Åh nej Beklager du er blevet blokeret.

Hvordan sletter jeg en talemeddelelse

Hvordan sletter jeg min voicemail besked på min samsung?

Vælg Rediger, og tryk enkelte voicemail, at du ønsker at slette. Skærmen indeholder også en bulk vælge ansøgning om massesletning. Vælg Slet i øverste højre hjørne for at fjerne alle de valgte voicemails samtidigt. De voicemails vil være permanent og straks fjernet.

Hvordan sletter jeg voicemail på android?

Det meste af tiden, din iPhone voicemail er fuld, fordi de voicemails du slettet på din iPhone stadig er ved at blive gemt et andet sted. â € | I slutningen af ​​hver voicemail, tryk nummeret udpeget til at slette talebeskeder. Dette vil slette de beskeder, der er gemt af din udbyder og frigøre plads i din telefonsvarer indbakke.

Kan jeg slette samtaler i teams?

De telefonsystemer har funktionen navngivet som Voicemail. VoIP er det bedste eksempel på det. Når en modtager er i stand til at tage telefonen, så den, der ringer kan forlade talebesked på modtagere telefon. I ældre telefonisk maskiner blev sådanne meddelelser gemmes som en talemeddelelse direkte, og modtageren kan høre dem senere. I moderne telefonsystemer, er sådanne info bliver gemt på serveren af ​​tjenesteudbyderen i brugernes mailboks. Det svarer til e-mail, hvor beskeder gemmes i form af lyd i stedet for tekst.

Hvorfor slette voicemail hilsen?

Når du først oprette din Android-telefon, kan det bede dig om at optage din hilsen til den, der ringer. Du kan også holde standard hilsen gemt på enheden. Men i fremtiden, hvis du ønsker at tilpasse Voicemail hilsen eller ønsker at oprette en ny, så er du måske nødt til at slette den gamle optagelser fra Android. Det kan ikke være nødvendig afhængigt af den Android-enhed model & versionen; sin gode at kende processen.

Sådan sletter din voicemail hilsen på android?

Du vil blive bedt om at slette din nuværende voicemail hilsen. Klik på Ja-knappen, der vises på skærmen, hvis du ønsker at fjerne det. Du kan gemme dine nye indspillede Voicemail hilsen eller kan bruge standard indspillet mulighed. Vent og høre den nye Voicemail hilsen budskab, at instrukserne tale ud. Hvis du ønsker at holde denne optagelse som din Voicemail hilsen, derefter gemme det. Eller du kan re-indspille meddelelsen for at få en anden hilsen.

Sådan deaktiveres voicemail på android?

Hvis du ikke længere ønsker at bruge Voicemail tjeneste på din telefon, så kan du hurtigt få nødhjælp fra det. Der er forskellige måder at deaktivere Voicemail på Android-enhed. Lets tjekke dem nedenfor:

Følg carrier vejledningen og indtaste din pinkode eller andre detaljer, hvis spurgt af audio instruktioner. Hvis du følger disse ovenstående trin korrekt, vil du være i stand til at deaktivere Voicemail på din Android-enhed.

Hvis du ønsker at genaktivere Voicemail-tjeneste på din Android-enhed, så du kan nemt gøre det fra telefonens indstillinger. Jeg håber, at denne guide vil hjælpe dig med at slette din gamle Voicemail hilsener og registrere nye til opkald.

Mapperne er altid listet i denne rækkefølge, og du vælger dem ved at trykke på 0-9Â og * a nøgler. Den egentlige nøgle, der svarer til en mappe ændrer lidt afhængigt af hvilken mappe du befinder dig i. Så 2 kan være for enten ny eller gamle og 3, kan være til enten arbejde eller New osv Bare lyt til anvisningerne.

Bedste svar Hvordan sletter jeg min voicemail hilsen på Android

Åh nej! undskyld du er blevet blokeret

Ligesom med et telefonnummer eller en tjeneste, du sikkert gerne have en specifik hilsen på din telefonsvarer, så folk, der kalder du ved, de har det rigtige antal, selv om du ikke samle op.

Tjek de produkter, der er nævnt i denne artikel:

Melanie Weir er en freelance forfatter til Insider, primært med fokus på Tech afsnittet Reference, men lejlighedsvis bidrager til Livsstil og underholdning emner som godt. Hun er også en freelance forfatter til ScreenRant, og er Lead Weekend News redaktør på TheThings. om. I sin fritid skriver hun spiller for både scene og skærm. Hun kan nås Ata melanie. eir1008gmail. about, ORA gennem LinkedIn.

Acesso Negado à ¡gina

Både din fastnet og mobiltelefonen har en voicemail-applikationer. Voicemail besvarer enhver telefon opkald, du ikke er i stand til at modtage. Når først oprette din telefon, du måske har indspillet din egen hilsen, eller du kan have bevaret standard optagelse. Hvis du ønsker at oprette din egen besked eller ændre din aktuelle meddelelse, kan du slette den hilsen i øjeblikket er gemt som telefonsvarer.

Trin

Gå til din voicemail indstilling, hvis du bruger en mobiltelefon. Normalt er der en varm knap på telefonen, der tager dig direkte til voicemail notering. Hvis ikke gå til menuen og vælg "Voicemail". Hvis du bruger en fastnet trykke på "Play Voicemail" knappen.

Trin

Vælg for at optage din egen besked, hvis du ønsker, eller lade det være som det mekaniker standard besked. Vent til vejledningen for at læse din besked. Når du er færdig, bliver meddelelsen afspilles til dig. Gem meddelelsen, hvis du kan lide det eller vælger at re-registrere det. Når du er færdig, kan du hænge op telefonen.

Acesso Negado à ¡gina

Denne wikiHow lærer dig, hvordan du sletter voicemails på Android. Fremgangsmåden til sletning af en voicemail er en smule forskellig fra en mobil bærer til en anden. Du kan slette en voicemail ved hjælp af Visual Voicemail app på din telefon, hvis du har det, eller ved at ringe til din voicemail ved hjælp af telefonen app. Hvis du hellere vil deaktivere din telefonsvarer helt , kan du gøre det i stedet ved at ringe kundeservice.

Åbn Visual Voicemail app. Visual Voicemail app har et andet ikon, afhængigt af hvilket luftfartsselskab, du bruger. Der er normalt et symbol, der ligner to cirkler, der er forbundet med en linie i bunden.

Bekræft at du ønsker at slette voicemail. Hvis du ser en bekræftelse pop-up vindue, enten trykke på OK eller Slet i pop op-meddelelse for at bekræfte, at du ønsker at slette talemeddelelse. Dette sletter permanent voicemail besked.

Tast Voicemail nummer til din udbyder. Nummeret du ringer til voicemail kan være forskellig afhængigt af den mobile luftfartsselskab, du bruger. Brug følgende trin til at ringe telefonsvareren til din udbyder.

Tryk Tryk på 9 for at gemme en voicemail. Der kan være flere voicemail-beskeder. Hvis du hører en meddelelse, som du ikke ønsker at slette, tryk på "9" på tastaturet til at gemme beskeden og springe til næste voicemail.

Hvordan sletter jeg min brugerdefinerede voicemail hilsen?

Standard voicemail hilsen på iPhone spiller generiske Dit opkald har været frem til et automatiseret beskedsystemet optagelse. Hvis du bruger din telefon til arbejde, skal du oprette en personlig hilsen, der fortæller folk, du er en professionel.

Hvor er iphone voicemail-indstillinger?

Tryk Telefon på din iPhones startskærm, og tryk på Voicemail til adgang til dine voice-mail-indstillinger. Tryk Hilsen og vælg Standard, hvis du ønsker at bruge standard hilsen til dine talebeskeder. Klik på Brugerdefineret, hvis du ønsker at oprette en personlig hilsen, og tryk på Optag for at sige din hilsen.

Hvad er den bedste hilsen til voicemail?

Håndtering af din iPhone 12 voicemail For at ændre din voicemail hilsen: Gå til telefon> Voicemail og tryk på Hilsen. Følg derefter vejledningen for at ændre hilsen. Sådan ændres din voicemail-adgangskode: Gå til Indstillinger> Telefon> Skift voicemail-adgangskode og indtast derefter den nye adgangskode, du vil bruge.

Hvordan kan jeg lytte til min egen voicemail hilsen på iphone?

Deaktiver din Voicemail via Indstillinger kigge i voicemail-indstillinger og søge efter en Deaktiver eller Sluk mulighed er et oplagt første skridt, uanset telefonens youre bruger. Hvis du finder den rigtige løsning, deaktivere den vil slukke for voicemail-funktionen.

Hvordan kan jeg ændre min vodafone voicemail tilbage til standard?

På en Android-telefon, vil en voicemail-ikonet vises øverst til venstre på skærmen i status området, hvis du har en ulæst voicemail. Før fingeren ned fra toppen af ​​skærmen for at se dine underretninger og tryk derefter på Ny Voicemail. Din telefon vil ringe til telefonsvareren.

Mål

Bruger du Oura Voicemail-til-EMAILA funktion? Husk, at du sletter disse e-mails ikke fjerner dem fra din voicemail boks. Når det får fuld, du kan ikke modtage nye voicemails indtil du gøre plads til flere.

Gælder

Du kan slette en hilsen du har indspillet, ved at trykke på og holde 1 på dine enheder dial pad til at ringe og oprette forbindelse til din voicemail. Tryk på tasten * for at få adgang til hovedmenuen, tryk derefter på 3 for at få adgang til Hilsen menuen. Du skal have en mulighed for at slette beskeden du har optaget, men du vil stadig have den standard talemeddelelse. Lad os vide, om det hjælper.

Chioma, og resten af ​​MyEE holdet arbejder på forbedringer af MyEE instrumentbræt . De er super ivrige efter at få din feedback. Hvis du har et par minutter at spare, ville vi nogensinde være så taknemmelige, hvis du kunne gennemføre en kort undersøgelse. Læs mere om det her, forbedrer Meee Dashboard

Kan ikke finde det, du leder efter?

Denne Wikihow lærer dig, hvordan du slukker din Android-telefons voicemail-indbakke, så ingen kan forlade dig en besked. Voicemail service styres ofte af mobile luftfartsselskaber. Det betyder, at du sandsynligvis skal kontakte din transportørs supportteam for at deaktivere voicemail. Du kan også prøve at bruge viderestilling af viderestilling for at videresende dine talemeddelelser til et andet telefonnummer. Hvis værre kommer til værre, kan du altid udfylde din telefonsvarer ved at forlade 20-30 beskeder, så ingen andre kan komme igennem.

Åbn din Android's telefonapp. Det har generelt et ikon, der ligner en telefonmodtager. Tryk på telefonikonet på startskærmen for at åbne telefonappen. Mange luftfartsselskaber har en kundeservicekode, du kan ringe til at kontakte kundeservice. Derefter kan du anmode om at få din voicemail deaktiveret.

Vigtig

Glemt kodeord, hvordan du låser op din Motorola Moto G7

Glemt kodeord, hvordan du låser op din Motorola Moto G7

Detaljeret vejledning om, hvordan du nulstiller FRP-lås Google-konto på Motorola Moto G7 Power Phone med en komplet beskrivelse

Hard reset MOTOROLA Moto G7, hvordan man

Hard reset MOTOROLA Moto G7, hvordan man

Du kan Hard Reset eller Factory Reset yourMotorola Moto G7 Power mobil til gratis. Vi har brug for hård nulstilling eller fabrik reset på flere gange som

Venter på redirectiron ...

Venter på redirectiron ...

Factory Reset Beskyttelse hjælper med at holde dine data sikkert, hvis din telefon er tabt eller stjålet, men du skal huske at deaktivere den, før en ny bruger kan sætte den op og logge ind.

LØST Hvorfor plejer mine tabletter skærmen reagerer at røre Samsung Galaxy Tab 3 7.

LØST Hvorfor plejer mine tabletter skærmen reagerer at røre Samsung Galaxy Tab 3 7.

Er skærmen på din låst Android-enhed brudt Heres hvordan du nemt kan låse en Android-telefon, selvom skærmen er brudt.

hvordan man fabriksnulstilling Galaxy Note 3 uden password

hvordan man fabriksnulstilling Galaxy Note 3 uden password

Lær at Hard Reset Factory Reset Format Samsung Galaxy Note 10 Plus, Guide til Fjern Mønster Lås eller kodeord, gendanne standardindstillinger gennem indstillinger og Recovery Mode.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tjek de trin til fabrikken nulstille din nye Samsung Galaxy Note 10 Plus Komplet tutorial til fabrikken reset Galaxy Note 10 plus.

HowTo Factory Reset Galaxy Note 10 Plus Complete Tutorial

HowTo Factory Reset Galaxy Note 10 Plus Complete Tutorial

I denne Android Tutorial, vil vi vise dig, hvordan du fabriksnulstille Galaxy Note 10 Plus. Samme fremgangsmåde kan bruges til Samsung Galaxy hard reset Note 10.

Bypass FRP Samsung A21 Gmail-konto lås bypass

Bypass FRP Samsung A21 Gmail-konto lås bypass

Blokeret fra FRP og kan ikke få adgang hovedskærmen Her 5 nemme tips til, hvordan man kan omgå google verifikation på Android og Samsung telefoner.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Blokeret fra FRP og kan ikke få adgang hovedskærmen Her 5 nemme tips til, hvordan man kan omgå google verifikation på Android og Samsung telefoner.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.