LG Velvet 5G G900N Alle specs

LG Velvet 5G SD 765G Specs Speed

THEA LG Wing og LG Velvet har lanceret i Indien som de nyeste telefoner fra selskabet. Den LG Velvet debuterede tilbage i maj og blev tilbudt i både 4G og 5G varianter mens LG fløj med sin drejelig skærm blev lanceret globalt i september.

LG Velvet 4G model er drevet af en Snapdragon 845-processor med tredobbelt kameraer på ryggen og en præmie build. Den LG Wing 5G, på den anden side, ligner bare en anden nær bezel-mindre smartphone, men er en unik tage på dobbelte skærme med sin drejestol design. Lad os tage et kort kig på prisfastsættelse, specifikationer og tilgængeligheden af ​​LG Wing og LG Velvet.

Lg fløj og lg priser og tilgængelighed fløjl

LG Wing er drevet af Snapdragon 765G processor med en octa-core CPU og adrenoreceptor 620 GPU. Dette er parret med 8GB RAM og op til 128GB storage muligheder at vælge imellem med understøttelse af microSD kort op til 2 TB. Telefonen kører på Android 10-baseret interface med en særlig Drejeligt tilstand UI for de forskellige use cases at gøre brug af begge skærme.

LG Wing har en tredobbelt kamera setup på bagsiden, der består af en primær 64MP kamera med en f / 1. åbning, en 13 MP ultra-vidvinkel kamera med 117 graders field-of-view og en anden 12MP ultra-vidvinkel kardanophænget kamera med 120 graders field-of-view. På forsiden er der et 32MP kamera hus i et pop-up-mekanisme og de bageste kameraer kan optage i 4K UHD på 60 FPS med OIS støtte.

Den forreste skærm er også hjemsted for en in-screen fingeraftryk sensor og LG Wing er udstyret med en 4,000mAh batteri med støtte til hurtig wired opladning høflighed af Quick Charge 4. + og trådløs opladning.

LG fløjl g specifikationer

Det er drevet af den Snapdragon 845-processor med en octa-core CPU og adrenoreceptor 630 GPU. Dette er parret med 6 GB RAM og 128 GB lagerplads med mulighed for yderligere at udvide lageret ved hjælp af microSD-kort. De Velvet kører på Android 10-baserede LG UX 9.

The Velvet har en tredobbelt kamera setup på bagsiden, der består af en primær 48MP kamera med en f / 1. åbning, en 8MP ultra-vidvinkel kamera med en 120 graders field-of-view og et 5MP dybdemåler. På forsiden, theres en 16MP selfie kamera huse i hak udskæring. De bageste kameraer kan optage 4K UHD videoer på op til 30 fps med understøttelse af EIS.

Vælg Hjælpemne

Efter en måned, LG har officielt annonceret globale tilgængelighed planer for LG Velvet 5G. Telefonen vil blive stillet til rådighed i Tyskland, Italien, Spanien, Ungarn og Polen i slutningen af ​​denne måned. Den vil blive fulgt op af en bredere udgivelse i Nordamerika, Latinamerika, Asien, Mellemøsten, Afrika og Latinamerika "i kommende uger".

LG har også gjort det officielt, at enheden vil gå på salg i Sydkorea Fra 15. maj med præ-salg startende fra den 8. maj til maj 14. Sammen med sydkoreanske mobil kommunikation selskaber, LG også tilbyde rabatter på Velvet telefon. Selskabet har meddelt, at LG Velvet vil være tilgængelig via flere online og offline kanaler som godt.

Med kun to dage til at gå til lancering, har LG Velvet dukket op i en video læk kommer fra en sydkoreansk butik. Det viser en lignende design, som vi har set i tidligere lækager. Telefonen ser præmie og anderledes fra konkurrenterne. Det viser endnu detaljer om specifikationerne:

Den kommende LG Velvet har nu dukket op i en flok af påståede hands-on fotos. Disse billeder viser den hvide-farvede variant afslørende Raindrop kamera design. Som LG allerede har delt embedsmand gør af telefonen, vi allerede kender produktets udformning og farvevarianter. Den nye læk simpelthen giver et tidligt indblik i, hvad telefonen ville se ud i det virkelige.

Selvom vi stadig over en uge til LG Velvet lanceringen begivenhed, vi behøver ikke at vente længere for alle de vigtige detaljer. LG har udgivet en ny blog indlæg detaljering alle LG Velvelt vigtigste specifikationer og funktioner. Det videre viser embedsmand gør af telefonen, farve varianter, og tilbehør, der vil være kompatibel med enheden.

LG Wing og LG Velvet lanceret i Indien Pris, specifikationer og tilgængelighed

LG Velvet er officielt bekræftet at ankomme med en 6. -inch OLED "Cinema FullVision" hak display og 20.: 9 format. Den har en let bue på kanterne, der skal hjælpe det levere fordybende billedoplevelse. Det ser ud som LG har fokuseret på den multimedieoplevelse, som det er kapret stereohøjttalere og "kunstig intelligens lyd" til at supplere videoen. Sidstnævnte vil optimere lydkvaliteten afhængigt af indholdet type.

Under hætten, det vil blive drevet af den Snapdragon 765 5G processor, som blev afsløret i en tidligere udgivet teaser video så godt. Det er en 7 nM processor med en integreret 5G-modem, der hjalp LG til at tilbyde 5G kapaciteter samtidig med at enheden til at være slank. Det vil være en af ​​de få i mellemklassen 5G enheder på markedet, når det bliver tilgængeligt.

The Raindrop camera design vil indslag en 48-megapixel primær sensor, en 8-megapixel ultrabred sensor, og en 5-megapixel dybdesensor. Det vil komme med Quad Binning teknologi, hvor fire pixels vil blive samlet i en til at opnå bedre og skarpere svagt lys optagelser. For dem, der elsker at skyde videoer på telefoner, der er en funktion, der hedder 'Voice Out Focus', som vil hjælpe brugerne fjerne baggrundsstøj med lethed. På samme måde vil ASMR tech maksimere følsomheden af ​​to højtydende mikrofoner for en klarere lydoptagelse.

Batterikapaciteten bliver 4,300mAh men ingen ord om hurtig opladning endnu. LG Velvet vil også støtte LG Dual Screen og Stylus Pen tilbehør, men disse vil blive solgt separat. Det er sat til at gå på salg Fra den 15. maj i Sydkorea.

Lg fløjl fulde specifikationer

Realme har lanceret sin nye Nazro-serie smartphone-Realme Nazro 10a sammen med Realme Narzo 10 i Indien. Det næste salg af Realme Nazro 10a afholdes den 23. juni via Flipkart og Realme India hjemmeside.

Telefonen bagerste tilgængelig i triple kamera set-up. Den primære kamera er en 48 megapixel sensor og den anden 8 megapixelsensor og tredje 5 megapixel sensor. Telefonen foran kommer i 16 megapixel selfie kamera.

Telefonen drives af en Snapdragon 765G-processor. Telefonen kører på Android v11. Dens bakkes op af en 4300 mAh Li-Po batteri med støtte hurtig opladning. Denne telefon batteri bruger ikke fjernes.

Lg fløjl pro specifikationer

LG Velvet er ankommet i Indien i dag. Det er den første smartphone, der bringer virksomhedens nye design til smartphones. De vigtigste ændringer er vanddråben design på de bageste kameraer og et slankt krop. LG Velvet bringer flagskib funktioner, såsom støtte til dual-screen tilbehør og pennen. Men processoren bruges på LG Velvet er ikke den hurtigste på markedet. Det bruger en Snapdragon 845-processor fra to år tilbage for at kompensere for manglen på Snapdragon 765G, der oprindeligt blev brugt på den øverste variant. LG valgte ikke at starte 5G variant af Velvet i Indien.

LG Velvet Pris i Indien

LG Velvet er prissat på Rs 36,990, men hvis du vil have dual-screen tilbehør, bliver du nødt til at skallen ud Rs 49,990 for den samlede pakke. Den LG Velvet går på salg fra den 30. oktober på tværs af alle førende online og offline forhandlere. LG Velvet kommer i sort Aurora Silver farvemuligheder.

LG VELVET SPECIFIKATIONER

LG Velvet idræt en 6. -inch polet 1080p skærm med en lille hak på toppen. Den leveres med en pixeltæthed på 395 ppi. Smartphone er drevet af en octa-core Snapdragon 845-processor parret med 6 GB RAM og 128 GB lagerplads. For grafik, har du Adreno 630 GPU. Den smartphone kører Android 10 med LG UX 9 på toppen. Den LG Velvet kommer med MIL-STD-810G-certificering for holdbarhed. Der er en under-display fingeraftryk sensor på din smartphone.

Håndtering fotografering på Velvet er tre kameraer på bagsiden. Der er en 48MP primære kamera, en 8MP ultrabrede kamera og en 5MP dybde-sensing kamera. For selfies, der er en 16MP kamera sidder inde hakket på Velvets displayet. Den smartphone har stereohøjttalere, så godt. Saftpresning op smartphone er et 4300mAh batteri med 15W hurtig opladning og 9W trådløs opladning. Der er en 3. mm stik til hovedtelefoner blandt andre tilslutningsmuligheder om LG Velvet.

lg fløjl g forventede pris, udgivelsesdato

LG Velvet 5G pris i Indien forventes at starte på Rs 54,999. forventes mobiltelefon for at have en lancering dato den 22. december 2022. Med hensyn til de specifikationer, LG Velvet 5G er spekuleret til funktionen 4300 mAh batteri, 128 GB lagerplads, 6 GB RAM og Snapdragon 765g processor.

Specifikation og funktioner i lg fløjl g

LG Velvet vil gå på salg for første gang i Indien i dag. Enheden blev lanceret tidligere i denne uge sammen med LG Wing. Den LG Velvet er endnu en dual-screen produkt i virksomhedens lineup, men denne gang kommer som en ekstra tilbehør.

LG Velvet lavede sin debut tilbage i maj, og det var en 5G-variant drevet af snapdragon 765g chipset. Men i Indien vil enheden kun være tilgængelig i 4G-variant, og enheden er drevet af Snapdragon 845.

LG Velvet Pris i Indien

LG Velvet er prissat til Rs 36.990. Dual-screen combo med stylus er prissat til Rs 49,990. Farveindstillinger omfatter Aurora sølv og sort. Enheden er nu tilgængelig via LGs netværk af offline-forhandlere på tværs af Indien og Flipkart.

LG VELVET SPECS

Velvet leveres med en buet 6. -InCH P-OLED-skærm med en fuld HD + opløsning, 20.: 9-billedforhold og 60Hz opdateringshastighed. Skærmen opfylder den lige buede ryg på en slank metalramme, hvilket gør enheden kun 7, mm tyk og 180 gram tung. Hele pakken, hvis IP68 Vandtæt og MIL-STD 810g kompatibel til dropbeskyttelse.

Den indiske variant af LG Velvet drives af dateret Snapdragon 845 chipset, Adreno 630 GPU, 6 GB RAM og 128 GB lagerplads, som kan udvides yderligere via Micro SD. Det vil dog besætte den anden SIM-kort slot. Batteriet er bedømt til 4.300mAh og understøtter  25W hurtig opladning 4+ hurtig opladning samt 9W hurtig trådløs opladning.

På optikken huser LG Velvet et tredobbelt kamerasystem med en 48mp f / 1. Primær shooter, en 8MP ultra-bred linse og en 5MP TOF dybdeføler. Glaset tilbage har kameraerne placeret lodret , efterligner regndråber . Frontkameraet har en opløsning på 16MP. Andre funktioner omfatter en in-display fingeraftryk scanner, en hovedtelefon jack dual stereo højttalere.

LG Velvet Detaljerede specifikationer

LG Velvet er den åndelige efterfølger af LG G8X Thinq. Det sport en stor 6. -Inch-skærm med en 20.: 9-billedforhold. Ligesom LG G8X Thinq har LG Velvet også et dual-skærm tilbehør, der muliggør dual-skærmfunktionalitet. LG Velvet er drevet af en Qualcomm Snapdragon 845 processor, som er lidt dateret på dette tidspunkt. LG har parret processoren med 6 GB RAM og 128 GB lagerplads. Du har mulighed for at udvide opbevaring, men det kommer på bekostning af den anden SIM-slot, da smartphone har en Hybrid SIM-slot.

LG Velvet har et tredobbelt kameraopsætning på bagsiden bestående af et 48 megapixel primære kamera, et 8-megapixel ultra-vidvinkelkamera og en 5 megapixel dybdesensor. For selfies har den en 16 megapixel selfie shooter placeret i dewdrop hak på forsiden. Kameraets ydeevne er meget god, og smartphone kan klikke på nogle meget gode billeder i forskellige lysforhold. Luften på telefonen er hurtig til genkende Hvad det er peget på ord og i LowLight, nattilstanden er meget nyttig for at udtrække mere detaljer ud af billedet. Meget god og smartphone er i stand til at klikke på nogle meget gode billeder i forskellige lysforhold. AI på telefonen er hurtig til genkender hvad det peger på. I LowLight hjælper natmodus smartphone at fange bedre detaljer.

Vigtig

Køb LifeProof iPhone XS Max Fre Live Case 7760534

Køb LifeProof iPhone XS Max Fre Live Case 7760534

Altid op for noget, når som helst, hvor som helst. Når handlingsopkald, opfordrer Fre Sick til at gøre noget syge.

LifeProof Fre Case iPhone 6 REI Coop

LifeProof Fre Case iPhone 6 REI Coop

Læs hvordan du vælger den Lifeproof tilfælde, der passer bedst til dine behov her.

iPhone 12 Pro Max 6.

iPhone 12 Pro Max 6.

Beskyt din iPhone 12 Pro Max med ægte sort LifeProof FRE. Stor tjeneste lokal garanti. Kontakt os på 02 8317 3000 i dag.

Lifeproof Fre Case for iPhone 12 Pro Max Gratis Diver

Lifeproof Fre Case for iPhone 12 Pro Max Gratis Diver

Bestil LifeProof Næste Apple iPhone 12 Pro Max Bagside Gennemsigtig på coolblue. Bestilt før 2359 leveret gratis i morgen. Coolblue noget for et smil.

Kundeanmeldelser LifeProof FR Series til Apple iPhone 12 Pro Sort 7.765.410

Kundeanmeldelser LifeProof FR Series til Apple iPhone 12 Pro Sort 7.765.410

Wake er en stor ændring i bæredygtige telefonen tilfælde. Udformet fra bjærget fiskeredskaber, dens består af over 85 oceanbased genbrugsplast med en skulpturelle bølge mønster og en DropProof rating til 2 meter. Plus får du donere en dollar om os LifeProof til en af ​​vores waterconscious nonprofit partnere indlæg køb

LifeProof Wake sort sag iPhone 1212 Pro Bell

LifeProof Wake sort sag iPhone 1212 Pro Bell

Encontre Ofertas imperdveis ingen eBay em Capas para Celulares Apple LifeProof. Voc encontrar produtos novos ou usados ​​em Capas para Celulares Apple LifeProof ingen eBay. Frete grtis em itens selecionados. Faa Compras na maior seleo de produtos gøre mundo e encontre som melhores ofertas de Capas para Celulares Apple LifeProof. COMPRE com confiana ingen ebay

Amazon. OM LifeProof FR-serie Vandtæt taske til iPod Touch-kompatibel med 5Th6Th7th Gen BlackClear Cell Phones Tilbehør

Amazon. OM LifeProof FR-serie Vandtæt taske til iPod Touch-kompatibel med 5Th6Th7th Gen BlackClear Cell Phones Tilbehør

Køb LifeProof Vandtæt Taske til iPod Touch 4G 120101 med hurtig forsendelse og topreret kundeservice. Newegg shopping opgraderet

telefonens skærm er revnet. var i en lifepro

telefonens skærm er revnet. var i en lifepro

Få gratis forsendelse på kvalificeret Lifeproof, Wear Garanti produkter eller Køb Online Pick Up i Store i dag.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Jeg har bemærket, at Lightning Digital AV Adapter æble oprindelige A1438 ikke virker, hvis Im i en jailbroken tilstand med taurin 1.. udgave, kun ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.