Rygter igen ankomsten af ​​en mørk blå farve til iPhone 12 lineup

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Ud over at tilføje en mørkeblå model, for første gang, i den â € ŒiPhoneâ € Œ familiens produkter, Apple bringer også en række specifikation opgraderinger til nye iPhones, herunder kameramoduler, displays og kommunikationsmoduler.

A lidar revolution

I øjeblikket anvendes i bilindustrien, vil LiDAR scanneren vende hoveder, når det debuterer i iPhone 12. Andre producenter vil slås for at indarbejde teknologi i deres egne enheder.

LiDAR er langt mere præcis end en standard kamera modul, så denne 3D model vil blive ekstremt detaljeret. Disse detaljerede 3D-scanninger kan derefter bruges til at sætte skub i augmented reality oplevelse for iPhone ejere.

Vi tror på at gøre store kvalitetsprodukter til din iPhone, som du vil elske at bruge. Thats hvorfor weve skabt en række nye iPhone sager i år, der er designet til at tilbyde beskyttelse, stil og funktionalitet.

Proving to er bedre end én, Duo kombinerer minimalistisk design med maksimal beskyttelse. Vores helt nye, todelte beskyttende case tilbud præcis, hvad youd forvente fra pionererne i dual-layer teknologi; slank, let håndtering design med dokumenteret beskyttelse at forsvare sig mod irriterende bump og dråber, der sker for alle. Vores innovative Impact Strut teknologi løfter droppe beskyttelse til 12 fod, og en særlig ny antimikrobiel behandling forebygger 99.% af overflade bakterier. Duo er den næste evolutionære skridt for dual-layer forsvar.

* Hvis du ønsker at drage fuld fordel af MagSafe økosystem, herunder magnetisk opladning forbindelse, monterer og tilbehør, anbefaler vi parring med en af ​​vores Made for MagSafe tilfælde findes HER.

Fra erfaring kommer uovertruffen dual-layer ydeevne

Vej tilbage i januar vi første gang hørte rygter om, at en Navy Blå iPhone 12 kommer i år, sandsynligvis udskiftning af Midnight Green iPhone 11 Pro fra sidste år. Den antagelse sige, at farven vil være specifikke for iPhone 12 Pro, også. Nu er en ny rapport fra de notorisk upålidelige DigiTimes tilføjer vægt til Navy Blå rygter.

Ud over at tilføje en mørkeblå model, for første gang, i iPhone familiens produkter, Apple bringer også en række specifikation opgraderinger til nye iPhones, herunder kameramoduler, displays og kommunikationsmoduler.

Siden da har vi set masser af begreber, som viser, hvad en Navy Blå iPhone kunne se ud, og ærligt, jeg er lige her til det. Jeg troede, at Apple kan kæmpe for at bedst Midnight Grøn farve fra sidste år, men dette, kan det bare don det.

Som i resten af ​​DigiTimes rapporterer, er det generelt hævder et mindre antal iPhone 12 og iPhone 12 Pro-enheder vil skib inden udgangen af ​​2022 sammenlignet med sidste års iPhone 11 opstilling.

Dens manipuleret til at have en utrolig chokere absorberende TPU kofanger både omkring telefonen og rundt på skærmen, for at give dig fred i sindet, at begge er beskyttede. Den hævede kant omkring skærmen er også designet til at sidde perfekt flugter med et glas skærm beskytter, for dem, der gerne lidt ekstra ro i sindet. EN

Æbler Bringe LiDAR og en ny mørk blå farve Mulighed for iPhone 12

Ud over den fantastiske design, vores iPhone 12 Pro Max Origami Snap Case er også lavet ved hjælp af vores nye brugerdefinerede sortiment af 100% Certified Anti-Microbial / Anti-Bacterial materialer. De er blevet skabt ved infusion af en anti-mikrobielt / anti-bakteriel agent i materialerne ved kilden, så de aldrig vil tørre eller mister potens og forblive certificeret til at dræbe 99.% af bakterier under uafhængig laboratorietest for livet af sagen.

Theres andre små detaljer, vi elsker ved dette tilfælde, ligesom hvordan det har en tilfredsstillende klik, når den folder på plads, hvordan det føles i dine hænder, hvordan den glider ind i din lomme nemt, eller at det føles meget slanke og slank som iPhone selv. Â Men det handler ikke om os. det handler om dig. Opdage, hvad du elsker ved det. Hvis du er ikke 100% overbevist om, tilbyder vi 14 dages problemfri afkast og også refundere din oprindelige forsendelse. Â Vi tilbyder også en levetidsgaranti, så hvis noget går forkert, skal du godt erstatte det for dig. EN

* NB: Â Dette produkt er designet til trådløs opladning, men på grund af den brede vifte af styrke af trådløse opladere og den varierende position / størrelse af indvendige spoler, annoncerer vi ikke dette produkt som "Wireless Opladning Kompatibelt "Som vi ikke kan garantere, vil det arbejde med alle trådløse opladere. Det er ikke MAGSAFE kompatibelt, på grund af dæksletes yderligere magnetiske funktionalitet.

Corroborating tidligere rygter, en ny digitimes rapport i dag hævder, at Apple vil tilbyde iPhone 12 lineup i en ny mørkblå farver. Tidligere lækager har henvist til denne farve som Navy Blue, og denne rygte havde først poppet op i januar i år.

Apple har tendens til at tilbyde sin pro lineup i en ny farve hvert år bortset fra de sædvanlige sølv / guld- og rumgrå muligheder. Sidste år lancerede virksomheden iPhone 11 pro lineup med en ny midnat grøn skygge. For dette år forventes det at afbryde den farve og erstatte den med en marineblå / mørk blå indstilling.

Rapporten hævder også, at iPhone-forsendelser kunne nå overalt mellem 63-68 millioner enheder i anden halvdel af 2022. Det siger også, at Apple vil opgradere kameraets moduler, display og kommunikationsfunktioner på sin kommende iPhone 12 lineup . IPhone 12 Pro Max vil have et TOF kamera, og vidvinkellinsen vil gøre brug af sensor-shift optisk billedstabilisering. Samsung forventes igen at være den eksklusive leverandør til en række amolerede paneler, med Foxconn, der samler størstedelen af ​​de nye iPhones.

Rapporten fra Digitimes bekræfter kun, hvad andre rygter, der omgiver iPhone 12, har afsløret i løbet af de sidste par måneder. Den nye farveindstilling sammen med en chassis-redesign skal medføre et godt designopdatering, som iPhone-lineups meget har brug for, da Apple har brugt det samme iPhone X-lignende design siden 2022.

Vi vil høre fra dig

Apple forventes at lancere sine 2022 flagskibe iPhone 12-serien i de kommende uger. Mange forventede virksomheden at afsløre oplysninger om telefonen under Companys September-arrangementet. Desværre sagde virksomheden ikke noget om lanceringen af ​​de kommende iPhone 12 flagskibe. Når det er sagt, hørte vi om flere rygter om den nye iPhone 12. For det første hørte vi, at det kommer i fire varianter, herunder en 5. -Inch-model, 2 6. -Inch-modeller og en 6. -Inch-skærm. Bortset fra det har vi også for nylig hørt, at 5. -Inch iPhone 12 vil blive kaldt iPhone 12 mini. Ifølge den seneste lækage vil den kommende iPhone 12 Pro komme i to nye farver, rød og marineblå.

Vi har ganske vist set nogle iPhones lanceret i røde farver i fortiden. Vi så en rød iPhone for første gang, da Cupertino-baserede firma udgav iPhone 8. Kort efter det så vi også farven på iPhone XR, iPhone 11, og dette år udgives iPhone SE 2022.

Nu , en ny lækage af Ithome har afsløret, at æbler kommende flagskib, iPhone 12 Pro, vil starte med to nye farver, rød og marineblå. Nå, det er ikke første gang, vi har hørt om den blå farve.

Tidligere, i et af vores stillinger talte vi om, hvad Digitimes sagde om iPhone 12 Pro Color. Ifølge den taiwanske publikation afslørede det, at en af ​​iPhone 12 modeller vil komme med en mørkblå farve. Bortset fra det sagde analytikere Max Weinbach også noget, der vedrørte det i januar. Tipster afslørede, at en iPhone 12-model, der sandsynligvis vil være Pro-varianten, vil ankomme med en marineblå farve. Med dette nye krav ser det nu godt ud, godt se marineblå farve til iPhone 12 pro.

Hvis alle rygter, herunder den nye, er noget at gå forbi, det betyder godt at have frisk marineblå blå og røde tilbud fra Apple. Desuden betyder det også, at det er godt at have den samme røde farve til den nyligt afslørede ur serie 6 og iPhone 12 pro.

Hvad vi ved om iPhone

Som tidligere nævnt forventer vi, at den nye iPhone 12-serie kommer i fire varianter. Disse omfatter iPhone 12, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max. Hvad angår deres display, forventes alle fire modeller at starte med OLED-paneler. Taler om præstationsspecifikationerne, iPhone 12-serien kommer, drevet af æbler Seneste processor, A14 Bionic Chipset, som understøtter 5G-netværket.

Desuden har rygter det, at iPhone 12 pro varianter sandsynligvis vil komme med en 120Hz opdateringshastighed. Sandsynligheden for at komme er dog lav, når du sammenligner det med de ovennævnte specifikationer. Hvad angår RAM-konfigurationen, kan du forvente, at iPhone 12 PRO max skal komme med op til 6 GB RAM. Der er dog ingen officiel erklæring endnu ikke at støtte denne påstand. Endelig forventer vi, at iPhone 12-serien sælger til en startpris på $ 649 for 5. -InCH-modellen. Hvad angår Pro Max-varianten, kan du forvente, at den skal sælges til en startpris på $ 1.099.

Følg os på sociale medier

På grund af den nye Coronavirus pandemi vil Apple bryde med tradition og savne den sædvanlige slutningen af ​​september lanceringen for sine nye iPhone-modeller. Apple CFO Luca Maestri bekræftet under en indtjeningsopkald for en måned siden, at den næste iPhone ville være tilgængelig et par uger senere, end vi er blevet vant til, hvilket tyder på, at midten af ​​oktober vil være den tidligste, vi kan forvente at få vores hænder på iPhone 12. Men da den næste iPhone ankommer, forventer vi et par væsentlige ændringer, fra nye formfaktorer og funktioner til nye farver, som Apple aldrig har brugt før.

Ifølge en rapport fra digitimes vil Apple sælge den første mørkeblå iPhone-model i efteråret, hvilket tilføjer til regnbue af farver, der har dukket op på Companys Flagship-produktet gennem årene. Rapporten bemærker også, at iPhone 12 vil have en række opgraderinger, herunder kamera moduler, displays og kommunikationsmoduler.

Dette er ikke første gang, at en mørkblå iPhone 12 er blevet antydet på. Tilbage i januar sagde XDA Developers Writer Max Weinbach, at han forventede en Navy Blue iPhone 12 for at erstatte Midnight Green iPhone 11 Pro. Weinbach har været en pålidelig Apple Lækage i nogen tid, og han forudsagde også ankomsten af ​​en lysegrøn iPhone XR, før den blev annonceret. Med andre ord, vær ikke overrasket over at se en mørk blå iPhone i oktober.

Ud over Forstærkning Ryger af en Dark Blue iPhone, hævder DigiTimes-rapporten også, at Apple vil sende mellem 63-68 millioner iPhone 12-enheder i efteråret. Det ville være en dråbe på 5 millioner enheder i forhold til antallet af iPhone 11 enheder Apple afsendt sidste år. Selvfølgelig, med en forsinket lancering - hvilke Digitimes mener, at være fire til seks uger, vil Apple have meget mindre tid til at sælge iPhones inden årets udgang. Digitimes peger også på en anden potentiel reliefpakke fra den amerikanske regering som en faktor for æbler iPhone 12 forsendelser.

Rapporten støtter også krav om iPhone 12-design og specifikationer, Projicering , at hver vil komme med ansigts-id-funktionalitet og understøtte MMwave 5G-teknologi, og at high-end-modellen vil blive udstyret Med et TOF kamera og vidvinkelslinsen på dets bagkamera vil også komme med sensor-shift optisk billedstabiliseringsfunktionalitet.

I alt forventes Apple at frigive fire iPhone 12 modeller i år: A 5. -InCh iPhone 12, en 6. -InCh iPhone 12 Plus, en 6. -InCh iPhone 12 PRO, og en 6. - tommer iphone 12 Pro Max. Alle fire forventes at have OLED-skærme, men der er rygter om, at Pro Max kunne have den samme 120Hz opdateringshastighed som iPad Pro.

Appleinsider støttes af dets publikum og kan tjene provision som Amazon Associate og Affiliate Partner om kvalificerende køb. Disse affilierede partnerskaber påvirker ikke vores redaktionelle indhold.

En ny forskningsprognose estimerer, at Apple vil sælge mellem 63 millioner og 68 millioner "iPhone 12" -enheder inden årets udgang, og prognosens forskere mener, at der vil være en mørkblå model.

Efter tidligere rapporter om "iPhone 12" -ordrer bliver skåret i 2022 på grund af sen fragt, forudsiger en ny prognose, at Apple vil sælge mellem 63 millioner og 68 millioner telefoner. I betragtning af at Apple ikke rapporterer salgsmængder, tyder lignende tal fra forsyningskæden til iPhone 11, at dette er fem millioner enheder mindre år over år.

Forskningen er fra digitimes, som siger, at Apples tal vil være nede på grund af op til en 6 ugers forsinkelse i frigivelsen af ​​"iPhone 12." Apple har allerede bekræftet, at lanceringen vil være et par uger bag tidsplanen på grund af Coronavirus-inducerede produktionsproblemer.

Vigtig

Sådan ændres APN-indstillinger på en Apple iPhone

Sådan ændres APN-indstillinger på en Apple iPhone

Hvad gør du, hvis dine iPhone-cellulære data ikke fungerer, udforske disse enkle fejlfindingstrin for at løse problemet hurtigt

Sådan nulstilles APN-indstillingerne til standard på min Apple iPhone

Sådan nulstilles APN-indstillingerne til standard på min Apple iPhone

Base BELGIEN 4G LTE 5G Internet- og MMS-APN-indstillinger til Apple iPhone 12, iPhone 12 Pro, Pro Max, SE, 11 7plus 6S iPad Pro Base 4G LTE APN Instellingen FR iPhone i din Apple iPhone Gå til Indstillinger Cellular Cellular Data Network APN og ENTER Følgende detaljer Cellular Data APN

Targetsetting Metoder og Data Management til Support Performancebased ressourceallokering ved Transport Agencies

Targetsetting Metoder og Data Management til Support Performancebased ressourceallokering ved Transport Agencies

De anvendte datakilder til en food service retningslinje evaluering varierer afhængigt af indstillinger og spillesteder.

Hongkong forudbetalt SIM-kort for turister Hongkong Lufthavn Pick Up

Hongkong forudbetalt SIM-kort for turister Hongkong Lufthavn Pick Up

Køb Tourist 3G4G SIM-kort til Hongkong online på Klook Pick up en lokal 3G4G Bali SIM-kort til højre ved ankomsten til Hong Kong lufthavn. Nyd en pålidelig mobil service og hurtige Internet hastigheder med denne Hongkong turist SIM-kort.

Moto G Play Administrer databrug

Moto G Play Administrer databrug

Lær at kontrollere dit dataforbrug med disse instruktioner. Disse teknikker er blevet brugt af over 27 millioner mennesker at kunne kontrollere deres dataforbrug.

Tmobile Backtracks fra plan til gasspjæld Apple Watch hastigheder til 512 kbps

Tmobile Backtracks fra plan til gasspjæld Apple Watch hastigheder til 512 kbps

au sport levende streaminglndiaRealEstateNewsIndiaandIREFPropertyDiscussion

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

ACDC strømforsyning forvandler AC til et stabilt DC spænding. Enfaset ACDC-systemer er enklere, men trefasede ACDC systemer levere mere magt i en mere stabil måde.

OnePlus NORD N200 5G TDLTE US 64GB DE2118 Fuld enhedsspecifikationer

OnePlus NORD N200 5G TDLTE US 64GB DE2118 Fuld enhedsspecifikationer

Teknisk information om AndroidDownloadManager11 Linux U Android 11 DE2118 BuildRKQ1. 01217. 02 Brugeragentstreng

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Hent Android APK Mirror Refleksion Billede App fra ApkOnline og køre online Android apps med en webbrowser Pakke Navn com. irror. eflection. mage. pp

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.