Motorola Moto G Stylus 5G Pris i UK 2021 og specifikationer

Motorola Moto G Stylus 5G Specs, Anmeldelse, Release Date PhonesData

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Hver benchmark score vist på denne side er medianen af ​​alle de resultater, der er indsendt af brugerne til denne enhed. For populære modeller beregnes median scoringer fra tusindvis af benchmarkresultater.

Nogle mennesker tester deres enhed under mindre end ideelle forhold. For eksempel kan enheden være for varm eller har andre apps, der kører i baggrunden. Disse resultater har tendens til at sænke gennemsnittet, men vi inkluderer dem i beregningen, fordi det giver en bedre indikation af virkelige resultater. Du kan få en højere score, når du tester din egen enhed under optimale forhold.

Ydeevne

Der arent mange muligheder for smartphone brugere, der har brug for en telefon med en stylus til at skrive ned og skitse noter. I High End Samsung Galaxy Note 20 også S21 Ultra, vil begge vende tilbage til over $ 1.000.

NS $ 399 Motog Stylus 5G Vi sigter mod at gøre produktivitetsfokuserede smartphones til rådighed for masserne. Motorola tilbyder mange telefoner til den pris - 256 GB opbevaring, 5g tilslutning og en 6. -Inch-skærm. Der er mange ting at pakke ud her, så lad os dykke ind.

Hvem er dette for: NS Motog Stylus 5g Det er et solidt valg for alle, der ønsker at tilføje evnen til at bruge en stylus og produktivitet på deres smartphones, men ønsker ikke at betale mere end $ 1.000 for Samsungs Galaxy S21 Ultra. Galaxy Note 20 ..

Hvad du behøver at vide: For $ 399 skærer Moto G Stylus 5G nogle hjørner for at opnå en midrange pris. Stylus har ikke tilslutningsmuligheder eller avancerede kontroller, men Motorola melodier telefonsoftwaren for at drage fordel af det.

Sammenligning Metode: NS Motog Stylus 5G er en stor telefon, især for $ 399. Kameraet tager anstændige billeder, og skærmen ser godt ud. Det fungerer fint til dagligdags opgaver, herunder Multitask Ing, Galaxy S21 Ultra .. Men hvis du ikke har brug for en stylus, pixel 4a 5g en bedre investering på $ 349. Dens uovertruffen mellem ydeevne, kamera forbedringer, og udvidet software support.

På forsiden er en stor, livlig 6. -Inch fuld HD + display. Dens ret moderne, i det mindste funktionelt, med et 16 megapixel boring selfie kamera i øverste venstre hjørne. Volumenkontrol og strømknap er på højre side, og SIM-kortet og microSD-kortsporet er på venstre side. Du kan bruge microSD-kortdelen af ​​bakken til at tilføje op til 1TB yderligere opbevaring til din telefon.

Og dette er 2022 shockeren â € "Motog Stylus 5G, der er en 3. mm hovedtelefonstik ved siden af ​​USB-C-porten til opladning eller dataoverførsel og en stylus på højre til højre. For at fjerne styluset skal du forsigtigt skubbe på kanten, og det vil dukke op med et væsentligt klik. For at returnere stylus til den indbyggede Holster, skub stylus helt ind, indtil du hører et andet klik. Den indbyggede holder er praktisk og fungerer som den indbyggede S-pen på Samsungs Galaxy Note Line.

Absolut Motog Stylus 5G er en stor telefon, men du ville forvente det på en telefon med en skærm tæt på 7 inches. Det kan være for stort at blive brugt med en hånd, f.eks. Når du skal trykke på en knap eller et link øverst på skærmen. Men det er nemt at holde og meget håndterbare, når du skriver noter med en stylus eller ruller gennem et Twitter-feed.

Utvivlsomt, pennen var hovedperson i showet her, og Motorola sætte en stor indsats i at optimere softwaren til at drage fordel af den digitale pen. For eksempel, hvis du fjerner pennen fra huset, mens din smartphone er låst, åbnes MOTO NOTE-appen, og du kan gemme, hvad du tænker på. Super praktisk.

Når telefonen er låst op, og pennen er fjernet, vil en lille cirkulær ikon med en pen på skærmen. Tryk på ikonet for at tage en genvejsmenu til almindelige opgaver, der bruger pennen, såsom at tage et screenshot, åbne note app, eller ved hjælp af en malebog. Du kan også tilpasse app ikoner og genveje, der vises i menuen til din smag.

En anden nyttig funktion kan du aktivere er for telefonen til at optage din aktuelle GPS-position, hver gang du fjerner pennen. Denne måde, hvis du mister din lille pen, youll i det mindste vide, hvor du fik det fra din telefon. Desværre, thats kun om placeringen funktion. Du kan ikke få den nøjagtige position af pennen, som du ville gøre med en dedikeret post tracker.

Med hensyn til skrivning erfaring, der er en lille forsinkelse i tegning, og spidsen af ​​pennen, at glider hen pennen, for eksempel Apple blyant NS iPadHowever, efter at have brugt det flere gange, jeg vil gerne vænne sig til vane og satse på ikke at genoverveje .

Ud af boksen MotoG pennen 5G Im kører Android 11 med en tilpasset brugerflade. Og, som vi foreslog, at frigive en smartphone med så mange funktioner og holde det under $ 400, behøver du at skære hjørnerne. Nogle af dem omfatter en processor, der gør ikke overraske dig med sin imponerende præstation.

Dont få mig forkert â €”dens mere end du kan hamle op med de fleste af de opgaver, du smider på det. Flytning G Stylus 5G bruger apps som Twitch, Twitter, Slack, Gmail og Reddit var en jævn og behagelig oplevelse. Du kan dog finde problemer nogle gange, når du multitaske hurtigt eller play ressourcekrævende spil som Need for Speed ​​â € <â €

Inde i G Stylus 5G er en 5000 amp-timers batteri, og Motorola annoncerer sine store nok til magten det i to dage ved normal brug. Jeg kunne tilbringe en fuld to dage uden en oplader, men hvis jeg løbende tjekke min e-mail eller ændre rækkefølgen, når de rejser, dont jeg nødt til at bekymre sig om batteriet i en normal dag. Boksen indeholder en 10 watt AC-adapter til opladning af G Stylus 5G. Dette er den maksimale opladning tilladte hastighed. Trådløs opladning understøttes ikke her.

I vores test, Stylus 5G tager gode billeder i lyse miljøer såsom udendørs. Nogle af de optagne billeder ser lidt overeksponeret , men generelt, du kan nyde at tage og dele de optagne billeder med denne telefon. Forvent det samme, men ikke den samme kvalitet i dunkle eller dunkle omgivelser.

Motorola Moto G Stylus 5G-mobiltelefon har en 6. INCHES LTPS IPS LCD-skærm med en skærmopløsning på 1080 x 2400 pixels og kører på Android 11-operativsystemet. Mobiltelefonen er drevet af octa-core processor og Qualcomm chipset. Den har 256 GB indbygget opbevaring og 6 GB RAM. Motorola Moto G Stylus 5G kører Android 11 og drives af et 5000mAh, ikke-aftageligt LI-PO-batteri.

Motorola Moto G Stylus 5G har en 6. inches, 1080 x 2400 pixels IPS skærm med en pixeltæthed på 387 ppi. Kommer til kameraer, det har en 48 MP bageste kamera og et 16 MP front kamera til selfies. Det har en USB type C-port til data synkronisering og opladning. Der er et fingeraftryk sensor til stede på Motorola Moto G Stylus 5G så godt, sammen med et gyroskop-sensor, nærhed sensor og accelerometer sensoren. Det er en enkelt SIM-smartphone med understøttelse af 3G, WiFi og GPS også.

Bagkamera

Den nye moto g stylus 5G giver dig ultrahurtig hastighed og indbygget stylus, du ønsker. Hvad med en 48 MP quad kamerasystem? Det er din. Måske du er trang en lynhurtig processor. Intet problem. Og 256 MB lagerplads? Færdig. Alt dette plus to dages batterilevetid og en fantastisk 6. "skærm

.. Snapdragon 480 5G-processor Ultra-hurtig ydeevne Mærk lynhurtig reaktionsevne 5G hastighed Opgrader til den næste generation af trådløs forbindelse til ultra. -Hurtig streaming og download.

48MP Quad kamerasystem Med en 48 MP vigtigste sensor og Quad Pixel teknologi, moto g pennen 5G leverer 4x lav-lysfølsomhed. Så når du er skydning i mindre end perfekt lys, får du skarpere og lysere 12 MP fotos.

6. "Full HD + skærm Giv dig selv mere plads til at udtrykke din kreativitet ved hjælp af pennen og give dine fotografier, film, spil og videochat den massive skærm de fortjener Du kan endda tage noter og se dit yndlingsprogram.. , alle på den samme skærm.

256GB lagerplads Giv aldrig opbevaring en anden tanke. Med 256 GB indbygget, har du masser af plads til dine skitser, noter, fotos, film, musik og alt andet. Og du kan altid tilføje op til 1 TB mere ved hjælp af et microSD-kort.

Indbygget stylus Pennen er perfekt til at navigere, fremhævning , redigering, eller en hvilken som helst opgave, der kræver ekstrem præcision. JOT NOTES, Rediger fotos, Sketch Artwork, og styrer et voksende antal apps og spil med Pinpoint Precision.

To dages batterilevetid Fortsæt med at spille spil, tage noter eller se dine yndlingsprogrammer på farten. Den mAh batteri 5000 er designet til at vare op til to days3 på en enkelt opladning, så du kan gøre det hele uden afbrydelse.

Et andet skridt

Motorola vil sandsynligvis afsløre Motorola G Stylus 5G. Enheden vil tilsyneladende have en Qualcomm Snapdragon 480-chip og et stort 5000mAh batteri. Displayet og kameraerne vil ikke være så stor, men vil sandsynligvis være anstændigt.

design og display

Motorola G Stylus 5Gâ kunne featureâ a "tommer LTPS LCD-display med en opløsning på 1080 x 2400 pixels og en pixeldensitet på 387ppi. Displayet siges at komme med en punch-hulhul, der har mindre bezels, en skærm til kropsforhold på 89% og et billedforhold på 20: 9. Enheden vil også komme med vandmodstand.

Kameraer.

Motorola g stylus 5g «siges at blive indlejret med en Qualcomm Snapdragon 480-processor og en Adreno 619 GPU. Den ram og interne hukommelse af enheden kunne muligvis være henholdsvis 6 GB og 256 GB. Enheden kunne også understøtte hukommelseskort så store som 1TB. Et stort 5000mahâ li-polymer batteri kunne komme med enheden.

Vigtig

Motorola Moto G Stylus 5G XT21311, XT21313, XT21314 tekniske specifikationer GSMchoice. om.

Motorola Moto G Stylus 5G XT21311, XT21313, XT21314 tekniske specifikationer GSMchoice. om.

Den nye moto g stylus 5G giver dig ultrahurtig hastighed og indbygget stylus, du ønsker. Hvad med en 48 MPquad kamerasystem Dens din. Måske du er trang en blazingfast processor. Intet problem. Og 128 MBof opbevaring Udført. Alt dette plus to dages batteri lifeand en fantastisk 6. skærm. Med moto g pennen 5

Motorola Moto One 5G Ace Case Motorola Moto One 5G Ace Cover

Motorola Moto One 5G Ace Case Motorola Moto One 5G Ace Cover

Materialer Besværlig præmie polycarbonat PC materialer og belastende TPU materialer Twin lag beskytter design Inde TPU til at opsuge stød og påvirke

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Forventet pris på Motorola One 5g Ace i Indien er Rs. 29,390. Kig på Motorola One 5G ACE Fuld specifikationer og forventet udgivelsesdato. Du kan også sammenligne Motorola One 5G ACE med andre Instock-modeller.

Motorola én 5G ace 1 Farve i 128 GB Metro ved tmobile

Motorola én 5G ace 1 Farve i 128 GB Metro ved tmobile

Vi sætter Motorola One 5G Ace smartphone gennem vridemaskine, og vi fandt, at det er en middleofthepack telefon thats budget venlige.

Motorola One 5G Ace anmeldelse

Motorola One 5G Ace anmeldelse

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

MOTOROLA ONE 5G ACE, AKA MOTO G 5G, er blevet lanceret i USA. Den har en 6. tommer LTPS IPS LCD-panel, tre bagkameraer, en Qualcomm Snapdragon 750g chipset, 4 GB RAM, 128 GB lagerplads og et 5.000mAh batteri. Enheden vil være tilgængelig til køb fra 14. januar og detailhandel til US399.

Køb Motorola Moto One 5G Pris sammenligning, Specifikationer med Deviceranks Scores

Køb Motorola Moto One 5G Pris sammenligning, Specifikationer med Deviceranks Scores

Moto One 5g anmeldelse Killer Battery Life, LaceLuster Cameras

Motorola Moto G 5G Plus gennemgå Den moneysaving mobil

Motorola Moto G 5G Plus gennemgå Den moneysaving mobil

Lær at placere din telefon på opladning ikon og kontrollere, at dets opladning og figur ud af, om din telefon er kompatibel med trådløs opladning.

Motorola One Handling Vs. Moto G7 Spec Sammenligning Digital Trends

Motorola One Handling Vs. Moto G7 Spec Sammenligning Digital Trends

Tjek den nye Motorola én handling. Fortæl din historie med en ultra vidvinkel handling cam og forbedret video stabilisering.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.