Moto G Stylus 2021 Sag Rugged Armour

Motorola Moto G Phone Cases

Jeg ved, at dette sandsynligvis lyder dumt, men det synes TPU, eller måske nogle kemikalie, der anvendes til at behandle det, forårsager en reaktion på min hud. Jeg har prøvet flere sager med samme resultat. Jeg plejer at bruge bare et hårdt plastik cover eller en egentlig silikone tilfældet, men det lader til, at ingen af ​​disse eksisterer for G Stylus. Er der nogen kender en?

Jeg vil være tilfreds med nogle enkle hård plast eller lignende, hvis ikke silikone, jeg kan bare ikke tro alle tilfælde til denne telefon er blot nogle combo af TPU / plast eller lige TPU. Det ser pænere silikone og alternative materielle sager sælges kun flagskib telefoner.

Hent venligst en moderne browser:

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Matte og robust: spigen robust rustning designet til moto g stylus sag

Spigen er nok den bedste i spillet, når det kommer til at gøre en lav-profil sag, der er slank og tilbyder fremragende beskyttelse. Med Rugged Armour, får du en fleksibel TPU tilfældet med en edderkop-web mønster på indersiden for at give bedre stødabsorbering. Og alle fire hjørner er forstærket, da det er normalt det første punkt i effekt, hvis din telefon falder.

Nej glider: anccer ultratynde hårde tynde dæksel

Nogle folk ikke ønsker at ofre sleekness når det kommer til at bruge en sag, og Anccer Ultra-tynde Hard Slim Cover hjælper med at. Denne ultra-tynde TPU tilfælde vil opretholde en slank og lavprofil, mens sporting hævede kanter omkring displayet og kameramodulet for ekstra beskyttelse.

Fra kilde: Motorola essentials beskyttende tilfælde

Motorola Essentials Beskyttende Case er en stor mulighed for dem, der ønsker en robust sag, der er både beskyttende og let. Motorola, at dette kan absorbere en dråbe op til 6 fod samtidig tilbyde tekstureret sidegreb for at forhindre telefonen i at glide ud af dine hænder. Og da dette kommer direkte fra Motorola, ved du, at det vil have en pasform.

Velkendt beskyttelse: OtterBox Commuter lite

OtterBox Commuter Lite er blevet en fan-favorit med sin lette design, men har dog stadig en stor del af beskyttelse. Med en blød TPU indre skal til stødabsorbering og en hård polycarbonat ydre skal for alt andet, Commuter Lite er en fremragende tilfældet for G Stylus.

Blomster mønstre: starhemei fleksibel TPU sag

Hvis du leder efter en grundlæggende tilfældet med nogle dikkedarer, så Starhemei Fleksibel TPU Taske er perfekt til G Stylus. Denne sag kommer med syv forskellige designs, selv om sagen i sig selv er klar, så du kan vise din nye telefon. Som for beskyttelse, får du den chok-absorption fra TPU materiale, men alle fire hjørner er blevet styrket.

Protect alt: maikezi skridsikre dæksel

Du har været blokeret af sikkerhedsmæssige årsager

Det er én ting at have en sag, der er slank og beskytter telefonen, men så er du stadig nødt til at gå ud og få en skærm beskytter. Det er ikke tilfældet med MAIKEZI s skridsikker dække; du får både sagen og en HD-film skærmbeskytter. Dette vil give dig 360 grader af beskyttelse og samtidig holde din nye G Stylus ser stilfuld.

Få en ny tegnebog: lacass slanke læder pung tilfælde

Når det kommer til G Stylus, chancerne er, at du ønsker en sag, der er lige så alsidig som selve den nye telefon. Lacass formål at besvare dette opkald med sin tegnebog tilfælde kan rumme op til fem kort eller et par af kort og nogle kontanter. Så, bare snap tegnebogen lukket og holde alt sikkert, mens du er ude.

Vis det ud: snosho klar fleksibel TPU Taske

Hvor er det sjove i at skjule en ny telefon bag en sag? Sikkert du ikke ønsker at have et bart telefon, så få noget som den SNOSHO Clear Fleksibel TPU Taske. Denne sag er ultra-slanke, er helt gennemsigtig, og funktioner forstærkede hjørner til at gå sammen med de forhøjede kanter for skærmen og kamera bump.

store knapper: UAG Plyo

Denne ultralette sag fra UAG sikrer, at du stadig har adgang til alle dine knapper, opfylder militære drop-test standarder, og har et gennemsigtigt design. Måske den mest unikke aspekt af UAG Plyo er honeycomb design i de fire hjørner for at hjælpe pude effekten fra et fald. Bedst af alt er sagen ikke for tykt, så du kan trådløst oplade din nye telefon.

Dual-Layers: Encased Scorpio Armor

Den indklagede scorpio rustning giver den beskyttelse, du ville forvente, når ordet "rustning" er i titlen. Dette todelt tilfælde har en blød TPU indre og en hård polycarbonat-backplate med en mat finish til et bedre greb. Du får præcise udskæringer til alle dine porte, herunder den bagmonterede fingeraftryksscanner.

All-in-one: Sørg for Unicorn Beetle Pro Series Case Designet til Moto G Stylus

Silla Unicorn Beetle Pro til Moto G Stylus har det alle â € "en indbygget skærmbeskytter, kickstand, dual-layers og endda en bælte holster. Denne sag er designet til at modstå et slag, mens du holder din Moto G Stylus ser så godt ud som det gjorde, da det kom ud af boksen. Og med de præcise udskæringer kan du få adgang til alle dine porte og stylus med lethed.

Sæt en ring på den: GSDCB Dual Layer Ring Case

Det er vigtigt at holde din telefon i din hånd, men hvad hvis du også bruger en af ​​de magnetiske bilbeslag? Nå, med GSDCB, behøver du ikke bruge et andet tilfælde, da den indbyggede ring på bagsiden ikke kun rekvisitter op din telefon, men vil også vedhæfte til næsten enhver magnetisk montering. Plus, udformningen af ​​bagpladen gør det, så din telefon ligger fladt på et skrivebord uden meget wobbling.

Kulfibre Strong: Poetic Karbon Shield

Pil-højrehætte med skitse. 2000451-E5A8-4D53-9C9C-99CA334E157B2x80DBCA04-D5D2-4C2F-AA21-C079CB73A0A88A92C1BA-C3AD-48AC-8034-6167396F66BBAA28C8C4-A7AD-48CF-9C3A-B51596B645212x0137F936-0B51-4FCA-A934-AC24EEE049052x1 Oprettet af potrace 1. 5, som er skrevet af Peter Selinger 2001-2022 Pathcreated med skitse. athcreated med skitse. 9CD96FC-C00B-4DFB-8DE3-93926786ADDEF3329BBC-F37C-4451-877B-9653180AF2873xcreated med SketchTool. 0350F22-F946-4812-AF3A-98ACFBBCFACDACC667C6-3890-4843-BC1E-0F965AC8B63384063AAD-9878-4919-A386-D7CF201CF7E43XCREATED MED SketchTool. 55E1533-21D1-4D4C-89E3-BCB8A8C12DB22X98DF2797-38FF-4354-8A6A-3BE55B364A5F2X8F90AD5C-F596-4A65-B71C-D5C882EAEA4943xcreated med SketchTool. sercreated med skitse.

Det er på tide at opgradere din browser

Den voksende vedtagelse af all-flash-opbevaringsarrayer, et fald i infrastrukturpriserne og den voksende vedtagelse af samlet opbevaring arkitekturer vil hjælpe det samlede datacentermarked til at vokse i løbet af de næste fire år, en Ny rapport argumenterer.

Java runtime for datacenter-baserede armprocessorer frigivet

Mainframe Computing Specialist Compuware har tilsluttet sin Topaz til Total Test Unit Testing Tool til flere Devops platforme, herunder Jenkins Source Code Automation Server, Sonarqube Continuous Code Inspection Platform og dens egen ISPW-kildekode og frigivelsesautomatiseringsløsning.

At erklære en "ny æra i datacenteret", amd introducerede en ny serverprocessorfamilie i sidste uge, der tilbyder den første reelle udfordring i år til markedsdominans af Intels Xeon-processorer.

Nye AWS Hurtigstart Forenkler Data Warehouse Deployments

I et forsøg på at blive den højtydende og supercomputerende systemleder annoncerede Lenovo en fornyelse af hele dens datacenterportefølje, der beskriver flytningen som dets største og bredeste udrulning af ny og forfrisket hardware.

Microsofts fokus på Containere Krumper Nano Server Scope

$ 49 Minimum køb for tilbehør finansiering. Skatter yderligere; Samlede tilbehørsskatter på salg. Mens forsyningerne varer Vælg kun tilbehør. Brug af kuponer kan ændre betalingsbeløbet. Udstyrs afdragsplan: Hvis du annullerer trådløs service, bliver resterende saldo på tilbehør forfalden. Tilgængelighed og beløb af EIP-finansiering underlagt kreditgodkendelse. Down Payment & Unfinanceret del, der kræves ved køb. Balance betalt i månedlige rater. Skal forblive på kvalifikationstjeneste i god stand for varighed af EIP-aftale. Skatter og lateon-betaling gebyrer kan gælde. Kun deltagende steder. Eksempler vist afspejler nedbetaling og månedlige betalinger af vores mest kreditværdige kunder; Beløb for andre vil variere.

Beklager, vi kan ikke behandle din anmodning på dette tidspunkt

Søger at beskytte din enhed med ekstrem stil? Den robuste rustning er en tynd skal, der er pakket med kraftig beskyttelse. For optimal stødabsorption er indersiden foret med vores sædvanlige edderkopsider sammen med luftpude teknologi i hvert hjørne. Den robuste rustning ¢ leveres med sin signatur slank, som indeholder sine carbon fiber teksturer med en mat finish. Præcise udskæringer sikrer nem adgang til alle funktioner, mens taktile knapper sikrer haptisk feedback.

filtre

Vi forventer, at denne vare ankommer af den anslåede leveringsdato. Vi beregner også en maksimal leveringsdato i tilfælde af forsinkelser, der er ude af vores kontrol. Med vores penge tilbage garanti giver vi dig en fuld refusion, hvis varen ikke leveres af den maksimale leveringsdato. Du kan starte en restitution på varer inden for 30 dage efter levering eller den maksimale leveringsdato, hvis varen ikke er ankommet. Lær mere i vores fragt FAQ. Tdesign: Plain Design: Vintage Design: Mønstret design: Exotic Design: Geometrisk Design: Sportsdesign: Abstrakte funktioner: Tegnebog Case Funktion: Med Card Pocket Funktion: Anti-Knock Funktion: Kickstand Funktion: Dirt-resistant type: Wallet Case Retail Pakke: Ja Tid på markedet: 2022 Nyeste og hotteste materiale: Høj kvalitet PU Læder med blød silikone Style: Luksus Elegant Business Fashion Wallet Case Farve: 4 Farver til din valgfunktion 1: Luksus PU Læder Taske For Motorola Moto G Stylus Feature 2: Flip Stand Wallet PU Læder Taske til Motorola Moto G Stylus Feature 3: Flip Cover med magnetisk spænde til Motorola Moto G Stylus Feature 4: Fuld Beskyt etui til Motorola Moto G Stylus Kvalitet: AAAAA Modeller: Til Motorola Moto g stylus.

Day Retur & Refund

Beslutning mellem beskyttelse eller udseende er en fortid. Vores Plyo Series kombinerer avanceret militærprøvet dropbeskyttelse med en minimalistisk Æstetisk skabende smuk daglig rustning og sikkerhed til din telefon. Ren, stilfuld og klar til at modige gaderne.

Omdefinere omfangsrige tilfælde uden at gå på kompromis med beskyttelse. Bevæbnet med en rustningsskal, ridsefaste skidpuder og screen surround, Uags Plyo Series er det slankeste tilbud endnu, mens man stadig opfylder beskyttelse af militær kvalitet.

SLIM FIT - Form-montering TPU-taske med en slank profil og carbon fiber tekstur. Stødabsorberende - slagfaste TPU absorberer og dissipates Shock. Grip - bagmønster giver et grebområde til at håndtere enheden. Skærmbeskytter venlig -.

Militær klasse drop testet Moto G Stylus Rugged Case - Beskytter din Moto G Stylus fra alle vinkler. Stødtæt / drop-proof / importbestandig / ridsefast. Bemærk: Dette passer kun MOTO G Stylus. Tjek venligst din model, før du køber. Sikker skærmbeskyttelse - ekstra.

Vigtig

Køb Motorola Moto One 5G Pris sammenligning, Specifikationer med Deviceranks Scores

Køb Motorola Moto One 5G Pris sammenligning, Specifikationer med Deviceranks Scores

Moto One 5g anmeldelse Killer Battery Life, LaceLuster Cameras

Motorola Moto G 5G Plus gennemgå Den moneysaving mobil

Motorola Moto G 5G Plus gennemgå Den moneysaving mobil

Lær at placere din telefon på opladning ikon og kontrollere, at dets opladning og figur ud af, om din telefon er kompatibel med trådløs opladning.

Motorola One Handling Vs. Moto G7 Spec Sammenligning Digital Trends

Motorola One Handling Vs. Moto G7 Spec Sammenligning Digital Trends

Tjek den nye Motorola én handling. Fortæl din historie med en ultra vidvinkel handling cam og forbedret video stabilisering.

503 backend læsefejl

503 backend læsefejl

Hvilken telefon er bedre Motorola One Fusion Plus eller Moto G 5G Se den detaljerede sammenligning af Motorola One Fusion Plus og Moto G 5G specifikationer kamera, design, processor, RAM, batteri og priser.

Motorola One Fusion Plus anmeldelse fordele, ulemper, Pros Cons

Motorola One Fusion Plus anmeldelse fordele, ulemper, Pros Cons

Motorola One Fusion Plus Pris i Indien 2021 17.490. Check Motorola One Fusion Plus specs og anmeldelser. Undersøg Motorola One Fusion Plus Priser fra forskellige butikker.

Motorola Moto One Vision vs Motorola One Hyper Smartprix

Motorola Moto One Vision vs Motorola One Hyper Smartprix

Motorola One Hyper er spædet til at tage på i samme prisklasse Pixel 3a med en 64MP hovedkamera foran popup kamera.

Amazon. g Motorola Moto Én Makro

Amazon. g Motorola Moto Én Makro

Motorola Én Makro sælger sig selv på makrofotografering, men thats ikke sin styrke.

Moto E4 Plus Brugervejledning HTML

Moto E4 Plus Brugervejledning HTML

Jio Moto One Power tilbud Køb Motorola One Power Få Fordele op til 4,450 Oplev den rigtige kraft af en smartphone med Motorola One Power. Besøg os for at kende Moremoto One Power

Motorola One 5G gennemgang

Motorola One 5G gennemgang

Motorola Én anmeldelser, fordele og ulemper. Kunne lide Stor, lys display IPhone XR udseende, meget lavere pris ikke lide Glas føles lidt billig

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.