Samsung Galaxy Note 10 Plus vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Samsung Galaxy Note 20 5G vs Galaxy S20 sammenligning

Disse gengivelser komme fra bemærket leaker OnLeaks i samarbejde med telefon-sag maker Pigtou. Som med alle gengivelser baseret på lækkede CAD-tegninger, bør de tages med et gran salt, men det design, de foreslår til note 20 Plus forekommer rimeligt nok.

Den mest oplagte træk er stor, næsten kant-til-kant skærm, med buede kanter, skrånende sider og en lille, central hulning udskæring for selfie kamera thats nær identisk til 2022 design. Den øverste og nederste kant ser også den samme som for den note 10 Plus, med højttalerkappe, opkrævning af havne, og plads til signaturen S Pen stylus.

Det ser ekstremt ligner kameraet systemet på dette års Galaxy S20 Ultra, som var meget designet til at vise Samsungs fotografering evner. Den S20 Ultras modul indeholdt fem linser sportslige op til 108 megapixel, og en 4x optisk zoom, der tilbydes solide resultater op til en 10x zoom ved hjælp af software. Theres en masse at sige om det kamerasystem, men tjek vores fulde gennemgang fra februar for at få flere oplysninger.

Hvis Note 20 og 20 Plus er noget som tidligere iterationer i serien, de vil indeholde de bedste, største, og lyseste af Samsungs smartphone specs. Så det er ikke urimeligt forvente nogle high-end kamera hardware. Vi er skyld ikke set nogen lækket specifikationer for de 2022 Noter, selv om, så bliver nødt til at se, hvad der overflader i de kommende måneder.

På kameraets forside, smartphone fra Samsung er rygter om at funktionen Single kamera setup på bagsiden. Der vil være 108 MP + 13 MP + 12 MP kamera, så du kan klikke livagtige billeder. På forsiden, er Samsung Galaxy Note 20 Plus forventes at sporten en 40 MP front kamera til at klikke selfies.

Vælg et land

Vi betragter en lavere vægt bedre, fordi lettere enheder er mere behagelige at bære. En lavere vægt er også en fordel for husholdningsapparater, da det gør transporten lettere og for mange andre typer produkter.

Vi betragter et tyndere chassis bedre, fordi det gør produktet mere kompakt og bærbart. Tyndhed er en funktion, der fremhæves af mange producenter af mobile enheder, men det er vigtigt for en bred vifte af produkter.

Den vandtætte dybde rating angiver, hvor godt enheden er beskyttet mod vandindtryk og vandtryk. Enheder, der kan modstå mere vandtryk, er bedre til svømning eller dykning.

Skærm

Opløsning er en væsentlig indikator for en skærms billedkvalitet, der repræsenterer den maksimale mængde pixels, der kan vises på skærmen. Opløsningen gives som en sammensat værdi, der består af vandrette og lodrette pixels.

Nå, vi tog Note 20 og S20 + modeller for en sammenligning, og hvis du har ventet på en mere overkommelig Bemærk at granske en stylus med, gå videre og opgradere fra S20 +. For alle andre case scenarier, såsom kamera kvalitet, ydeevne, eller batterilevetid, er det ikke virkelig det værd, her er hvorfor.

Galaxy Note vs s + design og displays

Samsung udformet en mere rektangulær form for 6. "Note 20, hvilket gør det kortere og lidt bredere og tykkere end 6." S20 +. Den note 20 er udstyret med Samsungs såkaldte "glasstic" krop, der debuterede på

Takket være at placere kameraet i en centraliseret slag hul, begge telefoner har fremragende skærm-til-krop-forhold numre med en svag uptick fra S20 +, der har mere afrundede hjørner end den rektangulære Note 20 plade. S Pen er nu på venstre side, og tager nogle læring at finde, hvis du kommer fra tidligere Notes.

Føj det faktum, at det er mere skånsom på powerd uafgjort end 1440p urer i S20 +, og vi ville ikke snuse i note 20 s 1080p skærmopløsning. Det, vi gerne vil se, dog, og hvor den note 20 skærm mister dårligt, er opdateringshastigheden. Indrømmet, S20 + funktioner Samsungs første-generations LTPS paneler med højere opdateringshastighed, hvor du er nødt til manuelt at vælge 60Hz eller 120Hz, og det kan ikke gøre 120Hz på fuld 1440p opløsning, men det er stadig meget bedre at rulle og læse om end den langsommere Note 20 panel. Score en for S20 +

Galaxy Note vs S + kamera specs, billeder og videokvalitet

Vi hader til skuffe , men ser på Galaxy Note 20 vs S20 + prøver nedenfor, er der lidt for ingen forskel på billed- eller videokvalitet fra hovedføleren, både i dagslys og i nat skud.

Da noten 20 efterligner 64mp tele, 12mp hoved- og 12mp ultrawid sensorer af S20 +, forventes vi stort set de samme resultater som softwaren, der styrer dem, der ikke har undergået mange Nye iterationer Siden foråret.

Stor kamera sammenligning, noten 20 og S20 + endte med en næsten identisk score, der nemt kunne gå til fordel for S20 + med et andet sæt prøver. Kort sagt, hvis du vælger mellem de to, vil kameraet ikke være den afgørende faktor.

Telefonerne er i stand til at optage video på op til 8k definition og med filmisk 24fps, hvis du ønsker det, der ønsker at få perfekte stillbilleder ud af en 8K optagelser. Bemærkningen 20 er imidlertid i stand til 1080p videooptagelse på op til 120fps for Smoothest Mulig erfaring, der synkroniserer godt med den 120 Hz-kompatible display. EN

Galaxy Note vs S + ydeevne, processor benchmarks og en UI interface

Graced med den nyeste Oneui 2., og en hurtigere snapdragon 865+ processor, noten 20 scorer Ð ° Point over S20 + i præstationshastighed og nye softwarefunktioner. Hvorfor bare et punkt? Nå viser de syntetiske benchmarks en stigning i ydeevnen, som 1080p note 20 på den hurtigste kommercielt tilgængelig mobilprocessor på en Android ville gøre, men alligevel alle de

Desuden, når det kommer til den globale Exynos 990-version af noten 20, er dens fordel over den i Galaxy S20 + ikke-eksisterende, så du vil kun vinde i grafikrammer, da GPU'en skal skubbe meget mindre pixels end på S20 +. S-serien-telefonen er dog noget kompenserer ved at have 50% mere RAM, men startpakken på 128 GB på begge telefoner er en ægte skam til deres priser, så de har også dette til fælles også.

BEMÆRK SNAPDRAGON + VS S + VS EXYNOS

At træne, hvis du skal betale mere for Galaxy Note 20 Ultra, eller mindre for Galaxy Note 10 Plus, brugte jeg dem begge side om side i flere uger for at sammenligne alt fra batterilevetid og ydeevne, til kameraerne og s penne.

I sidste ende fandt jeg, at note 20 Ultra er en fantastisk telefon, der tilbyder alle klokker, fløjter og fremtidssikring, du kunne ønske. Hvis du har råd til det, vil du ikke blive skuffe Ed. Men for mig tilbyder note 10 plus den mest afrundede oplevelse mellem hele dagen batteri, sen ydeevne og et slankere design, der er lettere at bruge enhåndet. Selvom det er den ældre telefon, er det den, jeg vil vælge, uanset om jeg var på et strammere budget.

Galaxy note plus

Selvom det lancerede i 2022, er noten 10 plus ingen slash i forhold til den seneste note. Du får meget lignende ydeevne, en stor skærm, der bare er en touch mindre og et design, der er lettere at bruge til dem med mindre hænder. Sikker på, det har ikke den nyeste og største kamerateknologi eller 5G på basismodellen, men du får en stor telefon ikke desto mindre og et batteri, der varer og varer.

Bemærkningen Ultra er stor og fed, mens noten plus er slank og slank

Begge disse telefoner har en buet dynamisk amoleret skærm, et hul-punch selfie kamera i displayet og en stylus. Men note 10 plus er slankere og lettere generelt takket være sin lidt mindre 6. -Inch-skærm. Jeg finder notatet 10 plus lettere at bruge enhåndet også, og at glide ind i lommen.

Kameraet modul på Note 20 Ultra er også betydeligt større end på note 10 Plus. Hvis du ønsker at afbøde kameraet bump og holde det flugter, kan du ønsker at sætte en sag på Note 20 Ultra, som også vil hjælpe det glider lettere ind i en lomme.

Bemærk, at Samsung smækkede orienteringen af ​​knapperne magt og volumen. På note 10 Plus de er på den venstre kant, og på den note 20 Ultra de er til højre. Placeringen af ​​pennen er også byttet, så det er til venstre på den nyere Note og til højre på den ældre telefon.

Tale af fingeraftryk, note 10 Plus er en reel fingeraftryk magnet takket være sin skinnende finish. Mens Note 20 Ultra er meget bedre i denne henseende på grund af sin mat glas, lejlighedsvis plamage stadig gør dukke op.

noten ultra klart har bedre kamera

Begge telefoner har tre bageste kameraer med en ultrabrede, standard og teleobjektiv, men det er hvor lighederne ender. Det er ingen hemmelighed, at Note 20 Ultra har en næsten overvældende antal funktioner til fotografer , herunder 8K videooptagelse, en 108-megapixel sensor, 50x zoom med 5x optisk linse og pro video og foto tilstande.

Vigtig

Sådan vises skjulte apps på Samsung Galaxy Note 9

Sådan vises skjulte apps på Samsung Galaxy Note 9

De bedste tips og tricks til at mestre Samsungs Galaxy Note 9, fra Screen Control eller S pen færdigheder.

Custom Samsung Galaxy Note 9 Case

Custom Samsung Galaxy Note 9 Case

Lav din egen en af ​​en slags Samsung Galaxy Note Case godt placere et billede, logo, ord eller kunstværk, og så sender vi dig et bevis for din godkendelse. Vælg skrifttype fra vores billede ovenfor. Onslip greb, nem at bruge knapper. Beskyttende tilfælde med ...

Nulstil FRP Samsung Note 9 Android 10 Bypass Gmail uden SIM PIN

Nulstil FRP Samsung Note 9 Android 10 Bypass Gmail uden SIM PIN

Abonner på flere uddannelsesvideoer iPhone 5S iCloud Bypass Windows Vivo 1811 Y91 Y93 Y95 Pin Mønster Lås Fjern Easy Huawei P Smart Pin Mønster Lås løsning iPhone 6 iCloud Bypass på Windows Huawei GR3 Tagl21 FRP Bypass uden PC Vivo Y11 1906 FRP Bypass uden PC Samsung Galaxy A20 FRP bypass uden

Hvordan SMS Worksand Hvorfor du ikke bør bruge den Anymore

Hvordan SMS Worksand Hvorfor du ikke bør bruge den Anymore

Hvis du bruger en iPhone, kan du spekulerer på, hvorfor nogle af dine SMS-beskeder er i en blå boble og andre er i en grøn boble. Vi kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad disse muligheder er, og hvordan man bruger dem.

Hvordan SMS Worksand Hvorfor du ikke bør bruge den Anymore

Hvordan SMS Worksand Hvorfor du ikke bør bruge den Anymore

Øjeblikkelig besked slang falder i 2 kategorier akronymer sammentrækninger. Når du forstår disse, vil du være i stand til at mestre Populære Tekstning Forkortelser.

Samsung Galaxy Note 21 Udgivelsesdato, Pris, Funktioner og Nyheder

Samsung Galaxy Note 21 Udgivelsesdato, Pris, Funktioner og Nyheder

LA FAMILIA GALAXY S22 SE HA FILTRADO POR COMPLANTO POR PRIMERA VEZ. El Filtrador Yogesh Brar Ha Compartido Las Primeras Fotografer De Los Galaxy S22, S22 Y ...

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Galaxy Z Flip er Samsungs ide om en foldetelefon til masserne. Den tredje udgave Z Flip har sit firkantede drikkesioskerdesign gennemgået med en la ...

International Coffee Organization Dokumenter

International Coffee Organization Dokumenter

En escasos das de su presentacin oficial, salieron a la luz las primeras imgenes del smartphone CIVI de Xiaomi, el sucesor de los telfonos con cmara CC9 ... 23. 9. 021, Sputnik Mundo

Sådan changeupdate mobilnummer efter påføring indsendelse Parivahan Sewa

Sådan changeupdate mobilnummer efter påføring indsendelse Parivahan Sewa

Det er nemt at skifte til et nyt mobilnummer ved at give os et opkald. Læs mere om gebyrer og hvilke typer nummer kan du vælge mellem. Tjek det ud i dag.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.