Philadelphia, PA Woodland Ave S 49th St

De 10 bedste restauranter i nærheden af ​​Bartrams Have, Philadelphia

West Philadelphia, med tilnavnet West Philly, er en del af Philadelphia, Pennsylvania. Selvom der ikke er nogen officiel definition på sine grænser, er det generelt anses for at nå fra den vestlige bred af floden Schuylkill, til City Avenue mod nordvest, Cobbs Creek mod sydvest, og SEPTAMedia / Elwyn linje mod syd. En alternativ definition omfatter alle byens jord vest for Schuylkill; Dette ville også omfatte Southwest Philadelphia og dens kvarterer. Den østlige side af West Philadelphia er også kendt som University City.

Topography

Topografien i West Philadelphia består af bølgende bakker langsomt stiger fra floden Schuylkill mod Cobbs Creek i vest og mod Belmont Plateau i det nordvestlige. Denne gradvise udvidelse gør skyline Center by synlig fra mange punkter i West Philadelphia. Den Wynnefield kvarter er et sted hyppigt brugt af fotografer og arrangører af civile begivenheder.

Demografiske

Fra og med den første bølge af irsk indvandrere i begyndelsen af ​​det 19. århundrede, West Philadelphia var hjemsted for et stort antal europæiske indvandrere og deres efterkommere. Områdets African American befolkning begyndte at vokse i 1880'erne gennem migration af sorte fra de sydlige stater; hvid flyvning i begyndelsen af ​​1960'erne gennemført overgangen til et flertal-sorte befolkning.

Siden 1980'erne, gentrificering, indvandring, og Urban indiske flytning bevægelse har bragt mere racemæssig forskellighed. Ankomst fra Østasien og Latinamerika, primært dominikanere, Puerto Rico, og mexicanere, har givet området lille spansktalende og asiatisk amerikansk befolkninger . Fællesskabet har et rimeligt antal afro-caribiske / Caribien amerikanske beboere, fra Jamaica, Haiti, Barbados, og andre områder af Vestindien, samt et stigende antal afrikanske indvandrere .

Historie

The Woodlands Cemetery, som ligger i nærheden af ​​den vestlige bred af floden Schuylkill, var oprindeligt boet efter Andrew Hamilton, der købte ejendommen i 1735 fra efterkommere af Blockley Township grundlægger, William Warner, der stammede fra Brockley, England. Warner var den første kendte europæiske vest for Schuylkill. I 1840 blev ejendommen omdannet til en kirkegård med et arboret med mere end 1000 træer. Det holder gravene af mange berømte Philadelphians.

West Philadelphia befolkning udvidet i slutningen af ​​det 19. og begyndelsen af ​​det 20. århundrede, tak for en stor del til horsecars, derefter sporvogne og Schuylkill River broer, der tillod middelklasse forsørgere til pendler ind i Central Business District et par miles mod øst . West Philadelphia var blandt de tidlige streetcar forstæder, og en del af den er opført på National Register of Historic Places som Vesten Philadelphia Streetcar forstad Historic District.

West Philadelphia trak national opmærksomhed i 1978 og 1985 til voldelige sammenstød mellem politi og en afro-centreret, back-to-natur gruppe kaldet MOVE. I den sidste konfrontation, politiet brandbombede gruppens hovedkvarter og dræbte 11 mennesker og ødelægger en hel blok af Osage Avenue og Pine Street.

I 2022 blev området omkring Please Touch Museum, Philadelphia Zoo, og Mann Music Center udpeget Centennial District: et område, der skal revitaliseres af landets 250 års fødselsdag i 2026.

Housing

Stort set bestilt af spekulative udviklere og designet af nogle af byens mest produktive arkitekter, blev de købt af industrien ledere og andre fagfolk, der førte den første bevægelse af øvre og middelklasse fra mere overfyldt centrum. Udviklere fundet de kunne øge profitten ved catering til denne nye gruppe, skrumpende lotstørrelser, og bygge mere kompakte, mindre udsmykkede huse.

Indledende udvikling var opdelt i blok partier og solgt i 1852 med den betingelse, at "væsentlige sten eller mursten bygninger" opføres. Husene i denne gruppering er primært tre-etagers Italianate bygninger, forbundet af materiale, dekorative detaljer, og form. En yderligere men mindre og mindre udsmykkede 16 Italianate, Brownstone, rækkehuse, svarende i form, med de oprindelige huse blev bygget omkring Chester Avenue. Den tilbagegang på disse huse var 25 fod, så generøse forhaver.

En anden udvikling på Locust Street, et projekt ved bankmand og West Philly bosiddende Clarence Howard Clark, omfattede tre-etagers, to-bugten, mursten, behersket Queen Anne rowhouses. Gaden blev forenet af forhaver, og omgivet af dekorative jern hegn. Husene smeltede forstæder principper verandaerne og greenspace med den urbane rowhouse formular, der producerer rentable, men ønskeligt, middelklasse forstæder boliger.

Tips til at forlænge batteriets levetid på en Apple iPad coolblue

Andre udviklinger indført urbane tæthed og arkitektoniske ensartethed : Queen Anne stil med søjleprydede indgangsparti og dekorative spindlework, murværk og udkragning; stejlt slog gavle med Fiskeskæl skifer helvedesild; tårne; altaner; og vinduer med et enkelt rude omgivet af små ruder. Disse huse er typiske for de tidlige udvikling 20. århundrede i West Philadelphia, og er forenet af rytmisk mønster af våbenhus og gavl funktioner. Den anden historie er udragende, semi-sekskantede bugt inkorporeret i dette motiv, et element, der definerer de senere rowhouses.

indholdet vist i usarestaurants. NFO-mappe består af oplysninger fra tredjeparter, blandt andet fra offentligt tilgængelige kilder eller fra kunder, der har en præsentationsside i vores bibliotek. usarestaurants. NFO kan ikke holdes ansvarlig eller ansvarlig for nøjagtigheden, korrektheden, anvendeligheden eller pålideligheden af ​​dataene. Mærke navne, logoer, billeder og tekster tilhører disse tredjeparter og deres respektive ejere. Hvis du har spørgsmål eller forslag til dette spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundesupporthold.

Den gennemsnitlige lejepris i Woodland Ave / S 49th St er i øjeblikket $ 1.409, baseret på NeighborhoodScout eksklusive analyse. Huslejerne her er i øjeblikket lavere i pris end 41.% af Pennsylvania kvarterer.

Ledige lejligheder eller hjem er en vigtig del af livet i Woodland Ave / S 49th St. Den nuværende ejendomsmarked ubesatte stillinger her er 22.%. Dette er højere end antallet af ledige stillinger i 88.% af alle U.. kvarterer. Desuden er de fleste ledige boliger her er ledig året rundt. Dette kan nogle gange være tilfældet i kvarterer domineret af nybyggeri, der endnu ikke er besat. Men ofte kvarterer med tomgang denne høje er steder, der kan være plaget af en langvarig ledig stilling problem. Hvis du bor her, kan du opleve, at en række bygninger i dit nabolag er faktisk tom.

Bemærkelsesværdige & unikke nabolag egenskaber

Når du ser et kvarter for første gang, det vigtigste er ofte den måde, det ser ud, ligesom sine hjem og dens omgivelser. Nogle steder ser det samme, men de kun afsløre deres sande karakter efter at have boet i dem i et stykke tid, fordi de indeholder en unik blanding af erhvervsmæssige eller kulturelle grupper. Dette kvarter er meget unik i nogle vigtige måder, alt efter NeighborhoodScout eksklusive udforskning og analyse.

Mange mennesker drømmer om at leve langs en gade foret med rækkehuse eller andre tilsluttede hjem. Sådanne steder vil ofte have en overflod af charme. Hvis du er en af ​​disse mennesker, kunne Woodland Ave / S 49th St kvarter være dit paradis. Med 73.% af boligerne og fast ejendom her klassificeret som rowhouses eller andre tilsluttede hjem, at dette kvarter skygger med mulighed finde det rigtige sted for dig. Kun 0.% af U.. kvarterer har flere rækkehuse end dette kvarter, hvilket gør det til et af de mest interessante ting ved denne særlige kvarter.

Ud over, at være en walkable kvarter kan øge ejendomsværdien af ​​den simple grund, at folk nyder det og værdi det. For at sige det helt klart, på trods af vores kærlighedsaffære med bil, amerikanske os nyde går på gaden, fortove , stier og gårde i et sted at få en kop kaffe, slappe af, og tage i seværdigheder og lyde . Og ifølge NeighborhoodScout eksklusive og første kvantitativ walkable score indeks, Woodland Ave / S 49th St kvarter er et af de mest walkable kvarterer i Amerika.

Desuden ser du 'This Old House' på Public Television? Har du elsker tanken om fastsættelse op en Colonial eller klunketiden hjem, komplet med charmen af ​​ Gårsdagens ? Kan du lide at gå en tur eller drev gader omgivet af yndefulde ældre boliger ? Hvis du har fundet dig selv nikke ja til nogen af ​​disse spørgsmål, vil du være interesseret i dette unikke nabolag. Den Woodland Ave / S 49th St kvarter skiller sig ud på nationalt plan for ren og skær koncentration af historiske boliger den indeholder: 63.% af fast ejendom her blev bygget fra 1939 eller tidligere, nogle meget tidligere. Dette er en større koncentration af historiske huse end 96. % af kvartererne i USA.

De fleste amerikanske husstande ejer en bil eller et andet køretøj. Mange egne to biler eller måske tre. I USA er det nyttigt at have en bil, ikke kun til pendling, men også til shopping og komme til andre tjenester man behøver. Men kvarterCouts analyse afslørede, at husholdninger i Woodland AVE / S 49Th St.-kvarteret har et meget usædvanligt bilejerskab. 25.% af husholdningerne i dette kvarter ejer slet ikke en bil. Dette er mere carless husstande end kvarterScout fundet i 96.% af U.. kvarterer.

Signifikant, 5.% af beboerne fem år og derover taler primært arabisk hjemme. Selvom dette kan virke som en lille procentdel, er den højere end 99.% af kvartererne i Amerika.

naboerne

Hvor velhavende et kvarter er fra meget velhavende til mellemindkomst, til lav indkomst er meget formativ med hensyn til personlighed og karakter af et kvarter. Lige så vigtigt er antallet af mennesker, især børn, der bor under den føderale fattigdomslinje. I nogle velhavende gated lokalsamfund kan områderne umiddelbart omgivende have høje farvestoffer, der angiver andre sociale spørgsmål. KvarterScouts analyse afslører begge aspekter af indkomst og fattigdom for dette kvarter.

Naboerne i Woodland AVE / S 49Th St.-kvarteret i Philadelphia er lavere mellemindkomst, hvilket gør det til et gennemsnitligt indkomstkvarter. KvarterScouts forskning viser, at dette kvarter har en indkomst lavere end 84.% af U.. kvarterer. Med 30.% af børnene her under den føderale fattigdomslinje har dette kvarter en højere grad af fattigdom på barndommen end 78.% af U.. kvarterer.

naboerne: erhverv

Det gamle ordsprog "Du er, hvad du spiser" er sandt. Men det er også sandt, at du er, hvad du gør for at leve. De typer af erhverv, dine naboer har formet deres karakter, og sammen som en gruppe skaber deres kollektive erhverv kulturen af ​​et sted.

naboerne: sprog

De sprog, der tales af mennesker i dette kvarter, er forskellige. Disse er tabuleret, da de sprog, folk fortrinsvis taler, når de er hjemme hos deres familier. Det mest almindelige sprog, der tales i Woodland AVE / S 49Th St.-kvarteret, er engelsk, talt med 88% af husstandene. Andre vigtige sprog, der tales her, omfatter arabisk og spansk.

naboerne: etnicitet / forfædre

Langs shoppingstrimlen af ​​Woodland Avenue, mellem pizza butikken og en forladt bygning, en vindklokke hugget med det kinesiske symbol for heldige dangles i døråbningen, ved siden af ​​en velindrettet flyvestribe. På gåture en ung kvinde, der chatter på spansk på sin mobiltelefon. En regelmæssig, hun passerer gennem en anden glasdør til midten af ​​butikken, står foran en mur af bur, der huser levende kyllinger og vælger en plump rød træk.

Vigtig

5G Networks Medlem rapport. September 20201 GSA

5G Networks Medlem rapport. September 20201 GSA

Udrulningen af ​​højhastighedsadgang trådløse teknologi har skabt kontroverser over hele kloden

Confira OS 10 pases com maiores velocidades de downloade 5G

Confira OS 10 pases com maiores velocidades de downloade 5G

NEC koncernen globalt giver samfundsløsninger, der fremmer sikkerhed, sikkerhed, retfærdighed og effektivitet i samfundet. NEC til formål at hjælpe med at løse en bred vifte af udfordrende spørgsmål og til at skabe nye sociale værdi for skiftende verden af ​​i morgen.

iPhone 12 Enheder Top Liste over Bestselling 5G Smartphones i 34 Key SEA Markets

iPhone 12 Enheder Top Liste over Bestselling 5G Smartphones i 34 Key SEA Markets

Apesar do 5G estar sendo muito falado ingen Brasil, en tecnologia ainda ingen est disponvel, diferente de outros Diversos pases gøre mundo

Frihed Mobile Netværksdækning Landsdækkende Cell Phone Signal Kort

Frihed Mobile Netværksdækning Landsdækkende Cell Phone Signal Kort

Federal Communications Commission FCC har offentliggjort sin første kort, der viser 4G LTE

5G-revolutionen er her

5G-revolutionen er her

Kontroller, om 5g er tilgængelig i dit område med vores 5G UK-dækningskort, herunder vores planlagte UK-udrulning. Kontroller, om det er tilgængeligt for dig nu på TESCO MOBILE.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tmobile præsident Teknologi Neville Ray tænker de andre fyre i den trådløse industri USA kan være nødder, mens mærkningsordninger ATTS 5G netværk som 5G minus.

Verizons 5G Home Internet nu tilgængelig i endnu flere byer

Verizons 5G Home Internet nu tilgængelig i endnu flere byer

Verizon blev den første U.. udbyder til at tilbyde 5G hjem internet service i oktober 2018. De gav 4 byer tre måneders gratis 5G hjem internet service.

403 Fejl

403 Fejl

5G Hotspot ulåst FOR SALE. Shop det største udvalg, Klik for at se Søg eBay hurtigere med PicClick. Penge tilbage garanti sikrer, at du får den vare, du har bestilt eller få dine penge tilbage.

Forudbetalte data planer for hotspots, Tabletter, Enheder Metro ved tmobile

Forudbetalte data planer for hotspots, Tabletter, Enheder Metro ved tmobile

Du ved allerede, at du kan oprette en mobil hotspot med din telefon, mens du er på ferie. Men har du nogensinde spekuleret over, om man kunne fjerne en regning hver måned ved at bruge din mobiltelefon til internetadgang i hjemmet

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.