Microsoft Surface GO vs Samsung Galaxy Book Flex 13. Intel Core I71065G7 1. GHz 8GB RAM 512GB SSD

ATT Samsung Galaxy Book GO 5G med hurtigere 8CX Snapdragon nu tilgængelig til 800

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Vi betragter en lavere vægt bedre, fordi lettere enheder er mere behagelige at bære. En lavere vægt er også en fordel for husholdningsapparater, da det gør transporten lettere og for mange andre typer produkter.

Vi betragter et tyndere chassis bedre, fordi det gør produktet mere kompakt og bærbart. Tyndhed er en funktion, der fremhæves af mange producenter af mobile enheder, men det er vigtigt for en bred vifte af produkter.

Du kan løsne tastaturet på din enhed og bruge skærmen som en tablet. Afmontering af tastaturet gør enheden lettere og giver dig mulighed for nemt at skifte mellem laptop-tilstand og tablet-tilstand. Tastaturet er inkluderet, når du køber enheden.

Skærm

Opløsning er en væsentlig indikator for en skærms billedkvalitet, der repræsenterer den maksimale mængde pixels, der kan vises på skærmen. Opløsningen gives som en sammensat værdi, der består af vandrette og lodrette pixels.

Bogen S Intel ligner en temmelig standard Windows 10 laptop, medmindre det er super tynd og lys på kun 11. mm tykt og 950 g i vægt. Til sammenligning er bogen Flex 1. 6 kg og 12. mm tykk, mens Apple MacBook Air er 1. 9 kg og 16. mm tykk.

Det baggrundsbelyste tastatur er godt, med velafstand, lydhør nøgler med nok rejse - hvor langt ned det skubber â € "for de fleste. Trackpadet er bred og præcis, men gør et stort klik, når deprimeret .

Der er en lille fingeraftryksføler indlejret i tænd / sluk-knappen øverst til højre på tastaturet, hvilket er en langt mere fornuftig position end at optage halvt skiftetasten, som det var tilfældet med sin søskende.

13. I fuld HD Touchscreen er god, men ikke helt som Farverig og levende som bogen Flex, der kun dækker 80% af DCI-P3-farvepaletten. Det kan få super lyse med en dedikeret udendørs tilstand, der øger lysstyrken fra 350nit til 600nit, hvilket gør det lettere at se i sollys. Modellen testet manglede automatisk lysstyrkekontrol, men bare indstillet den til 70% lysstyrke fungerede godt i de fleste scenarier.

Specifikationer

I nogle tidarmchips, som dem, der kører i alle smartphones, har lovet at levere bedre batterilevetid og lignende ydeevne end Intel-processorer, der anvendes i næsten alle bærbare computere. De har endnu ikke leveret på det løfte i Windows-computere, men det har ikke stoppet Intel Design Chips på samme måde som ARM-modeller i et forsøg på at gå ud af konkurrencen.

Intel Core I5-L16G7, der kører i bogen S, er en af ​​firmaerne først til at prøve en såkaldt stor. Ittle design. Hvad det betyder på engelsk for denne særlige model er, at du har en, højtryksbehandlingsenhed parret med fire mindre, nedre strøm- og lavere ydeevneenheder på en chip.

Tanken er, at de nederste strømkerner håndterer de enkle ting, og højkraftkerne håndterer de vigtige ting. Grunden til at du har denne form for design er, at for enkle ting bruger chippen mindre magt end den tilsvarende standard dobbelte eller quad-core chip, men det har stadig poke til at gøre tung løft, når det kræves. Det betyder også, at denne maskine er fanløs, stoler helt på passiv køling og gør operationen helt tavs.

Nebula kapsel B2C US sort iteration 1

I virkeligheden har bogen S meget blandet ydeevne. Når du gør for meget den laptop, myrer virkelig ned, føler sig langsom og ponderous. Det var særligt mærkbart, når du først opstiller maskinen, udfører opdateringer og downloading af apps â € "en lignende ting opstod med Core I3-processoren i den nyeste MacBook Air.

Når opsætningen var færdig, hvis jeg ikke kørte nogen opdateringer, var præstationen ret godt. På niveau med de fleste almindelige bærbare computere, håndtering af krom, Windows Mail, Evernote, NextGen Reader og en flok chat apps bare fint.

Det begyndte at komme galt da jeg åbnede et par ret store fotos i Affinity Foto. Det lykkedes den foto manipulation opgaver OK, men blev temmelig langsomme gør det. Det også kæmpet lidt her og der, når jeg tilsluttet den til en ekstern 4K skærm og gik ind i total nedsmeltning, når jeg forsøgt for at åbne en regneark mens du holder en Google Meet.

Men det isnt det punkt i denne laptop. Dens designet til at blive brugt som et lys-arbejde bærbar computer, der varer lang tid mellem opladningerne. Når det bruges på denne måde med alle de apps åbent som ovenfor det varer komfortabelt over 10 timer mellem afgifter, hvilket er langt fra de fleste bærbare standarder, selvom slået af en time efter bogen Flex.

Opladning af bærbar computer med den medfølgende lille 25W USB-C-opladeren tager 2. time fra døde, nåede 50% afgift på en time, som er temmelig langsom, så det kan være værd at købe en mere kraftfuld strømforsyning. The Book S har to USB-C-porte, en på hver side, og et stik til hovedtelefoner til venstre. Theres et microSD-kort slot gemmer sig i en lille Træk bakke til venstre også.

Bæredygtighed

Bogen S kan generelt repareres af autoriserede servicecentre. Samsung satser på batteriet i mindst 1.000 fulde opladninger og samtidig bibeholde mindst 80% kapacitet. Samsung har også batterilevetid forløbende optioner på den bærbare computer, som dem, der begrænser den maksimale afgift til 85% for at forlænge dens levetid.

Batteriet kan udskiftes uden for garanti af autoriserede serviceudbydere. Den bærbare computer er ikke lavet af nogen genbrugsmaterialer og mens Samsung gør tilbyde trade-in og genanvendelse ordninger for andre enheder, betyder det ikke at gøre det endnu for bærbare computere.

Windows hjem

I en nøddeskal: Samsung har tilføjet to Snapdragon-drevne modeller til sine Galaxy bogserie af bærbare computere. Selv om de har samme 'Go' moniker som set på Microsofts 2-i-1 Surface Go, Samsungs større, 14-tommer tynd-og-lys bærbare har en traditionel clamshell design og bruger Qualcomm chips. Disse omfatter Snapdragon 7c Gen 2 på basen model og den mere kraftfulde, 5G-stand Snapdragon 8cx Gen2 chip på højere ende variant.

Vi har for nylig oplevede Qualcomms annonceringen af ​​sin nye Arm-baserede compute platform for entry-level, overkommelige laptops kaldet Snapdragon 7c Gen 2. Blandt de første enheder til funktionen denne SoC er Samsungs Galaxy Bog Go-serien.

Sponsoreret af Windows 10, bør Samsungs nyeste Chromebook rival være af interesse for studerende og brugere med beskedne krav og budgetter. Starter ved $ 349, Samsungs Galaxy Book Go leveres med en 14-tommer 1080p TFT skærm monteret på en 180-graders hængsel, 4GB RAM, 64GB eUFS opbevaring og Windows 10 Home. Den kan også specced med Microsoft Windows 10 Pro og en 8GB / 128 GB storage konfiguration.

Samsung i april annoncerede Galaxy Book Pro-serien, dens mere alvorlige laptop linje med Intel CPU'er og AMOLED-skærme. Nu har virksomheden afsløret Galaxy Bog Go serie drevet af Qualcomm hardware.

The Galaxy Book Go kommer i to varianter, den ene begrænset til LTE støtte, den anden pakning 5G. Førstnævnte er drevet af Snapdragon 7c Gen 2 SoC, mens 5G modellen bliver stødte op til Snapdragon 8cx Gen 2 chipsæt. Disse er forbundet ved 4GB eller 8GB LPDDR4X RAM, op ​​til 128 GB eUFS opbevaring og en 42. Wh batteri. Sidstnævnte er toppet op med en 25W USB-C-hurtig oplader.

Beyond silicium, begge modeller har de samme egenskaber og dimensioner. Theres en 14-tommer 1.920 x 1.080 TFT smeltet ind i en 14. mm tyk skal. Samlet set Galaxy Bog Go vejer 1. 8 kg, som skal være lige fint for hyppige rejsende.

Samsung Galaxy Book Go får også en 720p webcam, Dolby Atmos støtte med sine højttalere, Wi-Fi 5 support og Bluetooth 5.. Som for I / O, to USB-C-porte har, med en USB-A-porten, en hovedtelefon / mikrofon combo jack, et microSD-kort slot, og et Nano SIM card slot at lægge snittet.

The Galaxy Book Go-serien kører også Windows 10, og køberne kan vælge mellem Hjem eller Pro udgaver. Naturligvis OS ankommer også med din telefon app, som giver Samsung smartphone ejere mulighed for at køre flere Android-apps på den bærbare computer.

Samsung Galaxy bogpriser farten og tilgængelighed

Samsung tilbyder Galaxy Bog Gå i Wi-Fi og LTE forklædninger på udvalgte markeder. Du kan nu købe Wi-Fi-kun version af Galaxy Bog Gå på Amazon for $ 349. 9. Dens tilbydes i en 4GB / 128GB config, også.

Galaxy Book Go er Samsungs nyeste budget laptop drevet af Snapdragon 7c platformen. Denne model også packs 4GB RAM, 128 GB lagerplads, Wi-Fi 5 support, og en påstået 18-timers batterilevetid. Det kører også Windows 10 på en 14-tommers LCD-panelet.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Hot i hælene på vores anmeldelse af Samsung Galaxy Bog Go kommer til 5G-versionen af ​​budgettet PC. Mens det stadig er opført som "Kommer snart" på Samsungs websted, sælger Stor amerikanske Carrier AT & T nu den Qualcomm-baserede laptop til $ 799 direkte.

Bump til 8 GB LPDDR4X RAM fra kun 4 GB forventes, men stadig rart at se, men de mere betydningsfulde nyheder er processoren. I stedet for den langsommere Qualcomm Snapdragon 7C Gen 2, får denne version den meget mere Performant Snapdragon 8cx Gen 2 â € "Den samme processor, der findes i den nye HP Elite Folio og ligner Microsoft Surface Pro X.

Mens en $ 500 bump i pris er ganske meget, går denne version af Galaxy-bogen effektivt ydeevne på tværs af bordet - RAM, opbevaring, CPU â € "og tilføjer 4G og 5G-forbindelse, hvilket gør prisen synes passende.

Den mest overkommelige G-pc med en mile

Der er ikke mange 5G Windows-pc'er, der flyder rundt, men de få, der eksisterer, har tendens til at være meget dyre. Lenovo ThinkPad X1 Titanium Yoga Tacks på $ 462 Bare for 5G-modemet, der bringer prisen til over $ 2.000. Det samme gælder for Dell Latitude 9510 2-i-1 og HP Elite Dragonfly G2. Du kan se mere i vores bedste 5G Laptops Guide.

Den allerførste 5G Windows laptop var også armbaseret. Lenovo Flex 5g ankom tilbage den 20. juli 2022, og det var hovedsageligt eksklusivt til Verizon, da det er den eneste bærbare computer til at understøtte højhastighedstog MMwave-teknologien ud over standard 5G-under 6. Det er stadig tilgængeligt for omkring $ 1.370.

Det er uklart, hvis denne AT & T version af Galaxy Book Go er Carrier-ulåst. Alligevel har vi hidtil aldrig stødt på en altid forbundet Windows-bærbar computer, der er bundet til en transportør, hvilket gør det meget usandsynligt, at den er låst.

I vores fulde gennemgang af Galaxy Book Go bemærkede vi, at den bærbare computer er tyndere, lettere, mere støjsvage og mindre end nogen anden budget pc rundt, mens du leverer marginalt bedre ydeevne. Den nye 5G-version UPS ante, men holder den mest overkommelige moniker med en kilometer. Uanset om folk køber det nu, er det nu at se, men i det mindste er det nu en mulighed for dem, der har brug for det.

Bottom Line: Samsung fusionerer sin fremragende laptop design koteletter med en lavdrevet armprocessor for at gøre en meget overkommelig bærbar computer, der falder lige om at være stor. Denne model tilføjer 5g, bringer mere RAM, og en hurtigere processor til AT & T.

Her er alt, hvad vi ved om Destiny: Witch Queen

Destiny 2: Witch Queen kommer tidligt i 2022, og det lyder som om det kan ende med at være et af spillets største og mest revolutionerende udvidelser nogensinde. Her er et overblik over alt, hvad vi ved om heksens dronning hidtil.

Vigtig

Samsung Galaxy Buds live

Samsung Galaxy Buds live

Er de nye Samsung Galaxy Buds pro værd at købe over Samsungs billigere knopper levende ørepropper her er lighederne og forskelle mellem de to.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Der er ingen bedre følelse end at lytte til nogle gode melodier, mens tager et brusebad. Hvis du lige fået din nye Galaxy knopper eller er

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Øretelefon Lader Opladning Case Udskiftning Lader til Samsung Galaxy Budssale af lowprice varer i katalog over produkter fra Kina. Gratis levering og stort udvalg.

Galaxy Buds vandfast Cover Mobiltilbehør EFPR190CBEGUS Samsung USA

Galaxy Buds vandfast Cover Mobiltilbehør EFPR190CBEGUS Samsung USA

Ligner Galaxy Buds Plus opladning sag vil få et design og nytte tweak efter alle. Heres hvad frisk gør aftalen af ​​de virkelig trådløse øretelefoner vise.

Samsung Galaxy Buds Plus vs Samsung Galaxy Buds Pro Hvad er forskellen

Samsung Galaxy Buds Plus vs Samsung Galaxy Buds Pro Hvad er forskellen

Ganesh Mobile Electronics Offering Trådløs Sort Samsung Galaxy Buds Plus i Mumbai, Maharashtra. Læs om virksomheden. Få kontaktoplysninger og adresse id 22904120391

Samsung Galaxy Buds Pro Tilbehør

Samsung Galaxy Buds Pro Tilbehør

Knopper knopper Bønner Buds Pro Buds 2.

Amazon. about Galaxy Buds Ægte trådløse øretelefoner Trådløs opladning sag inkluderet, Sort US Version Electronics

Amazon. about Galaxy Buds Ægte trådløse øretelefoner Trådløs opladning sag inkluderet, Sort US Version Electronics

Næste generation Galaxy knopper. Ikke lige stor for at lytte, fantastisk til at blive hørt også.

CES 2020 Samsung afslører Premium Galaxy Chromebook 2in1

CES 2020 Samsung afslører Premium Galaxy Chromebook 2in1

Samsung Galaxy Chromebook 2 xe530qdaka1us. Model XE530QDAKA1US, pris 549. 0 Intel i310110U, 2100MHz, 4100MHz, 8GB, Intel UHD Graphics, Emmc, 13., 1920 x 1080, QLED, 60Hz, 304. mm x 203. mm x 14mm, krom OS

Betaling Clip Studio Paint

Betaling Clip Studio Paint

Med over 10 timers batterilevetid og et ultratin og lysdesign giver ASUS Chromebook dig aldagsløshed og det er den bedste bærbare computer, der altid er klar til at gå til enhver tid, uanset hvor du er

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.