Telefon reparation

Mobiltelefon Fejlfinding til reparation af mobiltelefoner

Denne fix-it vejledning på mobiltelefon reparation eller mobiltelefon reparation, fortæller, hvordan en mobiltelefon fungerer, og hvad du kan gøre for at udvide dit telefonliv. Heldigvis er mobiltelefoner næsten problemer fri. Du skal muligvis udskifte dit mobiltelefon batteri eller din mobiltelefon oplader. Dette gælder, om din mobiltelefon er en simpel telefon, der hovedsagelig bruges til at ringe eller teksting, en iPhone eller en smartphone.

Hvordan virker en mobiltelefon?

Den vigtigste vedligeholdelse, du kan gøre, er at holde din mobiltelefon tør, fordi fugt kan korrodere elektroniske kredsløb meget hurtigt. Mobiltelefoner er vanskelige at tørre ud. Tag ikke din celle i poolen.

Hvordan kan jeg identificere et mobiltelefonproblem?

Tør din mobiltelefon mindst en gang om ugen med en blød klud, der er let dæmpet i en mild husholdningsrenser. Alternativt skal du forsigtigt sprøjte enheden med en desinfektionsmiddel for at reducere bakterier. Sørg for, at du ikke får munden eller ørehullerne vådt.

Teknologiske problemer er nogle af de mest forværrede problemer, vi står over for regelmæssigt. Uanset om det er en server, der styrter, bliver vores yndlingswebsted ned eller en harddisk til at blive udslettet, tech problemer tager tid og penge til at løse. Disse problemer kan forårsage masser af frustration og forstyrrelse af vores daglige liv.

Mobiltelefonproblemer kan undertiden føle det mest invasive. Hvad er værre, undertiden mobiltelefonløsninger og retter arent altid let at komme forbi. Vi stoler på vores mobiltelefoner mere og mere hver dag, ikke kun til personlig brug, men også til erhvervsmæssig brug. Så når vi støder på vanskeligheder med dem og skal tage dem et sted for at få dem fast, kan det være en reel smerte. Heldigvis er mange almindelige mobiltelefonproblemer nemme at løse, hvis du ved hvordan. Hvis du oplever mobiltelefonproblemer i dag, tilbyder disse løsninger nogle hurtige og nemme retsmidler til at prøve hjemme à ¢ â € œ før du tager telefonen til en ekspert til at rette op.

Din telefon svarer langsomt

Start med at lukke eventuelle apps, som du ikke bruger. Derefter ændrer dine indstillinger for at holde ubetydelige apps fra at forblive åbne i baggrunden til enhver tid. Disse spiser værdifulde RAM-plads. Du er velkommen til at slette apps og software, som du ikke har brug for og frigør lagerplads ved at flytte billeder og andet indhold til en sky service.

Hvis dit problem er med langsomme internethastigheder i stedet for telefonhastigheder, skal du prøve skifte mellem data og Wi-Fi for at se, som har et stærkere signal. Luk andre apps eller placeringstjenester, der måtte tage op båndbredde. Bare vær forsigtig med ikke at gå over din datasgrænse, hvis du vælger at gå med data over Wi-Fi. Hvis du oplever LAG som et resultat af et svagt netværk, kan der ikke være meget, du kan gøre. Hvis det er fordi du bruger en gammel telefon, der er uforenelig med nyere og bedre telefonopdateringer, kan du overveje en opgradering. Whiz-cellerne gør at sælge din telefon til kontanter og opgraderer din gamle mobiltelefon super hurtig og nem.

Dit batteri synes ikke at holde op

Hvordan kan du bruge din telefon, hvis den ikke bliver i live længe nok? Batteri problemer er en af ​​de mest almindelige telefon frustrationer. Disse mobiltelefonproblemer er normalt forårsaget af brugermisbrug. Næste gang du finder ud af, at din telefon tager for evigt til at opkræve til 100%, eller at det ser ud til at dø på dig alt for hurtigt, skal du prøve at ændre et par af følgende indstillinger og rydde apps, der kan dræne dit batteri.

Løsning: Maksimere din standby-tid

Da vores telefonskærme er lavet af glas, er det ikke overraskende, at nogle gange et uventet møde med en hård overflade, som jorden, kan få dem til at bryde. Sprækker kan føre til problemer med dine berøringsskærmsresponser eller lade fugt over tid, så det er vigtigt at få din telefon repareret hurtigt, efter at skærmen bliver beskadiget.

Løsning: Reparation for nu, for at forhindre senere

Hvis din skærm allerede har revnet, vil du have det udskiftet, så snart du kan. Derefter handler det bedste handlingsforløb, som med de fleste smartphoneproblemer og løsninger, alt om forebyggelse. Invester i en pålidelig sag og skærmbeskytter eller hold din telefon i en polstret pose, tegnebog eller noget, der vil dæmpe efteråret, hvis det glider fra din forståelse. Lær, hvordan du løser en revnet skærm fra denne informative blogartikel på vores hjemmeside.

Din enhed blev våd

Ulykker sker for det bedste af os. Dens skræmmende Når din telefon bliver nedsænket i vand, især hvis displayet begynder at blinke eller se unormalt. Du tror måske, at din mobiltelefon er historie. Frygt ej! Selv om det er sandt, at vandskader er måske en af ​​de vanskeligste telefonproblemer at håndtere, er der altid stadig en sliver af håb. Din bedste indsats er at få nogle professionelle hjælp.

Løsning: Tag det til værkstedet

I stedet for Panicking , skal du straks slukke for din enhed. Så kast det i nogle ris, hvis du har nogen til hånden for at hjælpe med at absorbere noget af fugtigheden. Tag din telefon eller tablet til dit nærmeste telefon reparation sted. Du skal ikke tilslutte din telefon eller forsøge at rette det alene. Teknikeren vil være i stand til at bestemme omfanget af skaden, tage enheden fra hinanden for at tørre stykkerne og reparere eller udskifte bestemte dele efter behov.

Din telefon er overophedning

At holde en mærkeligt varm telefon kan være en underlig oplevelse. Det kan være svært at kende den bedste måde at rette op på uden at kaste enheden i fryseren. Overophedning kan alvorligt beskadige dit batteri og skærmlivet; Men så ville fugt og kulde fra iskasseren. Hvis du bemærker, at din telefon løber alt for varm, her er nogle bedre måder at afkøle det ned.

Løsning: Hold det køligt og inaktivt

For at startere skal din telefon opbevares ud af direkte sollys. Det skal også opbevares i en tør, skyggefuld taske eller en lomme, der ikke overfører solens varme. Når du har fjernet udenfor varmekilder, skal du tage lidt tid til at slappe af din travle telefon ved at reducere skærmens lysstyrke, lukke eventuelle åbne apps og Abstaining fra overbærende Wi-Fi eller data brug. Sørg for, at du udskyder downloads eller opdateringer, indtil du er i mere ideelle omstændigheder, som når du tilslutter din telefon til opladeren om natten.

Du har udfyldt dit lagerplads

Folk tager billeder og videoer mere nu end nogensinde før. Af den grund er lagerplads blevet et alt for almindelig mobiltelefonproblem for mange smartphone-brugere. Apps, downloads og nye operativsystem funktioner bidrager også til det trange rum inden for en telefonhukommelse. Heldigvis er der et par enkle måder at rydde et værelse på.

Løsning: Udvid dine lagerindstillinger ud over din telefonhukommelse

På samme måde som Husejere Invester i lagerenheder For at holde deres ekstra ejendele kan du finde eksterne eller cloud-baserede tjenester eller enheder til dine telefoner data og Dens billeder. Du kan omfavne en række skybaserede muligheder, som iCloud eller Google Drive, eller du kan overføre dit indhold til eksterne harddiske eller en computer for at fjerne Diverse Arkiver fra din mobilenhed. En tredje mulighed ville være at købe et microSD-kort for at give din telefon selv nogle ekstra hukommelse. Du kan selvfølgelig også gå igennem den gamle proces med at udskrive dine fotos og slette dem fra din enhed, når du har en fysisk kopi, som du er tilfreds med.

Din skærm holder frysning

Når din telefon er frosset, og hjemme-knappen vil ikke selv arbejde, er det eneste, du kan gøre, tvinge enheden til at lukke ned og genstarte. Men hvad nu hvis det ser ud som om det hele tiden sker? Hvis din telefon fryser ofte, kan det være yderst ubelejligt. Dens normalt forårsaget af lavt lagerplads, overdreven apps brug og lejlighedsvis malware infektion.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Vi har alle brug for at vide lidt om fejlfinding af Android-telefoner. Hvis en ingeniør / programmerer kom op med en perfekt telefon â € œ en der ikke bryder fra hinanden eller funktionsfejl à ¢ â € œ hvem kunne lægge en pris på det? Det eksisterer simpelthen ikke. Vi og de telefoner, vi foretager, er ufuldkomne â € "udsat for lovgivningen i entropi, der dikterer et gradvist fald i lidelse.

Når en telefon udvikler problemer, er det første, der normalt gør det, er at fejlfind det selv. Og vi ender med at skure nettet for løsninger på vores telefonproblemer. Fejlfinding Android-telefoner er fantastisk, fordi det meste af tiden ikke bruger noget, og du vil være den eneste, der får adgang til din enhed.

Heldigvis er mennesker dygtige til at løse problemer. Der er nogle fælles løsninger til at prøve i fejlfinding af Android-telefoner. Denne vejledning hjælper dig med at opdage løsninger og implementere dem så enkelt som muligt.

Ansvarsfraskrivelse: Denne vejledning handler om at fremme forskellige rettelser til fælles problemer med Android-enheder, men det kan ikke garantere, at hver type Fix vil fungere sammen med alle telefoner. Se efter de problemer, du har, og følg løsningerne. Det er bedst at læse omhyggeligt og se, hvilke der gælder for din enhed.

Sådan forbedrer du enhedens tilslutning

Det er irriterende, når du pludselig mister evnen til at kommunikere med Bluetooth, Wi-Fi eller ethvert netværk. Og i vores forbindelsesdrevne samfund kan det medføre store problemer. Heres Hvordan kan du fejlfinding Android-telefoner og løse problemer med nemme løsninger.

Toggle flyvemodus til og fra

Hvis signalindikatoren viser en svag forbindelse, kan den være på grund af andre ting, der blokerer det eller på grund af afstand til signalkilden. For eksempel, hvis du er ved siden af ​​en høj bygning eller i en kælder, skal du måske flytte.

Sådan forbedrer du batterilevetiden

Dette er noget praktisk talt hver Android-bruger løber ind i mindst en gang imellem. Batterier nedbryder ret hurtigt, især hvis du har usædvanlige opladningsmønstre. Derfor er en diskussion om, hvordan du sparer batterilevetid, et must, når det kommer til det grundlæggende i fejlfinding af Android-telefoner.

Gå til batteriindstillinger

Næsten hver Android-telefon har en batterisektion i indstillinger, der giver dig en sammenbrud af, hvad der forbruger de fleste ressourcer. Hvis der er noget unødvendigt at forbruge dit batteri, slippe af med det.

Vigtig

Indstil standard webbrowser til Gmail på iPhone iOS App Weekly

Indstil standard webbrowser til Gmail på iPhone iOS App Weekly

I iOS 14, vil Apple for første gang tillader iPhone og iPad ejere til at vælge deres egen favorit e-mail og browser applikationer.

Sådan Skift standardbrowser i iPhoneiPad

Sådan Skift standardbrowser i iPhoneiPad

Standard browser har altid været indstillet til Safari. Men med iOS14 app udviklere vil få en mulighed for at ændre standard web-browsere og e-mail

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne publikation er noget usædvanligt. ElcomSoft behøver ikke en introduktion som en retsmedicinsk leverandør. Vi udgiver rutinemæssigt information om hvordan man kan bryde ind i telefonen, får adgang til information og ekstrakt så mange beviser som teoretisk muligt at bruge hacks jailbreaks eller lidt kendt, men legitima

Hvordan ændre adgangskode adgangskode på iPhone 6, iPad luft, iPod PT IT BROTHER

Hvordan ændre adgangskode adgangskode på iPhone 6, iPad luft, iPod PT IT BROTHER

Din iPhone har en masse smarte funktioner til at beskytte det fra hackers.From gør dine adgangskoder mere sikre på at gøre dit Apple-id næsten impenetra

Hvordan ændrer jeg den administrative brugernavn eller kodeord af TP-LINK-enhed

Hvordan ændrer jeg den administrative brugernavn eller kodeord af TP-LINK-enhed

Novatel Wireless MiFi4082 Log Steps starte din browser og goto IP-adresse 192. 68.. Skriv i standard brugernavn og standard password, som vist i denne side til login

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Hvis folk rapporterer at se en andens navn på deres telefon, når du kalder dem, kan det være, at din opkalds-id er forkert. Dette kan ske, hvis det nummer, du blev tildelt ved aktivering oprindeligt b

Webcontactus. about Find Forretningskontaktoplysninger

Webcontactus. about Find Forretningskontaktoplysninger

For bedre sikkerhed, angive en adgangskode, der skal indtastes for at tænde eller vågne op iPhone.

Din email, brugernavn og adgangskode

Din email, brugernavn og adgangskode

Når du ændrer dit telefonnummer eller har en ny e-mail-adresse, er det vigtigt at holde dem uptodate på Lydia. Ud over at bruge disse nye detaljer for at logge ind på din konto, tillader de også dig

Hvordan du ændrer ejerskabet af din Sprint konto

Hvordan du ændrer ejerskabet af din Sprint konto

Sprint er formentlig en af ​​de største teleselskaber i landet. Med over 54 millioner abonnenter, havde virksomheden skabt og distribueret millioner af numre gennem årene. I

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.