Samsung Galaxy A32 5G

Samsung Galaxy A32 128GB Violet

Den nye Galaxy A32 giver dig mere af det, du gerne med en awesome skærm, fantastisk kamera og langvarig batterilevetid. Dens telefonen bygget til streaming, gaming og social â € ”alt kommer til live på en lys 6. skærm. Bedst af alt, den nye Fun-tilstand gør at tage selfies endnu sjovere.

Lys og smuk displayPlay de nyeste spil, streame dine yndlingsfilm og tv og indhente alle dine feeds. Den 6. Super AMOLED 90 Hz Infinity-U Display gør alt ser fantastisk.

Dit fingeraftryk er keyWant at holde det foto privat? Intet problem, er dine følsomme oplysninger er beskyttet af SamsungKnox sikkerhed. Kun du kan låse din Galaxy A32 med Optical i Display Fingerprint Sensor.

Løft dit gameExperience mere awesomeness med Game Booster. Skåret ud distraktioner og nyde glatte grafik med livagtige bevægelse. Spil Booster er udviklet til at lære din stil til at optimere batteri, temperatur og hukommelse.

Download mere, delete lessGalaxy A32 har hurtig behandling og rummelig opbevaring op til 128 GB, ^ giver dig hurtig adgang til dine foretrukne videoer, filer og fotos. Også, alt kører glattere med en generøs 6GB RAM.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Capture bedøvelse selfies til episke landskaber og alt derimellem. Galaxy A32 5G giver dig flere måder at tilføje nogle skinne til din hverdag. Fire linser i ryggen, plus en flatterende fremadvendte kamera betyder du er klar til at gå, hvor inspirationen kan føre.

Power at forblive tilsluttet

Giv din oplader en fridag A med en langvarig 5000 mAh batteri Galaxy A32 5G vil være sikker på at holde trit med dit liv på farten!. Og med super hurtig Fast Charging³, kan du få et hurtigt løft, når du har brug for det.

Masser af opbevaring

Skærmstørrelse: Målt diagonalt, skærmstørrelsen er 6. "i den fulde rektangel og 6." tegner sig for de afrundede hjørner. Faktisk synligt område er mindre på grund af de afrundede hjørner og kameraets udskæring.

Thats ikke at sige dens perfekt. Den A32 5GS skærm isnt store, ydeevne er lidt laggy, og om det kan, er dens kamera begrænset. Hvis du kan bruge bare en smule mere, kan du få en telefon, der gør bedre i mindst et af disse områder. Og hvis du kan holde ud på din telefon køb for endnu et par måneder, bør vi se mange flere meget overkommelige 5G telefoner på markedet at vælge imellem, ligesom OnePlus N200. Men hvis du ikke har tid til at vente og kan ikke spare de ekstra penge, jeg kan ikke finde en god grund til at tale dig ud af A32 5G.

Samsung Galaxy en g-skærm, ydeevne og design

Den A32 5G har en stor 6. -inch 720p LCD panel thats bedst beskrives som noget særligt. Farver ser lidt flad og vaskes ud, og selv om det bliver lyst nok til at se i direkte sollys, skærmene reflekterende plast beskyttende panel gør det udfordrende. Dens også en lav opløsning til at blive strakt på tværs af sådan en stor skærm, så du vil se en lille pixelering, hvis man ser tæt på.

Theres mærkbar hikkende med medie-tætte sider, korte pauser, når dykning i en krævende opgave som at starte Google Maps Navigation, og mærkbar kamera lukkertid. For det meste, selv om, jeg bare ikke varsel afmatning som jeg sprang mellem apps, rullet gennem Instagram, og bare generelt gik om at bruge telefonen på normal vis. Thats om alle Id bede om fra en sub- $ 300 telefon.

Den telefoner overskrift funktion, 5G, stadig isnt noget gift anbefale du kører ud og købe en ny telefon at få. Men A32 5G har et par funktioner, der gør det værd at bruge tid, selv i betragtning af, at god 5G er stadig et år eller to væk i USA. Afgørende, har A32 5G blevet godkendt af Federal Communications Commission til at anvende C-band frekvenser, Verizon og AT & T, i særdeleshed, vil være at udnytte til 5G i de kommende år. Ikke alle 5G-telefoner kan bruge C-båndet, så thats en stor ol flueben i A32 5GS favør. Theres ingen mmWave support her, som er den hurtigste og knappeste smag af 5G, men thats ingen store tab.

Den anden faktor her er, at du med rimelighed kan forvente at fortsætte med at bruge denne telefon til nok år til rent faktisk at se 5G thats meningsfuldt bedre end LTE fordi Samsung vil holde tilbyder sikkerhedsopdateringer til fire år. Mange budget enheder kun få omkring to år af sikkerhedsopdatering støtte, men A32 5GS lange levetid bør se det igennem til den faktiske 5G alder i et par år.

Batterilevetiden er en af ​​de A32 5GS styrker. Dens 5,000mAh kapacitet batteri er stor ja, og jeg havde ingen problemer med at få to hele dage med moderat brug ud af det. Min forbrug var mere batteri-venlige end en andens måtte være, med batteri optimering på og størstedelen af ​​min tid brugt på Wi-Fi, men selv de mest magtsyge bruger ville være i stand til at få en hel dag â €”hvis ikke mere â €”ud af A32 5G.

Samsung Galaxy en g-kamera

Der er to kameraer af konsekvens på A32 5GS bagpanelet: en 48-megapixel standard bred og en 8-megapixel ultrabrede. Theres en 5-megapixel makro kamera thats ikke meget godt og en 2-megapixel dybde sensor, der måske eller måske ikke hjælp med portræt-mode fotos. Theres også en 13-megapixel selfie kamera rundt foran.

I betragtning af den telefoner pris, de A32 5GS vigtigste kameraet udfører godt nok. Ligesom de fleste andre telefon, tager det meget flotte billeder i god belysning. Thats nogen overraskelse, selv for et budget telefon. Men den når sin grænse hurtigt i ugunstigt god belysning, ligesom interiør. Thats hvor optisk stabilisering eller mere sofistikeret billedbehandling ville komme i handy, hvoraf ingen A32 5G tilbud. I stedet kan du finde nogle af dine fotos indendørs er lidt sløret, og du vil være meget udfordret for at få et skarpt foto af et motiv i bevægelse i noget mindre end lyse dagslys.

Dens svært at sige, hvordan Galaxy A32 5G sammenligner til konkurrencen, fordi det ikke har meget endnu. Dens blandt de billigste 5G telefoner youll finde nogen steder. Dens nærmeste konkurrence i øjeblikket er den OnePlus Nord N10 5G, der er lidt dyrere på $ 299, men tilbyder nogle værdifulde hardware opgraderinger, ligesom en pænere skærm, lidt bedre kamera ydeevne og hurtigere opladning. Dens en pænere telefon i en masse måder, men dens eneste dømt for to år af sikkerhedsopdateringer.

Selvfølgelig, hvis du kun har planer om at holde på din telefon i et par år, så N10 5G er værd kraftigt overveje. Hvis thats tilfældet, så 5G bliver et mindre vigtig funktion, også. Hvis theres plads i dit budget, overveje de $ 349 Google Pixel 4A, som vil få dig en langt bedre kamera, renere software, og rettidig opdateringer i løbet af de næste par år, dog uden støtte til 5G overhovedet. Dens en meget mindre enhed, selv om. Så hvis en stor skærm er en del af A32 5GS appel, kan du se på noget i retning af $ 279 Motorola Moto G Stylus.

Samsung Galaxy en detaljeret specifikationer

Ansvarsfraskrivelse. Samsung Galaxy A32 pris i Pakistan opdateres dagligt fra prislisten fra lokale butikker og forhandlere, men vi kan ikke garantere, at de oplysninger / pris / Galaxy A32 Priserne på denne side er 100% korrekt

Top mobiltelefoner

Hvis vi mener, at du er i gang med Forbudt brug kan vi kontakte dig og bede dig om at stoppe sådan brug. Hvis en sådan Forbudt Anvendelse fortsætter trods meddelelse fra os, kan vi fjerne dit abonnement med ubegrænset tekster straks med varsel.

Vælg en farve

Ved at fortsætte, youre at forpligte sig til at betale for både enheden og en data plan for hver måned af din 12, 24 eller, for støtteberettigede enheder, 36 måneders betaling sigt. Hvis du annullerer, skal du udbetale din enhed som en betaling på det tidspunkt, du forlader. Venligst omhyggeligt gennemgå dine valg for at sikre, du er i stand til at opfylde alle betalingsforpligtelser.

Tilføj en plan

Den månedlige pris vist, tilføjelser og alle ud af bundt afgifter vil stige på marts eller efter den 31. hvert år af forbrugerprisindekset på inflation offentliggjort i januar samme år, plus 3 .%. Se ee. o. k / stigning for detaljer. Bemærk venligst, at prisen på andre tjenester, du tager fra os kan øge eller mindske mens du er en EE kunde.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Telefonen er prissat til P17,990, grubetæring den direkte mod Vivo V19 Neo

Samsung Galaxy A51 5G bedste pris i Tyskland 2021, Specifikationer, anmeldelser og billeder

Samsung Galaxy A51 5G bedste pris i Tyskland 2021, Specifikationer, anmeldelser og billeder

Visning taget til et helt nyt niveau af awesomeness Den InfinityO Visning af Galaxy A51 optimerer visuel symmetri. Nu kan du spillet,

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Samsung Galaxy A51 Bedste pris i Bangladesh er BDT. 26.117 pr. 15. december 2021. Check Samsung Galaxy A51 specifikationer, anmeldelser, Funktioner, Bruger Vurderinger, FAQ og billeder. Sammenlign Samsung Galaxy A51 priser før du køber online.

Samsung Galaxy A51 anmeldelse Can Det slå konkurrenterne Digital Trends

Samsung Galaxy A51 anmeldelse Can Det slå konkurrenterne Digital Trends

Product Review i 2019, Samsung indført en masse nye A-serie smartphones, men med en ansigtsløftning, der gav dem slankere design og flere sømløse skærme. Galaxy A51 tager på denne nye look, men har andre ting i sine ars ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Den mest komplette ressource om mobil teknologi, der tilbyder de seneste nyheder og anmeldelser på smartphones, tablets og bærbare enheder.

Samsung A51 oplåsningskode LTE UK EE O2 Vodafone Tesco Mobile Virgin

Samsung A51 oplåsningskode LTE UK EE O2 Vodafone Tesco Mobile Virgin

Samsung Land Lås tryg på din destination. Kun et klik væk til at låse din Samsung Phone Carrier Lock.

Den bedste, billigste hurtige værktøj Remote Unlock Samsung Mobiltelefon

Den bedste, billigste hurtige værktøj Remote Unlock Samsung Mobiltelefon

Z3X Samsung Tool Pro uden boks til Windows, Mac og mange flere. På denne side kan du direkte downloade Z3X Samsung Tool Pro på din pc-enhed. Det er ...

Samsungs Billigste 5G-telefon er nu tilgængelig ulåst opdateret

Samsungs Billigste 5G-telefon er nu tilgængelig ulåst opdateret

Samsung A51 Verizon Ny til salg. Køb det største udvalg, klik for at se Søg ebay hurtigere med PicClick. Penge tilbage garanti sikrer, at du modtager det emne, du bestilte eller få dine penge tilbage.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

6. INCHES QUUALCOMM SM7225 SNAPDRAGON 720G 5G 8NM android 11, en UI 3. 8GB RAM 128DK Storage Back Quad 64MP 12 MP 5MP 5MP FRONT SINGLE 32MP 4500 LIPO Batteri Farver Awesome Black, Awesome White, Awesome Violet, Awesome Blue 2G, 3G, 4G , 5g grunde til at købe flot design og solid build, IP67 certificeret, stand 90Hz Vis anstændigt sæt kameraer, 5g

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.