Samsung Galaxy A71 5G

Samsung Galaxy A71 5g

Jeg brækkede min Samsung Galaxy A71 5G lcd skærm ved et uheld. Jeg kan nu besvare opkald, men kan ikke se noget på skærmen. Hvor meget vil det koste at udskifte skærmen med en ny udskiftning LCD-skærm. og løse telefonen. Kan jeg gøre det selv?

Svar

Omkostningerne til at reparere din Samsung Galaxy A71 5G skærm helt afhænger af, hvilken metode du vælger at rette det op. Kun få af de metoder er som at få det rettet fra autoriserede Samsung servicecenter eller få det faste af en lokal værksted i dit område eller for at gøre det selv.

* Den 1. mulighed er at gå til autoriserede Samsung-servicecenter. De vil opkræve en heftig beløb på den samme, men dette vil sikre 100% ægte udskiftning skærm med garanti. Betyder dette er den eneste metode til at sikre, at du vil få 100% ægte original skærm og vil få nogle begrænsede garanti på den del.

* Den 2. mulighed er at gå til nogle lokale mobile værksted i dit område, hvor du kan få din Samsung Galaxy A71 5G repareret til en bedre pris deal, men det vil ikke sikre god kvalitet del og en upålidelig garanti. Bare sørg for at du ikke få sig narre af en butik, der hævder at have en original skærm til en højere pris. Tror du virkelig, at han kan have slips ups med Samsung og få originale ægte dele fra dem? Den eneste måde disse butikker kan have et originalt skærm er, hvis de tog ud på skærmen fra en anden telefon.

Find her besvare os til flere spørgsmål om Samsung Galaxy en g

Denne sektioner lister nogle af de oftest stillede spørgsmål om Samsung Galaxy A71 5G. Overvejende relateret til reservedele og tilbehør til håndsættet. Hvis interesseret i at vide mere om det samme, skal du blot klikke på det spørgsmål, for at få detaljerede svar.

Den bedste tilgængelige pris på Samsung Galaxy A71 5G UW i Italien er 372 / - EUR, og i øjeblikket er det tilgængelig på tværs af flere online-butikker i Italien samt Rom, og Rom sammen med den komplette garanti pr butik politik.

Samsung Galaxy en g uw pris i Italien og tilgængelige lande

Samsung Galaxy A71 5G UW udgivet på Exp. frigive 2022, den 16. juli med attraktive specifikationer med 8. mm tykkelse, Super Performance Styresystem af Android 10, One UI 2 og Heavy Lagring af 128 GB storage, microSDXC. amsung Galaxy A71 5G UW er forbløffende valg inden lignende mobiltelefoner catgory med 6 GB RAM sammen med 128 GB lagerplads, microSDXC indbygget opbevaring med AddOn magt 64MP Excellent Kamera og 6. "Super Skærmstørrelse Skærm med batteri kapacitet på 4500 mAh.

Fantastiske rabatter og tilbud på Samsung Galaxy ag uw mobil tilbehør

Samsung Galaxy A71 5G UW Exp. frigive 2022, den 16. juli med avancerede funktioner: 8. mm tykkelse, Android 10, One UI 2 ekstra ydeevne OS; Grafisk brugervenlig grænseflade, tung hukommelse med 128 GB opbevaring, microSDXC. Samsung Galaxy A71 5G UW er det bedste udvalg i samme gruppe som mobiltelefoner med 6 GB RAM, 128 GB lagerplads, microSDXC med 64 addon megapixel, drevne kamera og 6. "skærm med 4500 mAh kapacitet på tunge batteri

. Pros og ulemper ved samsung galaxy ag uw

Du kan få Samsung Galaxy A71 5g for ca. samme pris i Bangalore, Delhi, Mumbai, Hyderabad, Chennai, Kolkata, Pune, Chandigarh, Mohali, New Delhi, Jaipur, Kolkata, Ahmadabad, Amritsar, Bhopal, Agra, Gurugram , Mangalore, Calcutta, Bhubaneshwar, Gurgaon, Noida, Trivandrum, Nagpur, Lucknow, Mysore, Bangaluru, Kochi, Indore, Vizag, Nashik, Ludhiana, Jammu, Faridabad, Ghaziabad, Patna, Gauhati, Raipur, Ranchi, Shimla, Mysuru og andre stor citerer i Indien.

Samsung fordele galakse en g uw

Løst Lås iPhone adgangskode uden at miste data

Samsung er en etableret og meget populære mærke i den nuværende indiske marked scenario. Produkter af mærket Samsung er tilgængelige på butikker som snapdeal, industrybuying, paytmmall, vijaysales, shopclues, reliancedigital, Amazon, flipkart, tatacliq, Myntra, pepperfry, rediff, ajio, naaptol. Det sælger forskellige poster under kategorierne køleskabe, mobiltelefoner, tv, air balsam , tabletter, vaskemaskiner fuldautomatiske, hovedtelefoner og øretelefoner, mobil batterier, mobil hukommelseskort, printere og mere.

Samsung Galaxy A71 5ga Mobiltelefon er udstyret med en 6. inches display med en skærmopløsning på 1080 x 2400 pixels og kører på Android 10. operativsystem. Mobiltelefonen er drevet af octa-core-processor og exynos chipset. Det har 128 GB Indbygget opbevaring og 6GB / 8GB RAM. Thea Samsung Galaxy A71 5G kører Android 10. og er drevet af en 4500 mAh ikke-aftageligt Li-Po batteri.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Samsung Galaxy En 71 5G er en af ​​de nyeste kommende tilføjelser til Galaxy lineup. Det er en af ​​de første i mellemklassen tilbud fra mærke til at tilbyde 5G-forbindelse. Den smartphone kommer også pakning en række imponerende specifikationer og design, hvilket gør det til et af de bedste køber.

Samsung A71 5G har en 6. -inch skærm med en skærmopløsning på 1.080 x 2.400 pixels sammen med en pixeltæthed på 393ppi, hvilket sikrer en imponerende oplevelse. Udformningen træk A71 understøtninger en in-display-fingeraftrykssensor og en punch-hullers udskæring til fremadvendte kamera. For ekstra sikkerhed i enheden, vil det også blive byder ansigt unlock.

forventes enhed for at få en quad-kamera oprettet i den bageste træk en 64MP primære kamera, en 12 MP ultra-vidvinkel kamera og to lignende 5MP linser med PDAF og dybde-sensing funktionalitet. Derudover kommer kameraerne er udstyret med en 123-graders synsfelt, bokeh effekt og op til 15x digital zoom. Den forreste fascia af telefonen får en 32MP shooter indlejret i punch hul. EN

Telefonen er drevet af Samsungs Exynos 9 Octa 980 chipset stueur med en hastighed på 2. GHz. Endvidere er den høje grafiske spiloplevelse sikres ved tilstedeværelsen af ​​Mali-G76 MP5 GPU bakkes op af 8 GB RAM. En 4,500Â mAh polymer batteri kører telefonen til en forlænget periode. Derudover er enheden også får 25W hurtig opladning støtte.

Software-kloge, Samsung Galaxy A71 5G runs Android 10 med OneUI 2. ovenpå. Forbindelse funktioner i telefonen omfatter 5G støtte, som også fungerer som dets vigtigste USP. Udover netværksunderstøttelse 5G, vil enheden også understøtter 4G Volte, GPS, Bluetooth, Wi-fi og mobilt hotspot.

Samsung Galaxy en G detaljer

Som forventet fra en præmie Samsung-enhed, er displayet på Galaxy A71 5G bedøvelse. Den 6. -inch Super AMOLED-panel leverer flotte farver og skarpe detaljer og tilbud en fuld HD + opløsning på 1080 x 2400 pixels. Skærmen har en pixeltæthed på 393 ppi. Displayet er udstyret med en in-screen fingeraftrykssensor af den optiske sort. Displayet er beskyttet af Gorilla Glass 3. Â

Galaxy A71 5G er en mid-range telefon og har en mid-range 5G kompatibelt chipsæt â €”den octa-core Exynos 980. tage sig af graphics processing under gaming er en Mali-G76 MP5 GPU. Du får 8 GB RAM og 128 GB af UFS 2. intern hukommelse så godt, og du kan tilføje udvides hukommelse takket være micro SD-slot. Til din fotografering sessioner, får du en quad kamera modul på ryggen, med en 64MP primære kamera, en sekundær 12MP ultrabrede sensor, en 5MP makroobjektiv og en 5MP dybde sensor. Du kan skyde selfies og optage 1080p videoer med 32MP fremadvendte kamera. Telefonen kører på One UI 2. og er i øjeblikket tilbyder Android 10.

Batteriet er et 4370mAh enhed, der er gode nyheder for superbrugere, som det burde være mere end nok til en hel dags brug. Du får også 25W hurtig opladning, så du kan få din telefon til 100 procent hurtigere. Udover 5G netværk kompatibilitet, tilslutningsmuligheder omfatter Bluetooth 5., Wi-Fi 802. 1 a / b / g / ac, og A-GPS. Du får en type C-port til opladning og telefonen packs en 3. mm stik til hovedtelefoner så godt.

Samsung Galaxy A G Specifikationer

Ansvarsfraskrivelse: Specifikationer vist kan være forskellige fra det aktuelle produkt. Vi kan ikke garantere, at oplysningerne på denne side er 100% korrekt. Kontakt venligst forhandleren før du køber.

Den nyeste Samsung Galaxy en G-nyhed

Samsung er efter sigende arbejder på at lancere Samsung Galaxy A71 5G smartphone snart. Indtil videre har vi modtaget masser af Intel omgiver specifikationer og funktioner i enheden. Samsung Galaxy A71 5G er allerede blevet spottet på det kinesiske TENAA certificering hjemmeside, som har efterladt lidt plads til gætterier. ee flere.

Samsung er efter sigende kommer til at lancere 5G variant af Samsung Galaxy A71 smartphone snart. Samsung Galaxy A71-enhed er nu blevet spottet på Geekbench databasen hjemmeside, som giver os intel på nogle af dens specifikationer. Se mere

Spørgsmål og svar

Samsung mobiler forsøger altid at levere den mest avancerede og tiltalende smartphone på markedet. Samsung mobiler har taget et skridt videre ind i teknologien. Samsung Galaxy A71 5G kommer på markedet af Samsung Mobiles. Lanceringsdatoen for Samsung Galaxy A71 5G er 2022, 20. april. Introduktion til den nødvendige specifikation og funktioner. Samsung Galaxy A71 5G prisen i Indien er Rs. 79,999 Mens i USD er det $ 469. For at finde ud af mere om specs og pris, kan du se nedenfor.

Diskussion af netværk, Samsung Galaxy A71 5G understøtter forskellige netværk for brugerne at nyde på ethvert sted. Med en simpel switch kan brugerne gå fra et netværk til et andet afhængigt af netværkets styrke. Netværket, der understøttes i Samsung Galaxy A71 5G, er GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE / 5G DETALJERNE DETALJERNE ER NÆSTE:

Samsung Galaxy A71 5G er endnu ikke tilgængelig på Flipkart, Paytm, Tatacliq og Amazon Indien, men produktet forventes at blive prissat omkring â, 144.990. 0. Søg efter Samsung Galaxy A71 5G On: Amazonflipkart

Motorola Moto G G vs Samsung Galaxy A - Pris, specifikationer, funktioner og kamera og batteri sammenligning

Motorola har lanceret Motorola Moto G 5G smartphone for nylig. Motorola Moto G 5G er prissat startende ved Rs. 0999 for basismodellen og kommer i forskellige varianter. I samme segment lancerede Samsung også for nylig Samsung Galaxy A71 smartphone for nylig. Samsung Galaxy A71 er prissat fra Rs. 2999 for basismodellen og kommer i forskellige varianter. Tjek vores hoved-til-hoved sammenligning mellem Motorola Moto G 5G og Samsung Galaxy A71 på tværs af design, display, interne specifikationer, kamera ydeevne og pris for at bestemme hvilken telefon der er bedst for dig. Læs også - Top tilbud på Xiaomi, Redmi og Realme Smartphones, der er tilgængelige under det igangværende salg

Display og design-Motorola Moto G 5G har en 6. tommer med en skærmopløsning på 1080Ã-2400 pixels. I mellemtiden kommer Samsung Galaxy A71 med en 6. 0-tommer sammen med en opløsning på 1080 x 2400 pixels. Læs også - Apple AirPods 3 anmeldelse: A Gå til par med en blanding af forbedret lyd, nyt udseende

Vigtig

Samsung A71, 128 GB, 4G Dual Sim smartphone Prism Sort A71 Køb, bedste pris i UAE, Dubai, Abu Dhabi, Sharjah

Samsung A71, 128 GB, 4G Dual Sim smartphone Prism Sort A71 Køb, bedste pris i UAE, Dubai, Abu Dhabi, Sharjah

Samsung Galaxy A71 udsalgspris i UAE Dubai er AED1,453. 2, se de fulde specifikationer, funktioner og hvor kan man købe Samsung Galaxy A71 i UAE Den nye smartphone fra Samsung er Samsung Galaxy A71-enhed. Håndsættet kommer sammen med Galaxy A51. Den er udstyret med en skærmen fingeraftryksscanner wit

Samsung Galaxy A71 Pris i Filippinerne

Samsung Galaxy A71 Pris i Filippinerne

OPDATERET Forudbestil detaljer Samsung Filippinerne har for nylig afsløret forudbestilling prisfastsættelse for Samsung Galaxy A71, den koreanske companys efterfølger til

Samsung A71 pris Filippinerne 2021 og specifikationer Fordele og ulemper

Samsung A71 pris Filippinerne 2021 og specifikationer Fordele og ulemper

Samsung Galaxy A71 lanceret i Filippinerne med løftet om en stor batteri, Android 10 store kamera. Skal du købe den Læs denne anmeldelse

Samsung Galaxy A71 Brugernes mening og anmeldelser

Samsung Galaxy A71 Brugernes mening og anmeldelser

Samsung Galaxy A71 tilbyder en billigere vej til 5G tjeneste hvis thats vigtige for dig, men ellers dens kun en anstændig 600 telefon.

Sådan screenshot Galaxy 7

Sådan screenshot Galaxy 7

Oplev vores 5 teknikker til at tage et screenshot på Samsung Galaxy A71. Find ud af, hvordan du nemt laver et screenshot.

Samsung vil snart frigive sit billigste 5G telefon i USA Opdatering Lanceret

Samsung vil snart frigive sit billigste 5G telefon i USA Opdatering Lanceret

Køb Samsung Galaxy A-serien A71 i bedste pris i Filippinerne med specs såsom 64MP Quad bag kamera, 6. InfinityO Display, og meget mere.

Sammenligning Oppo A74 5G vs Samsung Galaxy A71 PhonesData

Sammenligning Oppo A74 5G vs Samsung Galaxy A71 PhonesData

Undrer du på, hvilken telefon der skal vælges OPPO A74 5G vs Samsung Galaxy A71. Se en detaljeret sammenligning af tekniske specifikationer og funktioner kamera, skærm, hukommelse, CPU, Dimensioner, Vægt og flere fotos, meninger og video.

Samsungs Galaxy A71 5G UW hoveder til Verizon den 16. juli for 650

Samsungs Galaxy A71 5G UW hoveder til Verizon den 16. juli for 650

Jeg gik i Amazon og fundet en masse sager, der sagde, at de var kun for 4G-variant. Jeg går ud fra noget er strukturelt forskellig. Nogen kender noget om dette, ethvert sted i sager kvalitet til denne telefon thats ikke amazinbest buytarget walmart5because Også alle dem var buster

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sådan deaktivere Bixby om Samsung A70 Sådan slukke Bixby om Samsung A71 Sådan sletter Bixby om Samsung A72 gør Samsung A70s har Bixby Bixby er Sådan deaktivere Bixby om Samsung A70 Sådan slukke Bixby om Samsung A71 Sådan sletter Bixby på Samsung A72 gør Samsung A70s har Bixby Bixby er Sams

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.