JBL PartyBox OnTheGo og PartyBox 310 deltage i festen

JBL lancerer PartyBox Bluetooth-højttalere, True trådløse øretelefoner Digital Trends

Korrekt parti soundPut sammen en 240 watt forstærker, quad højttaler array og bas refleks kabinet og du er garanteret dyb, kraftfuld lyd thats mere end nok til at få gang i festen. Denne super-store fest højttaler gør ikke bare gå højere end dit gennemsnitlige Bluetooth højttaler, det går også meget lavere, hvilket bringer mere end blot en smag af klubben til din personlige mødested.

Lys showWith sin fulde panel lysshow, de PartyBox 310 tilbud det visuelle til at matche lyden. Farvede lysdioder reagere og strobe til musikken, der matcher den soniske påvirkning af musikken. Til nem kontrol i mørket, den indbyggede baggrundsbelysning gør kontrollerne let at finde.

Bluetooth connectionBluetooth parring gør det nemt at oprette trådløs forbindelse op din smartphone, tablet eller bærbare computer. Fra en simpel spilleliste strøm fra din smartphone til en fuldt blandet, pro opsætning streamet fra en bærbar computer, Bluetooth holder forbindelsen wire-fri.

USB-afspilning og AUX 3. mm inputsIf du foretrækker at holde indgangskilden wired, en 3. mm-indgangen giver dig tilslutte op til en mixer eller musikkilde den konventionelle måde. En USB-interface kan du tilslutte og afspille din lagrede musik fra en USB-medieenhed.

JBL har omdefineret stor, boomer Bluetooth-højttalere med PartyBox 310. Så meget står klart, som du kan slå denne mammut, boomer anordning, som nu er en af ​​de mest magtfulde Bluetooth-højttalere på markedet, og begrunder den enorme spørge pris med en tilsvarende størrelse ydeevne.

Design

En IPX4 bedømmelse isnt stærk fugtisolering men itll få arbejdet gjort. Bare holde noget mere end stænk off denne ting, så står den ved siden af ​​en pulje er OK â € ”at smide det i er selvfølgelig ikke.

En ting jeg kan lide, hvilke Código en ny optagelse her sammenlignet med tidligere modeller, er den lille rille på højttalerne øverste side, så du nemt kan placere din smarte enhed under streaming melodier fra det.

Omkring bagsiden er et kontrolpanel med kun om hver skive, du ville forvente. Selv med de mange knapper, ville du have håbet JBL ville have adskilt funktionalitet lidt så du ikke behøver at presse noget mere end en gang. for eksempel, kan presses på play-knappen to gange for at springe til næste nummer, eller tre gange for at springe til det forrige nummer. Dens lydhøre nok, men der har været et par gange hvor Ive pressede to gange, og det registreret som tre gange, for eksempel.

Dedikerede knapper er der for tilpasses lydeffekt Desuden basforstærkning â € ”, som gør præcis hvad det lover en €”og Bluetooth-parring, samt en Karaoke indstilling og en én til toggle ekstern indgang til / fra. For alle, der bruger en guitar eller mikrofon, der er volumen knapper og gain justeringer, så du kan ringe i præcis EQ, du ønsker.

Ydeevne

Selvom helt retningsbestemt, JBL PartyBox 310 er et bæst af en performer med en medrivende nok lyd til helt tæppe en anstændigt mellemstore rum med banging beats. Hip hop eller electronica kommer til at lyde bedst på standard EQ indstillinger men JBLs app og EQ justering er fleksibel nok, at du kan lande på den nøjagtige balance du har brug for.

En ting Ive bemærket med JBL i de seneste år er bare hvor godt theyve fået på fastholdende den lave ende og holde plads til lysere mellemtone og diskant. Thats gentaget her, og som sådan du får en god balance mellem alle tre funktioner, selv ved de højere mængder. Men bare blive advaret, max volumen kan få ganske mudret, når bassen har en tendens til at glide og Código så nuanceret.

Batteri

En imponerende 18 timers batteritid med en 3 timers opladning? JBL tydeligt opmærksom på efterspørgslen og har sådan tilbudt en kraftfuld Bluetooth højttaler, der nemt kan vare en hel fest. Med mindre, selvfølgelig, du er i Berlin eller Amsterdam og du har brug for noget, der kan tåle en multi-dages maraton.

Verdict & værdi

Stadig, theres en enorm mængde af værdi her. Hvis du leder efter højt, og du ønsker at natklub -appropriate lyd uden at investere i en endnu dyrere lydsystem, bør dette gøre dig helt fint.

Plus, JBL sone for temmelig træg størrelse, men gør PartyBox 310 så bærbar som de kan. Det træk håndtaget er en glimrende måde at slæbe denne fra parti til parti. Selvom du kan selvfølgelig kun slæbe én ad gangen.

højdepunkter: Solide resultater, selv ved større mængder; let at flytte rundt som en stor kuffert, stor tilslutning, nuanceret lysshow; stærk batterilevetid. owlights: Bass kan vælte en smule ved max volumen; meget stor investering, hvis du vil parre dette op med andre PartyBox højttalere. anufacturer: JBLPrice: $ 699Available: Nu

JBL PartyBox

JBL PartyBox 310 er en roving karaoke fest med 240 watt kraftig lyd og en blændende synched lysshow. Rock en solo eller duet med indbygget mikrofon og guitar input; tilslutte den til fester, eller bruge den 18-timers batterilevetid til at tage partiet overalt.

1. Alle de elementer, der tilbydes på onlinebutik er underlagt eget skøn Wilson og bestanden tilgængelighed. Wilson er berettiget til at anvende ordre grænse for specifikke emne og forbeholder os ret til at anvende restriktioner på ethvert salg. Den endelige bekræftelse af alle ordrer er udsat til lager tilgængelighed og tildeling system.

Festen stopper ikke, når solen går ned. Kontrolpanelet på JBL PartyBox 310 har praktisk indbygget baggrundsbelysning , der aktiverer i mørke. Du vil være i stand til at holde melodierne i gang, uden brug for en lommelygte.

JBL har lanceret to nye højttalere i Indien. JBL PartBox On-The-Go og PartyBox 310 træk et lysshow, der synkroniseres med musikken. Højttalerne også komme med en trådløs JBL mikrofon, og er udstyret med genopladelige batterier. JBL PartyBox On-The-Go er prissat til â,¹24,999, og JBL PartyBox 310 er prissat til â,¹39,999. Begge højttalere er tilgængelige til at købe fra JBL Indias officielle hjemmeside, online og offline detailforretninger.

JBL PartyBox On-The-Go leveres med 100W fra JBL Pro Sound, og siges at sidste i seks timer på batteriet. Det er IPX4 bedømt gør det stænktæt. Højttaleren part har Bluetooth, USB og AUX-port til tilslutning. Det kan også være trådløst forbundet med en anden højttaler. Den trådløse mikrofon leveres også med bas, diskant og ekko tuning. JBL PartyBox On-The-Go-højttaler leveres også med en oplukker, og en polstret skulderrem.

JBL PartyBox 310 er en bærbar part højttaler, der kommer med et par hjul. Den leveres med en dobbelt mikrofon og guitar indgange sammen med indbygget lydeffekter. Brugerne kan selv sprænge den airhorn på JBL PartyBox 310. Højttaleren er udstyret med 240W fra JBL Pro Sound, og har en batterilevetid på 18 timer.

Dette parti højttaler er også udstyret med baggrundsbelyste knapper til DJ-kontrol. Det er IPX4 stænktæt, og har Bluetooth, USB og AUX som tilslutningsmuligheder. Ligesom JBL PartyBox On-The-Go, denne ene også kan trådløst synkroniseret med en anden højttaler. JBL PartyBox 310 er kompatibel med JBL PartyBox app, der kan bruges til at skifte spor, tilpasse lysshow og mere.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

I hvad er perfekt timing, da COVID restriktioner først for nylig er blevet lempet i Australien, har Harman International og Samsung Electronics udgivet JBL PartyBox 310, en bærbar højttaler, at det sagde var lavet specielt med dag- og nat tid festdeltagere i tankerne .

Mens batteriet runtime forbliver den samme mellem de to modeller på 18 timer, Harman sagde PartyBox 310 opladninger betydeligt hurtigere â € ”i 3. time i forhold til de 5 timer det tager at genoplade PartyBox 300. Også nyt er det optagelsen af ​​et IPX4 stænk beskyttelse rating, Harman sagde  vil lade dig flytte festen ved poolen og vil holde musikken kørende regn eller skinne.

To funktioner er blevet medtaget specielt om natten brugere eller dem, der bruger højttalerne i mørke omgivelser. De er en baggrundsbelyst kontrolpanel, der reducerer behovet for en lommelygte, når de kontrollerer enheden manuelt, og den anden er en dynamisk lysshow mode, der skaber pulserende eller Lysblink lyseffekter, der afspejler i takt til musikken. EN

Ved 687mm høj og vejer 19. kg, PartyBox 310 er på størrelse og vægt youd forvente fra en stor fest højttaler men Harman sagde flytte højttalerne bør ikke være et problem takket være inddragelse af et teleskopisk håndtag og hjul til bærbarhed.

Den PartyBox 310 er kompatibel med Bluetooth version 5. og opretter forbindelse til din smartphone eller Bluetooth-aktiverede enhed til streaming af dine sange, spillelister, DJ mix eller hvad anden lyd, du ønsker at spille.

I modsætning til JBL PartyBox 300 er JBL PartyBox 310 Controlable via JBL PartyBox-appen, som giver dig mulighed for at skifte spor, ændre lyshowet og styre Karaoke-funktionerne med en simpel touch-kontrol. Det har også en indbygget USB-port, der understøtter afspilningen af ​​MP3, WMA. og wav. filer.

Deltag i nyhedsbrevet!

Begge højttalerne kommer med støtte til JBL-proprietære lyd tech og et lys show, så du kan høre og se musikken, der spilles. Læs videre for at vide mere om de nye JBL-højttalere. Læs også - 5 bedste trådløse øretelefoner til at købe i Indien under Rs 3.000 på Flipkart, Amazon

JBL PartyBox on-the-go funktioner, specs, pris

Højttaleren får JBL Pro-lyd med 100W-udgang og leveres med support til en trådløs mikrofon, der følger med bas, diskant og ekko tuning. Læs også - Amazona Mega Music Fest Sale: Bedste tilbud på tws øretelefoner, hovedtelefoner, lydbar og meget mere

Den leveres med både Bluetooth og USB-portstøtte til brugerne at vælge mellem tilslutningsmulighederne. Der er også støtte for ægte trådløst stereo, som gør det muligt for folk at forbinde to højttalere sammen for en bedre stereolyd.

Vigtig

Sony MHCV41D High Power Portable Party System med Gesture kontrol Black Pris Køb Sony MHCV41D High Power Portable Party System med Gesture kontrol Black Online i Indien Amazon. N.

Sony MHCV41D High Power Portable Party System med Gesture kontrol Black Pris Køb Sony MHCV41D High Power Portable Party System med Gesture kontrol Black Online i Indien Amazon. N.

JBL nu tilgængelig på bedste pris i Bangladesh i Multimedia Kongerige. Hvis du ønsker at købe dit ønske produkt så kom til vores showroom eller ring 01755532346

JBL opfrisker portefølje med ni nye produkter

JBL opfrisker portefølje med ni nye produkter

Bluetooth trådløs teknologi Op til 100W RMS Output 5. 5 basenhed, To 1. 5 Diskanter 14 MicGuitar Input understøtter to Bluetooth Mikrofoner USB-afspilning IPX4 Stænktæt Vurdering op til 6Hour batterilevetid Indbygget højttaler Belysning Inkluderer Trådløs Mic og skulderrem

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Shop for JBL PartyBox 1000 Bluetooth Party Speaker med fuld panel lyseffekt fra Nebraska Furniture Mart. Få gode tilbud nu på festhøjttalere og udstyr på NFM med vores lave prisgaranti.

JBL Quantum 800 Sort CoolBlue

JBL Quantum 800 Sort CoolBlue

Køb JBL Quantum 800 Overear Active Støjafbrydelse Trådløs Gaming Hovedtelefon med Mic Bluetooth 5., JBL Quantum Sound Signature, JBLQUANTUM800BLK, Sort Online til de bedste priser fra Croma. Tjek produktdetails, anmeldelser mere. Shoppe nu

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

JBL fortsætter med at lede vejen for legendarisk lyd. Markedslederen i fem år, der kører, er spændt på at introducere tre nye bærbare højttalere JBL Xtreme 3, JBL GO 3 og JBL CLIP 4. Med en opgraderet, fed logo design og ...

Køb JBL Xtreme 3 100 Watt Portable Bluetooth Speaker Massive JBL Original Pro Sound, JBLXTREME3CAMOIN, CAMO ONLINE CROMA

Køb JBL Xtreme 3 100 Watt Portable Bluetooth Speaker Massive JBL Original Pro Sound, JBLXTREME3CAMOIN, CAMO ONLINE CROMA

Køb JBL Xtreme 3 100 Watts Portable Bluetooth Speaker Massive JBL Original Pro Sound, JBLXTREME3CAMOIN, CAMO ONLIGT Priser fra Croma. Tjek produktdetaljer, anmeldelser mere. Shoppe nu

JBL Xtreme 3 Portable Bluetooth højttalerkamera

JBL Xtreme 3 Portable Bluetooth højttalerkamera

JBL Xtreme 3 Bærbar Bluetooth Speaker Camo Bluetooth PowerBank 15 timers spilletid IP67 Vandtæt og støvtæt JBL PartyBoost

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

JBL Xtreme Charger Aliexpress

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.