Prisen på Samsung Galaxy A02S i Filippinerne

Samsung lancerer Galaxy A12 og A02S i Ph Gadget Pilipinas Tech News, anmeldelser, benchmarks og byggeguider

Samsung Galaxy A02Sâ mobiltelefon har en 6. tommer TFT-skærm med en skærmopløsning på 720 x 1520 pixels og kører på Android 10-operativsystemet. Mobiltelefonen er drevet af octa-core processor og Qualcomm chipset. Den har 32 GB indbygget opbevaring og 3 GB RAM. Samsung Galaxy A02S kører Android 10 og drives af et 5000 mAh ikke-aftageligt LI-PO-batteri.

YO, hvad er der op? Nu skal jeg gennemgå og unbox den nye Samsung Galaxy A02. Så hvis det lyder interessant, lad os hoppe ind på det. Lad os unbox det Samsung! Så her på bunden: Her er oplysningerne i telefonen Plain White, lad os åbne den! Så først, lad os åbne denne lille boks. Lad os se, så vi har hurtig, start guide og garanti kort, så her er telefonen, så vi har adapter type C akkord, øretelefon og pin injektor. Så lad os gennemgå telefonen, så her er telefonen. Så blandt tilgængelige opkaldere her på højre side kan du se tænd / sluk-knappen og lydstyrken.

På venstre side kan du se SIM-bakken som et SD-kort, et SIM-kort i den nederste del. Du kan se Audio Jack Microphone, skrive C, opladning af port og højttalergrill. Så skærmstørrelsen på denne telefon er 6. inches, HD Plus og Android 10 fortælling. Så denne telefon er drevet af Qualcomm, Snapdragon, 416 opbevaring, kvinde Samsung A02S har 4 gigabyte RAM og 64 gigabyte af Rom Sabaterinaman. Det har fem tusind milliamperes kapacitet, Cameron Meronsham Triple Bagkamera, så hovedkameraet har 13 MP og dybden.

Kamera og makro kamera har 2 MP på forreste kamera. Det har 5 MP, så kun A0 hidtil. Hammerkvaliteten af ​​denne telefon er god, så iTunes og Game Performance frontlinjen. Det er for tæt kamp hårdere, oh rovdyr, missil på standby online, oh jody sniper talk er inde. Hvad kan du sige om udførelsen af ​​denne telefon Kommentar ned under prisen på denne telefon er 699 pesos.

Jeg håber du nød at se denne video, og hvis du ikke glemte, at kommentere som abonnere og slå meddelelsesklokken, så du altid opdateres i mine nye videoer, og det er det for mig i dag se dig næste gang. Du.

Samsung Galaxy som fulde specifikationer

Samsung tilbyder et bredt udvalg af budgettet smartphones. Hvert år stiger dets sortiment med nye modeller, hvor nye funktioner, nye designløsninger osv. Vises. I slutningen af ​​2022 så verden SAMSUNG A02S, som kombinerer ydeevne og lave omkostninger. Det har også hurtig opladningsteknologi.

Design

Traditionelt stræber det sydkoreanske firma at følge de grundlæggende designfunktioner i dets enheder. Nogle gange er der dog brug for mere drastiske ændringer. Vi ser disse i Galaxy en serie. Hvis du ser på Samsung A02S, bemærker du, at det ser frisk ud, og dets farver er moderne.

Den matte krop tiltrækker opmærksomhed, fordi det ikke viser fingeraftryk så tydeligt. Samsung A02S fås i tre farver - sort, hvid og rød. Dens bagpanel og ramme er lavet af plastik, hvilket er behageligt at røre ved. Forsiden er dækket af glas, og i sin øverste del, lige i midten, er frontkameraet placeret.

Skærm

Denne budget telefon er udstyret med en smukt stor 6. -inch Infinity-V display, hvor du helst vil se videoer, fotos og tekstdokumenter. Displayet har en HD + opløsning, og de små rammer giver et godt indtryk, når du bruger det. Aspektforholdet er 20: 0, og pixeldensiteten pr. Tomme er 270. På hele frontfladen indtager skærmen 81.%.

Produktivitet

De veludvalgte tekniske egenskaber ved Samsung A02S, der er taget sammen, bidrager til udførelsen af ​​modellen. Med en Qualcomm Snapdragon 450-processor bestående af 8 cortex-A53 kerner med en maksimal klokhastighed på 1. GHz, Adreno 506 grafik Accelerator og 3 GB eller 4 GB RAM, kan du regne med hurtig programstart og problemfri drift af ressourcekrævende spil på minimale grafikindstillinger. De valgte IPS vise bidrager til en god spiloplevelse. Det interne lager af Samsung A02s ifølge modifikation kan være 32 GB eller 64 GB. Hvis din hukommelse begynder at slippe op, kan du udvide den til enhver tid med et microSD-kort op til 1 TB, som har en separat slot.

Kamera

Samsung A02s er udstyret med en tredobbelt hovedkameraet, hvis vigtigste modul er 13 MP, vidvinkel og har autofokus. Den leveres med en LED-flash og to 2-megapixelmoduler, som ikke er egnede til aftenbilleder, da skudene er dårlige i detaljer, og der er meget støj. Moderne i den lyse del af dagen vil glæde dig med naturlige farver. En fotomodul har til opgave at tage makro fotos og de andre foranstaltninger dybde for at nyde en bokeh effekt.

Autonomt arbejde

Under det fine tilfælde af Samsung A02s er et ikke-aftageligt batteri med en kapacitet på 5000 mAh. Det vil nemt give dig op til to dage af Autonome arbejde. Med mere Økonomisk Brug - endnu mere. Det opdaterede operativsystem øger den positive feedback fra enheden. Derfor kan du nemt overse fraværet af en NFC-chip. Samsung har også leveret 15W hurtig opladningsteknologi, så du kan udnytte Samsung A02S igen så hurtigt som muligt.

Konklusion.

Samsung A02S er et godt valg til en enhed, hvis du er en fan af det sydkoreanske mærke. Denne budget Smartphone tilbyder grundlæggende funktionalitet uden unødvendige flagskibs muligheder. Det imponerer med et velfremstillet tilfælde i flere farver, et anstændigt sæt kameraer, teknologi til hurtig genopladning af batteriet og ydeevnen, der giver dig mulighed for at spille tungere spil.

Samsung Galaxy som specifikationer

Samsung mobiler forsøger altid at levere den mest avancerede og tiltalende smartphone på markedet. Samsung mobiler har taget et skridt videre ind i teknologien. Samsung Galaxy A02S kommer på markedet af Samsung Mobiles. Lanceringsdatoen for Samsung Galaxy A02S er 2022, januar 04. Introduktion til det nødvendige specifikation og funktioner. Samsung Galaxy A02S prisen i Filippinerne er Rs. 19.999 Mens i USD er det $ 130. For at finde ud af mere om specs og pris, kan du se nedenfor.

Diskuter om netværk, Samsung Galaxy A02S understøtter forskellige netværk for brugerne at nyde på ethvert sted. Med en simpel switch kan brugerne gå fra et netværk til et andet afhængigt af netværkets styrke. Netværket understøttet i Samsung Galaxy A02S er GSM / HSPA / LTE Oplysningerne er angivet nedenfor:

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Samsung Galaxy A02s 4GB 64GB Black - 100% Brand New -1 År garantiservice Pris efter kupon påført * â, ± 6930. 0-Â, ± 60. 0 ± 6,990. 0 fra Â, ± 40 1-12 arbejdsdage GCASH, COD DEBIT / CREDIT CARD CORDS OCCENTs * Claim Shop Voucher under kassen for at nyde rabatprisen. Se moresee mindre pris efter kupon anvendt * Â, ± 6,930. 0-Â, ± 60. 0 ± 6,990. 0 lokal

Samsung Galaxy A02S 4GB 64GB Blå - 100% Helt ny -1 års servicegaranti Pris efter kupon anvendt * Â, ± 6.930. 0-Â, ± 60. 0 ± 6,990. 0 fra Â, ± 40 1-12 arbejdsdage GCASH, COD DEBIT / CREDIT CARD CORDS OCCENTs * Claim Shop Voucher under kassen for at nyde rabatprisen. Se moresee mindre pris efter kupon anvendt * Â, ± 6,930. 0-Â, ± 60. 0 ± 6,990. 0 lokal

Samsung Galaxy som fulde specifikationer

I november 2022 Samsung lancerede Galaxy A02s og Galaxy A12 globalt. I dag har begge enheder ankommet roligt på udvalgte Samsung filippinske detailhandlere, herunder Titanium Mobiles officielle web-butik.

Første op er Samsung Galaxy A02s med en massiv 6. -inch PLS TFT LCD-skærm med 1600 x 720 opløsning. Indeni er den gamle 1. GHz Snapdragon 450 octa-core processor, 4 GB RAM, 64 GB lagerplads, og 5000 mAh batteri med 15W hurtig opladning.

Op næste er Samsung Galaxy A12. Den har også en massiv 6. -inch PLS TFT LCD-skærm med 1600 x 720 opløsning. Indeni er den 2. GHz MediaTek MT6765 octa-core processor, 4 GB / 6GB RAM, 128 GB lagerplads, og 5,000mAh batteri med 15W hurtig opladning via USB type C.

Begge telefoner tilsluttes via USB-C og 3. mm, og både støtte Dolby Atmos og en Always-On-display. De A02s og A12 begge kommer med Triple-slot SIM bakker, der tilgodeser to SIM-kort og et microSD-kort.

Pris og tilgængelighed

Udvid din udsigt til 6. -inch Infinity-V Visning af Galaxy A02s og se, hvordan mindre skærm leverer mere udsigt. Takket være HD + teknologi, din daglige indhold ser sine Besta €”skarpe, skarpe og klare.

* Billede simuleret for illustrativ formål ** Målt diagonalt, skærmstørrelsen er 6. 'i den fulde rektangel og 6.' tegner sig for de afrundede hjørner.. Faktiske synlige område er mindre på grund af de afrundede hjørner og kamera udskæring.

Nøglefunktioner

Galaxy A02S kombinerer strømlinet design Æstetik med klassiske farver. Raffinerede kurver gør det behageligt at holde og giver nem skærmnavigation. En moderne mat finish tilføjer en blid, skinnefri overfladetekstur og kommer i sort, hvid, rød og blå.

Vigtig

Amazon Mobile prisliste i Indien 20 dec 2021

Amazon Mobile prisliste i Indien 20 dec 2021

Top highend smartphones tilgængelig på Amazon Indien lige nu Her er den fulde liste Vi tager en masse på de bedste 5 smartphones til rådighed på e-handel portal Amazon Indien lige nu

Samsung Camera manager App-apps på Google Play

Samsung Camera manager App-apps på Google Play

Ankommer ved man, dec 27 Køb Galaxy A21A11 Fisheye Lens Wide Angle selfie Makro Camera Clip 2i1 R4A til Samsung Galaxy A21A11 på Walmart. om

Samsung Galaxy A11 kamera

Samsung Galaxy A11 kamera

Sådan Fix Camera Samsung Galaxy A11 Problemer Simple og Complete Solutions til at reparere eller Hard Reset eller Master Format Devices. Dette fællesskab giver også anmeldelser, tips tricks og information til mange gadgets. Vi har også mulighed for at diskutere om eventuelle problemer relateret til hver enhed.

Sådan Flash Samsung Galaxy A11 firmware via Odin

Sådan Flash Samsung Galaxy A11 firmware via Odin

Sådan Flash Samsung Galaxy A11 firmware via OdinAlmost hver android ville være et problem som bootloop, hænge, ​​og langsom reaktion.

Sådan låser du SAMSUNG A11 Telefon Glemt kodeord uden at miste Data NghenhaY.net

Sådan låser du SAMSUNG A11 Telefon Glemt kodeord uden at miste Data NghenhaY.net

Du kan låse op Oppo A11 Android Mobile, når du har glemt adgangskode. Vi leverer adgangskode nulstillingsmetoder, mønster lås løsninger og pin lås osv.

Resolve Samsung-konto låst på grund af unormal Factory

Resolve Samsung-konto låst på grund af unormal Factory

Hej, Hvis du har tabletten konfigureret med din Google-konto, bør du se en mulighed for at nulstille din adgangskode ved hjælp af din Google-konto oplysninger. Metoden er beskrevet i toppen af ​​denne hjemmeside httpvisihow. omHowtounlockSamsung ... Hvis du ikke har denne mulighed, kan du gøre en ... Samsung Galaxy Tab 2 7.

Samsung Galaxy A12 Mobiltelefon Hukommelseskort

Samsung Galaxy A12 Mobiltelefon Hukommelseskort

Kompatibel med Samsung A11, A21, A31, A41, A51, A71-telefoner. Sandisk Ultra MicroSDXC UHSI-kortet er perfekt til optagelse og se fuld HD-video. Optagelse, Full HD Video og Highresolution fotos.

Personlige Samsung A11 telefon tasker

Personlige Samsung A11 telefon tasker

10 bedste tilfælde til Samsung Galaxy A11

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb Samsung Galaxy A11, 2GB32GB, 6. PLS TFT-skærm, Octacore, Triple 13 MP 5MP 2MP Rear Kamera, 8MP Selphie Cam til den laveste pris i Libanon, med 1 års garanti, hurtig levering til ethvert sted MobileLeb. om

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.