LG STYLO 6 ingen eller lav FORBINDELSE

Årlige liste af handelsskibe i USA

Den LG Stylo 6 er den sjette iteration af kommuner Stylo-hardware, og det ser bedre ud end nogensinde. Med et stort display, smukke spejl-færdige ryg, nok batterilevetid til sidste mange dage, og en pris, der synes for lav for sine fornemme udseende, de Stylo 6 gør det til en spændende mulighed, hvis du er i markedet til en overkommelig telefon. Denne telefon formår også at stash en fin lille stylus inde i sin relativt tynde ramme som en ekstra bonus.

Jeg har for nylig haft mulighed for at tilbringe en uge med en Stylo 6, teste alt fra performance, til batteriets levetid, at funktionaliteten af ​​kameraet og pennen. Jeg brugte den til taleopkald, sms'er, lidt videokonferencer, og selv klemt i et par spil her og der for at se, om en telefon, der ser denne gode og omkostninger, så lidt virkelig kan være så god en aftale som det ser ud.

design: det er svært at tro, en telefon kan se denne gode og omkostninger så lidt

Theres ingen reel grund til at slå omkring Bush her: LG bankede denne ene ud af parken. Den Stylo 6 repræsenterer en skarp afvigelse fra design etos af sin forgænger, ditching firskåren kanter og tynd plast tilbage til en dråbeformet udskæring og et glas tilbage, der har en smuk spejl finish. Holding denne telefon i dine hænder, det er svært at tro, det er en budgetmodel og ikke et flagskib.

De kanter er lidt tykkere end en moderne flagskib, selvfølgelig, og udformningen af ​​Teardrop er en smule grimt, men dette er virkelig en fantastisk håndsæt, når man tænker på prisen. Både foran og bagpå er glat som silke, og glasset tilbage har lidt af en iriserende glans til det thats virkelig slående, når lyset rammer den. Dens næsten en skam at dække det op med et beskyttende hylster.

Bortset fra udseende, det er en stor telefon. Selve skærmen er en 6. -inch IPS LCD, og ​​det vejer 6. ounce, så nogle endda kan finde det lidt uhåndterlig. Selv med ret store hænder, det mislykkedes standard med én hånd-betjening test, med min tommelfinger ude af stand til at nå hjørnerne, selv når repositionering telefonen til at opnå optimal positionering.

display kvalitet: smukke, farverige kant-til-kant skærm med en grim dråbeformet

I overensstemmelse med det overordnede opskalere udseende, Stylo 6 er udstyret med en massiv 6. -inch IPS display, der ser godt ud i 1080p med en pixeltæthed på 395ppi. Farverne er levende, billedet er skarpt, og betragtningsvinkler er stor. Det er en smule dim for fuld dagslys visning dog, selv om det forekommer ganske lyse indendørs.

Min eneste reelle problem med skærmen er, at kameraet hak udvisninger udseende meget god. I stedet for en tynd dråbeformet, gik LG med en tyk kerne, at pinde lige ned fra den øverste falsen på næsten rette vinkler. Mens resten af ​​telefonen ligner og føles som et flagskib, hakket føles som en dårligt håndteret eftertanke .

ydeevne: trukket ned af p-processor og LGS software

Det er her, tingene kommer ned på jorden lidt for Stylo 6, som dens ydeevne bare doesnt leve op til sine præmie udseende og fornemmelse. Saddled af en MediaTek Helio P35 processor og blot 3 GB RAM, den Stylo 6 kampe at komme ud af sin egen måde i de benchmarktest.

Den første benchmark jeg løb var PCMarks Work 2., der måler evnen af ​​en anordning til at udføre grundlæggende produktivitet funktioner som lancering apps, multitasking, tekstbehandling og billedredigering. Den Stylo 6 scorede et uimponerende 3867 samlet set med 3373 i webbrowsing test og en lidt bedre 5469 i fotoredigering test.

I praksis Stylo 6 udfører sig tilstrækkeligt til et budget Android-telefon. Apps tog lidt længere tid at lancere end Im vant til, og jeg lagde mærke til en vis forsinkelse på tidspunkter. For eksempel bør trykke på URL-feltet i Chrome resultere i tastaturet snapping op med det samme, men ventetiden for den at blive vist på Stylo 6 var lige længe nok til at forårsage en vis frustration.

Med dem uimponerende benchmarks i tankerne, jeg hentede Asfalt 9 og fyret det op. Resultatet var bedre end forventet, og jeg var i stand til at komme i et par løb uden for mange problemer med ydeevnen. Spillet didnt udseende så godt, som det gør på bedre hardware, og det gjorde dråbe rammer her og der, men det kørte godt nok.

Nøglefunktion: Tag noter og træk med stylus

Med hvor stor denne telefon ser ud, og hvor stor displayet er, er det næsten let at glemme, at stylus er meningen at være den vigtigste Attraction . Hele punktet på stylo linjen er trods alt, at de alle omfatter en indbygget stylus, og stylo 6 er ingen undtagelse. På bunden, modsat hovedtelefonstikket, finder du en skinnende nub, som du kan skubbe ind for at frigive den fjederbelastede stylus.

Mens stylus er lidt stubby, på omkring 4. -inches lang, er det lige længe nok til at holde komfortabelt. Popping IT OUT lancerer automatisk en grænseflade, der giver dig mulighed for at oprette et hånddannet notat, tegne et notat på skærmen og et par andre muligheder. Når et notat eller tegning app ikke er aktiveret, kan du bruge stylus til at navigere i stedet for din finger.

Stylus føles lydhør, og palmeafvisning er fremragende. I den medfølgende memo-app kan kun stylus tegne. I andre apps, Palm-afvisning Kickeddd i fejlfrit, hvis jeg rørte skærmen først med stylus og senere børstet skærmen med min håndflade. Der er mærkbar forsinkelse, hvis du flytter styluset specielt hurtigt, men det er ikke virkelig et problem, når du skriver normalt.

Tilslutning: Anstændigt Wi-Fi og LTE-tilslutning

Ud over at understøtte en række LTE-bånd afhængigt af din transportør understøtter stylo 6 også Bluetooth 5. og NFC, har 802. 1AC Dual-Band Wi-Fi, Wi-Fi Direct og kan fungere som Et hotspot, hvis din operatør understøtter det.

Opkaldskvalitet var god samlet. Ingen jeg kaldte havde nogen problemer med at forstå mig uanset mit miljø, og de mennesker, jeg kaldte, kom altid igennem højt og klart. Jeg oplevede nogle problemer med cellulær tilslutning, med stylo 6, der tilbyder værre modtagelse end min pixel 3 på mange områder med både forbundet til det samme T-Mobile Network via Google FI.

Signalmodtagelse spillede sandsynligvis også en faktor i stylo 6s lavere end forventede LTE datahastigheder. Testet ved hjælp af Google FI, kunne jeg ikke opnå downloadhastigheder hurtigere end 7. Mbps ned og 1 Mbps op med stylo 6. På samme sted, der også er tilsluttet til Google FI, registrerede min pixel 3 15 Mbps ned og 2 Mbps up.

Fællesskabsstøtte

Så jeg har lige købt LG Stylo 6 til min kone og jeg, og nu har vi meget lave 4g og nogle gange ingen forbindelse overhovedet har vi forsøgt alt fra at genstarte telefonen til at lave en netværks nulstilling, men intet og min kone er i En 5g placering og jeg er placeret i en 4g placering, vi har brug for hjælp til at få fuld forbindelse tilbage, vi har været kunder i 8 år og har ikke haft dette problem før

Vi beklager at høre, at du oplever dette. Venligst send os en privat besked, så vi kan få adgang til din konto og hjælpe dig. For at sende en privat besked skal du klikke på mit brugernavn eller et billede, og derefter klikke på "Send denne bruger til en privat besked".

Er disse marketing e-mails? Hvis ja, send os en privat besked for yderligere at hjælpe dig. For at sende en privat besked, skal du blot klikke på billedet af ethvert Boost Mobile Agent, og klik på "Send denne bruger i den næste skærm".

Hej, SDANIELSON0911. Tak for at nå ud af dette! Jeg er ked af besværet. Jeg vil gerne se på dette for dig. Venligst giv mig flere detaljer om de problemer, du skal hjælpe dig .- Johnj7

Nogle gange er vores operatørs løfte om at have signalet i 99% af vores land ikke nok. Du finder nogle nyttige instruktioner nedenfor om, hvordan du forbedrer signalet i din enhed, hvis du tilfældigvis har brug for.

Den anden mere avancerede indstilling er at bruge en speciel enhed, der kaldes en reapeter, og dens formål er at styrke signalet. Den eksterne antenne fanger signalet, som derefter overføres via kommunikationskabel til enheden, som er placeret inde i bygningen. Prisen på en sådan enhed varierer og afhænger af bygningens størrelse.

En meget billigere løsning er at ved en 3G / GMS-antenne. Det er normalt ret lille, og du kan sætte det overalt på værelset. Husk at jo højere antennen er placeret, desto bedre er signalet. Hvis du har brug for en antenne til en større bygning, vil vi anbefale at ansætte et firma, der specialiserer sig på dette felt.

De tidligere nævnte løsninger garanterer ikke en 100% effektivitet. Hvis du stadig har store problemer med at fange et signal, vil vi anbefale at ændre operatøren - måske årsagen til dine problemer ligger der.

Carrier Hub Aktiverer funktioner og produkter til enheder, der arbejder på T-Mobile eller Sprint, nu en del af T-Mobile Network. Denne seneste opdatering er nødvendig for Google Android Q-krav. Carrier Hub er forudinstalleret ved fremstillingsprocessen, og opdateringer skal nu opstå via Google Play Store.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

For at afslutte fejlsikret tilstand, kan du normalt genstarte telefonen på normal vis. Slukning eller ud fejlsikret tilstand varierer fra telefon. Hvis du vil vide, hvordan du genstarter din telefon i fejlsikret tilstand, kan du besøge dit fabrikanter supportwebsted.

Trin: Kontroller apps

Kontroller brugen Limit mobile data, som gør det muligt at sætte en grænse for mobildataforbruget på enheden. Når grænsen er nået, er din mobildataforbindelse deaktiveret, og du vil modtage en meddelelse.

Blå lodret skyderen - Brug disse til at justere dato forbrug rækkevidde. Alle programmer, der bruger mobildata inden for den givne dato for rækkevidde, vises. Dette giver dig mulighed for at indsnævre, hvilke programmer der anvendes data under en given brugsperiode.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Der er få ting mere frustrerende end at opleve et dårligt signal på din mobiltelefon. Fra mistede opkald, til beskeder, som plejer sende, og streaming-tjenester, der stutter og dør, kan en mangel på fast signal forårsage alle former for ubehageligheder .

Desværre, bygge tårne ​​dig selv til at få flere barer isnt en mulighed â €”men dont bekymre. Der er masser af ting, du kan gøre for at undgå dårlig celle tjeneste forstyrre din dag-til-dag. Tag et nærmere kig på vores tips til at sikre at du får den bedst mulige signal.

Fjern din sag

En telefon sag er et stort skridt at tage, hvis du er bekymret for din telefoner holdbarhed. Telefon tilfælde varierer i beskyttelse og tykkelse, fra tynde gel sager til tykke forrevne tilfælde med metalindlæg for at forbedre chok-resistens. Men selvfølgelig kan større tykkere tilfælde har ulemper , og telefonen tilfælde kunne godt forstyrre din signalstyrke. Dette kunne især være tilfældet, hvis det er en robust sag med metal, eller er et batteri tilfældet.

Heldigvis er dette en nem diagnose. Prøv at fjerne sagen for at se, om det hjælper forbedre modtagelsen eller kvaliteten af ​​opkaldet, og hvis det gør, overveje at investere i en tyndere tilfælde til brug hver dag, og forbeholder robust tilfældet for når dens virkelig behov for, ligesom hvis du går vandreture.

Hold batteriet oplades

Din telefoner batteri holder alt tændt, og telefonen signal er ingen undtagelse til denne. Et lavt telefon batteri kan påvirke din telefoner evne til at modtage et stærkt signal, og det kan også påvirke ydeevnen. Så hvis du har bemærket en sporadisk dårligt signal, tjek din telefon batteriniveau og sørg for at det ikke kunne gøre med en top-up.

Virkeliggørelsen sweet spot? Nå, thats en kompliceret svar, men i det hele taget, så prøv at holde batteriet på over 25%. Hvis du gør varsel batterilevetid er et problem, overveje at gennemføre en bærbar oplader med dig, så du kan holde din telefon opladet på farten, og tjek vores tips om hvordan man kan spare smartphone batterilevetid.

Brug Wi-Fi kald

Theres en stærk chance du har en Wi-Fi-netværk i hjemmet eller på kontoret, så hvorfor ikke bruge det til at foretage og modtage opkald? Wi-Fi-opkald er alment tilgængelig nu, og det kan være så simpelt som at ændre en indstilling på din telefon. På en Apple iPhone, gå til Indstillinger> Telefon> Wi-Fi-opkald, og sørg for, at dens slås til. Indstillingen kan være placeret forskellige steder på forskellige Android telefoner så åbne din Indstillinger og bruge søgningen i toppen til at lede efter Wi-Fi-opkald. Du vil også nødt til at tjekke ind med din udbyder for at finde ud af, hvad deres politik på Wi-Fi-opkald er. Nogle luftfartsselskaber kan forvente, at du betaler ekstra penge eller hoppe igennem et par bøjler for at aktivere den.

Vigtig

Sådan repareres det Android fast på boot-skærmen

Sådan repareres det Android fast på boot-skærmen

Telefon fast på tmobile logo Det første, du skal prøve, hvis din telefon sidder fast på det tmobile logo er at genstarte det en gang.

7 trin til konfiguration nye LG Stylo 6, hvordan man

7 trin til konfiguration nye LG Stylo 6, hvordan man

Dette wikiHow lærer dig, hvordan du sletter din tastaturer skrive historie bruges til at forbedre tekst korrektion og forudsigelse på en Android-telefon eller tablet. Youll også lære at slette alle indstillinger og data i forbindelse med dit tastatur app ....

6 ting du måske ikke kender til LG G6

6 ting du måske ikke kender til LG G6

Hvad er forskellen på LG WD1252RW og LG F1480YD Find ud af, som er bedre og deres samlede resultater i combo vaskemaskine tørretumbler ranking.

Android sende dobbelte eller dobbelte tekstbeskeder du er ikke alene

Android sende dobbelte eller dobbelte tekstbeskeder du er ikke alene

Så lang historie kort jeg malplacerede min telefon og mens jeg vente med at få det tilbage, fik jeg et nyt SIM-kort i går til at sætte ind i min fritid telefon, som Ive ...

Hvordan til at fastsætte din LG G6 der plejer tænde fejlfindingsguiden

Hvordan til at fastsætte din LG G6 der plejer tænde fejlfindingsguiden

En smartphone er ikke komplet uden en manual. Tag et kig på LG Stylo 6 brugermanualen for at fuldt ud at optimere din enhed. Download linket er dit at få adgang.

Lås Xfinity LG STYLO 6 LMQ730QM

Lås Xfinity LG STYLO 6 LMQ730QM

LG STYLO 6 Q730TM. LG STYLO 6 Q730MM. Denne proces er fjernt fra USB ingen unlock kode. Vi kan låse op for flere Telefoner modeller spørge os. Efter unlock vil du behøver ændre manuelt din udbyder APN.

Sådan låser du LG Stylo 6 LG Stylo 6 Unlock Code Fast Easy Easy

Sådan låser du LG Stylo 6 LG Stylo 6 Unlock Code Fast Easy Easy

LG G STYLO 6 64DK WHITE UNLOCKED SPECS SCREENS STØRRELSE tommer 6. Farve Hvid er telefonen ulåst eller bundet til en bærer ulåst opbevaring 64 DK MODEL LG G STYLO 6 ESIM NO MEGAPIXELS 13 OS Android-opløsning 1080 x 2460 Sammenfoldeligt Nej Network GSM-udgivelsesdato Maj 2020 Double Sim.

Tfrecipesabout.

Tfrecipesabout.

Pris Fra detaljer Express, hvem du er til verden med den nye LG Stylo 6 Enheden, der forbedrer din Mobilelife, og alle de måder, du lever på.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.