Samsung Galaxy A20 A20s

Samsung Galaxy A20 Pris i Nigeria december 2021

Samsung har annonceret sin seneste Galaxy A20 smartphone. Denne enhed blev annonceret hos 12 marts 2022 og den aktuelle status Kommer snart i USA, udgivelsesdatoen for enheden er den 30. marts 2022. Mål er 158. x 74. x 7. mm med - vægt, den nyeste enhed består af Dobbelt SIM-kort. Den smartphone kommer med flere farver som rød, blå, sort. Nu håber vi, at du har brug for at vide, hvordan man aktiverede USB-fejlfinding tilstand på din telefon. Du kan også læse skjulte hemmelige koder til at låse skjulte funktioner.

Display og skærmstørrelse og opløsning

Primære kamera af indretningen er Dual 13 Megapixels + 5 Megapixels autofokus, LED blitz, mens sekundære kamera er 8 Megapixels f / 2. 30fps til selfie billeder. Kamera funktioner er LED-blitz, panorama, HDR og videokvalitet af telefonen er

Netværk og tilslutning

Samsung Galaxy A20 har WiFi 802. 1 a / b / g / ac, dual-band, WiFi Direct, hotspot med 4., A2DP, LE og A-GPS, GLONASS, BDS for bedste navigation. Galaxy A20 leveres med microUSB 2., USB USB til at forbinde enheden til pc'en, og det har flere sensorer som Ambient Light - Accelerometer - nærhed - Compass.

Batterikapacitet

Galaxy A20 er udstyret med det største ikke-aftagelig Li-Po 4000 mAh batteri Hurtig batteriopladning 5V / 2A 10W. Hvis du loooking til USB-driveren for at forbinde din enhed med pc. På denne side får du al USB-driver. Du er den rigtige platform, Mobilewithdrivers. OM Guide dig altid, hvordan du downloader USB-driveren, og hvordan du installerer en USB-driver manuelt på din computer?

gratis download Samsung Galaxy en cdc driver til blinkende firmware

Samsung Galaxy A20 kommer ud af boksen med en oxy kamera, herunder en 6. uendelighed visning af 13 MP, med HD + og en Super AMOLED kapacitiv touchscreen og 720 x 1560 pixels. Denne mobile enhed har fået, M3 / T3 kompatibilitet god høreapparat.

Galaxy A20s slanke 7. mm krop føles som sin lavet til din hånd. Den blanke plast overflade skiller sig ud alt på egen hånd, og du kan vælge mellem sort, dyb blå, koral orange eller rød. For at låse op, skal du blot placere fingeren på bagsiden scanneren.

Samsung Galaxy En komplet specifikationer

Den enkle og nemme at bruge Dual kamera giver dig lyse og klare billeder med blot et punkt og tryk på. Den 13 MP og 5MP 123A ° ultra vidvinkel bageste kamera duo er lavet til, hvordan du skyde, så lad din kreativitet fri og snap som du går.

Connectivity

Samsung Galaxy A20 bringer Dual 13 MP + 5MP bageste snapper til at skyde HD og FHD videoer. Main kamera bistås med LED-blitz. En 8MP foran kamera giver dig en støtte, når du ønsker at tage et selfie med dine venner. Den 3GB RAM er fast at håndtere flere tungere apps. For at få adgang til flere data og applikationer på telefonen har 32 GB kæmpe intern hukommelse. Micro SD-slot kan forbedre din hukommelse op til 1 TB hvilket betyder at du aldrig bør løbe tør for plads.

Den støttes af en 4000mAh batteri, der er okay i lang levetid. Lavt strømforbrug øger batteri udholdenhed endnu mere. Det understøtter Ingen Hurtig opladning, B & O hovedtelefoner, og slående farver - Sort, Deep blå, rød, Coral Orange, Gold.

Bedste apps til at spore din cellulære dataforbrug

Samsung Galaxy a specs og funktioner

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

De seneste Samsung Galaxy A20 er drevet af de Exynos 7884 SoC. Det er også den samme chip, at selskabet anvendte i Galaxy A10. Enheden leveres med 3 GB RAM og 32 GB intern hukommelse, som kan exp anded til 512GB med brug af et microSD-kort.

Med hensyn til skærmen, det kom med 6. a € ”tommer HD + Infinity â €”V Super AMOLED skærm på forsiden. Bagsiden rummer noget at Samsung tagged 3D Glasstic design. Det betyder, at telefonen er en kombination af glas og plast.

Samsung Galaxy En komplet specifikationer

Samsung Galaxy A20 pris og Full produktspecifikationer. I øjeblikket har Samsung Galaxy A20 blevet annonceret af selskabet. Telefonen har alle de nyeste faciliteter, der bør ønsket af brugerne. Samsung Galaxy A20 Smartphone leveres med den nyeste smartphone teknologi LCD kapacitiv touchscreen, 16m farver, bred skærmvisning. Samsung Galaxy A20 leveres i Android nyeste version. Denne telefon leveres med standard lagerplads, men tilbyder udvidelig GB Storage & har stor ram. Samsung Galaxy A20 tilbyder også høje mega pixel primære kamera funktioner.

Samsung Galaxy En specifikationer

Enheden kommer i forskellige farver, der passer til din smag, sort, dybblå, rød, koral orange, guld. Enten er du en elsker af rolige farver eller lyse farver, du nemt kan vælge en farve, der passer til din farve appel og præference.

Kamera

Enheden har et ikke-aftageligt batteri af Li-PO 4000 mAh, som varer længe nok til at bære de fleste af dine aktiviteter. Batteriet er også hurtig opladning med 15W, hvilket hjælper dig hurtigt med din telefon.

Browser.

Det har en bagmonteret fingeraftryksføler, der kan bruges til at låse op for telefonen, andre sensorer på telefonen indeholder et accelerometer, gyro, nærhed, kompas. Du behøver ikke bekymre dig meget om Samsung A20 pris i Nigeria, da funktionerne er rige, og prisen er overkommelig. Det har også ansigtsgenkendelsesteknologi, som er sikker og effektiv til nem oplåsning af telefonen, alt hvad du skal gøre er bare at holde telefonen til dit ansigt og låse op for din telefon.

Samsung Galaxy A20 2022 Hurtige specifikationer: Android 9 Pie Smartphone har en 6. -InCh Infinity-V Display, Exynos 7884 Chipset, 8 MP Selfie-kamera, 13 MP + 5 MP Bagdobbelt Dual Camera, 3 GB RAM, 32 GB Intern hukommelse og et 4000 mAh batteri med hurtig opladning.

Samsung Galaxy A specifikationer og funktioner

Samsung Galaxy A20 er en overkommelig mid-range smartphone med anstændige funktioner og specifikationer. Det koster $ 180. I Nigeria sælger den for £55.000, mens i Indien er prisen â, 112.490. I Bangladesh sælger det til 15,990tk.

Har Samsung Galaxy A gorilla glas?

Vores købers guide Bedømmelse er Anbefaling , som vi gør baseret på vores Evaluering Apparatets specifikationer. Det er en generel vejledning designet til at hjælpe dig med at forstå, hvor meget værdi en smartphone tilbyder til sin pris. Det er ikke et stempel af kvalitetsvurdering eller en påtegning af enheden eller producenterne. Sørg for at stille spørgsmål og bruge din Dommer , når du køber en enhed, da Mobilityarena ikke holdes ansvarlig for dine købsbeslutninger.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Betal aldrig med Western Union, MoneyGram eller andre anonyme betalingstjenester. Brug kun Ongpay, ikke køb eller sælg uden for dit land. Accepter ikke kasserer checks udefra eller i dit land eller betal for det, du ikke har set. Hans websted er aldrig involveret i nogen transaktion, og håndterer ikke betalinger, forsendelse, garantitransaktioner eller tilbyder "Køberbeskyttelse" eller "Sælgercertificering". Undtagen hvis du betaler via Ongpay, er dine penge sikkert med USPLAY SAFE BRUG ONGPAY KUN på noteringselementer, der tilføjes i kurv vises på. Ongpay tjener som en escrow-tjenester for at beskytte både købere og sælgere

Nyttig Infonever Betal med Western Union, MoneyGram eller andre anonyme betalingstjenester. Brug kun Ongpay, ikke køb eller sælg uden for dit land. Accepter ikke kasserer checks udefra eller i dit land eller betal for det, du ikke har set. Hans websted er aldrig involveret i nogen transaktion, og håndterer ikke betalinger, forsendelse, garantitransaktioner eller tilbyder "Køberbeskyttelse" eller "Sælgercertificering". Undtagen hvis du betaler via Ongpay, er dine penge sikkert med USPLAY SAFE BRUG ONGPAY KUN på noteringselementer, der tilføjes i kurv vises på. Ongpay tjener som en escrow-tjenester for at beskytte både købere og sælgere

Opdateringen bringer den nyeste Oneui 2. sammen med nye funktioner og fejlrettelser. Den nye opdatering, som er beregnet til A20 med SM-A205F som modelnummer, leveres med tweaks og optimering fra Samsung One UI 2. Samt forbedringer af Android 10, Pegged med April 2022 sikkerhed patch.

Opdateringen skal være tilgængelig i andre regioner i de få kommende dage. Hvis du ejer en enhed på A20, kan du nemt gå til Indstillinger> Software Update for at kontrollere, at opdateringen allerede er tilgængelig for telefonen.

A20 har fået en nyere version, som er Galaxy A21 lanceret den 8. april. Den nye enhed leveres med en lille større 6. -Inch-skærm, har fire kamerasensorer på bagsiden, brændt af samme 4000mAh batteri og kører på den nyeste Android 10 baseret på Samsung One UI 2. Ud af boksen.

Vigtig

Samsung Galaxy A21 Pris i Saudi-Arabien Specifikationer Alle Device Pris hele verden 2021

Samsung Galaxy A21 Pris i Saudi-Arabien Specifikationer Alle Device Pris hele verden 2021

Pris til Samsung Galaxy A21s 64GB White i Saudi-Arabien, Riaydh, Jeddah, Dammam. Online betaling, udbringning, garanti.

Pris Appel USA Udefined

Pris Appel USA Udefined

Samsung har netop introduceret en ny smartphone på det japanske marked, der blev kaldt Galaxy A21 Simple SCV49. Enheden er en model i værelserne, der ligner meget

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Samsung Galaxy A21 pris i Bangladesh 2021 inklusive uofficielle officielle bd pris, lanceringsdato, anmeldelser, farver, varianter, funktioner, nyheder

Samsung Galaxy A21s anmeldelse fordele og ulemper, Verdict 91Mobiles

Samsung Galaxy A21s anmeldelse fordele og ulemper, Verdict 91Mobiles

Samsung Galaxy A21 Anmeldelser Check Samsung Galaxy A21 bruger udtalelser og anmeldelser på Gadgetsnow. om

Samsung Galaxy A21 Fuld specifikationer, funktioner, pris i Filippinerne

Samsung Galaxy A21 Fuld specifikationer, funktioner, pris i Filippinerne

Sammenlign Samsung Galaxy A11 vs Samsung Galaxy A21 med vores telefonsammenligningsværktøj og få sidebyside specifikationer.

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Samsung Galaxy A21 Sidste kendte pris i Indien var Rs. 18.900. Læs mere om fulde specifikationer, funktioner, anmeldelser, nyheder mange flere på 91 mobiles. om. Du kan også stille spørgsmål om enheden.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Bygget til trendsættere, Samsung Galaxy A22 Smartphone værter en række fantastiske funktioner såsom et multicamera-system, kraftfuld 5000mAh batteri, bred InfinityV skærm og hurtige 5G-forbindelse.

Køb Samsung Galaxy A22 5G 128GB White SMA226BZWVEUB

Køb Samsung Galaxy A22 5G 128GB White SMA226BZWVEUB

Samsung Galaxy A22 specifikationer Display 6. inches Super AMOLED Kamera 48 MP OIS, autofokus Processor MediaTek Helio G80 MT6769T 12 nm RAM 4GB LPDDR4

Et øjeblik Tak...

Et øjeblik Tak...

Tech Giant Samsung vil sandsynligvis have et 50mp kamera i sin kommende smartphone Galaxy A23.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.