Khan Academy understøtter ikke denne browser. tæt

Læsning af dit kreditkortopgørelse

Indhold:

  1. Den person eller personer, der ansøgte om og blev udstedt brug af kreditkortet. De er den part, der er ansvarlig for at betale de beløb, der opkræves. Kontoindehaveren er udelukkende ansvarlig for gælden påløbet, selvom de tillader en autoriseret bruger at opkræve deres kort. Se Autoriseret Bruger eller Kortindehaver.
  2. Beregning af kreditkortinteresse kan være en kompliceret proces. Der er fire trin til beregningen, og at finde din gennemsnitlige daglige saldo vil være den mest udfordrende for dem alle. Det kræver, at du ved præcis, hvad din saldo var i slutningen af ​​hver dag i den sidste faktureringscyklus.
  3. For at hjælpe dig visualisere denne formel, vi forudsat en stikprøve beregning for et kort, beregner renter på daglig balance. Vi antager, at dette kort leveres med en 14. 9% apr. Her er kortets aktivitet i en given måned:
  4. I en ideel verden, så ville du aldrig glip af en månedlig betaling eller foretage en balance på dit kreditkort. Men mange amerikanere gør bære et kreditkort balance fra måned til måned. Ifølge Federal Reserve Bank of New Yorks husholdningernes gæld og kredit rapport fra andet kvartal af 2022, kreditkort saldi stå ved ca $ 820 milliarder dollars.
  5. For kreditkort, er interessen typisk udtrykt som en årlig rente kendt som theÃ, årlige omkostninger i procent, eller april Selvom ÅOP er udtrykt som en årlig rate, kreditkortselskaber bruge den til at beregne renter, der opkræves under dit månedlige opgørelse periode.
  6. Nej kreditkort udstedere er ikke forpligtet til at tilbyde en afdragsfri periode. Den gode nyhed er, at mange stadig gør. Og hvis dit kort har en afdragsfri periode, skal udstederen sikre, at regningerne er sendt eller leveret mindst 21 dage inden forfaldsdatoen.

Finansafgiftsberegningsmetoden gældende for din konto for kontante forskud og kreditkøb af varer og tjenesteydelser, som du får gennem brug af dine Gates Chili Federal Credit Union Visa Kreditkort, forklares nedenfor:

Du behøver ikke at betale ethvert beløb, mens vi undersøger, men du er stadig forpligtet til at betale de dele af din regning, der ikke er tale om. Mens vi Undersøger Din Queston, kan vi ikke rapportere, at du er kriminelle eller træffe foranstaltninger for at indsamle det beløb, du spørger.

Det er vigtigt at ** reducere hovedbalancen så hurtigt som muligt for at undgå overdrevne ** Kreditkorts interesser eller Sanktioner . På denne måde, som du fortsætter med betalingerne, beregnes interessen på en mindre og mindre mængde, så du ender med at betale mindre samlet. Lad os nu se de tre væsentlige skridt til at gøre tingene mere ligetil.

En guide til at læse din erklæring og forstå nøgle kreditvilkår:           - Ã, Ã,                                €   ' ,             -                  's Ã,         Â,         - W

A.

Den person eller personer, der ansøgte om og blev udstedt brug af kreditkortet. De er den part, der er ansvarlig for at betale de beløb, der opkræves. Kontoindehaveren er udelukkende ansvarlig for gælden påløbet, selvom de tillader en autoriseret bruger at opkræve deres kort. Se Autoriseret Bruger eller Kortindehaver.

Kontonummeret er tildelt en kreditkortkund ved Financial Institution . Det er et unikt nummer og primæridentifikator, der bruges på udsagn og stemplet / kodet på kreditkortet.

Ofte kaldet Amex, American Express er et af de førende kreditkortudstedere i verden. I modsætning til Visa og MasterCard, der arbejder sammen med flere finansielle Institution s, udsteder Amex sine egne forbruger- og forretningskreditkort.

Et årligt gebyr er et beløb, der opkræves af kreditkortselskabet, adskilt fra renten på køb. Dette beløb varierer af udsteder. Nogle gange frafaldes gebyret for det første år. Kreditkortsøgere er kloge at afgøre, om det årlige gebyr er værd at belønningerne. I nogle tilfælde er belønningerne værd at et årligt gebyr.

Redaktionel note: Indholdet af denne artikel er baseret på forfatterens meninger og anbefalinger alene. Det er måske ikke blevet gennemgået, godkendt eller på anden måde godkendt af kreditkortudstederen. Dette websted kan være kompenseret gennem et kreditkortudsteder partnerskab.

Når det kommer til kreditkort grundlæggende, er det mest kritiske koncept at mestre, hvordan renter beregnes. De fleste kortudstedere beregner renteafgifter ved hjælp af den "gennemsnitlige daglige saldo", hvilket betyder, at din interesse beregnes dagligt. Ved at forstå, hvor ofte din interesse er beregnet, vil du være i stand til at finde ud af, hvor meget du skylder.

Selvom du ikke manuelt beregner din kreditkortsinteresse, er det stadig vigtigt at forstå, hvordan udstedere bestemmer dine renteafgifter. I slutningen har vi tilføjet vores egen interesseberegner for at lette denne proces for dig. Denne vejledning hjælper dig klart at forstå hvert trin i beregningen og give de vigtigste vilkår, du skal vide.

Hvordan virker kreditkortrente?

Beregning af kreditkortinteresse kan være en kompliceret proces. Der er fire trin til beregningen, og at finde din gennemsnitlige daglige saldo vil være den mest udfordrende for dem alle. Det kræver, at du ved præcis, hvad din saldo var i slutningen af ​​hver dag i den sidste faktureringscyklus.

Trin: figur ud af, hvor ofte dit kreditkort interesse forværres

Kreditkort EMI Calculator

Det første skridt er at finde ud af, hvor ofte dit kreditkort interesse forværres à ¢ â,¬â € hvor ofte tilføjes interesse for din oprindelige balance. De fleste kreditkort udstedere vil renters rente dagligt, selvom du kan finde ud af, hvad din bestemt udsteder bruger i informationen af ​​dit kort prissætning.

Trin: find din gennemsnitlige daglige saldo

For eksempel, lad os antage, at du havde en $ 300 saldo på dit kort for de første tre dage, en $ 500 balance for de næste 15 dage, og til sidst op til $ 1.000 i de sidste syv dage. Din gennemsnitlige daglige saldo ville være $ 616. Dette tal beregnes efter følgende formel:

Trin: sætte det hele sammen

Nu er du klar til at sætte det hele sammen. Du vil mangedoble den periodiske sats fra trin 2 af den gennemsnitlige daglige saldo fra trin 3, og antallet af dage i din faktureringsperiode. Resultatet er de påløbne renter med et kreditkort i en given periode.

De fleste kreditkort vil have et minimum interesse afgift. Beløbet varierer fra bank, men er generelt mellem $ 1 og $ 2. Derfor, hvis du følger de beregninger skitseret her og få en interesse gebyr på $ 0. 0, betaler du den mindste interesse afgift i stedet.

Eksempel beregning

For at hjælpe dig visualisere denne formel, vi forudsat en stikprøve beregning for et kort, beregner renter på daglig balance. Vi antager, at dette kort leveres med en 14. 9% apr. Her er kortets aktivitet i en given måned:

Redaktionel note: Credit Karma modtager kompensation fra tredjeparts annoncører, men at han skal give påvirker vores redaktører udtalelser. Vores tredjeparts annoncører ikke revision, godkender eller giver sit tilslutning vores redaktionelle indhold. Dens korrekt at vores bedste viden, når de offentliggøres.

Vi synes det er vigtigt for dig at forstå, hvordan vi tjener penge. Det er ret simpelt, faktisk. Tilbudene for finansielle produkter, du ser på vores platform kommer fra virksomheder, der betaler os. De penge, vi gør hjælper os med at give dig adgang til gratis kredit scores og rapporter og hjælper os med at skabe vores andre gode værktøjer og undervisningsmaterialer.

Mellem belønninger programmer og større finansiel fleksibilitet, kreditkort har en masse at byde på, men hvis du ikke ved, hvordan kreditkort interesse værker, youll have svært ved maksimering dine kort fordele

I en ideel verden, så ville du aldrig glip af en månedlig betaling eller foretage en balance på dit kreditkort. Men mange amerikanere gør bære et kreditkort balance fra måned til måned. Ifølge Federal Reserve Bank of New Yorks husholdningernes gæld og kredit rapport fra andet kvartal af 2022, kreditkort saldi stå ved ca $ 820 milliarder dollars.

Renter og april: en simpel definition

For kreditkort, er interessen typisk udtrykt som en årlig rente kendt som theÃ, årlige omkostninger i procent, eller april Selvom ÅOP er udtrykt som en årlig rate, kreditkortselskaber bruge den til at beregne renter, der opkræves under dit månedlige opgørelse periode.

Hvordan til at beregne din apr

Nej kreditkort udstedere er ikke forpligtet til at tilbyde en afdragsfri periode. Den gode nyhed er, at mange stadig gør. Og hvis dit kort har en afdragsfri periode, skal udstederen sikre, at regningerne er sendt eller leveret mindst 21 dage inden forfaldsdatoen.

Vigtig

SIM for kærlighed Hjem HKT

SIM for kærlighed Hjem HKT

CSL Online Shop tilbyder en række mobile data planer og tilbud, så nye og eksisterende kunder kan nyde en highspeed netværk oplevelse. Ansøg om en ny plan, eller forny din kontrakt med os NU

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Byen San Leandro Hub site

Internetadgang forudbetalt SIM-kort i en måned i HK Hong Kong Message Board

Internetadgang forudbetalt SIM-kort i en måned i HK Hong Kong Message Board

Eye3 Samsung Galaxy Tab A2 8 LTE Samsung Galaxy Tab A6 10. WiFi 100 Eye

CT Kyle Hate påvirker Sapphire Cell Hollywood Life

CT Kyle Hate påvirker Sapphire Cell Hollywood Life

Kyle Christie er en deltager fra Geordie Shore. Han var en finalist på Vendettas, Total Madness og Spies, Lies Allierede. Han konkurrerede også om den endelige regning, verdens krig, verdens krigs krig, og dobbelte agenter. Hentet fra MTV. Om Kyle modtog 10.000 til efterbehandling af den endelige ...

Amazon. about Samsung Galaxy S5 Active, Rojo Celulares y Accesorios

Amazon. about Samsung Galaxy S5 Active, Rojo Celulares y Accesorios

Comparamos dos de los recientes lanzamientos de Samsung para este Ao 2019. Los econmicos Galaxy A10 y Galaxy M20.

Bedste Android-telefoner til 2021, som at købe på Cyber ​​Monday Digital Trends

Bedste Android-telefoner til 2021, som at købe på Cyber ​​Monday Digital Trends

Hvis du er en android fan på jagt efter en ny smartphone, så lad os finde dig den perfekte partner. Her er de bedste Android-telefoner til forskellige priser.

NEGOCIOS DIGITALES.

NEGOCIOS DIGITALES.

Te Han Regalado UN MVIL DE XIAOMI Y TE APARECE SU MARCA DE AGUA DA LAS FOTOS que haces con la CMARA TE SEASEMOSOS A Quitar Dicha Marca, Es Muy Sencillo.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite vs Lenovo Tab P11 SmartPrix

Samsung Galaxy Tab S6 Lite vs Lenovo Tab P11 SmartPrix

Galaksen S21 Ultra vs. iPhone 12 Pro Max Battle Kroner Kongen af ​​BigScreen-telefoner

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Introduktion til fremtidige flagskibe Smartphone Samsung Galaxy S21 serie eller Galaxy S30 Ultra Smartphones 2021 Introduktion og trailer video. Få Samsung Galax ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.