Samsung chat indstillinger registrering mislykkedes

De første 11 ting du skal gøre med din Samsung Galaxy S20 Stuff

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Har du lige har gået til at bruge telefonen og en tom skærm er stirrer på dig? Du har trykket på afbryderknappen og ingen hjemmeside har optrådt? Når din Samsung telefon plejer tænde, kan dette være en bekymrende situation, og du er formentlig undrende, hvordan dette kunne være sket.

Vi kan forstå vanskeligheden denne situation kan forårsage. Så har vi givet nogle nyttige tips og tricks nedenfor for at få hjælp støvle dette spørgsmål. Dette er et fælles problem rapporteret af Samsung brugere og det kunne bare være en software glitch, der har forårsaget din telefon til at dø.

Hvorfor vil ikke min Samsung Galaxy tænder?

Når telefonen ikke tænder, og det viser ingen tegn på liv, kan dette være en meget frustrerende situation. Måske er din Samsung-enhed behøver blot en simpel reset. Eller det kan være nødvendigt at blive genoprettet. Men før panik sætter ind, kan du prøve alle vores tips nedenfor, før du styrter at få dette repareret i butikken.

Hvordan at fastsætte Samsung Galaxy, der ikke vil tænde?

Måske er årsagen til, at din telefon ikke tændes, er, at det bare kan være batteriet, der er løbet tør for saft. Prøv at tilslutte et ladekabel til enheden derefter sætte dette til en stikkontakt, og lad telefonen til at hvile i omkring 15 minutter. Hvis dette har virket, bør du så se Samsung-logoet. Hvis ikke, skal du følge resten af ​​vores tips!

Genstart din Samsung Galaxy i fejlsikret tilstand

Nogle almindelige spørgsmål om, hvorfor din Samsung ikke vil tænde er særlige Apps oplagret, kan ikke være kompatibelt med den software på enheden. Hentede programmer og programmer fra kilder, der ikke er certificeret, kan forårsage, at enheden forsinkelse og potentielt gå ned. Hvis du normalt bruger din telefon i fejlsikret tilstand og de samlede resultater fungerer godt, kan dette være en indikation af en tredjepart program forårsager dette problem.

At magt fejlsikret tilstand funktion: Tryk ned på afbryderknappen og vent til Samsung-logoet vises på skærmen. Når Samsung-logoet vises, skal du slippe afbryderknappen derefter holde knappen lydstyrke ned. Når enheden tændes, startskærmen alle blive vist og nederst på skærmen, vil fejlsikret tilstand vises.

Soft nulstille din Samsung Galaxy

En enkel måde at løse dette problem ville være at udføre en soft nulstilling på enheden i det usandsynlige tilfælde af din telefon være lydhør. For at gøre dette, skal du holde både volumen og afbryderknappen i ca. 10 sekunder. Dette vil genstarte din enhed.

Hård nulstille din Samsung Galaxy

Hvis du har prøvet alle de tips ovenfor, og din Samsung Galaxy phone stadig ikke kan tændes, kan  your enhed har en hardware problem, der bliver nødt til at blive bedømt af vores ekspert teknikere i butikken!

Men, før du besøger os, er det nyttigt at sikre, at du er inden for garanti med Samsung. De kan være i stand til at løse dette problem for dig! Hvis du stadig har en garanti med Samsung, kan reparationer være fri, men hvis din garanti er slut, vil dette koste.

Hvis din garanti med Samsung er slut, kom ned til en af ​​vores butikker, hvor så vores team kan vurdere din enhed. Vi vil foreslå, at køre en diagnostisk på telefonen i første omgang at sikre udstede løgne med hardwaren. Under vores diagnostik vurdering, vores dygtige teknikere vil teste alle komponenter i enheden for at vurdere deres funktionalitet og fastslå årsagerne til, hvorfor din Samsung er unresponsiveot tænding. Dette er en standard gebyr på Â £ 20, og processen kan tage op til 48 timer. Vores team vil derefter citere dig på udgifterne til reparation, når dette er afsluttet. Oura Samsung telefon reparationer, er vist her.

Det kan være svært at vide, hvor man skal begynde, når telefonen er fyldt med så mange har sin kunne sprænge i sømmene hurtigere end et par af de Incredible hæveskrog shorts, og Samsungs flagskib telefon har aldrig haft mere nye tilføjelser til få dit hoved rundt.

Sikre din telefon med en finger â € ”eller dit ansigt

Låsning ned at homescreen bør være din første anløbshavn, så handsy venner og familie kan ikke gå rifling gennem dine private fotos, når du går ud af rummet â € ”og så alle mere skrupelløs cant adgang dine personlige data.

Hvis du har glemt at gøre det, når du konfigurerer telefonen for første gang, leder til Indstillinger â € ” biometri og sikkerhed og enten registrere et ciffer ved hjælp af In-display fingeraftryksscanner, eller registrerer dit ansigt efter anvisningerne på skærmen. Youll nødt til at tilføje en back-up PIN-kode eller adgangskode på samme tid. Biometri Arent 100% sikker, og hvis de ikke telefonen vil bare bede om din adgangskode, så sørg for sine én thats ikke let at gætte. Theyre mere for nemheds skyld â € ”og taler om hvilke, skal du sørge for at registrere fingre på hver hånd, hvis du nogensinde har én hånd fuld og behov for at låse telefonen op med den anden.

En anden praktisk indstilling for fingeraftryk fetichister er at vælge, når de fingeraftryk indikatoren vises. Fundet i skærmbilledet samme indstillinger, kan det fremhæve, hvor at holde fingeren når den altid-på skærmen er aktiv, når du trykker på skærmen, eller slet ikke, hvis du er at overbevist om at ramme stedet hver gang. Vise sig.

Lær den nye afbryderknappen adfærd

Giv S20s afbryderknappen lang presse ud af kassen og youll vågne Samsung personlig assistent Bixby stedet for at bringe op for strømmen menuen. Nu er du nødt til at stryge nedad fra toppen af ​​skærmen for at hente menuen Quick Settings, trykke på ikonet magt, og derefter vælge, om at slukke eller genstarte telefonen.

Ikke Bixby fan? Vi ikke bebrejde dig. Godt arbejde theres en anden knap under strøm- og genstart knapper mærket Side vigtige indstillinger. Tryk på den, og du kan ændre langt tryk indsats for at opdrage den magt menuen i stedet.

Det er også her du angiver, hvad en dobbelt-tryk på afbryderknappen vil gøre. Som standard åbner kameraet app, men du kan ændre det til at åbne Bixby, eller hvilket som helst andet installeret app, hvis du kan lide. Eller du kan slå genvej slukket helt.

forvise knapper til gestus navigation

Samsung lide at flip-vende sine skærmen navigationsknapperne fra Android standard, så det langt venstre ikon åbner screene de seneste apps og den højre ikon fungerer som en universel tilbage-knap. Thats ikke Googles måde at gøre tingene, så hvis du kommer fra et andet mærke af telefon, kan du blive brugt til det modsatte layout.

Head til Indstillinger a € ”Vis en €”Navigation bar, og vælg din foretrukne knap ordre. Mens du er derinde, kan du også vælge fuld skærm fagter i stedet for skærmen knapper. Samsungs metode dybest set erstatter disse knapper med aflæser, men du kan trykke Flere muligheder og vælge de samme fuld skærm fagter youll finde på de nyeste Pixel håndsæt.

En knalde ind fra begge sider nu går tilbage, en knalde op fra bunden går hjem, og en knalde og hold fra bunden afslører listen seneste apps. Og youve bare frigjort en hel 1/25 af telefonens skærm â € ”resultat.

Få din praktiske indstillinger genveje under kontrol

Ud af boksen, Galaxy S20 har ikke færre end 29 forskellige genveje til hånden, når du trækker ned i menuen Quick Settings fra toppen af ​​skærmen. Thats så mange de ikke alle passer på skærmen på én gang, så du har fået at knalde for at finde den, du ønsker. Ikke så hurtigt efter alle.

Vi regner Wi-Fi, Mobil Data, Bluetooth, Flight Mode, Power mode og Torch er must keep genveje til næsten alle. Mobile hotspot, trådløs PowerShare , sikker mappe og skærmen optager er mere for superbrugere, mens ting som Bixby rutiner, Børn Hjem og Music Del sandsynligvis aldrig kommer til at se meget brug. Så grøft em, hurtig.

Sluk lyset med mørk tilstand

En af fordelene ved AMOLED-skærm tech? Når disse enkelte pixels Arent udpumpning herlige farve eller strålende lyse hvide, de slukke for rene, inky sorte. Det hjælper med at holde batteri afløb i skak, og midler, du plejer ætse dine nethinder når sad i sengen om natten, rulle gennem sociale medier feeds.

Mørk tilstand har gjort det runder i et stykke tid på Samsung telefoner, dæmpning interface elementer med tryk på en kontakt, men nu er det en indfødt Android funktion, der værker mellem apps samt din homescreen.

Gå til Indstillinger a € ”Display og temaet er højre øverst på siden. Galaxy S20 standard lys, men du kan tvinge Mørk tilstand her â indstillinger € ”eller trykke på 'mørke tilstand', og planlægge telefonen til overgangen automatisk ved solnedgang. Du kan også indstille belastning af øjnene-reducerende blåt lys filter til aktivering på samme tid fra den samme skærm.

Glat din vision med Hz-tilstand

En høj opdateringsfrekvensdisplay er stående funktionen beregnet til at hæve S20 ud over alle sine rivaler â € ", men da det ikke er tændt som standard, kan du måske ikke engang indse, at det var en mulighed. Tag vores råd: 120hz er så smuk i gang, det gør det endda modvilligt smag din Instagram Pals Breakfast Smoothie Snaps en fornøjelig oplevelse. Så tænd det straks.

Et advarselsord: Din telefonsskærm opdateres nu dobbelt så ofte hvert sekund, så det vil bruge mere batteri over standard 60Hz-tilstand. Vi regner med det svarer til et 20% batteri ramte, men at se, hvordan hver S20 kan vare en hel dag uden at have brug for en top-up, det er en lille Offer . Du vil heller ikke være i stand til at skifte til telefonerne Native Quad HD + opløsning, men standard fuld HD + er masser af detaljeret nok.

skære ud cutout kameraet

Hvis du virkelig virkelig hader at have et selfie kamera, der stirrer på dig midt i den smukke AMOLED-skærm, kan du skjule det â € ", men det betyder at tilføje en virtuel sort bar over toppen af ​​det og tabe ud på nogle skærmrum.

I en afgang Fra hvordan de fleste Android smartphones arbejder, har Samsung gjort det lidt sværere at slukke for din telefon med sin Galaxy S20 lineup. Uanset om det er bare tid til en afbrydelse, eller du skal slukke for det og igen for at fejlfinding af et problem, er Heres, hvordan du slukker din Galaxy S20 ved hjælp af MOWER-menuen.

Som standard er Samsung Galaxy S20S POWER-knappen faktisk sidetasten, en knap med flere funktioner. Selvfølgelig slukker et simpelt tryk på knappen på skærmen, men en langvarig trykker ikke op på menuen. Det udløser snarere Samsungs Bixby Voice Assistant.

Samsung Galaxy S: Sådan får du adgang til POWER-menuen

Den første af de tre måder at få adgang til power-menuen igen og slukke for din Galaxy S20, S20 + eller S20 Ultra er at bruge software-knappen, der findes i meddelelsesbakken. En swipe ned fra toppen af ​​din enhed åbner denne menu, og i højre hjørne vil du se et tænd / sluk-knappen ikon. Tapping Dette vil udløse menuen Power for at dukke op.

En anden mulighed, du har som standard, er at bare trykke på tænd / sluk-knappen og volumen ned på samme tid. Traditionelt ville dette tage et screenshot, men Samsung ændrede tingene op, og denne handling åbner nu op på menuen.

Hvad skal man vide

Tidligere modeller "som Galaxy Note 9â €" Har en dedikeret strømknap, men det er ikke længere tilfældet. Samsung besluttede ikke at inkludere en dedikeret strømknap på Galaxy S20, som også har overført til Galaxy S21. Kort sagt er der ingen dedikeret strømknap på S20.

Vigtig

IOS Screen Mirroring Sådan EnableDisable IOS Screen Mirroring på din enhed 2021 NewGia

IOS Screen Mirroring Sådan EnableDisable IOS Screen Mirroring på din enhed 2021 NewGia

Sådan Stop iPhone til at forbinde automatisk AirPlay til tv. Venligst ligesom og abonnere på min kanal, og tryk på ikonet klokke for at få nye video opdateringer. techno ...

Sådan tager du kontrol over kontrolcentret i IOS og iPados Digital Trends

Sådan tager du kontrol over kontrolcentret i IOS og iPados Digital Trends

Dit iPhone eller iPad Control Center er en funktion, du måtte tage for givet. Vi viser dig, hvordan du tager kontrol over kontrolcentret og gør det til din egen.

Hvordan kan jeg gøre mine MacBook Air spejling indstillinger hold efter genstart

Hvordan kan jeg gøre mine MacBook Air spejling indstillinger hold efter genstart

Hvordan kan jeg gøre mine MacBook Air spejling indstillinger hold efter genstart

Screen Mirroring Samsung hvad er denne funktion

Screen Mirroring Samsung hvad er denne funktion

Hej, Er det muligt at slukke for mobil skærm, når støbning hele skærmen indholdet Jeg mener, hvad er at blive støbt should not forstyrres men ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Uanset hvor god Android-enheden synes at være, kan den lille skærm på din Android-smartphone påvirke din visuelle oplevelse af måske at se din

Iphone kalender ikke arbejder ios 14

Iphone kalender ikke arbejder ios 14

Lær om Den viste på min Huawei telefon tid er ukorrekte eller opdateres ikke i tide. Find alle brugsguide, fejlfindingstips og ressourcer til dit Huawei-produkt.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Enkle trin til at stoppe dine børn fra hacking Screen Time

Sådan deaktiveres kameraet på iPhone eller iPad

Sådan deaktiveres kameraet på iPhone eller iPad

Hvis din iPad viser den forkerte dato og eller tid, skal du se denne information for at rette den.

Sådan Stop din iPhone skærm fra Slukning

Sådan Stop din iPhone skærm fra Slukning

IPhone er en smartphone med mange avancerede funktioner, der gør det mere som en mini computer end en mobiltelefon. En af de funktioner den tilbyder, er at automatisk at vågne fra dvale og en alarm. Du kan bruge denne funktion, ligesom et vækkeur eller til at minde dig om en vigtig begivenhed.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.