LTE Hvordan virker det, hvad kan det gøre, hvor er det tilgængeligt

Forskellen mellem 4G og LTE

Vilkår vedrørende trådløst bredbånd har været en del af vores populære leksikon i årevis nu, men det gør dem ikke lettere at forstå for den gennemsnitlige person. To af de vigtigste forkortelser at vide er 4G og LTE. Mens 5G kan være i horisonten, forbliver 4G-tjenesten den nuværende standard, og 4G LTE forventes at være i brug sammen med den kommende 5G-standard i de kommende år.

Alt det sagt, du kan måske spørge dig selv en række spørgsmål. Hvad betyder udtryk som 4g og 5g virkelig? Hvad er meningen med LTE? Hvordan arbejder 4G, hvordan arbejder LTE, og hvordan sammenligner de med hinanden? Hvad betyder det hele for din service og downloadhastigheder?

Mobil Data Technology og G LTE

Den vej, som teknologien fulgte for at opfylde 4gs forhøjede hastigheder, blev kaldt langsigtet evolution eller LTE. Det var en proces, der var designet til at tage løftet om 4G-hastigheder og faktisk gøre dem til virkelighed. I lang tid var der et bredt hul mellem potentialet og de faktiske resultater; Tjenesten blev betragtet som 4G, hvis det i det mindste tilbød betydelige forbedringer i forhold til de foregående 3G-servicestandarder.

På trods af denne uoverensstemmelse blev eventuelle fremskridt mod 4G-teknologi straks mærkbar som en forbedring på over 3G. Hvad der kunne have været betragtet som en marketing gimmick af virksomheder proklamerer deres teknologier til at være 4G LTE, hvis de simpelthen var på vej til forbedring, var således ikke helt falsk. Der kom til at være en yderligere rynke med forkortelsen LTE-A, langsigtet evolution avanceret, som kom til at betegne tjenester, der var i forkanten af ​​udviklingen.

Hvordan virker LTE?

De grundlæggende forbedringer, som LTE tilbud kunne opsummeres som en reduktion i dataoverførsel latens eller forsinkelse. Det kan være nyttigt sammenlignet med at fjerne hastighedsbump på en vej, så trafikken kan bevæge sig hurtigere. Lavere overførselslatens betyder, at data bevæger sig hurtigere, hvilket giver den grundlæggende fordel at kunne gøre ting med mobile enheder, som de langsommere hastigheder i tidligere generation af mobilnetværk simpelthen ikke kunne opnå.

LTE vs G: Er LTE bedre?

Mens hastigheder varierer baseret på netværkstjeneste og type, er 4G-hastigheder generelt lige omkring 50 Mbps. Udtrykket 4G LTE identificerer stadig i vid udstrækning punkter langs denne gradvise kurve på progression mod de officielle standarder. Som brugt i dag kommer det langsomt tættere på at være udskiftelig med ægte 4G, hvilket betyder 4G-netværk, der er tættere på at matche originalen, Aspiration Al ITU-R standarder; Men stadig, endda peak 4g LTE-hastigheder på de bedste luftfartsselskaber, overstiger ikke 50 Mbps. Selv nu kan et 4G LTE eller True 4G netværk eller måske ikke have højere praktiske hastigheder end et netværk, der blot udpeges 4g.

Med andre ord, kløften mellem teoretisk ydeevne og real-life standarder stadig isnt helt elimineret. Kløften på 4G-netværk fortsætter med at lukke selv som de første gentagelser af 5G begynde at komme online, hvilket fører til en stigende andel af amerikanske trådløse brugere, der identificerer sig selv som værende i høj grad eller helt smartphone-brugere i modsætning til at få adgang til internettet via hjem bredbånd.

Den nuværende situation for g lte

4G LTE-funktionalitet har to vigtige forudsætninger: et netværk, der understøtter ITU-R standard hastigheder og en anordning kraftig nok til at matche og håndtere hastigheder på dette netværk. En telefon, der teoretisk kunne håndtere top 4G LTE eller sande 4G hastigheder kan stadig kun gå så hurtigt, som trafikken på dit luftfartsselskaber netværket kan håndtere. Omvendt kan selv de hurtigste netværk kun kompensere så meget for en enhed, der simpelthen gør ikke pakke den nødvendige pift.

Dens stadig en sjældenhed, at begge disse vigtige forudsætninger kan tilgodeses fuldt ud. 4G LTE tjeneste â €”i betyder tjeneste, der kommer mere end halvvejs til at møde ægte 4G funktionalitet standarder â €” er stadig en aspiration , selvom fremrykkende 4G LTE-netværk er mere og mere udbredt. 4G LTE tilgængelighed forventes at fortsætte med at udvide selv som verdens af 5G mobile tjeneste begynder at komme på nettet, og det næste skridt fremad i mobiltjenester påbegyndes.

Ser frem til g

I overensstemmelse med forudgående fremskridt i mobile datanetværk er den femte generation eller 5G beregnet til at levere multi-GBPS-datahastigheder op til 10 gigabiter pr. Sekund â € "hundrede gange hurtigere end 4gs teoretiske specifikationer og 250 gange hurtigere end 4gs Americas nuværende hurtigste LTE-netværk â € "fører til ultra-lav latens og stadig mere ensartet oplevelse for flere brugere. Det fulde omfang af dens indvirkning skal stadig ses.

Du har været blokeret af sikkerhedsmæssige årsager

Ligesom 4G LTE stadig vokser i retning af at møde sine teoretiske peak specs, vil 5g tage lidt tid at komme i sig selv. Der vil sandsynligvis være år under overgangen, hvor 4G LTE-netværk vil fortsætte med at fremme og forbedre betydningen, vil de være hos os i et stykke tid endnu.

At få mest muligt ud af din 4G LTE-tjeneste kan kræve nogle kyndige strategier, især i svage signalområder. WeBoost Cell Phone Signal Boosters kan være nøglen, du har været på udkig efter at fremskynde dine mobile downloads og uploader, og vi leverer boosters til køretøj og hjemmebrug.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Når 3G-netværk begyndte at rulle ud kommercielt, på eller omkring 2022, erstattede de 2G-systemet, en netværksprotokol, der kun tillod det mest grundlæggende af det, vi nu kalder smartphone-funktionalitet. De fleste 2G-netværk håndteres telefonopkald, grundlæggende tekstbeskeder og små mængder data over en protokol kaldet MMS. Med introduktionen af ​​3G-forbindelse blev en række større dataformater meget mere tilgængelige, herunder standard HTML-sider, videoer og musik. Hasterne var stadig temmelig langsomme, og for det meste krævede sider og data, der er specielt formateret til langsommere trådløse forbindelser. Sammenlignet med 2G-standarder var den nye protokol hurtig, men stadig kom ikke overalt tæt på at erstatte en hjem bredbåndsforbindelse.

Hvad er G?

ITU-R indstillede standarder for 4G-forbindelse i marts 2022, der kræver, at alle tjenester beskrives som 4G for at overholde et sæt hastigheds- og forbindelsesstandarder. Til mobil brug, herunder smartphones og tablets, skal forbindelseshastigheder have en top på mindst 100 megabit per sekund, og for mere stationære anvendelser som mobile hot spots, mindst 1 gigabit per sekund.

Da disse standarder blev annonceret, var disse hastigheder uhørt på jorden, fordi de var beregnet som et mål for udviklere, en Aspiration Al punkt i fremtiden, der markerede et betydeligt spring over nuværende teknologi. Over tid fangede de systemer, der strømmer disse netværk, ikke kun i den forstand, at nye udsendelsesmetoder har fundet vej ind i produkter, men det tidligere etablerede 3G-netværk blev forbedret til det punkt, at de kan klassificeres som 4G.

Hvad er LTE?

LTE står for langsigtet evolution, og er ikke så meget en teknologi, da den er den vej, der fulgte for at opnå 4G-hastigheder. I lang tid, da din telefon viste 4G-symbolet i øverste højre hjørne, var det ikke præcist præcist. Når ITU-R indstiller minimumshastigheder for 4G, var de for det meste uopnåelig på trods af mængden af ​​penge tekniske producenter sat i at nå dem. Som reaktion besluttede reguleringen organet, at LTE, navnet på den teknologi, der blev brugt til udøvelse af disse standarder, kunne mærkes som 4G, hvis det gav en væsentlig forbedring på 3G-teknologien.

Hvad er G LTE?

Næsten straks begyndte netværk at reklamere for deres forbindelser som 4G LTE, en marketing teknik, der tillod dem at kræve næste genforbindelse uden at skulle nå det faktiske krævede nummer først. Det er ikke helt trickery selvom på trods af inkonsekvente hastigheder afhængigt af placering og netværk, er forskellen mellem 3G og 4G åbenbar.

For at gøre sager mere forvirrende, kan du måske komme over LTE-A. Dette står for langsigtet evolution avanceret, og det tog os et skridt tættere på faktisk 4g. Det giver hurtigere hastigheder og større stabilitet end normal LTE. Dens også bagudkompatible og arbejder med aggregering kanaler, så i stedet for at forbinde til det stærkeste signal i din nærhed, kan du downloade data fra flere kilder på samme tid. LTE Standardisering har nu avanceret til, hvor ændringer i specifikationerne er begrænset til korrektioner og fejlrettelser.

Fart

Så kan du føle forskellen mellem 4G og LTE netværk? Er hastigheden af ​​at indlæse en side eller downloade en app på din enhed mærkbart hurtigere, hvis du har LTE-teknologi indbygget? Måske â € "hvis du er på den rigtige placering. Mens forskellen mellem langsommere 3G-netværk og nye 4G- eller LTE-netværk er ganske mærkbart, har mange af de 4G og ægte 4G-netværk næsten identiske upload og downloadhastigheder. Rulet af LTE-A gjorde en forskel for nogle kunder, men kilometertal kan variere.

LTE-A var den hurtigste forbindelse til rådighed for trådløse netværk i et stykke tid, men også 5G-netværk er i stigende grad populære på flere steder. Ikke kun det, men de nyeste smartphones på markedet â € "har nu 5g. Så 4g bliver mindre og mindre relevant.

Nødvendige ressourcer

Oprettelse af 4G-tilslutning kræver to komponenter: Et netværk, der kan understøtte de nødvendige hastigheder og en enhed, der kan oprette forbindelse til det pågældende netværk og downloade oplysninger med en høj nok hastighed. Bare fordi en telefon tilbyder 4G LTE Connectivity Inside betyder ikke, at du kan få de hastigheder, du vil have, på samme måde som at købe en bil, der kan køre på 200 mph, betyder ikke, at du kan gå hurtig på en 55 mph motorvej.

Før luftfartsselskaber kunne virkelig tilbyde LTE-hastigheder i større områder, solgte de telefoner, der havde kapaciteterne, de skulle nå de ønskede hastigheder, og de begyndte at udrulle tjenesten i en begrænset omfang bagefter. I dag er LTE-tjenesten udbredt.

Pakkekobling og kredsløbskobling

Uanset hvad dataene er, eller hvor hurtigt det bliver overført, skal den pakkes og sendes, så andre punkter på netværket kan fortolke det. Ældre netværk bruger kredsløbskoblingsteknologi, et udtryk, der refererer til metoden til kommunikation. I et kredsløbssystem etableres en forbindelse direkte til målet via netværket, og hele forbindelsen, om det er et telefonopkald eller en filoverførsel, sker gennem den forbindelse. Fordelene ved et kredsløbskoblet netværk omfatter en hurtigere forbindelsestid og mindre chance for forbindelsen.

Nyere netværk udnytter pakkekoblingsteknologi, en moderne protokol, der kan udnytte det meget større antal tilsluttede punkter over hele kloden. I et pakkekoblingsnetværk er information brudt op i små klumper, som derefter sendes til deres destination over, hvilken vej i øjeblikket er den mest effektive. Hvis en node falder ud af din forbindelse i kredsløbskoblingsnetværket, skal du genoprette forbindelse, men i et pakkekoblingsnetværk vil den næste pakke simpelthen jage efter en anden sti.

Vigtig

Hvorfor ringer op 10 cifre er nu et must, og hvorfor Palm Beach vil snart have et nyt område kode

Hvorfor ringer op 10 cifre er nu et must, og hvorfor Palm Beach vil snart have et nyt område kode

Palm Beach Countys 561 var blandt 82 områdenumre over hele landet, der nu kræver 10digit opkald. Plus, kan amtet få en anden områdekode.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Live-billedtekst vil skabe undertekster til en video, du spiller på din telefon, og dens nu tilgængelig på mere end blot Pixel telefoner.

Galaxy Note 4 fejlsikret tilstand Hvad du behøver at vide

Galaxy Note 4 fejlsikret tilstand Hvad du behøver at vide

FAQ for Samsung mobiltelefoner. Find ud af mere om hvordan at starte min Galaxy enhed i fejlsikret tilstand med Samsung Support.

Hvad er fejlsikret tilstand og recovery-mode i Android

Hvad er fejlsikret tilstand og recovery-mode i Android

Fejlsikret tilstand er en meget vigtig funktion til Windows og Mac drives computerbrugere. Men nu hver Android-bruger kan starte deres Android smartphone eller tablet i fejlsikret tilstand. Hvis din Android-enhed hænge eller fryser tilfældigt ..

Hvad er DLT Registrering Hvorfor det er nødvendigt for SMS Service I Indien

Hvad er DLT Registrering Hvorfor det er nødvendigt for SMS Service I Indien

Android i øjeblikket har en SMSbased twofactor autentificering 2FA metode for auto påfyldning koder sendes over SMS. Begrænsningen med denne metode er, at for at det virker, udviklere nødt til at kode det i deres apps.

Betydning af Bulk SMS afsender ligesom TD, MD, AD, LM, DM

Betydning af Bulk SMS afsender ligesom TD, MD, AD, LM, DM

SMPP protokollen Short Message peer-to-peer SMPP protokol for at muliggøre afsendelse og modtagelse af SMS. SMPP specifikationer, forklaringer, værktøjer, software og dokumenter.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

For en sikrere, mere nyttig måde at betale og administrere dine penge, lancerede vi en ny Google Pay-app

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Med den nye Google Kalender funktion, vil indehavere Google-konto være i stand til at oprette en Focus Tid til deres individuelle arbejde og undgår forstyrrelser.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.