prøv ud af en af ​​disse muligheder

Praktisk Mobile Forensics

Praktisk Mobile Forensics

Praktisk Mobile Forensics

Metro PCS Gratis Samsung Galaxy J7 Amazon Prime medlemskab Clark Tilbud

Metro PCS Gratis Samsung Galaxy J7 Amazon Prime medlemskab Clark Tilbud

Find kontaktoplysninger for Metro Ved tmobile tidligere MetroPCS, og finde links til online ressourcer til at hjælpe dig betale din regning og gøre anden konto ...

Apple iPhone 12 5G PRODUCTRed 128GB

Apple iPhone 12 5G PRODUCTRed 128GB

Find mange gode nye brugte muligheder og få de bedste tilbud til Apple iPhone 12 PRODUCTRED 64GB Unlocked til de bedste online priser på eBay Fri fragt ved mange produkter

Apple iPhone 13 256 GB, rød cellebuddy

Apple iPhone 13 256 GB, rød cellebuddy

Få kredit mod iPhone 13 og iPhone 13 mini, når du handler i en smartphone. Lav lave månedlige betalinger på 0 apr. Køb nu med hurtig, gratis forsendelse.

Er gamestop renoverede iphones godt

Er gamestop renoverede iphones godt

Er det værd at købe den nyeste Apple iPhone 11, X, 8 Plus eller 8, eller vil en ældre iPhone 7 eller 6S gøre det trick, vores eksperter afslører de bedste værdi iPhone-modeller, som har det bedste kamera og hvis de er bedre end Android-telefoner.

Pardon Vores Afbrydelse

Pardon Vores Afbrydelse

Con el reloj inteligente Pebble Stål, puedes leer Correos electrnicos, mensajes de textos, llamadas entrantes, calendarios y Acceder en tus APLICACIONES favoritas desde tu mueca.

Sådan Hard Reset Blackberry Aurora Swopsmart

Sådan Hard Reset Blackberry Aurora Swopsmart

Her er den komplette guide om nulstilling BlackBerry Z10 mobil. ou kan nemt hard reset, Factory Reset Unlock af BlackBerry Z10.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.