Min Verizon Wireless mareridt Manglende aktivere

Hvordan til Port et nummer fra Verizon til MightyCall

I løbet af weekenden, jeg indledte en overførsel af mit trådløse service fra AT & T til Verizon Wireless. Processen var så smertefuldt og så fyldt med fejl, at jeg følte tvunget for at dele historien. Spænd sikkerhedsselen, for her går vi.

Jeg først abonnerer på AT & T i december 2022 for at få en BlackBerry Pearl. Min vigtigste tal har været med AT & T i næsten 13 år, så hvorfor skifte nu? De løgne. AT & Ts service har været det meste fint, selvom der er nogle pletter i mit daglige liv, hvor dækningen isnt godt nok. Priserne er gået op â €”en masse â €” og at bugs mig, også. Men den virkelige Topmålet var den liggende og decideret bedrag prakket på sine egne kunder.

Hvad lyve? 5G E lie. AT & T begyndte at vise en 5G E-symbolet øverst på sine telefoner på trods af, enhederne var forbundet til LTE 4G-netværk. Når kaldt ud til den politik, faktisk AT & ta ledere fordoblet nedad på vildledning og nægtede at kapitulere. Sikker på, jeg forstår, at AT & T forsøger at vise sine kunder, at de er i et område med forbedret service, men hurtigere LTE aint 5G og AT & T ved det. Selskabet har tydeligvis ingen respekt for de mennesker, der betaler det hver måned â €”, som er en del af årsagen til, at jeg nægter at give det flere penge.

Hvorfor nu? Ive havde at tjene de resterende betalinger på en iPhone X jeg købte i november 2022. Gratis for de betalinger, og fuld af harme, jeg vandrede til min lokale Verizon butik for at indlede en flugt fra AT & T.

Verizon virksomhedernes butik

Theres en stor virksomhed ejet Verizon Wireless butik og servicecenter i en stribe mall støder op til den store indkøbscenter i nærheden af ​​mit hus. Jeg viste på 7:00 på en lørdag aften, en time før lukketid. Jeg var nødt til at logge ind og deltage i køen af ​​andre venter for at få hjælp. I alt jeg ventede omkring 40 minutter før en butik rep var i stand til at begynde at hjælpe mig.

Jeg forklarede Verizon medarbejder, at jeg til hensigt at havnen i løbet af fem linjer fra AT & T: fire standard celle telefonlinjer plus en data linje for min iPad. Medarbejderen, hvis navn jeg ikke bemærke, var stor. Porting fem linjer tager mere end en simpel snap af fingrene. Opgaven involverede bringe over to linjer med trade-ins til nye indkøb enhed, og overfører to linjer til Verizon SIM-kort for eksisterende ulåst telefoner jeg planlagt at fortsætte med at bruge.

Portering over de to første linjer med nye telefon køb gik glat, og det samme gjorde den port til iPads datalinie. De nye enheder havde arbejdet forbindelser til Verizons netværk i butikken. Efter dette trin blev afsluttet, vi oprettet min Verizon konto online og derefter indledte nummeret overførsel til de nye SIM-kort.

En hikke i systemet forårsaget nogle problemer her. Afslutning af transaktionen krævede flere forsøg, fra min telefon, fra medarbejderne tablet, og en butik computer. Jeg havde ikke de to ulåste telefoner med mig, så jeg kunne ikke prøve at SIM-kort faktisk var blevet aktiveret, men medarbejderen forsikrede mig de var. Alt, hvad jeg havde brug for at gøre blev sat dem i mine ulåst telefoner.

Efter at de skatte- og enhedens betalinger for de to telefoner jeg har købt på stedet, jeg gik ud af butikken på 09:00 Jeg takkede medarbejderen til opholder sig godt forbi lukketid og følte sig sikker Id gjort det rigtige skridt.

Fanget i havn limbo

Ive porteret tal mellem luftfartsselskaber før og jeg ved, det kan være underligt. Uanset magi giver luftfartsselskaber til Yank numre fra hinanden og aktivere dem på deres eget netværk gør ikke altid kører problemfrit. Naturligvis jeg løb ind i problemer.

Når jeg kom hjem jeg greb mine døtre iPhone XRS og byttes ud AT & T SIM for Verizon Wireless simmere. Ikke noget. Telefonerne vil ikke forbinde til Verizons netværk på trods genstarter og andre futzing om med indstillingerne. Ingen biggie, jeg tænkte, dens weekenden, sludder for en sladder, Ill prøve igen i morgen.

Desværre intet ændret den næste dag. Jeg tyede til at trække i AT & T SIM ud af min wifes gamle telefon og der syntes at rydde op de problemer med hendes enhed. Hendes nye iPhone begyndte at arbejde som det skal på Verizons netværk. På trods af gentagne forsøg på at aktivere SIM-kort til mine døtre telefoner via min online-konto, kunne jeg få dem arbejde. Jeg havde ikke valgt, men at forlade den gamle AT & T Sims i deres telefoner, da de fortsatte med at tilbyde AT & T service.

kundeservice helvede

Asset giver autoritativ, upartisk dækning af de finansielle markeder sammen med uafhængig finansiel forskning om asiatiske spørgsmål, trends udvikling

Kom mandag morgen, jeg havde ikke andet valg end at tillade alle at bruge deres telefoner som-er under skolen og arbejdsdagen. Kan ikke sende familien uden at fungere, især da mine døtre deltager i efterskoleaktiviteter og skal kunne ringe eller tekst til en tur hjem.

Det automatiserede system havde mig slag i et par numre, før det forsøgte at overføre mig til Verizons Fios Support Line. Til sidst sagde Assistenten Verizons Chat Bot kunne klare det. Virksomheden sendte et link til min telefon og hang op på mig. Store.

Den første verizon rep jeg talte med var behageligt og virkelig forsøgt at hjælpe. Hun kontrollerede dette, hun kontrollerede det, men efter ca. 20 minutter indrømmede hun, at hun ikke kunne løse problemet. Hun overførte mig til en Tier 2-repræsentant.

Den Gentleman Jeg talte til næste var fra Tennessee og lovede, at vi ikke ville komme ud af telefonen, indtil alle problemer blev sorteret. Vi lykkedes at få en opgave: Få min nye telefonarbejde og korrekt i stand til at sende / modtage meddelelser og opkald. Han kunne dog ikke finde ud af problemet med SIM-kortene og sagde, at han havde brug for at overføre mig til teknisk support. Han blev på linjen med mig, indtil han var i stand til at overføre mig direkte til en anden person. Store.

Den tredje repræsentant, jeg talte med gentagne nogle grundlæggende oplysninger tilbage til mig, sagde, at hun skulle kontrollere noget og sætte mig på vent. Efter at have siddet i stå i 20 minutter, blev opkaldet afbrudt. Ugh, laver du mig? På dette tidspunkt tweeted en klage over at blive hængt på, og jeg mærket Verizon Twitter Handle. Nogle gange vil virksomhedsrepræsentanterne nå ud til dig via Twitter efter at have set sådanne indlæg. Ikke noget.

Det tog et par minutter at hoppe op ad stigen igen til den passende niveau tekniske support person. Denne repræsentant var cheery og behagelig. Vi arbejdede sammen og efter ca. 20 minutter var i stand til at få et af SIM-kortene, der arbejder på en af ​​mine eksisterende BYOD-telefoner. To ud af tre problemer løst.

Acesso Negado à ¡gina

Vi ved, at du sandsynligvis antager, at det vil være et besvær og en udfordring, men hvile let - det er ikke en vanskelig ting overhovedet. MightyCall er masser vant til folk, der bringer deres tal over fra andre luftfartsselskaber, og Verizon er masser, der plejede at folk forlader!

Når det er sagt, selv om processen er let, kan du sikkert ikke nøjagtigt vide, hvordan det kommer til at porte dit nummer. Derfor besluttede vi at hjælpe dig ud ved at sammensætte denne praktiske guide.

Kom sammen alt, hvad du behøver

Så lad os komme til det. Processen med at porte et nummer generelt tager ikke lang tid, men det er ikke noget, der sker straks - afhængigt af typen af ​​nummer, kan det tage overalt fra 1 til 6 uger. Men hvis du ikke har alt sammen, vil det bare gøre det sværere for dig selv, og hele processen vil tage meget længere.

En af de første ting, du har brug for, er, hvad der kaldes din kundeservicerapport- eller CSR for kort. Dette er en samling af oplysninger, som MightyCall skal være nødt til at sørge for kampe. Vi bør omformulere, men du har ikke brug for * det, men så går du ud af din egen viden om dine data, hvilket ikke altid er en god ting.

Opret en MightyCall-konto

Det er klart, at du har brug for noget til faktisk at porte nummeret over til. Og at noget er din MightyCall-konto! Denne proces er ret ligetil. Gå videre til MightyCall. om at starte det af!

Giv MightyCall de oplysninger, den har brug for for at få dit nummerportet

Så skal du vælge mellem et par download links, baseret på den slags nummer, du ønsker at porte. Blandt disse er et tilladelsesbrev, som i sort-hvide gør rigeligt klart, at du giver tilladelse til, at dit nummer bliver portet.

Tal med Verizon

Den eneste mulige måde at få nummeret på er gennem luftfartsselskaberne, du skal arbejde med dem. Ingen på fora kan få dem til at gøre det for dig. Selvfølgelig forsøger du at have en områdekode også, som sandsynligvis er, hvor problemet kommer fra. Du kan muligvis få det samme # men en anden områdekode, har du tjekket for det?

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Jeg ported et nummer fra en ulåst og nuværende Verizon konto iPhone 12 den 12/30/20 og her er den 1/2/21, 72 timer efter at jeg startede aktiveringsprocessen online efter at have opnået en PIN-kode fra Verizon.

Jeg har talt med Xfinity Cust. Service 4 gange i løbet af de sidste tre dage uden svar på, hvad dunk holder op og holder gettin "det er forsinket" som et svar. I dag er "Office lukket" efter at have forsøgt at kontakte CS igen begge online chat en telefon. Det blev bedt om kontooplysninger, derefter overført ME til CS REP, men fik en optaget besked om lukningen.

 Jeg er uden service, da aktiveringen startede, da Verizon deaktiverede kontoen efter Porting Request, og jeg er låst ud af nogle konti på grund af ikke at være i stand til at fuldføre 2 trin variation via tekst, så det bliver meget irriteret som nu.

 For at gøre sager værre, hvis jeg gik tilbage til Verizon, ville det koste mig $ 15 mere en måned, end jeg betalte siden planen jeg havde ikke længere tilgængelig! Jeg fik at vide, det ville tage et par minutter at aktivere online og af CS reps undtagen den sidste, der sagde det normalt tager 24-72 timer. Nej hvor blev jeg fortalt det, før jeg startede denne fiasko.

Vælg et land

* Ikke alle enheder, der indeholder sprint varemærket, er berettiget; Kontakt venligst din Tello-repræsentant for at bestemme berettigelsen. Specifikke begrænsninger og udelukkelser gælder. Nogle funktioner i enheden fungerer muligvis ikke korrekt, når den aktiveres med tello. Spørg din Tello-repræsentant om eventuelle begrænsninger.

Faktisk, ifølge den seneste rapport med rootmetrics, er Verizon det bedste trådløse bærernetværk i USA, der opnår en samlet median downloadhastighed på 32. Mbps, som er muligvis hurtigere end Sprint og T-Mobile, mens det er sammenligneligt med AT & T.

Hvis en svindler får dine personlige oplysninger, kan de overføre dit mobilnummer til et andet transportør. Derefter kan de få dine opkald og tekster til at tage kontrol over andre konti, som bank og sociale medier. Tænd for portfrysning for at forhindre en uhæmmet overførsel af dit mobilnummer.

En anden bruger bemærkede, at alle de tal, der er knyttet til en Verizon-konto, ikke vises på denne indstilling. Det ser ud til, at denne nye nummeroverførselsfrysning stadig er i værkerne, og snart bliver dette problem også rettet og bragt til mobilappen.

Piunikaweb startede som rent en Investigative Tech Journalism Website med hovedfokus på at bryde eller eksklusive nyheder. På ingen tid blev vores historier hentet af Forbes, FoxNews, Gizmodo, TechCrunch, Engadget, The Verge, Macrumors og mange andre. Vil du vide mere om os? Hoved her.

WASHINGTON-VERIZON Wireless brød med sin branche brødre igen, da det sagde, at det havde underskrevet en serviceniveau aftale med sin Wireline Parent, Verizon Communications Inc., for at gøre det muligt for numre at blive portet fra 24. november.

De to virksomheder har vist, at disse pagter kan være udført af andre trådløse og wireline-virksomheder, da de forbereder sig på nummerportabilitet, sagde virksomhederne. Verizon / Verizon Wireless-aftalen viser, at mens betydelige politiske og proceduremæssige spørgsmål forbliver for både wireline og trådløse virksomheder, da de vender sig til implementering af nummerportabilitet, kan arbejdet - og bør udfyldes hurtigt for at sikre, at Nations-telefonbrugerne kan drage fordel af denne nye frihed.

Vigtig

Apple iPhone XS Max Bedste pris i USA 2021, Specifikationer, anmeldelser og billeder

Apple iPhone XS Max Bedste pris i USA 2021, Specifikationer, anmeldelser og billeder

Seneste Apple iPhone XS Max Pris i USA er USD 154. 9 Udvalgte 6. Display, 4 GB RAM, 12MP kamera og 3174 mAh batteri.

Apple iPhone 13 Preorers Forventning Crashes Online Store. Kontroller detaljer.

Apple iPhone 13 Preorers Forventning Crashes Online Store. Kontroller detaljer.

IPhone 13 og iPhone 13 Mini har dual bagkameraer, der omfatter en 12Megapixel ultrawid vinkel shooter og en 12megapixel Wideangle Shooter. IPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max, på den anden side, leveres med tredobbelte bagkameraer, der omfatter 12Megapixel-tele, brede og ultrawide shooters.

Apple iPhone Preowned enheder til den bedste pris weFix

Apple iPhone Preowned enheder til den bedste pris weFix

Ønsker du at opgradere din iPhone Her på spil, kan du få en renoveret iPhone til den del af den oprindelige pris. Shop i dag, herunder iPhone X.

Telstra PrePaid 4GX Hotspot fra Telstra

Telstra PrePaid 4GX Hotspot fra Telstra

Nye og eksisterende ATT Forudbetalt og Cricket Wireless kunder kan nu få en kæmpestor 100 GB højhastighedsadgang mobil hotspot og tablet-data 5G inkluderet for kun 55 om måneden.

Moxee stkok 779 hsdcp Straight Talk PrPago mobilt hotspot eBay

Moxee stkok 779 hsdcp Straight Talk PrPago mobilt hotspot eBay

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Forudbetalte telefoner med SMS-beskeder Best Buy

Forudbetalte telefoner med SMS-beskeder Best Buy

Ubegrænset planer, skatter gebyrer og ubegrænset musik streaming uden data afgifter er inkluderet på alle planer så ingen overraskelser.

5 ting at vide, før du tilmelder dig for tmobile Connect

5 ting at vide, før du tilmelder dig for tmobile Connect

Den ultimative datahastighedstest og fuld sammenligning mellem tmobile magenta plus, tmobile essentials, tmobile forudbetalt, metro ved tmobile og mint mobil. S ...

5 ting at vide, før du tilmelder dig for tmobile Connect

5 ting at vide, før du tilmelder dig for tmobile Connect

Den ultimative datahastighedstest og fuld sammenligning mellem tmobile magenta plus, tmobile essentials, tmobile forudbetalt, metro ved tmobile og mint mobil. S ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.