Samsung Galaxy A20 anmeldelse

Samsung Galaxy A20 Anmeldelse af YugaTech

Udenlandske anmeldelser

Samsung: Samsung Group består af en lang række internationale virksomheder, alle forenet under Samsung brand i Sydkorea. Betydningen OFA den koreanske ord Samsung er "Tristar" eller "tre stjerner". Samsung mærke er en af ​​de vigtigste mærker af Sydkorea. Samsung er en international notebook producent af medium størrelse efter markedsandele og anmeldelser.

I 2022 og 2022, Samsung havde en markedsandel på omkring 24-25% i den globale smartphone-markedet og var ubestridte markedsleder. I den bærbare computer sektor, Samsung er på 8. plads i den globale producent ranglister fra 2022-2022 med 1. -2. %.

Vores bedømmelse

Samsung Galaxy A20 er den højeste variant af Galaxy A10. Modsætning til A10, denne enhed leveres med en større 6. -inch HD + Display med 720 x 1560 pixel opløsning, og også kommer med en bageste placeret fingeraftryksscanner, som var fuldstændigt fraværende i A10.

Specifikation klogt, Samsung Galaxy A20 drevet af en 8-core Samsung Exynos 7884 CPU clocket på 1. Ghz, langs Mali-G71 MP2, 3 GB RAM og 32GB internt lager, som kan opgraderes til en massiv 1TB via SD kort.

Kameraet afdeling indeholder en dobbelt bagside 13 MP + 5 MP Main-sensor, og byder PDAF, f / 1. åbning og en enkelt LED flash. På fronten, theres en enkelt 8-megapixel fremadvendte kamera til selfie og videochat. Galaxy A20 leveres med Google Android 9. Pie, med understøttelse af enten en enkelt eller to SIM-modeller.

Bortset den tilsatte bageste Fingeraftrykssensor, Galaxy A20 også komme med USB type C, som var fraværende i A10. Det pack også en større 4000mAh batteri ud af boksen. Andre vigtige specifikationer og tavse funktioner i Samsung Galaxy A20 er indeholdt i tabellen nedenfor.

Samsung Galaxy Aâ fulde specs og funktioner

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Lang historie kort, er Galaxy A20 primært beregnet til meget basale brugere. Forestillingen isnt bidsk, men vi ikke støder på hakker med dag-til-dag brug. Casual spil er spilbare, men de hardcore ting gør ikke køre glat.

Softwaren, på den anden side, tæller som en stor styrke. Samsungs nye One UI er sublim og meget enkel at navigere eller at vænne sig til. Vi er helt taget i med det nye design og smarte animationer, og brugergrænsefladen er meget godt optimeret. Som alle nylig lanceret Samsung telefoner, Galaxy A20 understøtter HD streaming på Amazon Prime og Netflix.

Samsung Galaxy En anmeldelse: Kamera

En hurtig oplader er bundtet i kassen. I tilfælde dont du kender, Samsungs lidt chary om hurtig opladning på telefoner. Dens Adaptive Hurtig Opladning Maxes på 15W, selv for flagskibe som Galaxy Note 9 og Galaxy S10. Så, ja, den hurtige opladning er moderat hurtige, men det stadig tæller som en fordel ved denne pris punkt. Batteriet oplades til 35 procent i de første 30 minutter og tager mindre end to timer for en fuld opladning.

Opmærksomhed kræves Cloudflare

Samsungs En serie er primært designet til at snuppe væk tabte markedsandele, og det er derfor, vi får at se en Samsung-telefon ved hver stop startende fra entry-level Galaxy A10, A20, A30, og går så højt som flagskib enhed Galaxy A90. Samsung Galaxy A20s er efterfølgeren til A20, at vi revideret et par måneder tilbage, og på trods af at tilbyde en anstændig design, blev forestillingen noteret som almindeligt. Lets finde ud af i den følgende gennemgang detaljerne i vores resultater.

design og display

Andre end sin enorme størrelse og arbitragemuligheder, Samsung Galaxy A20s er en almindelig udseende design. I modsætning til den A30s diamantslebne bagtil, cant gadget tilbyder en almindelig, patternless, og skinnende ryg lavet af plastik, der er udsat for snavs og fingeraftryk, og du bruger det uden ryg beskyttelse, som desværre Samsung ikke omfatter i pakken.

Vi peer rødt farvet enhed, men denne telefon kommer også i sort, grøn og blå farver. På bagsiden er charmen den tredobbelte kameraopsætning, lodret justeret som mange andre konkurrenter, der er placeret inde i en fælge, der stikker ud fremtrædende og wobbles lidt, når de placeres på en flad overflade. En fingeraftryk scanner er placeret i nærheden, men det er godt uden for rækkevidde for mindre hænder. Man må strække fingeren for at få adgang til den.

Strøm- og volumennøglerne er meget klodset placeret på hver kant af telefonen, som er vanskelige at få adgang til med en hånd, og det kan ved et uheld berøre kanten af ​​skærmen i et forsøg på at trykke på lydstyrkeknappen med midten finger.

I bunden er en USB type-C en behagelig tilføjelse på en indgangsniveau, som er fraværende i Galaxy A10 og A10S. Desuden kan en lydstik, mikrofon og højttalergitter ses på deres sædvanlige steder.

Samsung har nedgraderet Displayet fra Super AMOLED til en IPS LCD, der er mindre i charme end sin forgænger. Mærkeligt foretrak den koreanske giant at kompromittere på skærmen teknologi. Hvis det kun skyldes batterilevetiden Enhancement , lad det huske den tidligere model, der var stor i batterilevetiden selv uden IPS. Det kan dog også være en omkostningsbesparende foranstaltning.

Skærmen på Galaxy A20S tilbyder en 720 x 1560 PX opløsning; Men dens indendørs synlighed er god, og det er også dens ydeevne i den udendørs, hvor skærmen i fuld lysstyrke ser rimeligt synligt ud. Den eneste udfordring det står over for, er, når du spiller en film eller et spil i dagslyset, når displayet bliver forfærdeligt kedeligt.

Samlet set tilbyder skærmen levende farver, skarpe ikoner og læsbar tekst, som yderligere kan spiced op fra displayets indstillingsområde. En UI har en overflod af menuer til at håndtere synlighed Enhancement s. Selvom det ikke er så køligt som en AMOLED skærm, er film og spil en godbid til at se på en sådan stor skærm.

ydeevne og batteri

På trods af en langsommere processor viste A20S en anstændig præstation under lys til moderat brug, der omfattede calling, tekstning, lytte til sange, sociale medier, film og spil, alt uden at gå hårdt på det.

Selvom Samsung ikke har designet det til aggressiv håndtering; Det stopper dog ikke en bruger fra at spille ressource-sultne spil. Telefonen overlevede næppe vores tunge multitasking. Selvom det glattede glat spil som metro surfe, slog det dårligt på tidspunktet for at skifte mellem apps, især midt i PUBG; Rammen faldt, og undertiden synkroniserer lyden og videoen ikke .

Telefonen giver ansigtsløsning og fingeraftryk scanning, men de arent blandt de hurtigste oplåsningssystemer. Begge tilbyder nogle ekstra funktioner bortset fra at låse op på telefonen. Der er en måde at bruge en af ​​dem som en foretrukken måde at låse op på bestemte apps på.

Samsung Galaxy A20S har et imponerende batteri trods at være 4000 mAh; Det kan nemt give dig en sikkerhedskopi af mere end en dag med mild brug. Det løb for 9 timer 11 minutter under vores ryg til tilbage film test.

Videooptagelse er, hvor telefonen spilder det meste af strømmen. A20S forbruges blot 7% ​​af batteriet efter 30 minutter optagelse. For at give dig en ide, Nokia 7. Udladet 14% af saften i en lignende test. Find under det komplette resultat af batterietesten.

Samsung Galaxy A20S leveres med Android 9. Og en UI 1. På toppen af ​​det. Denne brugerdefinerede hud fra Samsung er en af ​​de bedre organiserede stykker software, der er lastet med en overflod af muligheder for Tilpasning af hele miljøet. Jeg har personligt som en UI for sin placering af menupunkter under den relevante kategori.

Selvom Android Pie ikke tilbyder en natmodus endnu, kan en UI give en smag af det gennem sin egen natmodus, der findes i skærmbilledet. Der er også en måde at installere et højt kontrast tema, hvis du oplever svært ved at læse teksten på standard tema.

Samsung har gjort en ekstra indsats her for synlighed Enhancement . Man kan gøre brug af snesevis af muligheder for at gøre skærmen komfortabel efter behov. Høj kontrast skrifttyper, farve inversion og forstørrelse er få af dem.

Men ikke alt er så køligt som det siges. Forstørrelse er et meget vanskeligt område, der har brug for en seriøs opmærksomhed fra Samsung Developer Team. Når den er tændt, overlapper vinduet skærmindholdet på en måde, som det bliver svært at læse og fokusere på.

Galaxy A20S er meget højt gennem sin højttaler nederst, men dens lyd bliver dæmpet, når du holder telefonen vandret , og højttaleren bliver blokeret af din højre hånd; En nem løsning er at rotere telefonen og bringe højttaleren på venstre side.

Kamera

Standardkameraappen er ligetil at gennemse, og bortset fra at søge efter HDR-tilstand â € ", der normalt er skjult inde i kameraets indstillingsområde i Samsung-telefoner - resten af ​​tilstanden er alle nemme at navigere.

Vigtig

Samsung A21 ulåst mobiltelefon

Samsung A21 ulåst mobiltelefon

Samsung Galaxy A21 Factory Unlocked Android Cell Phone US Version Smartphone 32GB Storage Longlasting Batteri, 6. Infinity Display, Quad Camera Black Fornyet

Samsung Galaxy A32 5G 6GB128GB Awesome Violet Smartphone A326 Størrelse 6.

Samsung Galaxy A32 5G 6GB128GB Awesome Violet Smartphone A326 Størrelse 6.

Samsung Galaxy A32 Pris, Specifikationer, USB-drivere, HD Baggrunde

Samsung Galaxy A32 6GB Ram Dual Sim Pris i Pakistan

Samsung Galaxy A32 6GB Ram Dual Sim Pris i Pakistan

Originalt Samsung Galaxy A32 Pris i Pakistan tilgængelig på let rater til rådighed i Lahore centrum. Alle mærker Samsung Galaxy A32 Pris i Pakistan kan købes på let rater i Lahore Centre

Samsung Galaxy A32 5G Cellecity

Samsung Galaxy A32 5G Cellecity

Samsung Galaxy A32 har attraktive specifikationer på 6. Display, 8 GB RAM, 64MP kamera, 5000 mAh batteri.

Samsung Galaxy A32 5G Pris, Udgivelsesdato og specifikationer

Samsung Galaxy A32 5G Pris, Udgivelsesdato og specifikationer

Samsung Galaxy A32 Pris i Sydafrika skønnes at være Sydafrikanske Rand 5000. Bemærk venligst, at Samsung Galaxy A32 Pris i Sydafrika kan variere over Markets i Sydafrika.

Samsung Galaxy A32 gennemgang Elegant bageste cam design sætter denne enhed fra hinanden

Samsung Galaxy A32 gennemgang Elegant bageste cam design sætter denne enhed fra hinanden

Samsung Galaxy A32 leveres i sort, hvid, blå og violetcolours og koster Rs 21,999.

Samsung Galaxy A50 Samsung Corning Gorilla Glass

Samsung Galaxy A50 Samsung Corning Gorilla Glass

Før du kan tænde for telefonen, skal du indsætte dit SIM i telefonen.

Samsung Galaxy A51 128GB 6GB PakMobiZone Køb Mobiltelefoner, Tablets, Tilbehør

Samsung Galaxy A51 128GB 6GB PakMobiZone Køb Mobiltelefoner, Tablets, Tilbehør

Køb Samsung Galaxy A51 6GB 128GB Pink i Pakistan til en lav pris på Vmart. k. Køb bred vifte af mobiltelefoner med hurtig hjem levering.

Samsung Galaxy A51 pris i USA Getmobileprices

Samsung Galaxy A51 pris i USA Getmobileprices

Seneste Samsung Galaxy A51 6GB pris i USA er pris 310 og detaljer specifikationer, få markedsrente for Samsung Galaxy A51 6GB online, før du køber Samsung Galaxy A51 6GB i USA

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.