LG V60 Thinq 5G Indonesien

LG V60 Thinq Specifikationer

NRa 2/5/25/41/66/71/260/261 LTEÂ 1/2/3/4/5/7/12/13/14/20/25/26/29/30/38/39/40 / 41/46/48/66/71 WCDMAÂ 1/2/4 / 5 CDMAÂ 800/850 / 1900 GSMÂ 850/900 / 1800/1900

Dimensioner: 77. x 169. x 8. MM Vægt: 214 GSOC: Qualcomm Snapdragon 865CPU: 1x 2. 4 GHz Kryo 585, 3x 2. 2 GHz Kryo 585, 4x 1. GHz Kryo 585GPU: Qualcomm Adreno 650, 587 MHZRAM: 8 GB, 2133 MHZSTORAGE: 128 GB, 256 GBMEMORY CARDS: MicroSD, MicroSDHC, MicroSDXCDISPlay: 6. IN, P-OLED, 1080 x 2460 pixels, 24 bitbattery: 5000 mAh, Li-Polymeros: Android 10Camera: 9280 x 6944 pixels, 7680 x 4320 pixels, 30 FPSSIM-kort: nano-sim, nano-sim / microSDwi-fi: A, B, G, N, N 5GHz, AC, Dual Band, Wi-Fi Hotspot, Wi-Fi Direct, Wi-Fi-skærm, Axusb: 3., USB Type-CBLUETOOTH: 5. POSITIONING: GPS, A-GPS, GLONASS, Beidou

UMTS står for Universal Mobile Telecommunications System. Baseret på GSM-standarden anses det som en 3G-mobilnetværksstandard. Det er blevet udviklet af 3GPP, og dets største fordel er tilvejebringelse af større båndbredde og spektral effektivitet på grund af W-CDMA-teknologien.

Der er flere netværksteknologier, der forbedrer udførelsen af ​​mobilnetværk hovedsageligt af øget databåndbredde. Oplysninger om kommunikationsteknologier understøttet af enheden og deres respektive uplink og downlink båndbredde.

CPU-bitsne bestemmes af processorregistrets bitstørrelse, adressebusser og databusser. 64-bit CPU'er giver bedre ydeevne end 32-bit dem, som fra deres side udfører bedre end 16-bit processorer.

En CPU-kerne er processorenheden, som udfører softwareinstruktioner. I øjeblikket er der udover single-core processorer dual-core, quad-core, hexa-core og så på multi-core processorer. De øger udførelsen af ​​enheden, der giver mulighed for udførelse af flere instruktioner parallelt.

Det har været et par måneder siden LG har udgivet LG V60, og siden da har virksomheden også endelig lanceret at lancere den nye fløjl-telefon til vestlige markeder uden for Korea, som Tyskland. De to nye 2022-telefoner er ganske kontrasterende enheder til LG â € ", der repræsenterer, hvad man kunne sige Companys Classic Design-filosofi versus et nyere, mere forfriskende designsprog. De er også kontrasterende enheder med hensyn til deres specifikationer og positionering, hvor V60 er en efterfølger flagskibsenheder med en high-end SOC, mens den nye fløjl er et premium design med den nye Snapdragon 765, der kommer til et lavere prispunkt og nogle kompromiser Med hensyn til specifikation â € "men ikke for mange for at kalde det en mid-range telefon.

Med hensyn til specifikationer og hjernen fra enhederne, som nævnt, er LG V60 en velkendt telefon, da dens blot sport det bedste af de bedste. Snapdragon 865 har fire Cortex-A77 kerner, hvoraf den ene klokker ind på op til 2. 4 GHz og tre andre på op til 2. 2 GHz, parret med fire Low-Power Cortex-A55 kerner på 1. GHz. Weve set fremragende ydeevne og effekt effektivitet ud af Qualcomms nyeste chipsæt i andre 2022 flagskibsenheder, og LG V60 er stort set i tråd med pakken med hensyn til ydeevne og effektivitet.

LG Velvet på den anden side er blandt et mindre antal enheder, der forfalder med Qualcomms New Snapdragon 765 SOC. Denne premium model funktionelt har samme niveau af funktioner som flagskibet Snapdragon 865 SOC, men kommer bare på lavere præstationsniveauer. Med hensyn til IP finder vi to Cortex A76 kerner, en op til 2. GHz og en anden op til 2. GHz, parret med seks low-power cortex-A55 kerner på 1. GHz. GPU'en i form af Adreno 620 er også mindre end de større brødre Adreno 650-konfiguration.

Hvad er specielt om begge disse socs er, at de er 5 g aktiveret. LG V60 gør brug af et eksternt X55-modem til tilslutning, mens fløjlen integrerer sine modemfunktioner inde i Snapdragon 765.

Med hensyn til design er begge telefoner meget forskellige for hinanden. Den eneste ting, de deler til fælles, er skærmspecifikationerne; Begge telefoner har 6. 2460 x 1080 OLED-skærme. Beslutningen overrasker ikke for meget for fløjlen som sin lavere pris, men det er ret underligt at se LG GO baglæns på V60, der tilbyder en nedgradering fra 1440p-opløsningerne af tidligere, mindre, V -series telefoner. Der er batterilevetidens overvejelser her, som godt diskuterer mere detaljeret senere, men det strækker sig ud ganske lidt for skærme af disse størrelser.

Begge skærme gør stadig brug af Dewdrop Notch designs og udskæringerne her er næsten identiske mellem de to telefoner. Velvet forsøger at glatte ud i bezel-hjørnet i nærheden af ​​udskæringen via blacked out pixels, men bortset fra at jeg ikke ville blive overrasket, hvis disse faktisk var de samme skærmpaneler.

Selvfølgelig er den umiddelbart synlige forskel mellem de to telefoner deres bezel-design. V60 har et meget klassisk udseende til det; En fladskærm med nogle ret store sideklæder og en afskåret metalramme. Velvet på den anden side er meget mere moderne, ansættelse af et buet frontskærmdesign på sine sider, med kun en tynd blank metalramme.

Du kunne argumentere for, at V60 ser meget mere industrielt ud, men for mig er ergonomien af ​​fløjlen umådeligt bedre â € "det er ikke kun en fysisk snævrere telefon, men det føles bare meget bedre i hænder takket være sine kurvaturer såvel som tyndere formfaktor.

På kameraets side af ting udover SOC, er det også, hvor vi ser større forskelle mellem de to telefonfunktioner. LG V60 har en ny generation og større 1/1. Hovedkameraets sensor, der kommer ind med 64MP-opløsning, med en quad-Bayer farvefilter layout binning ned til 16mp i almindelige billeder. LG bruger denne moduler høj native opløsning for at opnå tabsfri 2x zoomning â € "En nødvendighed, da telefonen mangler et dedikeret telefotomodul.

Der er også en ekstra TOF-sensor på V60 og uspecificeret 5MP dybdeføler på fløjlen â € "Begge tjener ikke faktisk som indfangningsmoduler, men forøgelse af telefonens optagelse evner i tilstande som portrættilstand.

Samlet set er telefonerne med hensyn til design ganske kontrastende, og hvis du ikke ville være bekendt med dem eller se deres brandings, ville det være svært at tro, at de faktisk er fra samme firma, kun udgivet et par måneder bortset fra hinanden. LG har haft betydelige problemer med det industrielle design i de sidste par generationer, og V60 er stort set en fortsættelse af det forældede udseende. Den nye fløjl er en frisk luftfugl, og jeg føler, at det rent faktisk hører hjemme i 2022, dets ergonomi er væsentligt bedre, og byggekvaliteten er, at jeg føler mig højere end V60, lidt ironisk, da de to enheder er placeret på anden måde rundt med hensyn til prissætning og produktkategorier.

"Ved siden af ​​de nyeste kamera- og videoinnovationer fortsætter LGS nyeste smartphone selskabets arv for at udnytte de allerbedste teknologier til overlegen lydydelse. Fire helt nye, højtydende mikrofoner giver mulighed for optagelse af lyde fra forskellige retninger for at levere realistiske lydoplevelser, uanset omgivelserne. Enheden tilbyder også Voice Bokeh, en funktion, der adskiller brugerne stemmer fra baggrundsstøj, så indholdsskaberne skal placere mere fokus på motivet, samtidig med at der reduceres overskydende støj. Også inkluderet er LG 3D lydmotor, en lydbehandlingsteknologi, der først introduceres på LG OLED-tv. Denne innovation genkender typen af ​​indhold og optimerer lyden i overensstemmelse hermed for en mere filmisk kvalitet.

 Bygget for at få mest muligt ud af 5G, LGS Nyeste V Serie-enheden pakker et generøst 5.000mAh batteri til udvidet brug af 6. -Inch OLED Display og LG Dual Screen, hvilket betyder mere tid til streaming af højkvalitets spil, film og videoopkald. LG V60 Thinq er også udstyret med flagskibet Qualcomm® Snapdragonâ "¢ 865 mobilplatform med Qualcomm® Snapdragonâ" ¢ x55 5g modem for at aktivere svimlende Multi-Gigabit 5G-forbindelse.

 Både telefonen og det opgraderede andet skærmtilbehør leveres med Super Sharp 20.: 9 Ratio FHD + P-OLED-skærme, der er næsten en halv tomme større end før. Alligevel tipér den nye dobbelte skærm skalaen på samme fremragende bærbare vægt som sin forgænger takket være det tyndere OLED-panel. Med en ribbet tilbage for et mere sikkert greb og det samme størrelser af OLED-panelet, der findes i V60 Thinq 5G, fordobler LG Dual Screen den tilgængelige skærm fast ejendom for at gøre multitasking, produktivitet, spil og underholdning mere behageligt end nogensinde. Hvad mere kan brugerne indstille LG Dual Screens 2. -Inch Cover Display for altid at vise nøgleoplysninger for nem adgang til et overblik eller konfigurere det til TIJE ud efter 10 sekunder.

Vigtig

Sådan installeres en tempereret glasskærmbeskytter på LG Velvet, hvordan man skal

Sådan installeres en tempereret glasskærmbeskytter på LG Velvet, hvordan man skal

Beskyt din LG-smartphone med en skærmbeskytter for at undgå ridser og mærker. Bedste køb har tempererede glasskærmbeskyttere, film dækker mere. Shoppe nu

Opsæt Internet

Opsæt Internet

Sådan Opsæt Internet Gå online med din telefon

LG Velvet 5G SD 765G Specs Speed

LG Velvet 5G SD 765G Specs Speed

Lær om de vigtigste funktioner og specifikationer af LG Velvet 5G. På denne side Nøglefunktioner Specs Nøglefunktioner Triple bageste kameraer og Steady Cam støv, vand, Shock Resistant 5G C

Grundlæggende fejlfinding

Grundlæggende fejlfinding

Hvis du oplever WiFi problemer på din LG Velvet, kan vi hjælpe. I denne vejledning vil du lære, hvordan du løser WiFi problemer på LG Velvet.

LGS VELVET 128GB 5G Smartphone Sports Et 48MP kamera ved lavt S79 Reg. 600.

LGS VELVET 128GB 5G Smartphone Sports Et 48MP kamera ved lavt S79 Reg. 600.

Billigste pris lige nu synes det for disse LG-telefoner, ny ulåst. NY LG VELVET 4G 5G LMG900UM1 128DK Aurora Silver Att GSM Unlocked Phone Link 279.99 LG K92 5G LMK920AM ...

Kijiji Canada.

Kijiji Canada.

Her er hvordan man tænde og tilpasse indstillingen Smart Lock på din Velvet 5G UW.

LG Velvet 5G LMG900N Qualcomm SDM765 Snapdragon 765G GSM ulåst telefon

LG Velvet 5G LMG900N Qualcomm SDM765 Snapdragon 765G GSM ulåst telefon

Køb LG Velvet 128GB GSM Unlocked 6. Smartphone Aurora Grey LMG900UM2 Fornyet online til en overkommelig pris. Modtag gode tilbud hurtig levering muligheder med hvert køb på Ubuy det førende internationale shopping platform i Japan. B08LNJNPPR

Android 11 Update Timeline annonceret for LG Velvet 5G, Wing, G8X og Mere

Android 11 Update Timeline annonceret for LG Velvet 5G, Wing, G8X og Mere

LG har meddelt sin Android 11 Update Rulout Plan for nogle af sine enheder i Europa, der omfatter LG Velvet 4G5G, LG G8X, LG G8S, LG Wing

Kijiji Canada.

Kijiji Canada.

LG VELVET Fejlfinding Jeg kan ikke sende og modtage MMS Data Roaming er slukket

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.