Samsung A22 indgående opkald kommer ikke eller ikke udviser problem løst

WiFi Opkald jio Voice Over WiFi Opkald I Indien

Intet signal eller ingen forbindelse er et stort problem for mobiltelefoner. Brugere vil bruge de mest basale funktion af en mobiltelefon â € ”at foretage opkald â €”, når de vil. Mens visse områder har forbindelsesproblemer, som vi næppe kan gøre noget ved, nogle telefoner begynder at vise noget signal, selvom netværket er tilgængeligt. Det er et problem med relation til telefonen, og vi kan ikke bebrejde netværket i dette tilfælde.

Nogle af vores læsere, især Samsung brugere, har ofte klagede af ingen signal problemer på deres telefoner. De forsøger at foretage et opkald og finde ud af, at der ikke er noget signal overhovedet, eller de får en pop-up boks, der siger ikke registreret på netværket. Disse problemer kan løses, når de er sporadisk og ikke længe, ​​men det kan blive meget irriterende for brugerne, hvis dette sker meget ofte.

Identificering af problemet maker â € ”sim eller Android enhed

Før du begynder fejlfinding af problemet på din telefon, er det tilrådeligt for at kontrollere, om SIM virker fint på en anden enhed. Du kan bruge en venner telefon eller en anden smartphone eller tablet i familien. Dette vil hjælpe dig med at finde ud af, om problemet ligger i netværket eller telefon. Hvis SIM opfører hensigtsmæssigt og kan foretage og modtage opkald og sende beskeder uden problemer fra en anden enhed, så problemet ligger i den enhed, du bruger. Ellers kan du kontakte SIM udbyder, hvis SIM-kortet ikke virker på en anden telefon.

Dette er et afgørende skridt til at hjælpe dig med at forstå, hvis problemet ligger hos telefonen eller ej. Når vi begynder fejlfinding telefonen, er det meningsløst for at identificere netværket som et problem efter talrige trin. Når telefonen er anerkendt som problemet maker, kan problemet så være enten i telefoner software eller i hardware. Men her er de mulige løsninger til at løse dette problem.

Løsninger til noget signal problem på Samsung Galaxy S, Galaxy Note, LG g, nexus, og andre Android-enheder

Den bedste og mest nyttige løsning på dette problem er at genstarte enheden. Når du genstarter enheden, er det opfrisker systemet, og enheden søger efter netværk over hele igen. Det er normalt nyttigt, omend problemet kan fastsættes kun midlertidigt, og det kan gentage sig senere. For folk, der ikke står dette problem meget ofte, kan en genstart være en hurtig og nem løsning.

Løsning: toggle flytilstand

Mange læsere fundet dette at være en hjælpsom løsning, og det hjælper med at løse problemet hurtigt. Â for at skifte Flytilstand, trække ned underretninger skyggen af ​​telefonen og kig efter ikonet for Flytilstand. Tryk på ikonet for at skifte indstilling på. Vent i 30 sekunder, og tryk på ikonet igen for at skifte tilstand fra.

Løsning: tjek den sim-kort

Hvis du finder SIM til at være at flytte en masse, tage telefonen til producenten for at kontrollere, om der kan gøres noget, og hvis telefonen er under garanti, hvis en udskiftning kan arrangeres. Du kan også prøve og bruge et stykke papir oven på SIM for at holde det sikkert på sin plads.

Løsning: vælg mobile netværk automatisk

Alle Android-enheder kan hurtigt prøve denne løsning. Enheden vil automatisk vælge det mobile netværk, og det bør hjælpe dig med at løse problemet. For at vælge det mobile netværk, automatisk at følge disse trin:

Løsning: udsendelse radiosignalet korrekt

Din telefon eller tablet-software skal opdateres til tiden, så din enhed fungerer korrekt. Når enheden er opdateret, vil den nye software bringer mange rettelser til kendte fejl eller problemer i den aktuelle software. For at opdatere softwaren på enheden, skal du følge disse trin:

Den Pixel 6 og dets Pro søskende har endelig begyndt at modtage December softwareopdatering den, der løser deres mange fingeraftryk sensor problemer.

Når din telefon softwaren er opdateret, vil din telefon genstarter automatisk, og efter genstart, vil den forsøge og oprette forbindelse til tilgængelige netværk. Når netværket er tilsluttet, kontrollere, om problemet er løst.

Løsning: Nulled IMEI

Der er tidspunkter, hvor enhederne IMEI-nummeret kan være blevet nulled, eller der kan være et problem med et ukendt IMEI-nummer, hvilket kan føre til en noget signal eller ingen service problem. Du skal kontrollere, om dit IMEI-nummer er blevet elimineret eller beskadiget. Og hvis problemet ligger inden IMEI-nummeret, er det bydende nødvendigt at genoprette null IMEI.

Løsning: nulstilles til fabriksindstillingerne

Hvis ingen af ​​de ovennævnte løsninger har arbejdet, nulstille telefonen til fabriksindstillingerne. Når du nulstiller helst enhed til fabriksindstillinger, du bringer softwaren tilbage til samme tilstand, som da telefonen blev taget ud af kassen. Dette trin sletter alle data fra din telefon, og også sletter alle apps, der kan have været hentet til telefonen. Så skal du oprette en sikkerhedskopi af alle de data, før du nulstiller enheden til fabriksindstillingerne.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Når din Samsung-enhed er netop blevet fungerer korrekt, og så lige pludselig kan du ikke længere modtage indgående opkald, kan problemet være lige temmelig mindre. Du har måske bare nødt til at tjekke om et par ting for at sikre, at indstillingerne er alle korrekte, eller det kan være nødvendigt at gøre nogle lys fejlfinding til fix cant modtage indgående opkald på Samsung smartphone.

Hvis du er ikke modtage opkald fra alle numre, så først sørg for at have tjeneste på din telefon, og du kan placere udgående opkald. Hvis du ikke har nogen tjeneste på din smartphone, skal du klikke herfor en vejledning om, hvordan du løser forbindelsesproblemer.

Hvis det nummer, du kan ikke modtage opkald fra isnt i din blok liste og du er tilsluttet netværket, og kan placere udgående opkald, så sørg for den person ringer til dig er at ringe det korrekte tal. Hvis ja, skal du kontakte din netværksudbyder som det overhovedet kan være et opkald routing problem, eller du kan også nå ud til Samsung support for yderligere assistance.

Samsung Galaxy J3 har mere end et par problemer, men en af ​​sine største problemer har at gøre med datoer skærme og tavse telefonopkald. Dette kunne enten gennemsnitlig person youre taler med ikke kan høre dig, du kan ikke høre dem, eller skærmen bare bliver mørk under et opkald og der sker ikke noget.

Der er et par forskellige grunde til, at dette problem kan ske, og Ill gå igennem hver og en, indtil du finder en løsning, der virker for dig. Opkaldet problem kunne være på grund af en defekt tilfælde, en overdækket højttaler, din nærhed sensor, eller endda hvordan du holder din Android. Forhåbentlig vil din Galaxy J3 begynder at tage opkald normalt før du selv komme til slutningen.

deaktivere din nærhed sensor

Hvis du allerede har været igennem de fleste af de grundlæggende trin til fejlfinding, så er det tid til at se på et par ting om din telefon, der kan være problemet. Samsung Galaxy J3 har en sensor på enheden, så den ved, hvornår de skal slukke visse funktioner for at spare på batteriet, men desværre det gør ikke altid fungerer efter hensigten.

Derudover giver den 3. mm stik i telefonen en hurtig slag af luft. Dette vil sortere et par ting ud, hvis deaktivere denne mulighed ikke. Dette vil hjælpe med at stoppe din skærm mod dæmpning eller gå helt blank under et opkald, men det plejer nødvendigvis løse stilhed problemet.

observere, hvordan du holder din telefon

Når du er taler på din Galaxy J3, hvordan du holder din telefon? Jeg ved, at hver gang Im taler i telefon i mere end et par minutter mine hænder begynder at skifte. Ill sommetider trykknapper, dække op noget vigtigt, eller holde det på det forkerte vinkel, hvis Im ikke passer på.

Fjern din sag

Afhængigt af sagen youre bruger, kan det forværre din forbindelse, eller evnen til at sende eller modtage opkald korrekt. Under forsøget på at indkredse, hvad om sagen er årsag til problemet, dens lettere at tage det hele fra.

bruge en ekstern mikrofon

Hvis du nogensinde har overvejet at benytte et Bluetooth headset til din Galaxy J3, nows det perfekte tidspunkt at prøve en ud og se, om din indbyggede mikrofon er problemet. Hvis du ønsker at teste din mikrofon forhånd uden at foretage et telefonopkald, skal du prøve at optage en lydoptagelse til dig selv og se, om du kan høre det bagefter .

Afhængigt af resultatet, at købe en ny mikrofon til brug doesnt løse problemet selv, men det gør din telefon brugbart igen. Enhver Bluetooth mikrofon vil arbejde, men hvis du har en OTG kabel handy, en USB-mikrofon virker lige så godt. Det Código næsten lige så bærbar, men dens en hurtig løsning.

udføre en nulstilling til fabriksstandarder

Dette er en af ​​de sidste muligheder, du har, men dens den nemmeste måde at se forskel mellem en software og en hardware problem. Hvis en fabrik reset doesnt løse problemet, så theres en fundamentale fejl med din Samsung Galaxy J3 der cant fastsættes nemt.

Før du forsøger en fabrik reset, jeg kan ikke understrege nok, at du har brug for at sikkerhedskopiere alle dine vigtige data. Når du har sørget for, at du har genoprettet alt, hvad du er ved at slette, tage en dyb indånding, og fabrikken nulstiller din enhed.

Konklusion.

Oftere end ikke, problemet her vil være nærhedssensoren. Det er nemt at se, om det er problemet, når du slukkes, men hvis det ikke er, er der endnu mere at prøve. Problemet har en løsning, det tager bare tid til fejlfinding for at gøre sit job.

Jagdish er en Android-fejlfinding, der elsker at tale tech og diskutere teknologiens indvirkning på menneskeheden. Han er lidenskabelig med at skrive og glad for teknologiâ € "med en iver for Android problemløsning. Når jag ikke skriver eller diskuterer tech og markedsføring, vil han smadre cricket bolde eller skyde hoops på basketballbanen.

Fix: Stryg ned fra toppen af ​​skærmen. Klik på Indstillinger ikon> Avanceret opkald> Avanceret opkald Tænd / sluk HD Voice og Videoopkald.> Sluk for denne indstilling. Og voila! Tilbage i erhvervslivet.

Søger at optage opkald på din Samsung Galaxy Smartphone? Opkaldsoptagelsesfunktionen er indbygget på alle Galaxy-enheder, som forenkler hele processen. Dette betyder også, at du ikke har brug for nogen tredjeparts app til at optage opkald på din Galaxy-smartphone.

Har du lov til at optage telefonopkald?

Før du kommer i gang med optagelse af opkald på din Samsung Galaxy Device, skal du vide, at funktionen måske ikke er tilgængelig i dit land eller i det område, hvor du bor på grund af lokale regler og regler.

Sådan optager du automatisk opkald på en Samsung-telefon

Du kan indstille din Samsung Galaxy-smartphone til automatisk at optage alle opkald. Afhængigt af din præference kan du optage opkald fra alle kontakter i din telefonbog, valgte kontakter eller kun fra ukendte numre.

Hvordan manuelt registrerer opkald på en galakse telefon

Som det fremgår af vejledningen ovenfor, er processen til optagelse af opkald på Samsung Galaxy smartphones ret enkle og ligetil, forudsat at lokale love ikke forhindrer virksomheden i at tilbyde funktionen i din region.

Opkaldsoptagelse er blot en af ​​mange funktioner, du finder på Samsung-enheder, men ikke andre Android-telefoner. Det er værd at udforske nogle af de andre ting, du kan gøre i Galaxy's One UI-software.

Vigtig

Windows 8 kan ikke oprette forbindelse til WiFi hotspot

Windows 8 kan ikke oprette forbindelse til WiFi hotspot

HP PCS Fejlfinding af trådløst netværk og internet Windows 8

Hvordan at fastsætte Ingen internetforbindelse på Windows 10 mobile hotspot

Hvordan at fastsætte Ingen internetforbindelse på Windows 10 mobile hotspot

Hvordan at fastsætte Ingen internetforbindelse på Windows 10 mobile hotspot

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hent LG K10 2017 nyeste android 8. Oreo opdatering på siden finder du Oreo opdatering til LG K10 2017 M250I20a

Ny 2018 Vejret App widget til LG K10 2017 gratis download APK fil til K10 2017

Ny 2018 Vejret App widget til LG K10 2017 gratis download APK fil til K10 2017

Indien LG K10 2017 M250I modtager Android 8. Oreo opdatering

Sådan aktiveres WiFi Calling på iPhone i iOS 11

Sådan aktiveres WiFi Calling på iPhone i iOS 11

Lær, hvordan du konfigurerer og bruger WiFi-opkalds- og tilslutningspræference på Apple iOS 11. Kontroller softwareversionens USingSoftware-versioner, der opdaterer Apple iPhone iPad på iOS 11. På denne side

Opsæt WIFI Calling Vowifi

Opsæt WIFI Calling Vowifi

Sådan opretter du WiFi Calling Vowifi

Vi WiFi Opkald Rolls Out For Apple iPhone After The iOS 14. Opdatering Sådan Set It Up

Vi WiFi Opkald Rolls Out For Apple iPhone After The iOS 14. Opdatering Sådan Set It Up

VoWiFi, eller Vi-WiFi Opkald, er nu tilgængelig for Apple iPhone brugere med iOS 14. opdateringen. Den service er tilgængelig i Delhi, Maharashtra, Goa, Mumbai, Kolkata og Gujarat.

5 måder at løse WiFi Opkald på iPhone 6

5 måder at løse WiFi Opkald på iPhone 6

ATT sparket ud WiFi opfordrer newermodel iPhones kører iOS 9 efter at have vundet tilladelse fra Federal Communications Commission to dage tidligere.

Webcontactus. about Find Forretningskontaktoplysninger

Webcontactus. about Find Forretningskontaktoplysninger

Når WiFi calling er slået til, kan du foretage og besvare opkald ved hjælp af et WiFi-netværk, når du er i et område med ringe eller ingen netværksdækning. Hvis du vil slå WiFi kald, du har brug for at oprette en forbindelse til et WiFi-netværk og slå 4G til taleopkald og mobildata.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.