Gennemgang af tmobile REVVL 5G. Grundig forklaring af fordele og ulemper ved sine funktioner og specificationsperformances

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hvorvidt garanterede eller ej, udtrykket overkommelig har været brugt som en eufemisme for billige, som til gengæld har gennemført en stigmatisering af dårlig kvalitet eller glansløse design. Så når T-Mobile hævder at have den mest overkommelige 5G telefon på det amerikanske marked, dens overraskende at nogle måske antage itll være en temmelig skuffende affære. De kan blive overrasket, men at finde en temmelig flot håndsæt, der gør levere en vis værdi for sin pris, selv om det gør afskårne hjørner.

Den REVVL V + 5G kører på en Dimensity 700, en af ​​MediaTeks 5G chipsæt rettet præcis på markedet i mellemklassen. Dens selskab af 4GB RAM og 64GB lagerplads, kraftoverførsel en 6. 2-tommer HD + skærm. Theres også en stor 5000 mAh batteri, der bør få dig gennem din arbejdsdag, men med 5G involveret, kan du hurtigt finde dig selv at nå frem til en magt bank i det mindste.

T-Mobiles nyeste 5G Telefonen ringer køre de nyeste Android 11, så thats absolut et plus, ingen ordspil bestemt. Den REVVL V + s største rival på denne prisinterval ville være den OnePlus Nord N200 5G. Sidstnævnte har den fordel af en bedre skærm og sandsynligvis bedre softwaresupport nede ad vejen.

T-Mobile REVVL V + 5GS appel, i det mindste for netværkenes kunder, vil være dens $ 199 prisseddel. T-Mobile kunder kan endda få det på $ 8. 4 om måneden i 24 måneder på bærerne EIP-programmet.

T-Mobile REVVL 5G Pris i Malawi anslået til at være blive solgt omkring Malawi Kwacha 320.000. Bemærk at T-Mobile REVVL 5G Pris i Malawi er ikke lig i alle regioner i Malawi. -Mobile REVVL 5G Pris i Malawi Kwacha, Funktioner og anmeldelser.

Oplysningerne i dette indlæg er kun til generel information. Oplysningerne er leveret af T-Mobile REVVL 5G Vi kan ikke garantere, at prisen og andre oplysninger på denne side er 100% korrekt, Vi stræber efter at holde det up-to-date.

Hardware

6 DK RAM47. -128 GB intern hukommelse. 41. -6. 3 tommer IPS LCD 62-1080x2340 skærmopløsning. . -395ppi pixeltæthed. 4. -83. % Skærm / krop-forholdet. 0. -48 MP primære kamera. 4. -16 MP frontkamera. 3. -4500 mAh batteri. 6. Fingerprint sensor. ype-C USB. KSTERN hukommelsessokler: microSDXC

Ulemper

I denne uge, vi tager et kig på T-Mobiles egen overkommelig 5G smartphone. For bare $ 400, kan du få landsdækkende 5G på google gammel Magenta, men før det begynder at lyde som en annonce, der er nogle kompromiser. Efter alt, kun telefonen koster $ 400. Men denne telefon skærer en masse højre hjørne i sin søgen efter overkommelighed. Lad os tage det for en prøvetur.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Mine opkald holde gå til RTT indstilling og rod op mine opkald, ikke kan slippe af med det. Også en hvid bar dukker op efter opfordring til at sige, hvor lang tid opkaldet var, og tager for evigt at gå væk fra skærmen. Så jeg ikke kan tekst, fordi jeg ikke kan se tastaturet. Jeg HaDER denne telefon!

Jeg hader denne telefon! Jeg er på min anden, og det er sooooo langsom! 5G? HA! Jeg kan ikke søge på Google, jeg kan ikke streame det halter på alt selv på mit hjem wifi. Og T-mobile har netop været frustrerende og ingen hjælp overhovedet!

Hvordan du genstarter en frossen iPhone XS

Jamen jeg kan ikke sige noget dårligt om denne telefon. Jeg har haft telefonen 3 måneder og ingen problemer overhovedet. Kommer fra et flagskib LG G8 X med en løvemund 855 denne 765 værker næsten lige så godt ser jeg ingen decernable forskel. Store højttalere pæne kameraer. sikker på der er nogen trådløs opladning eller høj opdateringshastighed som nogle af de andre telefoner derude. Med tmobile deaktivere CDMA-netværk min fra Sprint de gav mig denne telefon gratis. Så det er en gevinst for mig en 5g telefon med den nyeste teknologi, og jeg har stadig min gamle telefon så godt. Tak T-Mobile

AMS, 18 aug 2022My telefon overophedning konstant og jeg er nødt til at genoplade talrige gange. Gik tilbage til MetoPCS og. moreThat er præcis, hvad der sker med mine. Har ikke haft det i 30 dage, og det har været latterligt at få metro til at erstatte det! Betalt 350. 0 og min telefon vil ikke holde en afgift!

foxack2887, 05 aug 2022Hmmm, jeg lige har bemærket, at meget underligt, jeg dog få en hel dag med regelmæssig brug sige fra 1. moreYou og melonman3463 har sikkert ret. Jeg tror, ​​det må være en fejl / glitch. Jeg har også haft underlige problemer med batterilevetid. Nogle gange vil det vare så længe den gør for dig og andre gange er det halve. Måske det afhænger af, hvad jeg gør?

Xenocide21, 16 apr 2022I læse gennem alle de tilbagemeldinger og må sige, at ingen af ​​disse spørgsmål rapporterede have været en thi. moreCan't få mit kamera til arbejde lige eller slette billeder korrekt. Kan du ikke lide at skulle skubbe knappen for at skære på. Jeg kan lide dobbelt fane på skærmen. Det er nemmere. Allerede har problemer med telefonopkald klingende forvrænget & tekst ville ikke gå igennem.

T-Mobiles Revvl V Plus 5G er den billigste 5G telefon til rådighed i USA på $ 199. Det ser ud til, at året for billige 5G telefoner er over os, og T-Mobiles lanceres en anden billig 5G smartphone er T-Mobiles Revvl V Plus 5G. Denne smartphone kommer med en enorm 6. -inch skærm, 5000 mAh batteri, til en pris på $ 199. T-Mobiles Revvl V Plus 5G gå på salg den 12. juli til Metro ved T-Mobile og stirre på 23 juli gennem t mobile. T-Mobiles Revvl V Plus 5G kører med Android 11 OS. T-Mobiles Revvl V Plus 5G aftale med Media Tek Density 700.

T-Mobiles Revvl V Plus 5G kommer med 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse. Og dens hukommelse kan udvides via microSD. T-Mobiles Revvl V Plus 5G er udstyret med en 16MP primære kamera, og har også 5MP og 2MP kamera henholdsvis på bagsiden. T-Mobiles Revvl V Plus 5G har en 16MP selfie kamera så godt. T-Mobiles Revvl V Plus 5G har også 5G-forbindelse. T-Mobiles Revvl V Plus 5G sammenlignet med de andre big-screen telefon OnePlus N200 5G. Den N200 5G er en top brand for kunder, der ønsker at købe en billig 5G smartphone. T-Mobiles Revvl V Plus 5G har også nogle funktioner til en lav pris.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Vi har foretaget en detaljeret gennemgang af T-Mobile REVVL 5G, ser ind i dens batteri, hvor let det er at bruge kameraet, og om CPU ydeevne er høj eller lav. Ikke kun det, men vi har også evaluerede hvordan bærbare og nem at holde det er, samt hvor dejligt displayet er.

Funktioner, ydeevne og anmeldelser for T-Mobile revvl g

T-Mobile REVVL 5G har en 6. 3 tommer skærm. Din smartphone har en stor, imponerende skærm, som giver dig mulighed for at nyde billeder og videoer til fulde. Det er også meget godt for at skrive forretningsdokumenter og laver andet arbejde.

CPU'en ydeevne t-mobile revvl g

T-Mobile REVVL 5G har en meget høj RAM kapacitet på 6 GB. Der er få tilfælde, hvor RAM-kapacitet ikke er tilstrækkelige, så det også er velegnet til multitasking. Det er usandsynligt, at føle sig langsom, selv når der skiftes mellem flere forskellige apps.

T-Mobile REVVL 5G er en exceptionel high-end smartphone. Du vil være fuldt tilfreds med sin præstation på alle områder. Det er et must-have for dig, hvis drift ydeevne er vigtigt for dig.

T-mobile revvl g kapacitet opbevaring

T-Mobile REVVL 5G har 128GB af datalagring, som er perfekt til folk, der ofte tager billeder og videoer. Det er velegnet til at tage både billeder og videoer, og det er usandsynligt at føle ubelejligt selv med masser af apps eller spil installeret.

Samlet vurdering af t-mobile revvl g

Det er de specs og vores mening om T-Mobile REVVL V + 5G. Håber du har fået nogle indsigter om udførelsen og specs af enheden. Vi vil foreslå dig at sammenligne det med enheder med tilsvarende budget, derefter vælge en i henhold til dine krav.

T-Mobile tilbyder en 5G smartphone med respektabel Interne dele for meget mindre end andre telefoner på markedet, som har lignende specs. Faktisk er while the REVVL V + 5G komme med nogle advarsler, prisen er så lav, at telefonen koster mindre end AirPods Pro, Apples øretelefoner. 5G er i stand til at levere hurtigere tilslutningsmuligheder hastigheder og bedre netværk ydeevne end den forrige generation, men telefoner er udstyret med den teknologi TENDA at være dyrt.

Ud over den bølge af smartphone mærker til rådighed, har T-Mobile ledt Toa gøre den nyere netværk tilgængeligt for flere mennesker, både på cellulært og hardware niveauer. For eksempel, T-Mobile lancerede sin egen REVVL budget smartphone lineup i 2022, og har været frigive nye versioner lige siden. Sidste år, selskabet udgivet en 5G håndsæt til under $ 400, og det er nu klar til at Sella en nyere model udstyret with 5G støtte til en endnu lavere pris.

T-Mobiles latest smartphone er den REVVL V + 5ga og det koster Justa under $ 200. Det er rokkende en massiv 6. -Inch HD + LCD-skærm med 4 GB RAM, 64 GB internt lager, og et betydeligt 5.000 mAh kapacitet batteri. Den nye smartphone sport også en tredobbelt kameraopsætning bestående af 16 megapixel, 5 megapixel og 2 megapixel linser sammen med et 16 megapixel selfie kamera. Andre højdepunkter omfatter USB-C opladning med en inkluderet 18-watt hurtig oplader, fingeraftryk og ansigtsoplåsningsstøtte og android 11 ud af boksen. T-Mobiles REVVL V + 5ga er ved at blive tilgængelig 12. juli ATA Metro-butikker ogen July 23 i T-Mobile butikker - samme dato er kan købes online.

Et nærmere kig på T-Mobile's overkommelige G®

På kun $ 199 er prisen på T-Mobile's nye håndsæt billig sammenlignet med andre 5g smartphones. Trods at være større end en iPhone 12, er Revvl V + 5G prissat lav nok til, at dens koster mindre end Top Tier EarBuds som AirPods Pro, som typisk sælger for omkring $ 250. Dens specifikationer er også konkurrencedygtige, når de er pitted mod OnePlus 'Budget 5G-indgang, som tilbyder en mindre 6. -Inch-skærm for $ 300. Det er imidlertid værd at bemærke, at T-Mobile's telefon er drevet af en budgetmediateK-dimensitet 700 chipsæt, hvilket gør det mindre, der er i stand til at være i stand til at gøre det mindre, der er i stand til at være i forhold til den mere overlegne Snapdragon 750g-processor, der følger med OnePlus Nord CE 5G.

Vigtig

Tmobile REVVL Plus Pris i Tunesien Specifikationer og anmeldelse 101 Priser

Tmobile REVVL Plus Pris i Tunesien Specifikationer og anmeldelse 101 Priser

Tmobile REVVL Plus 2GB RAM 32GB ROM Launch Nov2017, 6. tommer skærm, 13MP5MP Dual bag kamera, Get Specs, Pris, Undersøg, Review, Egenskaber.

Coolpad REVVL Plus C3701A 32GB 6 13 MP Plus 5MP GSM ulåst telefon Open Box

Coolpad REVVL Plus C3701A 32GB 6 13 MP Plus 5MP GSM ulåst telefon Open Box

Tmobile Revvl V Plus 5G har bedre ram end Samsung Galaxy A11. Med hensyn til skærmopløsning, tmobile Revvl V Plus 5G har bedre opløsning på 164 ...

Coolpad Revvl Plus C3701A GSM Unlocked Cellphone 32GB Black R Mobiltelefoner PriceCheck SA

Coolpad Revvl Plus C3701A GSM Unlocked Cellphone 32GB Black R Mobiltelefoner PriceCheck SA

Sælg REVVL Plus Klar til at sælge din REVVL Plus Besøg Gizmogo at sælge eller tradein din REVVL Plus for maksimal kontant betaling. Få et tilbud på din REVVL Plus i dag

Tmobile revvl v plus 5g pris og specs MobileWithPritics. om mobil med priser

Tmobile revvl v plus 5g pris og specs MobileWithPritics. om mobil med priser

Tmobile USA afslørede Revvl Plus Smartphone i denne uge med det, der synes at være gode specifikationer til en lav pris. Ligesom tidligere smartphones, der tmobile, eller

TMOBILE REVVL PLUS kombinerer funktioner med konkurrencedygtige priser for erhvervslivet

TMOBILE REVVL PLUS kombinerer funktioner med konkurrencedygtige priser for erhvervslivet

I betragtning af Tmobile Revvl Plus Få alle anmeldelser på ét sted, sammenlign priser, still spørgsmål mere.

Tmobile Revvlry beskrivelse og parametre

Tmobile Revvlry beskrivelse og parametre

Find IMEI, serienummer telefonnummer

Software Upgrade Repair Assistant Motorola Software Update

Software Upgrade Repair Assistant Motorola Software Update

Mobiltelefon smartphone skemaer, serviceejerhåndbøger PDF Download gratis, Smart Watch Manualer PDF

Tekniske egenskaber ved TMOBILE REVVL V 5G

Tekniske egenskaber ved TMOBILE REVVL V 5G

Tmobile Revvl V Plus er en budget 5g Smartphone udgivet den 1. juli 2021, og den forventede pris på smartphone er ca. 200 Rs 14.999. Det

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.