Motorola Moto E5 Plus præmie skærm lcd med guld berøringsskærm

LCD med berøringsskærm til Motorola Moto E5 Plus Sort display glas combo mappe

Jeg kunne ikke virkelig anbefale skærmen, fordi det ikke ønsker at holde sig til rammen. Det kommer ikke med den plastik stykke mellem rammen og LCD som temmelig gør denne nytteløst at købe, hvis du bøje eller knække plaststykket

Det er ikke helt nyt. Det har tegn på en tidligere installation, de stik viser, at det tidligere blev anvendt. Jeg vil installere den nu og opdatere revision efter at have testet det og se resultater. 1 stjerne for nu ..

Moto e plus touch screen ikke responsing

Har nogen hjælpe dig i dag? Klik thumbs up knappen for at takke dem med en Kudo! Hvis du finder en post nyttigt og det besvarer dit spørgsmål, bedes du markere den som en "Accepteret Løsning"! Dette vil hjælpe resten af ​​Fællesskabet med lignende problemstillinger identificere den kontrollerede løsning og drage fordel af den.

Re: Moto e plus touch screen ikke responsing

â € ¢ Flex Kabel Ribbon kan let blive beskadiget. Håndtag forsigtigt!  € ¢ Specialværktøj er nødvendige, når Dis samling Og Re samling Thea Motorola Moto E5 Plus E Plus lcd-skærm forsamling. € ¢ Det anbefales at finde professionel reparation personale til Installï¼

BEMÆRK: Test funktionaliteten af ​​varen før installationen!

Din Moto E5 Plus touch screen er uden sammenligning den mest afgørende del af din mobiltelefon. Uden tilstedeværelsen af ​​en arbejdsgruppe berøringsskærm, vil du være i stand til at udføre de mest grundlæggende funktioner i en telefon, såsom tjekke din sociale medier, se videoer, adgang dit opkald eller besked loggen. Så hvad sker der, når du ved et uheld skade din Moto E5 Plus Screen? Vi ved alle, hvor dyrt smartphone produkter kan være, så man tur til servicecentret vil sandsynligvis koste et engangsbeløb beløb. Den nemmeste vej ud af denne knibe er at købe vores Moto E5 Plus LCD-skærm og digitizer. Når købt, kan du nemt udskifte den brudte skærm til den helt nye og fortsætte med at opleve det bedste af, der tilbydes af din Moto E5 Plus-tjenester.

Talrige forbrugere meddeler os, at de kun behøver at ændre berøringsskærmglaset, fordi deres skærm er helt fint. Er det dog ikke muligt, da begge dele er kombineret med hinanden. Berøringsskærmglaset er tæt knyttet til displayet.

Tænk det som om, to meget tynde briller er fastgjort sammen, og du vil adskille dem for at erstatte en. Af denne grund, hvis du har en brækket Moto E5 Plus Display og leder efter skærm udskiftning derefter, at købe en komplet combo er den rigtige vej at gå. Mekanikeren vil tage den ødelagte displayenhed ud og ændre den med en ny.

Køb ny mobiltelefon skærm 6A € ³ IPS Motorola Phone Screen udskiftning telefon del på Motorola Moto E5 Plus XT1924 LCD Display + Touch Screen Udskiftning - Guld. Professionel installation anbefales! Da skærmen er skrøbelig, vi kraftigt antydet, at teste skærmen først, før installationen, må du ikke fjerne beskyttende film eller tags, når der testes. Du skal bare tilslutte LCD med dit bundkort af stikket. Hvis det gør ikke arbejde, så kontakt os på den allerførste gang. Venligst bemærkes, at vi plejer være ansvarlig for eventuelle skader forårsaget af dit forkert installation. Vær venlig at forlade dit fulde navn og telefonnummer for shipping. Og dit postnummer skal matche med din bynavn.

Når din skærm sover, batteri-venlige Moto Display meddelelser fade ind og ud, kun belysning pixels nødvendige og viser meddelelser leveret siden du sidst vågnede skærmen. Du kan vælge, hvilke apps viser underretninger, sætte dem til at vise eller ikke i løbet af natten, og begrænse indholdet til at styre dit privatliv.

LCD display + touch-glas til lenovo motorola lenovo moto e plus xt

Har du set hele vores produkt portfolio og didnÂ't fundet en reservedel passer til din enhed Lenovo Motorola Lenovo Moto E5 Plus XT1924 Â? Eller har du yderligere spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os i ethvert spørgsmål om e-mail på InfoFixshop. U eller telefon +4212/221333999.

Produktdetaljer

Motorola Moto E5 Plus LCDtouch sort

Fik brudt skærm i dit Motorola Moto E5 Plus? Køb den komplette LCD med berøringsskærm til Motorola Moto E5 Plus - Sort og erstatte den brudt, revnet eller ridset skærm i dit håndsæt. 100% Perfekt pasform med høj produktionskvalitet. Med mindst tekniske know how påkrævet, er det lettest at erstatte skærm til dit håndsæt.

Udskiftningen combo lcd med touch til Motorola Moto E5 Plus kommer med fabrikationsfejl garanti og shipping er gjort i sikrede pakning for at sikre, du får varen i perfekt form.

Garanti.

Produktets leveringstid afhænger af tilgængeligheden af ​​produktet og forsendelsesmetoden valgt på tidspunktet for kassen. I de fleste tilfælde, når en ordre er modtaget, sendes den til vores bestillingsafdeling og er afsluttet inden for den viste tid, mens ordren gøres.

Kunde anmeldelser

fælles problem på berøringsskærm: Screen forsøger, udvisket, rigelige Ridser på skærmen Lesser Touch Screen Følsomhed og brudt berøringsskærm panel. Typisk brudt berøringsskærm kan kvæstede, krakket

30 Dage Udskiftning af fabrikationsfejl kun Når du har modtaget denne post Kontroller det ikke kunne skade, hvis ok så er du nødt til at tjekke det i samme stand som du ikke fjerne det gennemsigtige lamineret dække over skærmen, når du er fuldt ud tilfreds med det, så kan du fjerne det og bruge nu. I tilfælde af ethvert problem, så er du velkommen til kontakt med vores support-system

Kunde anmeldelser

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

På Dele Superstore, finde Motorola Moto E5 Plus udskiftning skærme og kvalitet dele. Hvis din glasskærm har revnet, bærer vi glaslinsen, skærmen og frontdækslet. Hvis din telefon eller tablet ikke længere reagerer på din berøring, bærer vi udskiftningsglas og digitaliseringsmiddel. Hvis din skærm har døde punkter, eller vil ikke længere komme på vi udfører udskiftning skærme, LCD-skærm og digitizer forsamlinger, og fuld LCD skærm forsamlinger med rammen.

Vi gør det nemt at få, hvad du har brug for med komplet Moto E5 Plus reparationssæt herunder værktøjer og reparation vejledninger og videoer. Vi er en betroet U.. Baseret forhandler, der hjælper kunderne med at spare penge ved at fastsætte deres elektronik siden 2022. Med hurtig forsendelse kan vi hjælpe med at få din enhed hurtigt fastgjort med alle dine udskiftnings- og reparationsdelens behov. Med gode priser på alle vores tilbehør og dele, der er ikke noget bedre værdi for udskiftning skærme og dele til Motorola Moto E5 Plus end på The Parts Superstore.

Sobre este produto

Hver skærm testes før forsendelse og% arbejder Skibe sikkert fra med box emballage Reparation / udskiftning gammel, brudt, revnet, beskadiget defekt LCD display med touch skærm Brand New LCD med Touch Screen Digitizer til Motorola Moto E Plus Black Se venligst videoen før installation eller lade punktet installere af professionelle

Ohh! siden blev ikke fundet

Amazon Kindle Touch digitizeripad luft 1 touch-digitizer replacementipad pro 9. skærm udskiftning glas røre digitizermoto guzziyamaha moto125cc mini motoChina cf motoChina moto partChina moto 150cc

Moto e plus skærm udskiftning

Spot Service er en af ​​de bedste Motorola Screen Udskiftning tjenesteudbyder selskab i Chennai. Hvis skærmen Moto E5 Plus er revnet eller beskadiget, end der er ingen chance for at reparere den krakkede Moto E5 Plus-skærm i så fald vi nødt til at erstatte skærmen uden at miste kvaliteten af ​​skærmen. Vi leverer Original Moto E5 Plus skærme, certificeret service ekspert til at erstatte din Moto E5 Plus Screen, og 100% garanteret tjeneste. Vi tilbyder hurtige løsninger på dine Moto E5 Plus Screen spørgsmål som Cracked, smadrede, brudt, internt revnet eller beskadigede skærme repareret. Vi har specialiseret os i skærmløsninger for alle model af Motorola mobiler.

Vi tilbyder pålidelige og instant Motorola skærm afløsere til kunden. Vores ekspert serviceteknikere levere alle de ydelser, du har brug for at forlade vores servicecenter tilfreds. Hvis du ringer og bestilling af motorola skærm afløsere kan udføres, mens du venter, og alt arbejde, der udføres er støttet af plet tjeneste 90 dage garanti for. Vi lover vores kunder en fremragende service hver gang de kontakte os.

vi fastsætte din Motorola Moto e plus skærm på din bekvemmelighed

Onsite Motorola Moto E5 Plus Screen erstatning ved døren. Alle vores telefonens skærm reparationer kommer med samme dag service og 7 dages pengene tilbage garanti. Vi bruger originale reservedele og tilbyde diskonteret priser. Nu nyder Mobiltelefon skærmen udskiftninger på dit hjem eller kontor med vores ekspert teknikere. Reparation Now!

Cashify Reparation tilbyder dig en 6-måneders garanti + 1-måneds brud garanti på alle mobile skærm repareret / erstattet af os fra fakturadato. Vi tilbyder også 3 måneders garanti på alle de andre reservedele, som vi erstatte. Bemærk venligst - ingen garanti gældende på bagpanel reparation

Alle varer skal returneres inden for 60 dage for tilbagebetaling tilbage til din oprindelige betalingsmetode. Efter 60 dage vil der blive ydet refusion ved udstedelse af butikskredit kun til din gruppe vertikale konto.

Alle returnerede produkter skal være i ny, original tilstand. Broken Flex-kabler, brudt eller revnet LCD eller glas, og / eller andre skader vil blive nægtet en refusion. Eventuelle klistermærker fjernet fra den del vil ugyldig gruppe vertikals levetid returpolitik. Test din del før installation og brug, så du kan spare tid og nemt returnere den del i ny tilstand; Hvis det er nødvendigt.

Beskrivelse

Din Motorola Moto E5 Plus ligner på billedet? Hvis berøringsskærmen ikke reagerer, eller det er dårligt beskadiget, og LCD-skærmen viser usædvanlige genstande eller ikke virker overhovedet, end din enhed har brug for en LCD- og berøringsskærmsreparation.

senest set

Bemærk: Â Det er ikke nemt at reparere berøringspanel, det er et professionelt job, og der kræves specielle reparationsværktøjer til Montering eller DIS Montering skærmen. Så vi foreslår, at udskiftning af varen skal udføres af en erfaren person. Hvis ikke, foreslår vi, at du bestiller komplet skærmmontering.

Motorola Moto E Plus Reparation Services

Dagens smartphone designtendenser er for det meste all-glas, store højopløselige displays med et glas batteridæksel, og din MOTO E5 Plus er ingen undtagelse. Designmetoden giver en forbløffende Futuristisk udseende, men så skrøbelig en enhed. Hvis en Shattered skærme ødelægger kaos på din elskede Moto E5 Plus, kan du regne med TechBay Electronics til hurtige, professionelle, fabriksstandard skærm udskiftningstjenester. De fleste udskiftninger kan ske på samme dag, hvis ikke øjeblikkeligt i en af ​​vores bekvemt beliggende butikker. Kontakt dit nærmeste TechBay Repair Center i dag for at modtage en gratis ikke- Obligatorisk Citat på din Moto E5 Plus-skærmreparation. Husk at bede om vores brede udvalg af MOTO E5 plus sager og skærmbeskyttere for at beskytte din Moto E5 Plus-skærm fra fremtidige skader!

Moto E Plus Vandskade Reparation

Selvom smartphoneindustrien er skiftet til at designe vandtætte eller vandtætte enheder, er få telefoner virkelig vandtætte og endda dem, der kun kan modstå nedsænkning i vand i kun få minutter. Hvis vand har sagtet i din MOTO E5 Plus, handle Quicky for at undgå beskadigelse af bundkortet og andre interne komponenter, besøg TechBay Electronics så hurtigt som muligt. Hvis din enhed har et aftageligt batteri, skal du fjerne det og ikke sætte det tilbage i enheden. Ved at åbne enheden, rengøres og tørre den ud for at skylle den og fjerne fremmede genstande og snavs og erstatte eventuelle beskadigede dele, vil TechBay Technicians bruge vores ekspertise til at bringe din Moto E5 plus tilbage til livet. Mens du er i vores butikker, husk at spørge om vores begrænsede levetidsgaranti! Hvis din enhed fungerer på grund af kvaliteten af ​​en udskiftningsdel eller vores håndværk , løser godt problemet gratis.

moto e plus opladning port reparation

Hvis din Moto E5 Plus ikke oplader korrekt, skal du ikke skynde dig for at konkludere din telefonoplader eller dit batteri er brudt. Baseret på mange års erfaring på TechBay, 8/10 af den tid, er problemet som regel en brudt opladningsport - og løsning - er meget enklere, end du tror ved at erstatte den ødelagte port Techbay, vil bringe din enhed tilbage til livet igen.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne side indeholder anmeldelser og andre infos om Motorola Moto E6 af serien Moto E laptop.

Motorola Moto G 5G sat til lancering i Indien i dag BGR Indien

Motorola Moto G 5G sat til lancering i Indien i dag BGR Indien

Moto G 5G smartphone kommer snart i Indien den 30. nov, 2020. Mobiltelefonen har 6. tommer LTPS LCD touchscreen-display med en opløsning på 1080x2400 pixels. Det har dimension Højde 166. mm x bredde 76. mm x Tykkelse 9. mm og vægt 212 g.

Motorola Moto G 5G Skins Wraps

Motorola Moto G 5G Skins Wraps

Sælg din Motorola Moto G 5G 6 GB128 DK Online dørtrin Motorola Moto G 5G 6 GB128 DK sælge Services Delhi

Jeg har glemt adgangskoden eller skærmlåsen codeepattern til Motorola Moto G7 Plus. Hvad skal jeg gøre, hvordan

Jeg har glemt adgangskoden eller skærmlåsen codeepattern til Motorola Moto G7 Plus. Hvad skal jeg gøre, hvordan

Hard reset fabriksindstilling af Motorola Moto G7 Android Mobile med enkle trin. Du vil vide, hvordan du nulstilles og låse op for Motorola One.

Motorola Moto G7 Play Full telefon specifikationer

Motorola Moto G7 Play Full telefon specifikationer

Kom MetroPCS Moto G7 Play låse er helt sikkert vil øge dens gensalgsværdi og gøre det til en attraktion for købere. Nu kan du låse MetroPCS Motorola Moto G7 Play låse ubesværet og i meget billig pris. Bare klik ovenfor vælg dit netværk give din IMEI og E-mail, og vi vil låse telefonen.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sigma Software v.. 7. 0 Qcom Tab Udgivet REPARATION funktion for ny gruppe af muret Qualcomm Huawei smartphones bruger board software filer Ascend ...

Opdateret Motorola Moto G7 Plus kamera review

Opdateret Motorola Moto G7 Plus kamera review

Moto G7 Plus har 6. inches, 96. cm2 81. screentobody forholdet LTPS IPS LCD kapacitiv touchscreen med 1080 x 2270 pixel opløsning

Olixar High Power Motorola Moto G7 Power Wall Charger 1m USBC Cable

Olixar High Power Motorola Moto G7 Power Wall Charger 1m USBC Cable

Oplad din Motorola Moto G7 Power og enhver anden USB-enhed hurtigt og komfortabelt med dette foreneligt 2. En høj effekt USBC UK opladning kit. Med en britisk væg adapter og en 1m USBC kabel. Olixar High Power Motorola Moto G7 Power Wall Charger 1m USBC Cable

gsmarena. about Moto One Power først livebilleder overflade

gsmarena. about Moto One Power først livebilleder overflade

Fuld specifikationer telefon Motorola Moto G7 Supra specs, detaljerede tekniske oplysninger, funktioner, pris og anmeldelse. Alt om denne telefon.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.