Motorola Moto G Stylus pris i Nigeria

Motorola Moto G Stylus pris i Nigeria Phoneaqua

Redesignet stylus og bedre software integration

De største ændringer kan være i telefonerne navnebror stylus, som tilbyder et slankt redesign og mere kompetent software. Især pennen er symmetrisk rundt i modsætning til ovale, og dette gør det muligt at indsætte pennen fra enhver orientationâ €”Du behøver ikke at justere det en bestemt måde med at sparke bolden igen.

Ligesom sin forgænger, Stylus 5G klipper en 6. -inch LCD-display med Full HD +, 1080p opløsning. Dens ikke banebrydende, men dens ekspansiv i størrelse, med masser af plads til skitsering eller skrive noter. Motorola har også tilføjet en Super lysstyrke funktion, der automatisk vil sparke i for ekstra synlighed når det er nødvendigt.

Moto er debuting telefonen i en enkelt farve, Cosmic Emerald. Den skinnende hue skift farver fra grøn til sort, afhængig af vinklen. Andre end farven, design filosofi i det væsentlige identisk med de Motorola brødre, med blidt buede kanter og blank plastik.

Beskedne opgraderinger over hele linjen

Kamera-wise, Stylus 5G klipper de samme fire-linse setup thats blevet en fast bestanddel på tværs Motorolas lineup, herunder en 48MP vigtigste sensor med pixelsammenfletning. Bakke den op er en 8MP vidvinkelobjektiv, 2MP dybdemåler til portræt og AR, og en 8MP makro linse. Dette repræsenterer en lille opgradering i sensorerne og linser, der anvendes, og opsætningen bør give perfekt gode resultater.

På software siden, Stylus 5G tilbyder en ny Dual Capture til samtidig optagelse fra både de forreste og bageste kameraer, sammen med en ny Spot Color Video-tilstand, der vil tillade dig at optage videoer med kun én nuance.

En anden stor bonus er, at 256 GB lagerplads leveres som standard, hvilket burde sikre rigelig plads til alle dine fotos, kruseduller, og apps. Theres også en betydelig boost til 6 GB RAM, op ​​fra 4GB, at tilbyde forbedrede multitasking og generelt glattere ydeevne, sammen med en større 5,000mAh batteri. Motorola har været noget af en dark horse til batteriets levetid, og hvis dens omdømme er noget at gå efter, bør Stylus 5G nemt vare hele dagen, hele natten, og derefter nogle.

â € | og nogle mærkbare fravær, også

Motorola har virkelig været annoncere flere telefoner end nogen anden, men dens værd at overveje, at disse udgivelser danner en sammenhængende indsats på tværs af mellemtone-spektret, og på tværs af lokaliteter. Denne strategi af skræddersyede enheder til målområde-specifikke nicher er blevet godt modtaget indtil nu, og den nye Moto G Stylus 5G er en naturlig forlængelse af denne bue.

De $ prisseddel er lav, men ikke super-lav

Stylus 5G møder hård konkurrence fra folk som Pixel 4a 5G, eller endda Motorolas egen One 5G ACEA €”både kompatible enheder prissat i et lignende område. Værdien proposition vil i høj grad komme ned til, hvor meget merit du placerer i at have en stylus. Uanset, selv om, Motorolas seneste indsats er i tråd med sine seneste udgivelser, der tilbyder en fast sæt af specs og funktioner til en overkommelig pris punkt.

Hvis Motorolas nye tilbud synes lokkende, youll være glad for at vide, at enheden vil være tilgængelig låst op for $ 399 på en bred vifte af tredjeparts detailhandlere, herunder Amazon, Best Buy, B & H Photo, og Walmart, ud over det mærker egen hjemmeside. Som for carrier tilbud, vil telefonen også være til rådighed for direkte køb fra de fleste større luftfartsselskaber, herunder AT & T og T-Mobile. Vælg luftfartsselskaber vil også have en version med 128 GB lagerplads og 4GB RAM, selvom 256GB / 6GB varianten er standard.

Verizon er påfaldende mangler; telefonen er kompatibel med Verizons lav- og mid-band 5G-netværket, men ikke den høje band mmWave. Luftfartsselskabet plejer sælge enheden direkte, men du bør ikke have nogen kompatibilitetsproblemer, hvis du vælger at købe det ulåst.

Andet Motorola i sudan motorola Â

Apple Watch Ikke Parring med iPhone Her er de Rettelser

På kameraets forside, smartphone fra Motorola er rygter om at funktionen Single kamera setup på bagsiden. Der vil være 48 MP + 16 MP + 2 MP kamera, så du kan klikke livagtige billeder. På forsiden, er Moto G Stylus forventes at sporten en 16 MP front kamera til at klikke selfies.

Motorola har annonceret Moto G Stylus 5G, en ny version af sin gode, ikke-5G budget-venlige stylus telefon. Det tilbyder stort set samme hardware til 4G-versionen, med bemærkelsesværdige undtagelser i den nye Snapdragon 480 5G chipsæt med sub-6GHz 5G-forbindelse og en større 5,000mAh batteri. Prissat til $ 399, dens i den højere ende af området budget og vil gå på salg juni d. 14.

Ligesom sin 4G peer, G Stylus 5G har en stor 6. -inch 1080p skærm, klar til dine noter og kruseduller høflighed af en indbygget stylus. Det omfatter 4 GB RAM, 128 GB lagerplads, og skibe med Android 11. Theres en 3. mm stik til hovedtelefoner, og en opladning mursten er inkluderet i kassen. Den Stylus 5G er lidt større og tungere end den 4G-version, men ikke af meget â €”dens om fire gram tungere og 0. mm tykkere.

G Stylus 5G tilbyder en bageste triple-kamera array-thats meget ligner den 4G G Stylus, med en 48-megapixel f / 1. standard bred, 8-megapixel ultrabrede, og 5-megapixel makro, plus en 2-megapixel dybdesensor. Omkring foran, theres en 16-megapixel selfie kamera.

G Stylus 5G isnt den mest aggressivt prissat 5G telefon i budgettet markedet. OnePlus siger sin kommende N200 5G vil koste mindre end $ 250, og Samsungs Galaxy A32 5G er i øjeblikket sælger for $ 279. Dens også overraskende at se Snapdragon 480 5G chipset bruges her, da dens beregnet til mere overkommelige 5G enheder godt under Stylus 5GS $ 400 pris.

Den forventede dato for denne telefon lancering er jul, skal du kontrollere senere for flere detaljer

Motorola Moto G Stylus er den første nogensinde Motorola smartphone til at komme med en pen Stylus, Thats hvorfor det kaldes Moto G Stylus. Motorola afslørede smartphone sammen med Moto G Power, som er et batteri centreret enhed.

Motorola Moto g stylus specs og funktioner

Bagsiden af ​​moto G Stylus er fremstillet af plast, har en aluminiumsramme og vejer ca. 197grams. Dens en kompakt telefon, der har en dimension af 156 x 75. x 9. mm. Den venstre side af telefonen huse SIM-slot, mens højre side huser volumen rockere og afbryderknappen.

På bagsiden er der et tredobbelt kamera setup og en enkelt LED-blitz til fotografering i svagt lys, og det er ved siden af ​​kameralinsen. Fingeraftryk sensor er på bagsiden centrum boliger Motorola-logoet. Den smartphone har virkelig en dejlig buede kanter og det gør det nemt at glide i en lomme.

Skærm

Ser man på displayet, smartphone har en punch hul display, der er et hjem for 16MP kamera. Det har en skærmstørrelse på 6. tommer der har en opløsning på 1080 med 2300 pixels. Der er en 399 ppi tæthed lovende mere præcise farver reproduktion end sin forgænger.

De smartphones gør brug af en IPS LCD-skærm, som har op til 16M farver. Bezels og hage på denne telefon er ikke helt store og det gjorde det for at have en skærm til krop-forhold på 83.%. Der er to farvemuligheder at vælge imellem som er Røg Sort og Capri Blå.

Hardware & software

Hvad er kraftoverførsel Motorola Moto G Stylus er en Snapdragon 665 chipset, som har en Octa core processor clocket ved 2. GHz. Processoren er parret med en 4GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Det kører på den nyeste version af Android, der er Android 10.

For grafik eller spil, er der en Adreno 610 GPU tage ansvar af det. Du kan forlænge opbevaring videre med et Micro SD-kort, selvom det bruger SIM-slot. Tage et flash-back kig på sin forgænger, det kommer med en Snapdragon 632 chipset og kører på Android 9 tærte.

Kamera

Med hensyn til fotografering, smartphone kommer med en tredobbelt kamera setup på bagsiden, som omfatter en 48MP vigtigste kamera med f / 1. åbning, 16MP ultra bred linse med f / 2. blænde og et 2MP makro kamera med f / 2. blænde.

Batteri

Hvad er kraftoverførsel Motorola Moto G Stylus er en 4,000mAh batteri kapacitet og den understøtter 10W normal opladning hastighed. Tilslutningsmuligheder inkluderer Wi-Fi 802. 1, Bluetooth 5., GPS og FM-radio. Af sikkerhedsmæssige årsager er der et bagmonteret fingeraftrykslæser.

Bemærk: Denne pris er opført her er, hvad smartphone er prissat i udlandet og ikke i Nigeria. Det kan være prissat på dette beløb, hvis det ankommer i Nigeria, men der er en enorm mulighed for, at prisen vil ændre sig, hvis den ankommer i Nigeria. Bare tage denne pris som en knivspids salt til nu.

Motorola Moto g stylus - fulde specifikationer

Bemærk: Hvis prisen på stedet er større end den manuelle indekserede pris, betyder det sandsynligvis, at de midlertidige øgede prisen for at tilbyde en yderligere rabat. Vores råd ville være at vente til prisfald igen. Hvis du vil hjælpe med manuel indeksering, bedes du kontakte os.

Vigtig

Motorola One Handling Vs. Moto G7 Spec Sammenligning Digital Trends

Motorola One Handling Vs. Moto G7 Spec Sammenligning Digital Trends

Tjek den nye Motorola én handling. Fortæl din historie med en ultra vidvinkel handling cam og forbedret video stabilisering.

503 backend læsefejl

503 backend læsefejl

Hvilken telefon er bedre Motorola One Fusion Plus eller Moto G 5G Se den detaljerede sammenligning af Motorola One Fusion Plus og Moto G 5G specifikationer kamera, design, processor, RAM, batteri og priser.

Motorola One Fusion Plus anmeldelse fordele, ulemper, Pros Cons

Motorola One Fusion Plus anmeldelse fordele, ulemper, Pros Cons

Motorola One Fusion Plus Pris i Indien 2021 17.490. Check Motorola One Fusion Plus specs og anmeldelser. Undersøg Motorola One Fusion Plus Priser fra forskellige butikker.

Motorola Moto One Vision vs Motorola One Hyper Smartprix

Motorola Moto One Vision vs Motorola One Hyper Smartprix

Motorola One Hyper er spædet til at tage på i samme prisklasse Pixel 3a med en 64MP hovedkamera foran popup kamera.

Amazon. g Motorola Moto Én Makro

Amazon. g Motorola Moto Én Makro

Motorola Én Makro sælger sig selv på makrofotografering, men thats ikke sin styrke.

Moto E4 Plus Brugervejledning HTML

Moto E4 Plus Brugervejledning HTML

Jio Moto One Power tilbud Køb Motorola One Power Få Fordele op til 4,450 Oplev den rigtige kraft af en smartphone med Motorola One Power. Besøg os for at kende Moremoto One Power

Motorola One 5G gennemgang

Motorola One 5G gennemgang

Motorola Én anmeldelser, fordele og ulemper. Kunne lide Stor, lys display IPhone XR udseende, meget lavere pris ikke lide Glas føles lidt billig

Motorola One Vision Gennemgå udfordrende opfattelser

Motorola One Vision Gennemgå udfordrende opfattelser

Moto One Vision er en af ​​de første nonsamsung smartphones, der skal drives af Exynos-processoren. Riced på 19.999, er den ene vision tilgængelig i en enkelt 4 GB RAM128GB opbevaringsvariant

Motorola Moto ONE 464 GB, Hvid Amazon. n elektronik.

Motorola Moto ONE 464 GB, Hvid Amazon. n elektronik.

Med 5,000mAh batteri under motorhjelmen, Moto One Power er en absolut kraftcenter.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.