Nevermind at Apple annullerer iPhone Walkie Talkie Funktion Brug Zello

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Som du sikkert ved nu, gør Apple Watch meget mere end blot at fortælle tiden. Hvis du har et Apple Watch med WATCHOS 5 eller nyere, kan du bruge din enhed til at kommunikere med andre Apple-brugere ved hjælp af Walkie-Talkie-funktionen.

Både cellulære og wi-fi-only ure har denne funktion, og du kan kun bruge den til at kommunikere med andre mennesker med Apple ure. Desværre kan du ikke bruge det til at tale med nogen på en iPhone.

Heres, hvordan du opretter og bruger walkie-talkie app på et æbleur

Hvis nogen sender dig en invitation, og du vil svare, skub ned fra toppen af ​​uret for at se dine meddelelser. Tryk altid på invitationen. Det betyder, at du altid vil acceptere opkald fra den pågældende person.

For at tale gennem Walkie-Talkie skal du trykke på et kontaktnavn for at starte kontakten. Når du har etableret en forbindelse, skal du holde talknappen nede for at tale og slippe knappen for at lade den anden person reagere. Du kan ændre lydstyrken ved at dreje den digitale krone.

Hvordan tilføjer du en walkie-talkie komplikation

Hvis du bruger Walkie-Talkie ofte, kan du måske tilføje den til et af dine urflader som en komplikation. For at gøre det skal du åbne My Watch-appen på din telefon og vælge det ansigt, du vil tilpasse. Tryk derefter på den position, hvor du vil placere ikonet, og tilføj derefter Walkie-Talkie-appen til det sted.

Walkie-Talkie er en sjov, enkel måde at forbinde med en anden bruger med et kompatibelt Apple-ur. Som at bruge en rigtig walkie-talkie, tryk på en knap for at tale og slippe for at lytte, når du er klar til at svare. Walkie-Talkie kræver, at begge deltagere har tilslutningsmuligheder - gennem en Bluetooth-forbindelse til iPhone, Wi-Fi eller Cellular.

Inviter en ven til at bruge walkie-talkie

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Walkie-talkie-funktionen var en af ​​de største tilføjelser, som Apple bragte Watchos 5 opdateringen. Og da funktionen allerede var temmelig god til at begynde med, har Apple ikke gjort nogen væsentlige ændringer i Walkie-Talkie-indstillingen.

Dette skyldes, at nogle siger, at problemet tilsyneladende er faste egne egne, en person påstande spørgsmålet blev fastsat med iOS 14.. opdatering, og en anden siger, at problemet kom op efter at have installeret iOS 14.. .

Når det er sagt, det er muligt, at problemet kan løses med de kommende iOS 14. Opdatering Da et par brugere har hævdet, at problemet forsvandt efter installationen af ​​IOS 14. Beta.

Vi vil fortsætte med at spore situationen og vil sende en opdatering, når nogen nye udviklingsoverflade. I mellemtiden kan du gå til vores dedikerede tracker for at kende status for alle de kendte bugs og problemer på iOS 14.

Piunikaweb startede som rent en Undersøgelse Tech Journalism Website med hovedfokus på bryde eller eksklusive nyheder. På ingen tid blev vores historier hentet af Forbes, FoxNews, Gizmodo, TechCrunch, Engadget, The Verge, Macrumors og mange andre. Vil du vide mere om os? Hoved her.

Apple.

Jeg ved, jeg viser min alder her, men jeg husker at vokse op, der ønsker en pik Tracy WRISTWATCH , der fungerede som en radio. Teknologien er flyttet videre fra fremtidens visioner nu, og vi kan have mobiltelefoner på vores håndled, men at barndomsdrømmen stadig lever på.

Heres Hvordan man bruger Walkie-Talkie-funktionen indbygget i dit Apple Watch

Før vi starter, er der et par forbehold, vi skal gå over. Du kan ikke bruge Walkie-Talkie-appen med folk, der arent allerede på din kontaktliste. Alle vil have brug for en Apple Watch Series 1 eller senere, der kører WATCHOS 5. eller nyere.

De skal også oprette FaceTime på deres tilsluttede iPhone for at lade dem foretage og modtage opkald. Hvis dit Apple Watch er en del af Family Setup, kan du springe over dette trin. Åh, og du skal være i et land, der har Walkie-Talkie Support.

Walkie-talkie-appen er en fantastisk måde at holde kontakten med dine tætte kontakter, hvilket gør det næsten lige så nemt som en personlig samtale. Bare husk det tidspunkt på dagen, når du forsøger at sende en meddelelse, som ikke engang dine nærmeste venner vil kunne lide pinges på et ubelejligt tidspunkt.

Apple Watch gør mere end fortælle tid. Du kan bruge det til at foretage telefonopkald, sende SMS-beskeder, og skrive e-mails. Du kan lytte til musik, tune ind på din favorit podcast, og endda spore din søvn.

Nu med watchOS 5 opdateringen, kan enheden bruges til at kommunikere med andre Apple Watch brugere gennem walkie-talkie-funktion. Så længe du og din ven har begge watchOS 5 eller højere, vil du være i stand til at tale og lytte via walkie-talkie direkte via din Watcha €”betyder hovedtelefoner er ikke påkrævet.

Den gode nyhed er, at begge Wi-Fi-only og cellulære-aktiverede ure er i stand til at bruge denne funktion. Enten oprette forbindelse til en nærliggende Wi-Fi-netværk eller bruge dine data har planer om at foretage et opkald over din Apple Watch, og du behøver ikke engang at bekymre dig om din telefon. Den eneste fangst er, at walkie-talkie bruger FaceTime lyd til at kommunikere, så er du også nødt til at oprette FaceTime på dine telefoner for at forbinde dine enheder.

Vær opmærksom på at opsætning og interface til walkie-talkie er klodset, og det virker kun med Apple Watch. Du kan ikke bruge den til at tale med nogen på en iPhone eller iPad. Forhåbentlig Apple vil forbedre og styrke den app, som tiden går, men på trods af sine begrænsninger, walkie-talkie er værd at tage en tur.

Utroligt, hvordan kan jeg acceptere en invitation til min Walkieâ € ”Talkie om Apple Watch? Åbn walkie-talkie app på din Apple Watch. Tryk på Tilføj venner, og vælg derefter en kontakt. Vent til din ven til at acceptere invitationen. Deres kontaktkort vil forblive grå og vises under Venner Du Inviteret indtil din ven accepterer.

Ligeledes hvordan bruger du Walkieâ € ”Talkie om Apple Watch? Åbn walkie-talkie app på din Apple Watch. Tryk på dit venner navn. Tryk og hold på knappen Tal, derefter tale. Hvis din ven har stillet sig til rådighed, walkie-talkie åbner på deres Apple Watch og de vil høre, hvad du sagde.

Hurtig svar, hvorfor cant jeg forbinde min walkie-talkie app på mit ur? Først skal du sørge for at forbinde dit Apple ID med FaceTime-app på din iPhone eller iPadâ € "Åbn indstillinger> FaceTime og log ind med et Apple ID. Du bør se en besked om, at dit Apple ID er tilsluttet dit Apple Watch. â € | Så relancere walkie-talkie app på uret, udsende invitationer , og se om det virker.

kender også, hvorfor er min Apple Watch Walkie-Talkie ikke fungerer? Walkie-talkie fungerer via en internetforbindelse. Hvis du ikke har den mobilforbindelse Apple Watch, skal du være på Wi-Fi og har din iPhone i nærheden en €”det samme som data arbejdede før.

Hvordan kan jeg geninstallere min walkie-talkie på min æble ur?

Tryk på fanen Søg i bunden og derefter skrive i FaceTime. Se efter FaceTime app lavet af Apple og tryk på Cloud-ikonet for at re-downloade app'en. Vent til det at re-vises på startskærmen. Efter et par flere øjeblikke, tjek Apple Watch og walkie-talkie bør nu igen vises på startskærmen.

Hvad betyder på en walkie-talkie?

Bare hold nede walkie talkie, mens du taler, og slip den for at høre, hvad andre har at sige. Hvis anyones offline, kan du indtale eller tekstbeskeder. Du kan også dele filer og fotos med et tryk på en knap. Voxer fungerer bedst, hvis du giver det adgang til dine kontakter.

Hvorfor min walkie-talkie sige utilgængelig?

Er walkie-talkie app mangler på dit ur? Igen kan skyldes det faktum, at du havde slettet FaceTime app. Hvis dette er tilfældet, skal du Redownload og geninstallere FaceTime app ved at gå til App Store på din iPhone. Du kan også prøve at harmes invitationen.

Er walkie-talkie arbejde uden cellulære?

For at bruge walkie-talkie, du og din ven både behov for at have en Apple Watch Serie 1 eller senere med watchOS 5. eller senere. Du også både behovet for at etablere den FaceTime app på din iPhone med iOS 12. og være i stand til at foretage og modtage FaceTime audio opkald.

Hvor tæt har du at være at bruge walkie-talkie?

Du kan bruge FaceTime på din Apple Watch at foretage og modtage lyd opkald. Apple Ure tillader ikke FaceTime videoopkald, fordi de ikke har en indbygget kamera. Du kan placere en Apple Watch FaceTime opkald ved hjælp Siri eller din watchs Telefon app.

Hvordan at tilføje venner til walkie-talkie-app

Tryk Tillad altid i anmeldelsen der vises, når nogen inviterer dig. Hvis du går glip af meddelelsen første gang, kigge efter det i Notification Center. Invitationer vises også i walkie-talkie-app.

Hvordan man starter en walkie-talkie samtale

Hvis du slår Silent Mode i kontrolcenteret, kan du stadig høre klokkespil og din vens stemme. Hvis du tænder på teatertilstand, gør det automatisk dig utilgængelig for at tale med Walkie-Talkie. Forstyr ikke at forstyrre dine iPhone-indstillinger, så du kan administrere hvilke walkie-talkie-advarsler vises, og hvornår.

Få hjælp

Apple deaktiverede Walkie-Talkie-funktionen på Apple Watch tidligere i denne måned efter at det blev opdaget, at der var en sikkerhedsfejl, der kunne gøre det muligt for en angriber at Eavesdrop på en iPhone uden tilladelse.

iOS 12. "Inkluderer en sikkerhedsrettelse til Walkie-Talkie-appen på Apple Watch og genaktiverer Walkie-Talkie-funktionaliteten," i henhold til Software Release Notes. Apple Watch Release Notes sagde, at det "giver vigtige sikkerhedsopdateringer, herunder en løsning til Walkie-Talkie-appen."

Apple sagde tidligere i denne måned, at det ikke vidste om nogen mennesker, der bruger fejlen mod nogen af ​​sine kunder, og at det krævede "specifikke betingelser" at være replikeret , hvilket Apple ikke afslørede . Sikkerhedsfabet blev rapporteret via Apples hjemmeside, selskabet sagde, og Apple proaktivt deaktiveret funktionen, indtil den kunne løses.

Walkie-Talkie havde været utilgængelig siden 10. juli, ifølge Apples systemstatus Dashboard. Funktionen gør det muligt for folk at kontakte en anden Apple Watch-bruger gennem deres ur, og blev introduceret i efteråret.

Tidligere i år blev der fundet en iPhone-fejl, der tillod nogen med en iPhone til at placere et facetimeopkald til en anden iPhone og lytte gennem mikrofonen, selvom den anden person ikke havde hentet opkaldet. Apple fikseret, at fejl og undskyldte til kunder.

Vigtig

18.000 online specialist job i USA 679 nye

18.000 online specialist job i USA 679 nye

Få Walmart timer, kørselsvejledning og check ud ugentlige tilbud på din Midland Supercenter i Midland, TX. Få Midland SuperCenter Store timer og kørselsvejledning, køb online, og afhent instore på 4517 n Midland Dr, Midland, TX 79707 eller ring 4326970871

Walmarts Online Business Fortsætter med at nedbryde de Amazoner Dominans

Walmarts Online Business Fortsætter med at nedbryde de Amazoner Dominans

Walmart online kupon koder og tilbud for december 2021. Få op til 80 rabat fleste kategorier, herunder top ferie gaver, tv, Apple, jewlery og mere.

Walmart Family Mobile 3in1 SIM-kort Starter Kit af tmobile til salg online eBay

Walmart Family Mobile 3in1 SIM-kort Starter Kit af tmobile til salg online eBay

Løst jeg nævnt min ven til at deltage PM. Hun gik til Walmart på Matheson Blvd i Mississauga i aften på 530 pm. De salgsmedarbejder nægtede at sælge

24 timers mål nær mig

24 timers mål nær mig

24 timers mål nær mig

Snesevis af kongresmedlemmer opfordrer indtrængende efterforskning af Atts WarnerMedia, Discovery Fusion

Snesevis af kongresmedlemmer opfordrer indtrængende efterforskning af Atts WarnerMedia, Discovery Fusion

ATT og Discovery, Inc. Deal, med forbehold af reguleringsgodkendelse, vil kombinere to skatteløse indhold, herunder HBO MAX og Discovery Streaming Services.

OnePlus Warp Charger 30W Wireless Charger Sky Phone

OnePlus Warp Charger 30W Wireless Charger Sky Phone

OnePlus Warp CHARGE VS DASH CHARGE Opladningshastigheder på OnePlus 6T-sammenlignet Tech Nyheder på BGR India

Officiel OnePlus Warp CHARGE USBC Opladningskabel 1m Rød

Officiel OnePlus Warp CHARGE USBC Opladningskabel 1m Rød

Køb OnePlus Warp Charge Typec Cable 150 cm i Pakistan Oneplus Warp Charge Typec Cable 150 cm

OnePlus Warp billader

OnePlus Warp billader

Shop elektronik, mode, mobiltelefoner, computere, gaming laptops, skønhedsprodukter, hjem forbedring, køkken office produkter, parfume mere på discount priser. Oplev det bedste online shopping på Ubuy Kuwait

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

OnePlus Warp Charge 30. Trådløs oplader Find de laveste priser på PriceRunner Sammenlign priser fra 1 butikker nu

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.