Vent, mens din forespørgsel bliver verificeret ...

Google Chrome Download Hurtig, sikker browser fra Google

Google frigivet en ny sikkerhedsopdatering til sin Chrome-browser, der er fastsættelse flere sikkerhedshuller i browseren. En af de sikkerhedshuller udnyttes i naturen, en anden fik den højeste klassifikation som kritisk.

Opdateringen bliver skubbet ud til alle Chrome-installationer på verdensplan. Det kan tage et stykke tid, dage eller endda uger, før opdateringerne bliver tilgængelige via den automatiske opdateringsfunktion af Chrome-browseren.

Vælg Menu> Hjælp> Om Google Chrome, eller belastning chrome: indstillinger / hjælp til at åbne opdateringen side. Chrome viser den installerede version, kører en check for opdateringer, og vil hente og installere en ny version af browseren, at den finder.

Sårbarhederne

Den sårbarhed med id CVE-2022-4102 udnyttes i naturen ifølge Google. Den sikkerhedsproblem udnytter en bruger efter gratis i Chromes JavaScript-motor V8. Use after free sårbarheder ofte kan udnyttes til at køre arbitrær kode på klientmaskinerne. Omfanget af angreb, der udnytter den sårbarhed er ikke blevet afsløret af Google.

Google frigivet en sikkerhedsopdatering til Chrome 96 netop i sidste uge. Selskabet har lappet 16 Zero-day sårbarheder i Chrome i 2022. Andre Chrom-baserede browser beslutningstagere kan frigive sikkerhedsopdateringer til deres produkter samt for at løse disse problemer.

Googles Pixel 6-serien så en lidt forsinket December patch, der ankom tidligere i denne uge, men det lader til opdateringen forårsager problemer for brugere i Europa som mere og mere brugervenlige rapporter link opdateringen til netværksproblemer.

Siden december patch rullet ud tidligere på ugen, Pixel 6 ejere over hele Europa fra lande, herunder Tyskland, Frankrig, Belgien, Spanien, og flere har rapporteret mærkbar netværk signal tab på deres enheder, til det punkt, hvor der i mange tilfælde kan enhederne ikke få cellulære tilslutningsmuligheder overhovedet. Dette har også den frustrerende, og muligvis farlig, bivirkning af at bryde telefonopkald.

Den nøjagtige årsag til problemet her er ikke helt klart. December plaster er helt sikkert synderen for disse netværksproblemer på Pixel 6 enheder. Nogle brugere, især på Reddit, spekulere at Google kan have rullet ud den forkerte opdatering med opdateringen A1 i stedet for A4. Dog synes problemet, skal forekommende uanset hvilken build er installeret. A1-versionen er udviklet til de globale, ulåst enheder, som anvendes på luftfartsselskaber, der ikke kræver specifikke ændringer. A4 opdatering er kun beregnet til de bestemte luftfartsselskaber.

Opdatering 12/16: En Google talsmand har bekræftet at 9to5Google, at spørgsmålet med forbindelsesproblemer ikke er relateret til software-build, som mange spekulere d. Selskabet siger, at den bygger, der er blevet rullet ud er ikke forkert, og at begge opdateringer har de samme funktioner og funktionalitet, og at der ikke er nogen fordel ved at bruge én version frem for en anden i forskellige regioner.

Desværre er den bedste løsning, som det står i dag ville være at nedgradere tilbage til en tidligere patch. Husk dog, at det er en temmelig indviklet og kræver enheden til at være fabriksnulstilling.

Mere om pixel:

Den første nye funktion lader brugere bedre kontrol som invitationer til begivenheder vises på deres kalender. I "Tilføj automatisk invitationer " indstilling, kan brugerne nu vælge kun at omfatte begivenheder, som de har besvaret, til.

Dette er især nyttigt for brugere, der synes at få bombarderet med invitationer til events uden tvivl en af ​​de mange ulemper af at være så populære. På denne måde vil deres kalendere ikke være fyldt med begivenheder, de er ligeglade at deltage.

En anden nyttig funktion tilføjet til kalenderen app på iOS og Android-telefoner er inddragelsen af ​​en profil miniature øverst app. Ligesom masser af andre Google-apps, vil brugerens profil foto sidde i øverste højre hjørne af app, der gør det lettere for brugerne at bestemme, hvilken konto de er i øjeblikket på, når du opretter nye begivenheder.

Lær mere om Federal Emergency Bredbånd Benefit

få mest muligt ud af disse intelligente enheder og tjenester med Google assistent

Google Assistant er den mest nyttige smarte stemme assistent for at få svar på dine spørgsmål og holde styr på dit digitale liv, men det er også gode til at hjælpe dig med at kontrollere dine smart home enheder og tjenester. Her er hvad du behøver at vide for at drage fordel af denne nyttige funktion!

Vi kompileret den mest up-to-date liste over alle de Google-algoritme opdateringer, der enten væsentligt ændrede søgning på det tidspunkt, eller som stadig er vigtigt at søge i dag. Vores vejledning dækker alt, hvad du behøver at vide om Google algoritme opdateringer.

Nå gå over, hvad en kerne opdatering er, hvordan man kan fortælle, hvis du er blevet påvirket af en algoritme opdatering, hvordan man kan forberede sig til fremtidige opdateringer, og hvad de vigtigste algoritme opdateringer har været i de sidste to årtier.

Hvad er en Google algoritme opdatering?

En Google-algoritme opdatering er en ændring i den måde, som Google rangerer hjemmesider i søgeresultaterne. Disse ændringer kan være lille og gå ubemærket , eller de kan være større og påvirke dine placeringer natten over. Men hvorfor Google behov for at opdatere sin algoritme på alle?

Hvorfor google opdatere sin algoritme?

Disse søgeresultater vælges af faktorer i Googles søgealgoritme, et komplekst sæt af edb-programmer bruges til at forstå, hvad en søgepersonens er på udkig efter, og derfor giver de rigtige resultater for at besvare deres søgning.

Hvad er en Google kerne opdatering?

Florida opdateringen er såkaldte grund af orkanen-lignende måde, at det tog søge via storm. Det påvirkede bureaulokaler mest. Dette omfattede hoteller, tøj, smykker og virksomheder ranking for højt kommercielle vilkår med betydelige søgning mængder. Og det ramte dem lige i midten af ​​ferie shopping sæsonen.

Disse websteder alle havde én ting til fælles: de alle brugte søgeord taktik, at vi nu ville overveje spammy. De steder berørte brugt keyword stuffing, som er involveret gentage nøgleordet overalt og lige så mange gange som muligt, herunder i-tekst farvet det samme som baggrunden.

Disse websteder oplevede ranking styrtdykke næsten umiddelbart efter Florida opdatering rullet ud. De mistede deres store søgning mængder til mindre steder, der ikke bruger de samme spammy søgeord teknikker.

Jagger opdatering â €” september og oktober

I september 2022 Google begyndte at rulle ud sin næste store algoritme opdatering og didnt slut indtil engang i oktober 2022. Søgningen samfund uformelt navngivet Jagger opdatering, fordi The Rolling Stones spillede i Las Vegas på det tidspunkt. Det primært påvirket nyere hjemmesider, som førte folk til at tro, at Google begunstiget mere etablerede steder og mere prominente brands.

Big daddy opdatere en €” march,

Ikke alene har Matt Cutts annoncere opdateringen var på vej, men han bad også firmaer til at teste det. Det var en SEO der hedder opdateringen Big Daddy, som derefter blev godkendt og rullet ud fra januar 2022 til marts 2022.

Big Daddy straffet websteder med lav kvalitet indgående og udgående links til at forbedre kvaliteten af ​​Googles søgeresultater. De steder er hårdest ramt, var dem med et nyt domæne og unaturlige link bygning signaler.

Vince opdatere en €” Januar,

En opdatering er rullende ud for Google startside app, der skal gøre det hurtigere for brugerne at hoppe mellem begivenheder fanget af Nest-enheder. Ny Transport Controls, som Google kalder dem, inkluderer afspil / pause, frem og tilbage knapperne. Funktionen virker med optagelser fra den kablede og trådløse version af Nest Cam, den batteridrevne Nest Dørklokke og Nest Cam med projektører.

Indtil nu, som 9to5 Google noter, brugere havde brug for at krat gennem tidslinjen eller gøre deres vej til fanen Fuld historie at komme til alle de begivenheder. Selv om det nu kunne være hurtigere til at bevæge sig fra den ene begivenhed til den næste i forhold til Nest app, vil Private brugere ikke har den detaljeret kontrol af de fremadrettede og bagudrettede knapper fra den ældre app, som flyttede afspilningsmærket 15 sekunder ad gangen i begge retninger.

Sejlads på Nest optagelse historie i Google startside app er tilsyneladende været en bussemand for mange Nest brugere. Som sådan, forbedre den oplevelse er en velkommen træk. Brugerne har været i stand til at se Nest aktivitet i Feed fanen Google startside siden marts 2022 så ændringen synes forsinket.

Alle produkter, der anbefales af Engadget, vælges af vores redaktionshold, uafhængigt af vores moderselskab. Nogle af vores historier omfatter affilierede links. Hvis du køber noget gennem en af ​​disse links, kan vi tjene en affilieret kommission.

Angrebet kunne give adgang til personoplysninger med det pågældende system. Desuden via denne, angribere kan også injicere malware, som kan gøre det muligt at systemet for at få yderligere kompromitteret. Han Høj Almindelig ADVARSEL er for brugere af Android 9, Android 10, Android 11 og Android 12, såvel som til Windows og Linux-brugere, der bruger Chrome. Rådgivende fremhæver, at der på Android eksisterer disse sårbarheder på grund af mangler i mediekodek- og medieframekomponenterne i Google Play-systemopdateringer, rammekomponenter, systemkomponenter, kernekomponentersmoreover, siger rådgivningen endvidere, at flere sårbarheder blev fundet i Chrome på grund af type forvirring I V8, brug efter gratis i Web Apps, UI, Window Manager, Screen Capture, File API, Auto-Fill and Developer Tools

I henhold til rådgivningen kan en ekstern angriber udnytte disse sårbarheder ved at friste et offer til at besøge en særlig webside, der kan resultere i udførelse af vilkårlig kode på et målrettet system.

Google Chrome har allerede udstedt en løsning for disse sårbarheder i en nylig opdatering, og Cert-in har stærkt anbefalet, at du opdaterer din Google Chrome ASAP for at undgå enhver form for cyberangreb.

Opdateringen var tilgængelig straks, når BleepingComputer kontrolleres for nye opdateringer fra Chrome Menu> Hjælp> Om Google Chrome. Browseren vil også automatisk kontrollere for de seneste opdateringer og opdatere sig automatisk efter næste lancering.

nul-dag Udnyttelse Detaljer ikke afsløret

Noget gik der galt i denne måned med opdateringen til Pixel 6 og 6 Pro, da duoen kun er begyndt at modtage decemberopdateringen i dag, netop en uge senere end de skulle have.

Som normalt bringer den nye software de nyeste sikkerhedsrettelser, men bortset fra det, får de nyeste pixels også alt, hvad Google annoncerede i sidste uge som en del af dets december-funktion.

Det er sandsynligt, at mens udfaldet er startet i dag, vil det tage mindst et par dage, hvis ikke uger, for at det skal nå alle pixel 6 og pixel 6 pro enheder derude. Så selvom du ikke får det med det samme, ved det, at det kommer nogen dag nu.

I Google Cloud-fællesskabet skal du forbinde med googlere og andre Google Workspace Admins som dig selv. Deltag i produktdiskussioner, tjek fællesskabsartiklerne og lær tips og tricks, der gør dit arbejde og livet lettere. Vær den første til at vide, hvad der sker med Google-arbejdsområdet.

På hvad er nyt i Google Arbejdsrum? Hjælp-side, Lær om nye produkter og funktioner, der lancerer i Google-arbejdsområdet, herunder mindre ændringer, som ikke er blevet annonceret på Google Workspace-opdateringsbloggen.

Dette er ikke et officielt Google-produkt

Vi ved, at holde software opdateret er både vigtig og hård, og så ved at åbne dette projekt er vores håb, at vi måske kan hjælpe andre med at løse dette problem. Så hvis du gerne vil involvere dig, eller endda bruge Omaha til at understøtte dine egne softwareprojekter, så følg derefter vejledningen i Developer Setup Guide, og du vil være god at gå!

Vigtig

Apple Watch Sådan hard reset eller force Genstart 24HTECH. SIA.

Apple Watch Sådan hard reset eller force Genstart 24HTECH. SIA.

Denne vejledning viser dig, hvordan at tvinge genstarte en Apple Watch.

Sådan nemt Master Format BLACKBERRY KEYONE med sikkerhed Hard Reset Hard Reset fabriksindstillinger Fællesskab

Sådan nemt Master Format BLACKBERRY KEYONE med sikkerhed Hard Reset Hard Reset fabriksindstillinger Fællesskab

Nulstil BlackBerry Torch Hard Reset BLACKBERRY 9860 Torch BlackBerry Torch 9800 factory reset, tid 104 Sådan nulstilles min BlackBerry Torch 9800 1528 Sådan nulstilles mine BlackBerry Torch BlackBerry Torch Skridt til at følge 3. Tryk og hold Alt-tasten, de rigtige aA centrale shiftcaps lås og del nøgle

2021 4 måder at nulstille iPad Air 2 Full Guide

2021 4 måder at nulstille iPad Air 2 Full Guide

Lær, hvordan du nulstiller iPad til standard fabriksindstillinger med uden computer eller iTunes. Nulstilling af iPad til fabrikken kan tørre data, adgangsenhed uden adgangskode.

Sådan Kraft Genstart en iPhone 5s

Sådan Kraft Genstart en iPhone 5s

Du er nødt til at gøre en hard nulstilling på din iPhone eller iPad, hvis du ikke kan genstarte den på sædvanlig vis. Her er hvordan du kan hårdt nulstille din iPhone og iPad.

Sådan repareres en Apple iPhone XR, der ikke svarer efter installation af en opdateringsfejlfindingsvejledning

Sådan repareres en Apple iPhone XR, der ikke svarer efter installation af en opdateringsfejlfindingsvejledning

Udførelse af en fabrik eller hård nulstilling på iPhone X er ikke så svært, men det er noget, du bør tænke på, før du gør det.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Udførelse af en fabrik eller hård nulstilling på iPhone X er ikke så svært, men det er noget, du bør tænke på, før du gør det.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

I denne tutorial vil vi vise dig, hvordan man tvinge genstart eller hard nulstillet en iPhone XS, iPhone XS MAX eller iPhone XR.

4 måder at genstarte iPhone 5S, SE, 6, 7, 8, X, XS og XR

4 måder at genstarte iPhone 5S, SE, 6, 7, 8, X, XS og XR

Udførelse af en fabriks nulstilling er et af de bedste software reparationsværktøjer, du har til din rådighed. Går gennem en fabriks nulstilling kan hjælpe, hvis du har stoppet modtagende opkald. Det kan også gøre det muligt for dig at rette fejlfunktioner forårsaget af

Sådan nulstilles iPhone Softhardfactory Nulstil for alle modeller

Sådan nulstilles iPhone Softhardfactory Nulstil for alle modeller

I dette indlæg vil du lære, hvordan du fabrikken nulstiller din Apple iPhone XR, hvorfor du skal gøre det, og hvordan du sikkerhedskopierer dine data før nulstillingen.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.