Vælg venligst dit område

Emergency Bredbånd fordelsprogram Connected Nation

Hvordan det virker:

Gennemfør USAC Online ansøgningsskema, som kontrollerer din berettigelse og giver dig godkendelse af Emergency Bredbånd fordelsprogram. sikre venligst Trin 1 er afsluttet før tilmelding med SECV eller din ansøgning vil blive afvist.

Kvalificerede familier kan nu ansøge at modtage op til $ 50 pr måned rabat for bredbånd service og en engangs-rabat på op til $ 100 for en bærbar computer, tablet eller computer via FCC Emergency Bredbånd fordelsprogram.

Familier kan anvende ved enten at kontakte deres deltagelse bredbånd udbyder direkte for at lære om deres ansøgning proces, påføring på getemergencybroadband. rg, eller ringer 833-511-0311 for en mail-in program.

Programmet er midlertidig og vil ende, når fonden løber tør for penge eller seks måneder efter Department of Health and Human Services erklærer en ende på COVID-19 sundhedsmæssig nødsituation, dog senest.

Fidelity giver erhvervs- og privatkunder tjenester i øjeblikket kun inden staterne Missouri, Oklahoma, Arkansas, Texas og Louisiana. Fidelity er måske ikke tilgængelige i alle områder. Aktivering af tjenesten kan være genstand for kreditgodkendelse, depositum eller forudbetaling og kræver en gyldig tjeneste adresse, CPR-nummer og / eller større kreditkort. Alle priser og ydelser kan ændres med passende varsel til kunderne.

Fidelity Communications er stolt af at deltage i FCC Emergency Bredbånd Benefit-program i et forsøg på at bidrage til at give hurtig og pålidelig forbindelse til kunder, der har været økonomisk så hårdt ramt under pandemien. Vi er forpligtet til at indsnævre den digitale kløft, og FCC Emergency bredbånd fordel flugter med vores formål at holde kunder og samfund, der er forbundet til deres kære, arbejde og skole i løbet af denne udfordrende tid.

Emergency Bredbånd Benefit er en midlertidig FCC-program til at hjælpe husstande kæmper for at betale for internet service under pandemien. Programmet vil give en månedlig rabat på op til $ 50 per husstand mod bredbånd til berettigede husstande.

Nem trin proces for at få din nødsituation bredbånd fordel

! Starte processen for at få forbindelse Start din tilmelding i Emergency Bredbånd fordelsprogram ved at udfylde denne formular. Du vil modtage en e-mail med de næste skridt til at blive kvalificeret og indskrevet med Fidelity for FCC Emergency Bredbånd Benefit.

Start processen for at få tilsluttet!

Start din tilmelding i Emergency Bredbånd fordelsprogram ved at udfylde denne formular Du vil modtage en e-mail med de næste skridt til at blive kvalificeret og indskrevet med Fidelity for FCC Emergency Bredbånd Benefit

En husstand er berettiget til Emergency Bredbånd Benefit program, hvis et medlem af husstanden i øjeblikket deltager i et af disse programmer føderale bistand eller erfaren betydeligt tab af indtægt siden 29 Februar 2022:

Vigtig nødsituationer bredbånd fordelsprogram ændringer vil træde i kraft næste år

Du kan stadig søge om EBB! Husholdningerne indskrevet i Emergency Bredbånd fordelsprogram som af 12/31/21 vil fortsætte med at modtage deres nuværende månedlig ydelse i løbet af en 60-dages overgangsperiode.

Emergency Bredbånd fordelsprogram

Mere information om handlinger aktuelle Emergency Bredbånd kontanthjælpsmodtagere bliver nødt til at tage for at fortsætte med at modtage den overkommelige Connectivity Program fordel efter overgangsperioden vil være tilgængelig i de kommende uger.

Hvem er berettiget

IFA ethvert ét medlem OFA AA husstand ISA berettiget, så at husholdningernes isa støtteberettigede Toa modtager Emergency bredbånd fordel. Dog begrænset Emergency Bredbånd Benefit Isa, Toa en månedlig tjeneste rabat pr støtteberettiget husstand.

Sådan kvalificerer

Ved udgangen af ​​december 2022 vedtog Kongressen en stimulus regningen hvor $ 3. milliarder blev afsat til at hjælpe lav indkomst amerikanere og dem økonomisk påvirket af den pandemiske forbinde til high-speed internet og betale deres månedlige regninger. Støtteberettigede husholdninger inden for Gcets serviceområde vil modtage op til $ 50 fra deres månedlige regning baseret på at skifte til vores Emergency Broadcast-ydelsespakke eller op til $ 75, hvis du bor i et tribalområde. Denne nødbåndsspørgsel gælder kun for din månedlige servicegebyr. Installationsafgifter er ikke omfattet af denne ydelse.

Nej. Du skal opt-in med din eksisterende udbyder eller anmode om tilmelding i Emergency Broadband-ydelsesprogrammet med en deltagende bredbåndsleverandør og vælge en berettiget serviceplan. Du kan vælge at modtage fordelen fra din nuværende Lifeline-udbyder eller en anden deltagende udbyder.

Ja. Du kan også kombinere disse fordele med andre statslige og lokale fordele, hvor det er tilgængeligt. De kan anvendes på samme kvalifikationstjeneste eller separat til en livsjustering og en nødbankbåndsydelsestjeneste med samme eller forskellige udbydere. For eksempel kunne en støtteberettiget husstand have en livsstøttet mobiltelefonservice og en separat hjem bredbåndstjeneste, der understøttes gennem nødbåndsspørgsmålet.

Alle GCET-aktiekunder vil blive kontaktet for at starte overgangen til Emergency Broadband-ydelsesprogrammet. Når EBB-programmet kommer til en ende, får du mulighed for at tilmelde dig et nyt GCET-aktieprogram.

Du kan blive bedt om at bekræfte din identitet ved hjælp af dit mobilnummer og din fødselsdato eller ved at uploade dit kørekort, stats-id-kort eller pas. Du skal muligvis også fremlægge dokumentation for indkomst, arbejdsløshedsstatus eller deltagelse i en af ​​følgende statslige bistandsprogrammer.

Der er ikke noget specifikt beløb. Hvis du eller nogen i din husstand oplevede et tab af indkomst, fordi de mistede deres job efter 29. februar, 2022, og din husstand havde en samlet indkomst i 2022 under $ 99.000 for enkeltfilere og $ 198.000 for fælles filere, kan du kvalificere dig til ebb. Under processen -kvalifikation skal du fremlægge dokumentation som f.eks. Layoff eller Furlough meddelelse, ansøgning om arbejdsløshedsforsikringsydelser eller lignende dokumentation.

Hvis du er godkendt til Emergency Broadband-ydelsesprogrammet, vil du se en kredit, der gælder for din eksisterende konto. Imidlertid er eventuelle yderligere gebyrer ansvaret for kontohaveren og skyldes af forfaldsdatoen på regningen hver måned. Den sidste måned i programmet vil kreditbeløbet være mindre end tidligere måneder og vil blive bestemt af programmerne regler baseret på de resterende statslige midler. Ved afslutningen af ​​programmet vil kontohaveren være ansvarlig for alle gebyrer, der er opført på regningen og vil blive underlagt GCETs faste satser, Â vilkår og betingelser.

Finansiel støtte, når du har brug for det mest

RCN giver vores kunder enestående kundeservice sammen med pålidelige produkter og tjenester til at opfylde dine behov - om det virker hjemmefra, skolegang hjemmefra eller endda spille hjemme - RCN Giver det, du har brug for.

Hvad sker der efter nødsituationen Bredbåndsydelser vil ikke længere være tilgængelig?

RCN vil underrette dig forud for programmet, der slutter. I slutningen af ​​Emergency Broadband-ydelsesprogrammet kan du vælge at fortsætte på samme plan ved den fulde detailfrekvens for planen - uden Emergency Broadband-ydelsesprogramrabatten og tilhørende salgsfremmende kredit - eller du kan vælge at tilmelde dig En anden salgsfremmende plan eller vores internet-første program, hvis du kvalificerer dig.

Ofte stillede spørgsmål

Emergency Broadband-ydelsen er et midlertidigt statsstøtteprogram, der reducerer et kunders bredbåndsinternetadgangstjenester, og er kun tilgængelig for berettigede forbrugere, der kvalificerer sig til deltagelse. Ved udløbet af Emergency Broadband-ydelsesprogrammet gælder undiscounted satser og Servicevilkår. Kunder kan få bredbåndstjeneste, der understøttes af nødbåndsbåndet fra enhver udbyder, der deltager i programmet, og kan til enhver tid overføre deres service til en anden udbyder, der deltager i programmet.

Støtteberettigede nuværende og nye kunder vil modtage op til $ 50 per måned fra bredbåndstjenester og tilhørende udstyr, indtil de føderale midler er udtømt. Efter anvendelse af Emergency Broadband-ydelsesprogrammet og supplerende programrabatter modtager kvalificerede ansøgere helt gratis højhastigheds-internet- og udstyrsudlejning i et begrænset tidsrum på udvalgte planer.

En husstand kan også kvalificere sig, hvis de har tabt indtægtstab på grund af furlough eller arbejdsløshed, der er omfattet af visse indkomstkrav, eller er indskrevet i en støtteberettiget statsstøtteprogrammer, herunder:

Vigtig

Apple iPhone 12 Pro 5G Dual esim 128GB 6GB RAM Sølv, Den bedste pris i EU

Apple iPhone 12 Pro 5G Dual esim 128GB 6GB RAM Sølv, Den bedste pris i EU

esim bonus Køb esim online med gratis e-mail forsendelse. Smartphones med esim støtte. Sådan tilsluttes esim. Nem overgang og bruge op til 5 numre i en smartphone.

Apple iPhone 13 Pro Max 5G Dual esim 128GB 6GB RAM Blå, Den bedste pris i EU

Apple iPhone 13 Pro Max 5G Dual esim 128GB 6GB RAM Blå, Den bedste pris i EU

Tidligere iPhones støttet en esim og en traditionel SIM-kort. Som den første med dual esim, iPhone 13 er her for at ændre alt dette.

Apple iPhone Dual SIM med en esim Vis Tilgængelig SIM esim IMEI

Apple iPhone Dual SIM med en esim Vis Tilgængelig SIM esim IMEI

Lær hvordan du tilmelder dig til Verizon service, når du er ved hjælp af en smartphone med en indbygget esim. Port dit nummer fra et andet luftfartsselskab youre berettiget til at få en 250 forudbetalt MasterCard.

Verizon Service vil ikke fungere godt med æbler Dualsim Setup for nu

Verizon Service vil ikke fungere godt med æbler Dualsim Setup for nu

Heres info om, hvordan du tilføjer en cellulær plan med en esim til din iPAD.

Brug af Dual Sim med en esim

Brug af Dual Sim med en esim

Få dine support svar her. Gå online for at spare tid og bruge vores database med artikler, genveje og LiveChat.

International ESIM for Google Pixel 4a 5g af MobilityPass Smartphone

International ESIM for Google Pixel 4a 5g af MobilityPass Smartphone

Mens pixelenheder kun har et fysisk SIM-kort, kan du samtidig bruge en ESIM med Dual Sim Dual Standby. Pixel 5 5G DSD'er er ...

Køb billige ESIM Mobile Data Plans online ESIM. SÅDAN

Køb billige ESIM Mobile Data Plans online ESIM. SÅDAN

Knowroaming ESIM til iPhone og pixel 3 giver dig mulighed for at aktivere en cellulær plan uden SIM-kort. Den leveres til enheden ved at scanne en QR-kode.

Et øjeblik Tak...

Et øjeblik Tak...

KKday leverer alle former for unikke oplevelser. Dykning, klatring, madlavning klasser, hemmelige seværdigheder, heldagstur, billetter, charter service og transport til lufthavnen, så har vi alt hvad du ønsker. Arranger din fantastisk rejseplan for dig selv nu

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.