Olixar Apple Watch Series 7 Soft Full Glass Screen Protector 45mm

Du har brug for en Apple Watch Screen Protector, før det er for sent

Apple Watch Series 6 er officielt ankommet, hvilket medfører nye sundhedsovervågningsfunktioner, nye farver og mere til Apple Watch Lineup. Jeg er en Die-Hard Apple Watch-bruger, men i modsætning til min iPhone, det er ikke noget, jeg opgraderer hvert år. Sidste år tog jeg beslutningen om at springe over serien 5 og holde fast i min troværdige serie 4 i et andet år.

Denne gang rundt, tilsætningen af ​​blodets oxygenføler, et aldrende batteri i min serie 4, og et ønske om endelig at have den altid-on-display bedt mig om at gøre springet til serien 6. Men mens beslutningen For at opgradere er allerede lavet, er der stadig flere andre faktorer at overveje.

Min Apple Watch Series

Fordi jeg ikke opgraderer hvert år, har jeg en tendens til at vælge den højere ende rustfrit stål model af Apple Watch. Min Apple Watch Serie 4 var rustfrit stålplads sort model i 44 mm, og jeg elskede absolut designet. Glossy Space Black Finish gik godt med stort set ethvert band, der blev solgt af Apple, og ikke det er en modekspert, men det kiggede aldrig ud af sted med en bestemt stil af tøj.

Min Apple Watch Series 4 indeholdt også en aktiv cellulær forbindelse gennem AT & T, hvilket fik varierende brugsniveauer i løbet af mine to år med serien 4. Så uheldigvis rører videre længere i denne artikel, uanset om den cellulære forbindelse er Værd at de ekstra omkostninger og $ 15 per måned til AT & T.

Endelig batteriets sundhed. Watchos 7 introducerede en ny batteriets sundhedsstyringsfunktion til Apple Watch, et aspekt heraf er evnen til at se den maksimale kapacitet på dit Apple Watchs batteri. Min Apple Watch Series 4 havde en maksimal kapacitet på 82% efter to år, hvilket effektivt tager 18-timers batteriets levetid på æbleet, så tættere på 14 timer.

Skift ting op - € |

Hvis det var tilgængeligt som en mulighed, ville jeg straks købe Apple Watch Series 6 i samme rum sorte finish som min serie 4, men Apple skifter ting op på flere måder i år. Til gengæld betyder det, at jeg også har nogle beslutninger at lave.

I mellemtiden var den grafit rustfri stål indstilling også spændende, men æbler hjemmeside gør ikke et godt stykke arbejde med at vise, hvordan det ser ud i den virkelige verden, især i forhold til min elskede rum sorte stålfinish.

I ikke-pandemiske tider ville jeg gå til en Apple Store for at få en person til at se på det blå aluminium og grafit rustfrit stål i person, sammenligne dem med min plads sorte serie 4, og se, hvordan forskellige bands ser ud med den blå finish. Ikke desto mindre er Apple-butikkerne i Texas stadig retfærdigt lukket, og det bedste køb viser ikke displayenheder af rustfrit stålindstillinger.

Så jeg gjorde hvad enhver apple fan ville gøre: Jeg bestilte grafit rustfrit stål model og den blå aluminium GPS model. Jeg planlægger at sammenligne dem hoved til hoved, prøve forskellige bands med den blå finish og træffe en beslutning om, hvilken en til at holde.

Hurtige første indtryk og Overvejelser

Som jeg nævnte tidligere, modtog den cellulære forbindelse på min serie 4 en varierende grad af brug i hele sine to år. Uanset om cellulær tilslutning er værd at hardware og månedlige omkostninger er noget, der skal overvejes i år.

Rustfrit stål Apple Watch-modeller omfatter en safir finish på displayet, der har vist sig at være utroligt resistent over for ridser og scuffs. Ionglaset på aluminiummodellerne er ikke næsten lige så modstandsdygtigt.

Endelig gjorde jeg nogle grundlæggende Apple Watch Series 6 batterilevetid test i weekenden, og jeg er meget optimistisk om resultaterne hidtil. I min test, med træningssporing, synes serien 6 at være overskridelse

Apple Watch Series 6 Dagbog, hvordan jeg laver min opgraderingsbeslutning

Mere at komme ud af € |

Mere at komme snart, men for nu viser Apple Watch Series 6 at være en fremragende opgradering over Apple Watch Series 4, med min hver anden års opgraderingsstrategi, der viser sig at være en solid beslutning. Der er stadig nogle beslutninger at gøre, men for nu er jeg i det mindste overbevist i min beslutning om at gå på pension af serien 4.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

For seks måneder siden, jeg har købt en SmartWatch. Ved regelmæssig brug af det, det display glas opstået ridser over det. Mens søger efter en løsning, blev jeg rådgivet af den SmartWatch servicecenter for at beskytte mit display glas. Jeg skulle have valgt en SmartWatch skærmbeskytter forhånd.

Så, ja Smartwatches kræver en skærm beskytter. Nå, var dette berettiget har beskyttere ikke begrænset deres adgang til telefoner eller tabletter, men, det er for gavnligt for dag trendy smartwatches.

bør du vælge den SmartWatch skærmbeskytter?

I forlængelse af denne artikel, vil jeg afklare, om hver SmartWatch kræves af beskyttere eller ej. Beskyttere forsikre dig fordoble beskyttelse, der vælger det ville sikre, at du trygt og sikkert fra ethvert forekomst .

Men, hvis du har en SmartWatch som forenelig som af børsnoterede ure nedenfor, som er i sig selv udsat for ridser som deres legerede og asfalterede krop case funktioner, så ville det være helt eget valg at have beskyttere eller ikke .

Samsung Galaxy Watch Active2 er designet til at hjælpe dig med at lære mere Så du kan opnå mere. Det går ud over sporing skridt og kalorier til at tilbyde handlingsrettede indsigt på alt fra din løbestil til din puls 1. 2.

Hvis du læser dette chancerne er du ejer en smuk Apple ur eller måske nogen du kender har en, og du er bekymret for sin beskyttelse. Godt for dig skærm beskyttere er noget ikke mange mennesker tænker kun at fortryde det senere! Du er kommet til det rette sted min ven for vi vil fortælle dig præcis, hvorfor din æble ur har brug for en skærm beskytter og hvad er den bedste skærm protektor for det på markedet lige nu! Vores mål er at skrive en omfattende og pålidelig guide til at vælge de bedste Apple ur Skærmbeskyttere, fordi det er i vores bedste interesse at hjælpe vores læsere med god kvalitet indhold, der vil forbedre deres liv.

Heldigvis for dig, hvis du læser dette har du sandsynligvis allerede proaktive i retning af dette emne og er bekymrede over sikkerheden på din Apple ur. Thats store! Du er kommet til det rigtige sted for vi har sammensat en omfattende og hjælpsom artikel om de bedste Apple Watch skærm beskyttere, hvor vi har gennemgået og testet de bedste skærm beskyttere til at hjælpe dig vælge den bedste skærm protektor for dig.

Hvis du ikke ønsker at bruge tid på udkig efter et godt produkt anbefaler vi, at du læser dette afsnit for vi har gennemgået og testet de bedste Apple ur Skærmbeskyttere at give dig de bedste top Apple ur serie 3 Skærmbeskyttere. Vi har understreget grund til at købe det og gå i detaljer om, hvad der er de funktioner, der gør det til en god ur.

deltashield â € ”bedste æble ur skærmbeskytter

Årsag til at købe: For en levetid udskiftning garanti og præmie beskyttelse til dit ur. Det er også meget let, nem at installere og garanti for at give god beskyttelse til din Apple-produkt.

Materialer: make af Delta Shield Body Armour er så tynd, at er 100%, ultra-tynde høj kvalitet militær-grade film beskytter. Det er også resistente mod UV-lys for at forhindre eventuelle gule mærker på dit ure ansigt, det også har en teknologi kaldet Self-Healing som giver filmen for at komme tilbage til det oprindelige udseende over en tidsperiode, dette medfører den lille irriterende ridser på dit ur til blot at forsvinde! Også den anti-fingeraftryk belægning forhindrer snavs, olie fra fingrene eller en hvilken som helst ekstern rester fra at ødelægge din smukke ur.

Kompatibilitet: Filmen beskytter er af meget fleksible materialer, som gør det let at installere på de fleste overflader. Laseren præcision design af Delta Shield vil tilbyde den bedste pasform og beskyttelse til din Apple ur serie 3. Installationen våde metode gør det muligt at installere din beskytter og justere det under installationen for at tilvejebringe en lufttæt pasform.

The Verdict: Dette er uden tvivl en af ​​de bedste Apple serien ur beskyttere på markedet. Det har den bedste service med en livstidsgaranti og vil beskytte ikke kun i ansigtet, men finish af din Apple-ur. Vi anbefale dette produkt til nogen på udkig efter en fred i sindet, når du forlader dit hjem iført at Apple ure.

 spigen â € ”bedste urkasse med stødabsorbering

Årsag til at købe: Du har brug for en kraftig Apple urkasse, der ikke vil rode rundt og beskytter alle dine æble ure. Også, du har brug for det for at være sikker, men på samme tid ikke påtrængende og let, således at ikke ændre udseende og din Apple ur. Du skal også noget meget holdbare og kompatible med de andre Apple ure.

Materialer og Beskyttelse: Nogle af de bedste Apple Watch skærm beskyttere er lavet af dette selskab Spigen. Den Spigen Rugged Armour er fremstillet af ultra-fleksible materialer og gjort meget nemt for en super hurtig installation. Det er lavet af TPU materiale, og det er meget holdbart og vil næppe hæve højden af ​​ure ansigt ved en ubetydelig 1. mm. Det er også lavet med en ikke- påtrængende design for at sikre dit ur uden at hindre enhver adgang til kontrol og funktionalitet af uret. Dette æble tilfælde beskytter er bygget til at beskytte dit ur uden skærm / produkt kontakt og ser ganske elegant på samme tid.

Kompatibilitet: Â Dette er en af ​​de Apple Watch beskyttere, der er kompatibel med alle Apple ure! Faktisk er det passende at beskytte lige fra Apple Watch Serie 1 til den nyeste serie 3 samt den oprindelige 2022 Apple ur, Nike Apple ur, og 42mm Sport Edition. Det er et yderst alsidigt smarte urkasse, der er garanteret til at beskytte dit ur uden hindring til din funktionalitet. Det er Stilfuld, holdbar og hård nok til at give dig den ekstra beskyttelse mod stød og eksternt materiale dig enormt behov.

Konklusion: Hvis du er seriøs omkring beskyttelse af din Apple-ur så Spigen Rugged Armour Watch Case er for dig! Den er lavet af TPU, der danner hovedparten af ​​denne Apple Watch Case materiale er ekstremt let og kun hæver urskiven ved en ubetydelig 1. mm. Det er meget holdbart og vil ikke komme i vejen for din funktionalitet eller kontrol som dens design er ikke- påtrængende . Det er også meget kompatibel med alle Apple Watch serien fra 1 til 3, såvel som den oprindelige 2022 Apple Watch og eksklusive Apple Nike + og Sport Edition ure.

jetech â € ”premium hærdet glas skærm protector for æble ur

Den tyndeste skærmbeskytter på kun 0. mm tykkelse, som vil tilføje et ekstra lag af sikkerhed, uden at nogen opdager det. Det giver kant-til-kant beskyttelse på grund af sine skærme afrundede kanter gør det let at installere. Det er inkluderet med sticker guider til at hjælpe med placering og også ekstra klude til at beskæftige sig med fingeraftryk og støv.

Det er også en to-pack! Hvilket betyder, at du vil have en erstatning, når den tid kommer til en forandring. Den JeTech 2-pak er sandsynligvis den bedste aftale om markedsføring lige nu for beskyttelse Apple ur skærm. Grab det for $ 7!

rinoskin â € ”billige hærdet glas æble ur protektor

Årsag til at købe: Du er på udkig efter en hærdet glas indstilling, der vil give alt-i-én total beskyttelse og stadig lader dig vise at forbløffende Apple Watch design. Det er en meget ikke- påtrængende apple ur skærmbeskytter.

Den RinoSkin hærdet glas Protector er en klar tyndt stykke glas designet til at passe perfekt og beskytter mod skrammer, dråber og ridser. For kun $ 7 tror vi det er den bedste løsning på markedet, du kan få. Det har masser af positive Amazon anmeldelser indebærer det er et kvalitetsprodukt vellidt af sine kunder.

Bedste apple ur skærm protektor købere guide

Du tror måske, at en skærm beskytter er til din smartphone, men du er forkert min ven. I dag med fremkomsten af ​​smartwatches, der nemt kan sætte dig tilbage et par hundrede dollars, du måske tænke to gange, før du begiver dig ud uden den rigtige beskyttelse for det.

Faktisk er placeringen af ​​SmartWatch på håndleddet gør det meget sårbare over for at komme i kontakt med en anden overflade. Apple ur kan have en lille skærm, der synes let at beskytte dog bære den rundt overalt på dit håndled hver eneste dag betyder det kommer til at være sårbare over for skader. Endnu vigtigere er, hvis du ønsker at holde det ridse og spark bevis du får brug for en hærdet glas skærm beskytter og er den bedste måde at gøre holde det ser flue! Dog er ikke alle hærdet glas skærm beskyttere skabt det samme. På grund af de Apple Watch skærm afrundede kanter, de fleste af de hærdet glas beskyttere Arent i stand til at dække hele ting at gøre dem ubrugelige og sårbare over for at komme fra, hvis kanterne kommer i kontakt med en anden overflade. Du har brug for en beskytter, der er lavet til adresse, som spørgsmålet ved at komme med et hus eller en, der har en stribe af buet aluminium for at beskytte kanterne.

Problemet med Apple Watch Screen Protectors er også, at der ikke er gode produkter på markedet, hvilket gør det svært at finde dem, der er gode! Men desværre ender du med at købe en, der ikke passer til dit Apple Watch godt eller en lavet af en dårlig kvalitet, der resulterer i, at du skal ændre det snart. Du vil købe et slidstærkt og langvarigt æbleur og en, der rent faktisk vil beskytte dit Apple Watch. I sidste ende vil det komme ned til, hvor godt du vil have stor beskyttelse til urfladen.

Vigtig

De 5 bedste trådløse opladere til Samsung Galaxy S21-telefoner i 2021

De 5 bedste trådløse opladere til Samsung Galaxy S21-telefoner i 2021

Her er vi med en liste over nogle bedste og egnede Samsung Galaxy S21 opladere i Indien til en overkommelig og rimelig pris. Så lad os komme i gang.

8 bedste Android smartwatches til 2021

8 bedste Android smartwatches til 2021

I denne artikel, vil vi være at hjælpe dig med at vælge ved at gå gennem vores top SmartWatch valg til par med din seneste One Plus-enhed.

Sprint telefontjeneste Nicaragua Forum

Sprint telefontjeneste Nicaragua Forum

Svar 1 af 4 nogen vide, om Id kunne få telefon service i SDS, Managua, Granada, Ometepe 2 kvindelige voksne rejser sammen, så ønsker at være sikker på at have en form for telefon med mig Mange tak alle

International Calling Roaming Bmobile

International Calling Roaming Bmobile

Læs venligst de internationale Long Distance Vilkår og betingelser

Forskelle mellem Vodafone og Felix mobiler ubegrænsede planer

Forskelle mellem Vodafone og Felix mobiler ubegrænsede planer

Portugal, herunder Azorerne og Madeira-øerne, har tre netværksudbydere, der opererer i landet Meo af Alto, tidligere TMN Vodafone Tidligere Telecel nos Tidligere Optimus Meo er markedsleder i landet, efterfulgt af Vodafone i 2. plads og nos som mindste netværk. 2g er på ...

De bedste ubegrænsede dataplaner i USA

De bedste ubegrænsede dataplaner i USA

Consumer Cellulars NoconTract Monthly Plans tilbyder nu mulighed for ubegrænset snak, tekst og data, hvilket gør dem til en fantastisk trådløs værdi for singler, par eller familier.

Giver ZTE softwareopdateringer eller patches på der telefoner

Giver ZTE softwareopdateringer eller patches på der telefoner

Hvornår vil din ZTE-enhed få en UpdateJoin ZCommunity her HTTPSCommunity. Teusa. Omlike mit indhold Abonner på mere HTTPSGOO. ldkzgxqso ...

hvis jeg har ubegrænset data gør min hotspot brug mine ubegrænset data im betale for ATT Fora

hvis jeg har ubegrænset data gør min hotspot brug mine ubegrænset data im betale for ATT Fora

Ikke tilgængelig Køb Straight Talk 55 Ultimate ubegrænset, ubegrænset data, 10GB Hotspot, 30days Forudbetalt dataabonnement på Walmart.com

5G klar Tre SIM til Huawei 5G CPE Pro

5G klar Tre SIM til Huawei 5G CPE Pro

Ive lige fået Huawei 5G CPE Pro ikke fra tre og brugte det med mine tre telefon SIM-kort og det virker fantastisk Im komme rundt fordoble hastigheden ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.