Læder iPhone 13 tilfælde

Kvinder iPhone tilbehør Kvinder iPhone Cases Gucci UK

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Når du leder efter en sag for en iPhone 12, er den første ting at overveje er kompatibilitet med Magsafe, Apples nye trådløse opladningsteknologi, der også giver mulighed for flere tilbehørsvirksomheder via magnet.

Spigen Mag Armour Case

Vi tror på at lave gode kvalitetsprodukter til din iPhone, som du vil elske at bruge. Derfor har Weve oprettet en række nye iPhone-tilfælde i år, der er designet til at tilbyde beskyttelse, stil og funktionalitet.

Case station forskel

Tradewinds er ordet, når det kommer til telefon taske designs for mig, så jeg kan virkelig godt lide at jeg kunne uploade mine egne billeder / udskrifter og spille rundt med stillingen om, hvordan jeg kan lide det på selve sagen. Det hårde tilfælde er meget holdbar og har sparet min telefon mange gange fra dråber. Det er godt prissat for kvaliteten, og jeg har venner / familie, der har bestilt deres egne efter at have set min.

Gennemse vores kunst

Undersøg et nyt kvadratisk design, iPhone 12 Pro har et fantastisk design, som du vil have skaderfri og se ud som om den er frisk ud af boksen. Vores samling af iPhone 12 pro-sager er blevet valgt til at gøre netop det, mens du tilføjer til stilfaktoren. Butik fra forskellige sagstyper, herunder tynde tilfælde, hårde tilfælde og Magsafe-tilfælde, alt fra de bedste mærker som MOUS, Nomad, Otterbox, Tech21 og Olixar!

En købers vejledning til iPhone-tilfælde

Formning af en del af æbler smartphone lineup til 2022, iPhone 12 pakker en lang række opgraderinger, herunder den nyeste A14 Bionic Chipset, en 6. Super Retina XDR display og dobbelt bageste. Som med enhver iPhone, er Theres hundredvis af mærker, der gør sager og dækker til iPhone 12. Med det i tankerne udarbejdede WEVE denne købers guide for at hjælpe med at vælge det rigtige tilfælde for dig nemt.

mærker.

Sagstyper er normalt forskellige af de materialer, de er lavet af og varierer i det beskyttelsesniveau, de giver. Tynde tilfælde er et godt valg, hvis du foretrækker et ikke-klumpet tilfælde, da de bevarer formfaktoren og linjer i iPhone 12, men det er værd at bemærke beskyttelsesniveauet med tynde tilfælde generelt lavt. På den anden side er der lædersager, der giver omfattende beskyttelsesniveauer. Ofte flerlags, hårde sager beskytter mod dråber og virkninger, ud over chok. Nogle hårde tilfælde har endda designet til at sikre, at de overstiger militære drop-test. Ny på markedet er Magsafe-sager, der er designet med et magnetisk array integreret i dem, og så giver dem mulighed for at justere korrekt og fastgøre sikkert, når de bruges sammen med en magsafe oplader. De arbejder også med andre magsafe tilbehør som bilholdere og tegnebøger.

FAQs.

Kan jeg stadig passe en skærmbeskytter, hvis jeg har en sag på iPhone 12? Skærmbeskyttere kan stadig monteres på din iPhone 12, når du har en sag. Visse tilfælde som Olixar Sentinel leveres med en glasskærmbeskytter, der er inkluderet, og det passer så problemfrit sammen. Stand alene skærmbeskyttere er også tilgængelige med forskellige typer tilgængelige, herunder tempererede glas- og filmskærmbeskyttere.

Vi har en række forskellige brugerdefinerede iPhone telefon tasketyper, du kan vælge imellem

Hvis du har dine hænder på en iPhone 12, så ved vi, at du vil holde det sikkert. Hvad kunne være bedre end en personlig iPhone 12-tilfælde? Din telefon ser godt ud og så skal dens tilfælde. Uanset din stil er, fik Weve den personlige iPhone 12 Photo Phone Case til dig. Vælg mellem hårde silikone tilfælde, kvalitet læder tasker, fulde wrap tilfælde, hårde tilfælde og meget mere. Vi ved alle, at det vigtigste ved ethvert telefonhus er, at det gør sit arbejde godt, og vi kan forsikre Dem om, at alle vores brugerdefinerede iPhone 12-tilfælde er hårde nok til at beskytte din iPhone 12 korrekt, plus vores personlige telefonsager er designet til at sikre, at vi er designet til at sikre, at vores personlige telefoner er designet til at sikre, at vores personlige telefoner er designet til at sikre, at vores personlige telefoner er designet til at sikre, at vores personlige telefoner er designet til at sikre, at vores personlige telefoner er designet til at sikre det Alle knapper, skifter og trådløs opladning er let tilgængelige. Nu gør det godt og personliggør det din egen måde!

Vil du have en iPhone-foto telefonhus eller måske oprette dit eget design?

Med vores brugervenlige designværktøj kan du få en personlig iPhone 12 telefonhus lige som du vil have det i vores 3-trins proces. Udtryk dig selv med iPhone 12 personlige telefon taske, der er rigtig for dig â € "måske du er en stor kunstner og vil uploade en fantastisk tegning eller måske foretrækker du et foto eller billedkollage af dine kære â €" selvom du ikke har noget kunstnerisk talent eller tekniske færdigheder, oprettelse af din brugerdefinerede iPhone 12-tilfælde er super simpel. Du kan vælge et design fra vores katalog og personliggøre det for at gøre det til din egen. Hvis du har brug for en hånd, skal du bare give os en råbe. Vi udskriver alle vores brugerdefinerede iPhone 12-tilfælde på vores egne lokaler for at sikre, at du får et godt produkt i næsten ingen tid overhovedet. Borte er dagene med at scanne bordet for at vælge din telefon ud fra resten, en personlig iPhone 12 fotokasse kan vise, hvem du er og gør det nemmere at finde din telefon.

Jeg accepterer Rimowa at behandle mine personlige data for at sende mig personlig marketingmateriale og dele mine personlige data med Rimowas Marketing Partners i overensstemmelse med samtykkeformularen og privatlivspolitikken.

allerede med o?

Vores Apple iPhone 12-tilfælde tilbyder utrolige niveauer af slag og hygiejnisk beskyttelse til din iPhone og kameraet. Fra vores iPhone 12 Clear Caseâ med sin UV-resistente formel til en iPhone 12 tegnebogstegn med plads til to kort, har alle vores sager været strengt testet ved hjælp af metoder uafhængigt godkendt af det nationale fysiske laboratorium. Vi har designet sagerne, så de sømløst passer rundt om enheden og vil ikke forstyrre nogen forbindelser eller funktioner. Tilføj dette til spil-skiftende beskyttelse i vores iPhone 12 MagSafe-tilfælde, og du kan forstå, hvorfor var så stolte at tilbyde ro i sindet, når det kommer til at beskytte din telefon.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Dette er et absolut kvalitetsprodukt. Godt lavet og opmærksomhed på detaljer. Jeg kan især lide, hvordan læderet føles og magneten, der holder dækslet, når de vender tilbage. Elskede det så meget, at jeg lagde det tilbage i sin boks efter et par dage brug. Ønskede ikke at overholde det. Jeg ved, dumt er det ikke ..

Tilmeld dig Claires e-mails

Disse sager er specielt designet til iPhone 12 Pro, så de fremhæver de bedste dele af din enhed â € "dens rummelige all-screen OLED-skærm og flere kameralinser. Indhylder det i høj kvalitet, Kompostabel Materiale, hver iPhone 12 Pro Phone Case fra Pela vil sikre pålidelig bump og drop beskyttelse, så du kan føle dig godt om at tage din telefon med dig, uanset hvor du end skal gå. Leder du efter sager til iPhone 12 Pro Max? Weve fik dem også!

En iPhone Pro Case for alle

Pela er stolt af at tilbyde et stort udvalg af stilfulde iPhone 12 pro-sager for at ære dine præferencer og følelse af stil. Vælg mellem en række klare, solidfarvede og kunstigt inspirerede designs for at gøre din 12 pro til dit yndlings tilbehør. Weve fik også iPhone 12 Pro Wallet Cases til alle jer Minimalists derude, der ønsker at beskytte din telefon med den ekstra bonus på et bærbart sted for at stash the Essentials. De er også lavet til at være nemme at sætte på og tage af, så du kan bytte ud med dit humør! Sørg for at tjekke alle vores iPhone-tilfælde for at finde en stil kun for dig.

Få et unikt udseende og forbedret beskyttelse med de bedste iPhone 12 tilfælde. I stedet for at få din iPhone til at se det samme som alle de andre, kan du gøre Apples nyeste bedre opmærksom på din modefornemmelse og praktiske behov, plus gør det mere modstandsdygtigt over for utilsigtet skade.

Apple har gjort sit bedste for at sikre, at din iPhone 12 er hård helt alene ved at tilføje en hård ny keramisk skjoldsskærm til at hjælpe det med at udholde eventuelle uventede dråber. Men selv med denne ekstra holdbarhed kunne din iPhone 12 bruge nogle hjælp til at blive i tip-top form. De bedste iPhone 12-tilfælde kan hjælpe med at beskytte din $ 699-smartphone, og der findes masser af muligheder, der ikke kun beskytter din enhed, men også vise sit stilfulde design.

Hvad er de bedste iPhone-tilfælde?

Som mange ting i verden er der ingen Definitiv "Bedste" iPhone 12 Case. Men der er en sag, der justerer med det, du vil have ud af en iPhone 12 tilbehør. Bestem hvilke aspekter der er vigtige for dig - funktion, materiale, farve, pris â € "og vælg derfra.

For slank beskyttelse, der lader skønheden i din iPhone 12 skinne igennem, er Otterbox Symmetry Series Clear Case til iPhone 12 et godt valg. For lys, næppe-der beskyttelse, er Totallee Super Thin iPhone 12-sagen perfekt, da det er en af ​​de tyndeste tilfælde, du kan finde på markedet. Det giver beskyttelse uden at bruge din telefon helt.

Mange iPhone 12 brugere er for det meste bekymret for at holde deres telefon i det bedste tilfælde, de kan finde. Det er et gyldigt problem, da det er en dyr investering, trods alt. Af rent æstetiske årsager er sagen-Mate Soap Bubble Case et glimrende valg med sin farverige overflade og solid beskyttelse.

Hvis du vil have noget elegant, der er mere passende til arbejde eller formelle situationer, er Mujjo Full Leather Wallet Case til iPhone 12 et levedygtigt valg, der ikke kun er attraktivt, men en god mulighed for, om du er på farten eller vil have Noget høj kvalitet til at gemme din telefon i.

Hvis varme er en bekymring for dig, så måske se på Razer Archtech. Forudsat at du ikke har noget imod det dristige design, vil den interne belægning af denne sag hjælpe med at holde din iPhone cool under intens spil eller app.

De bedste iPhone-sager, du kan købe

Få tilfælde beskytter bedre end en fra Otterbox, og Symmetry-serien er en pålidelig klassiker, som du vil spekulere på, hvorfor du ikke havde vedtaget hurtigere. Denne klare tilfælde kommer også i versioner med farvede designs for at vise off the intricacies af din iPhone 12.

Symmetry serien er lavet af polycarbonat og Syntetisk Gummi, Gummi, med hævede kanter for at beskytte din iPhones skærm. Sagen er også kompatibel med trådløs opladning. Dens drop + rating muliggør tre gange så mange dråber som militærstandarden. Vigtigst er det vigtigt, Otterbox tilbyder en begrænset levetidsgaranti. Hvis der sker noget med denne særlige sag, får du at erstatte det med en ny uden besvær.

Razer Arctch Pro til iPhone

Vi vil aldrig foreslå at kaste din iPhone ud af en dobbelt historie bygning, det er bare dumt. Men med en hård, polycarbonatkerne og slagabsorberende TPU-kant-til-kant ydre skal, kan du være sikker på, at din iPhone vil blive beskyttet i dine daglige aktiviteter.

Butik

Selv din telefon kan vise din sporty, atletisk side, når du vælger en sag, der indeholder 3-stripes design eller trefoil logo. Vælg en sag i dine yndlingsfarver eller for at matche dine favorit adidas fodtøj og tracksuit . Telefon tasker fra adidas er støbt til at snappe sikkert på din mobil, hvilket giver det et lag af beskyttelse i tilfælde af dråber eller bump. Disse Adidas-telefon-tilfælde har udskæringer, der passer til porte, knapper og kameraets linser, så enhederne kan fungere frit. Disse sports-telefoner er støbt af materialer, der giver polstring lag plus faste beskyttelseslag.

Vigtig

Mobiltelefon skærmen beskyttere til salg Shop med Afterpay eBay AU

Mobiltelefon skærmen beskyttere til salg Shop med Afterpay eBay AU

En eBay encuentras fabulosas ofertas da Protectores de Pantallas para telfonos Celulares Apple. Encontrars artculos nuevos o usados ​​da Protectores de Pantallas para telfonos Celulares Apple en eBay. ENVO gratis da artculos seleccionados. Tenemos la seleccin ms grande y las mejores ofertas da Protectores de Pantallas para telfonos Celulares Apple. Compra con confianza da eBay

Apple iPhone 12 5G grøn 64GB

Apple iPhone 12 5G grøn 64GB

Køb Apple iPhone 12 Mini, featuring 5. Inch Super Retina XDR display A14 Bionic Chip. Lær, hvordan du får Apple iPhone 12 mini startende på 1MO. for 64 GB.

Apple iPhone 12 mini-pris i Indien, specifikation, funktioner 19. december 2021

Apple iPhone 12 mini-pris i Indien, specifikation, funktioner 19. december 2021

Få op til 14000. 0 Fra en ny iPhone 12 eller iPhone 12 Mini, når du handler med nogen kvalificeret smartphone. Køb nu med gratis levering. EMI tilgængelig

iPhone 12 mini sort matt hud

iPhone 12 mini sort matt hud

Køb Apple iPhone 12 Mini Black, 4GB128GB leveres med IP68 støvvandsresistens og bedste specifikationer. Køb online til den bedste pris i Indien med tilbud, EMI og få 2 timer hurtig levering.

Saii Premium Liquid Iphone 12 Mini Silicone Case Black

Saii Premium Liquid Iphone 12 Mini Silicone Case Black

Oplev iPhone 12 mini silikone etui med Magsafe af Apple gratis levering og retur.

Bedste Black Friday iPhone beskæftiger 2021

Bedste Black Friday iPhone beskæftiger 2021

Føj beskyttelse til din iPhone 12 Mini med en Otterbox iPhone 12 Mini sag fra Zazzle Oplev populære mærker som Otterbox, Speck mange andre

Køb iPhone 12 Mini, 64GB grøn fra Premium Apple Partner i Indien

Køb iPhone 12 Mini, 64GB grøn fra Premium Apple Partner i Indien

Butik til Apple iPhone 12 mini, 64GB grøn meget. o. k. Bestil online nu og betal ingenting i op til 12 måneder.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Produktoversigt Designed af Apple til at supplere iPhone 12 Mini, Silikone-sagen med Magsafe er en dejlig måde at beskytte din iPhone på. Silky, ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.