Samsung Galaxy Buds 2 vs Apple AirPods Hvordan de to sammenligne på centrale specs

Razer Hammerhead vs Samsung Galaxy Buds 2 Nye RGB Lights gøre dig Lyset af partiet

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Den 2022 Hammerhead ægte trådløs er udstyret med virksomhedens fulde Chroma RGB-system, der tilbyder 16. millioner farver og en række prangende effekter, som lyser gennem slangen logo hver øresnegl, Den Verge rapporterede . Alt det vil ikke blive set af bæreren, naturligvis, det er mest til pynt.

Med lyd meter, idet RGB belysning reagerer på musikken spillede, og bæreren kan vælge at have den virkning arbejde med en enkelt farve eller flytte gennem de mange nuancer til rådighed. Når vejrtrækning, tænder en langsom pulserende effekt af RGB lysere og dæmpning til at efterligne inhalere og udånder i vejret. Brugeren kan få farverne ændring fra, når det lysner til, når det dæmpes.

For at tilpasse alt dette, Razer har Razer Audio app på Apple App Store og Google Play Store at justere og tilpasse indstillingerne for EQ, touch gestus, og andre funktioner. For RGB belysning system, brugere skal installere den separate Razer Chroma RGB app til Apple og Androidâ brugere.

Samsung Galaxy knopper specs og pris

Galaxy Buds 2 er de mindste og letteste knopper Samsung nogensinde har lavet, som sikrer en sikker pasform, der er behagelig på ørerne og en lav fremspring designe at minimere vind afbrydelser. Den er udstyret med en to-vejs højttaler med woofer og diskant og har Active Noice Annullering der kan blokere op til 98 procent af omgivende støj.

For dem, der foretrækker at høre verden omkring dem, mens du lytter til musik, Ambient tilstand er også en funktion, der kommer med tre niveauer af omgivende lyd. Call kvalitet sikres også med tre mikrofoner med VPU og machine learning-baserede løsninger, så personen i den anden linje kan høre dig klare og skarpe.

Selv med sin lille størrelse, kan det vare fem timer med ANC om og syv og en halv time med ANC off, Samsung sagde under deres seneste Galaxy Unfold begivenhed. I sin sag, kan brugerne gå 20 timer uden at skulle genoplade.

Samsungs tilgang med deres design er legende, men ikke noget som Razer RGB lyser. Galaxy Buds 2 kommer i Olive, lavendel, grafit og hvid. Opladningen tilfælde alle kommer i hvid og farven er afsløret på indersiden.

Konklusion.

Chroma RGB funktion, der tilbydes af Razer er sådan en roman touch, som ikke har været set på trådløse øretelefoner før, og hvis der interesserer dig, så gå efter det! For den pris, du betaler, du får en god lydkvalitet og ydeevne, med en ekstra lille blænde til dine venner og familie til vidne.

Samsung Galaxy ur specifikationer

Samsung Galaxy Watch4 og Watch4 Classic kommer i to størrelser â € ”40 mm og 44 mm. Den 40mm størrelse udstyret med en 1. -inch Super AMOLED skærm, med fuld farve Altid-på skærm og Corning Gorilla Glass med DX +. Den 44mm varianten er udstyret med en 1. -inch skærm med lignende specs. Galaxy Watch4 kommer med et slankt og mere design, mens den klassiske variant leveres med fan-favorit roterende falsen.

Den USP af Galaxy Watch4 er den helt nye software, der kører under kølerhjelmen. De SmartWatch kørsler One UI Watch baseret på den nye Wear OS, ditching Tizen OS. Den nye software erfaring fra Samsung og Google vil tilbyde en mere ekspansiv økosystem Med Google Apps Samsungs fitness funktioner og understøttelse for tredjepartsprogrammer apps. Den nye software også lover forbedret batterilevetid, hurtigere app lastning, og glattere animationer .

Opmærksomhed kræves Cloudflare

The Samsung smartwatches er drevet af den nye 5 nm Exynos W920 processor parret med 1. GB RAM og 16GB interne lager. Samsung hævder de smartwatches kommer med pålidelig batterilevetid â € ”op til 40 timer. Desuden vil 30 minutters opladning giver dig op til 10 timers batteritid.

Samsung Galaxy knopper specifikationer

Samsung Galaxy Bud2 TWS øretelefoner kommer med en buet design og minimalistisk udseende. De Buds2 tilbyde dynamiske to-vejs højttalere til at levere skarpe og klare høje toner og dyb bas. Med Galaxy Buds2, får du Active Noise Cancellation med tre justerbare omgivende lydniveauer.

Samsung hævder Buds2 er deres mindste og letteste øretelefoner endnu. Med hensyn til batteriets levetid, Galaxy Buds2 tilbyde op til fem timers uafbrudt afspilning med ANC aktiveret. Med ANC deaktiveret, kan den Buds2 vare op til 7. timer. De øretelefoner kommer med en IPX2 rating for noget vand og sved modstand.

Samsung lanceret en serie af enheder på verdensplan i løbet af deres Galaxy Uemballeret begivenhed, som blev afholdt tidligere på måneden. Samsung Galaxy Watch 4 og Galaxy Watch 2 blev lanceret som godt ved siden af ​​Samsung Galaxy Z Fold 3 og Samsung Galaxy Z Flip 3 i løbet af denne begivenhed. Men de priser informationer Indien af ​​Galaxy Watch 4 og Galaxy Buds 2 var, i det uvisse indtil nu. Samsung har endelig løftet sløret for priser og ledighed detaljer i enhederne.

Samsung Galaxy ur, galakse knopper priserne i Indien og tilgængelighed

Samsung Galaxy Watch 4 pris i Indien starter ved Rs 23,999. På den anden side, er Samsung Galaxy Buds 2 pris i Indien indstillet på Rs 11.999. Galaxy Buds 2 vil komme i Graphite, Hvid, Olivengrøn, og lavendel farve muligheder. Se tabellen nedenfor for at kende de fuldstændige pris detaljer om alle de kommende Galaxy Watch 4 varianter:

Begge enhederne vil gå op for pre-bestilling i Indien fra 30. august Enhederne vil gå på salg via Samsung officielle hjemmeside sideløbende førende online og offline butikker Fra 10. September.

En anden ting at bemærke her er, at forudbestilling Samsung Galaxy Watch 4 vil tilbyde en e-gavekort til en værdi af Rs. 6.000. På den anden side, Galaxy Buds 2 pre-booking tilbud omfatter en e-voucher på Rs. 3.000. Der er cashback tilbud værd Rs. 3.000 og Rs. 1.200 på begge enhederne, henholdsvis.

Samsung Galaxy ur specifikationer

Samsung Galaxy Watch 4 specs inkluderer en 1. -inch Super AMOLED skærm med farveskærm til 40mm variant. Derudover har vi også se en Always-on funktion på displayet sammen med Corning Gorilla Glass DX + beskyttelse.

Den 44mm varianten har en større 1. -inch skærm. skærm. De SmartWatch kører på Tizen OS med Wear OS huden på toppen. Under kølerhjelmen, er den smarte wearable drevet af den nye 5 nm Exynos W920 chipset. Denne chipset par op med 1. GB RAM og 16GB intern hukommelse.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic kommer med lignende specs, men et andet design erklæring helt. Den klassiske model leveres med en roterende falsen og et design ligner Galaxy Watch 3.

Kommer til funktioner, Samsung Galaxy Watch 4-serien sport SpO2 monitorering, søvn sporing, fald afsløring, optisk og elektrisk puls sensor, menstruationscyklus tracker og mere. Den smarte bærbare er fyldt med flere sportsgrene modes og IP68 Vandfasthedsbedømmelsen. Den SmartWatch leveres med valgfri 4G LTE, GPS og dual-band Wi-Fi. Det bruger Bluetooth v5. for tilslutningsmuligheder og funktioner NFC support samt.

Samsung Galaxy knopper specifikationer

De komplette specs og europæiske detaljer af Samsung Galaxy Buds 2 prisfastsættelse har lækket takket være folk over på WinFuture. Det er første gang en pålidelig nyhed stikkontakt har bekræftet tidligere outed oplysninger om de sande trådløse øretelefoner.

Galaxy Buds 2 vil også funktionen stænk og sved modstand med en IPX2 rating, ligesom de standard Galaxy knopper. Thats ikke så stor som den IPX7 imprægnering på Galaxy Buds Pro, der blev lanceret tilbage i januar, men det burde være nok til de fleste aktiviteter, du gøre, mens iført øretelefoner.

Ud over state-of-the-art aktiv støjdæmpning funktionalitet, knopperne 2 bør have en 11 mm woofer og 6. mm diskant går for dem, samt IPX7 vandmodstand, op til 28 timers kombineret batteri livet, og tre mikrofoner.

Circling tilbage til denne fantastiske batteri udholdenhed rating for et minut, skal vi påpege, at de next-gen knopper sandsynligvis vil være i stand til at holde din musik går i op til fem timer med ANC på og otte timer med ANC off af sig selv, tilføjer 13 og 20 timer på toppen af ​​det med hjælp fra et bundtet Qi trådløs opladning tilfældet ved brug af støj annullering og. ikke hhv.

Nogle af disse oplysninger mere eller mindre matche en Federal Communication Commission certificering delte tidligere på året, og udgør en væsentlig opgradering for ejere af Samsung Galaxy Buds + og Galaxy Buds live, især med hensyn til ANC.

Samsungs Galaxy Buds 2 vil være gode erstatninger for Galaxy Buds + og Galaxy Buds Live. Det er første gang Samsung vil tilbyde Bluetooth 5. på sin ægte trådløs skifer, der gør det muligt bedre tilslutningsmuligheder og støtte til ny SBC, AAC, og SSC codecs. De er også rygter om at blive prissat til omkring $ 150, idet de placerer dem i konkurrence med æbler beats studio knopper.

Bortset fra de lækkede specs har nogle faktisk formået at lægge deres hænder på, hvad der synes at være et par ægte Samsung Galaxy Buds 2 bare lidt før lanceringen, og vi kan ikke forestille os selskabets lykkelige om dette.

For alle andre forventes Samsung at frigive Galaxy-knopperne 2 på udpakket i august 2022 sammen med Samsung Galaxy Z Flip 3, Samsung Galaxy Fold 3, Samsung Galaxy Watch 4, og Samsung Galaxy Watch 4 Classic. Hvis tidligere mønstre holder op, forventer Galaxy-knopperne 2 til at tjene rollen som forudbestillingsbonus i nogle lande for købere, der ønsker at hente nogle af selskabets nye Foldeables .

Samsung har lanceret sine nye ægte trådløse ørepropper i Indien, der er Galaxy Buds 2. Denne Galaxy Buds2 leveres med en dynamisk tovejs højttaler, der betyder, at der er en dobbeltdriveropsætning med en separat woofer og tweeter i hver øreprop.

Vigtig

Galaxy S21 Ultra 5G Smart Clear View Cover med S Pen Harman House

Galaxy S21 Ultra 5G Smart Clear View Cover med S Pen Harman House

Denne officielle Samsung Clear View Cover i Sort er den perfekte måde at holde din Galaxy S21 Ultra beskyttet samtidig holde opdateret med dine meddelelser takket være den klare opfattelse forsiden. Det leveres også med en S Pen indehaver holde din stylus sikker. Officiel Samsung Galaxy S21 Ultra Clear View Case Med S Pen Sort

OtterBox Symmetry Series Taske til Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Stardust Tilbehør tmobile for Business

OtterBox Symmetry Series Taske til Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Stardust Tilbehør tmobile for Business

OtterBox Symmetry Clear Case til Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Klart Klart tilfældet med en ultratynd profil, der viser din stil knapper og mute switch arbejde ligesom du forventer, at Holdbar beskyttelse skjolde mod dråber, stød og fumler

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Clear View Cover Black Samsung Galaxy S21 Ultra 5g Clear View Cover

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G anmeldelse IPhone Pixel Slayer

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G anmeldelse IPhone Pixel Slayer

Samsungs Galaxy S21 Ultra er mere overkommelig end sidste år flagskib, har flere kameraer, og tilføjer en S Pen på papir, i det mindste, hvad der ikke at elske Indstilling

Galaxy S21 farver Hvilken farve skal du få

Galaxy S21 farver Hvilken farve skal du få

Galaxy S21 Ultra er at få en nyt liv med en fantastisk ny farve. Navy Blå er til rådighed lige nu, og er eksklusivt til Best Buy.

Galaxy S4 Android Lollipop Update Guide Galaxy S4 Guides

Galaxy S4 Android Lollipop Update Guide Galaxy S4 Guides

Samsung Galaxy Tab S4 og S5E tabletter kommer over Air Software Update i denne uge, der tilbyder Android 10based One UI 2. Interface.

Sådan opdaterer Android eller dens OS på Samsung Galaxy S4 Hvordan at fastsætte 2022

Sådan opdaterer Android eller dens OS på Samsung Galaxy S4 Hvordan at fastsætte 2022

Skridtvise vejledning til at opdatere Galaxy S4 LTEA GTI9506 til Android 5.. Lollipop officielle build I9506XXUDOA6. Du kan installere Android 5.. Lollipop firmware

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Mobiltelefoner Galaxy S8 Plus Dual Sim 128GB LTE 4G Pink 6GB RAM 175.693 SAMSUNG Quickmobile

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.