OnePlus 33T Sådan Unlock Bootloader Flash TWRP Root

Sådan Lås bootloader på OnePlus 66t

OnePlus nylig lanceret sin 2022 smartphone lineup. De OnePlus 9-serien. Denne gang har selskabet lanceret tre telefoner OnePlus 9r, OnePlus 9 Pro og en regelmæssig OnePlus 9. OnePlus 9 og 9 pro er drevet af Snapdragon 888 chipset, mens OnePlus 9R er drevet af Snapdragon 870 chipset. Alle af dem kommer ud af æsken med Oxygen OS 11 baseret på Android 11. Så hvis du er en hardcore bruger og planlægger at udrydde din smartphone eller oplåsning af bootloader. Så her er en hurtig guide til hvordan du låse bootloader af OnePlus 9, 9 Pro og 9R.

Hvad er bootloader?

En Bootloader er et stykke program, der kører før OS starter op. Normalt er de fleste af de enheder, leveres med en låst bootloader at installere anden software andet end hvad det er sejlads med bare ikke muligt. Så oplåsning Bootloader normalt åbner porten af ​​tilpasning. Efter oplåsning bootloader på en telefon, kan du installere brugerdefinerede rom'er, udrydde enheden. Eller hvis du ønsker at installere en bestemt MOD. Alt ville være mulig, når du har låst den Bootloader. For at låse bootloader af OnePlus 9, nogle præ- rekvisitter er nødvendige og behov, der skal følges.

Frigørelse af Bootloader kan også give adgang til at opgradere din Android-version, selvom din fabrikanten har droppet softwareopdateringen support. Med hjælp fra brugerdefinerede rom'er, kan du køre Android 11 selv på en fem-årig telefon. Mange OEM'er hulrum garantien, hvis vi låser Bootloader. Heldigvis OnePlus isnt en af ​​dem, og det gør ikke ugyldig garanti, selvom du har en ulåst bootloader.

Sådan låser bootloader på OnePlus?

Det er det. Nu har du en ulåst bootloader på din OnePlus 9. Endvidere kan du udrydde din telefon, hvis du vil. Else kan du bruge brugerdefinerede rom'er og MODS til din telefon. Husk, den første boot efter oplåsning af bootloader kan tage lidt længere tid, da det netop har udslettet de data, så det tager lidt ekstra. Dont bekymring, bøden.

Maaz Perwez, grundlægger af TheTecheaven, at være en technophile elsker at skrive om, hvad der sker i den tekniske verden, har til formål at levere den fineste & mest forsket indhold til publikum gennem denne platform.

OnePlus er kendt som en udvikler venlig OEM. OnePlus giver al den nødvendige støtte til en udvikler til at teste deres nye apps og brugerdefinerede UIS. Den første og vigtigste skridt til modificerende enhver Android smartphone er at låse sin bootloader. Vi kommer til at gøre det samme for den nyligt lancerede OnePlus 9 og 9 Pro.

I denne artikel, vil vi diskutere og lære alle de grundlæggende såvel som vigtige skridt, der er nødvendige for at låse bootloader på OnePlus 9 og 9 Pro smartphone ved hjælp af meget enkle trin.

Hvad er bootloader og bootloader oplåsning?

Den bootloader er det stykke software på din telefon, at støvler op i systemet nyttiggørelse og operativsystemet. Når du starter op telefonen, er dette den første stykke software, der kører. Eller bare bootloader er Laveste niveau software på din telefon, der starter op inddrivelser og derefter den vigtigste operativsystem.

og oplåsning bootloader betyder, at du åbner den eneste måde at temperament kernen operativsystemet, funktionerne varierer fra rode systemet og leverer hovedsystemet adgang og udskiftning af standard operativsystem med enhver anden bestand Android OS eller en anden brugerdefineret UI baseret på Android.

Opsætning fastboot og ADB

ADB står for Android Debug Bridge, det er en kommando-linje værktøj, og ved at bruge ADB du kan få adgang til hver del af din Android gennem kommandolinjen. Det er et værktøj, der anvendes til flash TWRP nyttiggørelse og også for at låse bootloadere.

Hvad er fastboot

Sådan Oplåsning Bootloader af OnePlus 9, 9 Pro og 9R

Alle Android-enheder ikke har en bruger-tilgængelig Fastboot tilstand, er det muligt lige efter Nexus-enheder har aktiveret fastboot tilstand som standard. Nogle uafhængige Android udviklere og tech entusiaster gør Fastboot tilstand mulig på nogle forskellige telefoner.

Aktiver USB debugging og oem oplåsning

Et af de fælles temaer eller kriterier for at bruge ADB og Fastboot gør det muligt for USB-fejlfinding på din Android-enhed og for at gøre det muligt for USB debugging, vil du have adgang til for udviklere. Her er hvordan du gør det:

relock OnePlus / pro bootloader

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Som vi alle ved, er OnePlus et populært kinesisk smartphone maker mærke. Hvis din er en OnePlus-telefon ejer og ønsker at låse op på bootloaderen op på din OnePlus-enhed. Så lad os vide mere om, hvordan du låser op på bootloader af en OnePlus-enhed? Men før du går videre, skal du først læse ansvarsfraskrivelsen omhyggeligt.

Ansvarsfraskrivelse: -

Hvis du vil rod eller installere brugerdefinerede ROM'er, skal du låse op på bootloaderen på OnePlus 6 eller 6T for at få fuld adgang. Dybest set kan oplåsning af bootloaderen blinke brugerdefineret opsving som TWRP, som er nødvendig til rooting eller installation af brugerdefinerede ROM'er.

Når du låser din bootloader, vil du miste alt på din telefon, da det vil tørre alt på din telefon. Hvis du vil rod din OnePlus 6 eller 6T, anbefaler jeg at låse op på bootloader på den dag du får det, så du behøver aldrig at gøre det igen. Venligst lav en sikkerhedskopi af noget vigtigt på forhånd !

Har et spørgsmål?

I denne artikel vil jeg demonstrere, hvordan man låser op på bootloaderen på OnePlus 9-smartphone. Så virksomheden lancerede denne smartphone, og vi skal demonstrere denne tutorial guide. Lad os nu direkte hoppe til trin for trin vejledning om, hvordan du låser op på bootloaderen.

Om OnePlus

Lås op på bootloaderen på OnePlus 9-smartphone betyder at få adgang til vejen for at installere brugerdefinerede inddrivelser som TWRP-opsving. Også rooting din enhed og installation af brugerdefinerede rom. Mange producenter giver smartphones med en låst bootloader og som følge heraf behøver man at låse den op, inden du fortsætter. Så oplåsning af bootloader er det første skridt, før man yderligere kan tilpasse deres smartphone.

Fordele eller fordele ved at låse op på bootloader på OnePlus?

Installationsprocedure for ADB Fastboot: 1. Start det, der kræver administrator privilegier . 2. Klik på Ja for at installere ADB og fastboot eller nej til ikke. 3. Tryk på YES for at installere ADB-systemet bredt eller nej for den aktuelle bruger kun 4. Klik på Ja for at installere drivere eller nej til at springe over 5. Fortsæt driverens installation 6. 15 sekunder bestået â € "Det vil afslutte processen.

I konklusion leveres Android-versioner senere end Lollipop med en mulighed for OEM lås op i udviklerens muligheder. Så det er ret nemt at låse op på bootloaderen på en nyeste smartphone-enhed. Og stadig kan nogle smartphones ikke komme med denne mulighed. For at låse op på bootloaderen skal du manuelt gøre det via pc.

Oneplus lancerede for nylig sit nye flagskib, Oneplus 3T til en pris, der gjorde OnePlus 3 Redundant . Kinesisk producent ved, hvordan man sælger produkter, der tiltrækker folk. OnePlus 3T er brugerfeedbackversionen af ​​OnePlus 3, som er bygget til at overvinde alle de problemer, som brugere rapporterede i OnePlus 3, som et mindre batteri. Oneplus 3 var den bedste telefon Oneplus havde lavet, og en vi stærkt anbefales. Men det er tid til at improvisere.

Rooting giver ikke kun mere strøm, men også et bedre batteri. Det giver dig mulighed for at fjerne Bloatware, installere brugerdefinerede ROM'er, Flash forskellige mods, øge dine enhederforbindelseshastighed, og listen fortsætter, og når du begynder at grave gennem fordelene. Så i dag var her med den enkleste og 100% arbejdsmetode for, hvordan man rod Oneplus 3 og OnePlus 3T ™ nemt!

Bemærk: Din garanti kan få ugyldig efter denne procedure. Vi vil ikke være ansvarlig for noget der sker med din enhed under denne proces, da du er den, der har besluttet at gøre dette modifikationer . Alle nedenstående trin er testet og fundet at fungere perfekt! Sørg for at læse og følge hvert trin omhyggeligt.

Rooting Oneplus 3 og OnePlus 3T er ret nemt. Rødningsproceduren på 3/3T kan opdeles i 3 trin, oplåsning af bootloaderen, installerer TWRP-opsving og endelig installerer MAGisk for at få rodadgang. Hvert nyt trin er afhængig af det foregående trin, der er gennemført, og et grundlæggende resumé af hver del er:

Trin 1: Lås op på bootloader: Â Unlocking bootloader er det første skridt til rooting og blinkende brugerdefinerede rom. Bootloader er en kode, der fortæller dine enheder operativsystem, hvordan man starter op. For at undgå ethvert system modifikationer lås producenterne deres firmware. For at installere eventuelle tredjepartsfiler i dit system skal du låse op på bootloaderen.

Trin 2: Installation af et brugerdefineret gendannelse: Stock Recovery tillader ikke nogen installation af 3. Party ZIP-filer. For at installere enhver anden lynlås, der ikke er underskrevet af firmwarefabrikanten, skal vi installere TWRP-opsving. TWRP er et kraftfuldt værktøj, der giver kontrol over telefonen uden at skulle starte ind i Android. Det kan bruges til at blinke en ROM eller bruge mindre app mods, samt at oprette og administrere sikkerhedskopier.

Når du har afsluttet disse trin, vil din telefon blive rodfæstet, telefonen vil have en brugerdefineret genopretning installeret, og telefonens bootloader vil blive låst op. Dette er efter vores mening den mest praktiske og gavnlige metode til rooting din telefon. Det giver dig nogle grundlæggende adb / fastboot viden, og bør forhåbentlig hjælpe dig med at få en anstændig forståelse af, hvad der foregår. Denne metode vil også arbejde uanset hvilken Android-version din telefon har.

Bemærk: Hvis du er forvirret af noget i denne vejledning, vil vi meget foreslå at få det klaret at være før du går videre. Spørg dit spørgsmål i kommentar sektionen, og vi vil komme tilbage til dig så hurtigt!

Sådan låser du bootloader på OnePlus

Husk på, at den første boot efter at tørre telefonen kan tage længere tid end normalt, da telefonen skal genopbygge DALVIK-cachen og initialisere anden første boot og ville genstarte et par gange på grund af til magisk flash. Din telefon har nu en ulåst bootloader, en brugerdefineret opsving installeret og er forankret.

Konklusion:

Det er det. Hvis du fulgte hvert trin korrekt, skal din enhed være forankret nu og vil fungere fejlfrit med en stigning i batteriets levetid, ydeevne og strøm. Du kan tjekke rodtilladelserne ved at bruge enhver app, der kræver root / root checker apps. Du kan også tjekke vores liste over top 10 apps til rodfæstede smartphones. For eventuelle forespørgsler / problemer, bedes du kommentere nedenfor.

Oneplus 3 annonceret officielt i går med et helt nyt design, dræberfunktioner og top-notch specifikationer. Oneplus 3 er en efterfølger af Companys mest populære flagskibsenhed OnePlus One og OnePlus 2. Telefonen lancerede og udviklere allerede låse op på bootloader af OnePlus 3. Også TWRP og uofficiel CM13 ROM til rådighed for OnePlus 3. OnePlus 3 drevet af en Qualcomm Snapdragon 820 processor med 6 GB RAM. Den leveres med 5. inches 1080p Optic Amoled Display med 401ppi pixel densitet. Telefonen har 16MP bageste og 8mp front kamera med 3000 mAh batteri. Telefonen har også Dual Sim Support og leveres med fingeraftrykssensor. Sammen med de magtfulde specifikationer kan du tilføje ekstra ved at rooting din telefon, men for det skal du først låse op på OnePlus 3.

Dette er den komplette vejledning om, hvordan du låser op bootloader af OnePlus 3. Men oplåsning af din bootloader alene er ikke nok Du skal installere et brugerdefineret opsving og rod din enhed for at få fuld adgang. Hvis du har nogen tvivl relateret til ovenstående proces kommentar nedenfor.

En bootloader er en lille smule kode, der fortæller dine telefoner OS, hvordan man starter op. OEM'er gør dette arbejde for at sikre, at din telefon er fuldt optimeret, certificeret og testet på den version af Android, som følger med telefonen. Lås op din OnePlus 5 åbner et spektrum af muligheder på din telefon.

Lås op på din telefon og installerer Ikke anerkendt Software kan få telefonen til at stoppe med at arbejde helt og dreje den til en mursten. Låsning kan deaktivere vigtige funktioner og funktionalitet, og endda gøre enheden usikre til det punkt, hvor du får skade.

Sørg for, at du har relevante Fastboot og ADB drivere til OnePlus 5 installeret på din computer. Hvis ikke, kan du downloade Universal ADB-driver til Windows herfra. Uden denne driver, kan din computer ikke finde telefonen tilsluttet via USB og hele øvelsen vil gå forgæves.

Dette vil liste alle de fastboot enheder tilsluttet computeren. På nuværende tidspunkt ville der være bare én, din OnePlus telefon. Hvis din telefon ikke er på listen, er der problemer med installation af driver på computeren, og du har brug for at geninstallere rigtige drivere før du går videre. Denne si Wher eYou 80% opladet telefon batteri forlænger telefoner standby timing.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb Otterbox Defender Serie Taske til Tablet Silicone, Polycarbonate Black til Amazon Kindle Fire HD 2. generation på Walmart. om

iPod og iTunes For Dummies

iPod og iTunes For Dummies

Vi hørt tech eksperter, illustratorer og designere til at finde de bedste iPad tilfælde og iPad ærmer. Deres forslag omfattede mærker som Apple, Etsy, JETech, Moshi, Targus og Baggu. Hvis du har brug for en stor iPad etui, youll finde det her.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Ankommer af Tue, Dec 28 Køb Otterbox Defender Pro Case og Holster til Apple iPhone 12 Pro Max Black på Walmart. om

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Giv din telefon det slemt det er de hårdeste iPhone tilfælde i 2021

Giv din telefon det slemt det er de hårdeste iPhone tilfælde i 2021

116 af over 1.000 resultater for OtterBox garanti udskiftning Sorter efter Udvalgte Pris lav til høj Pris høj til lav Gennemsnitlig. Kundeanmeldelse Nyeste Ankomster Sorter Byfeatured Go

Bedste Galaxy S21 Ultra tynde sager i 2021 slank endnu beskyttende

Bedste Galaxy S21 Ultra tynde sager i 2021 slank endnu beskyttende

Vi er skyld valgt de bedste tilfælde for Samsungs nye Galaxy S21 telefoner i 2021. Vores picks er alle tilgængelige for S21, S21 Plus, og S21 Ultra.

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Denne robuste sag tilbyder flerlagsbeskyttelse mod dråber, skraber og bump. Portdæksler Opbevares snavs og støv, men tillad adgang til alle telefonfunktioner. For Samsung Galaxy S21 Ultra 5g.

Otterbox Symmetry Series Taske til iPhone 11 Pro Canadian Dæk

Otterbox Symmetry Series Taske til iPhone 11 Pro Canadian Dæk

Opdag den slankeste Otterbox Case Todate opretholder stadig mærkerne om beskyttelse.

Otterbox Garanti Udskiftning Canada opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Otterbox Garanti Udskiftning Canada opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Forstærk din skærm protektor tilbud denne sæson med OtterBox Amplify skærmbeskytter manipuleret af Corning, skaberne af Gorilla Glass.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.