Samsung Galaxy S20FE 8 GB RAM, 128 GB ROM, Cloud Mint

Seneste opdatering til Samsung Galaxy S20 Fe 5G lover at fastsætte berøringsskærmsproblemerne

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Redaktører Bemærk: Anmelderen gik gennem tre gennemgangsenheder fra Samsung; Den første viste de opvarmnings- og displayproblemer nævnt nedenfor. Desværre viste den anden enhed også de samme problemer. Vi ventede på Samsung at sende os en tredje enhed fra et andet parti, men denne enhed havde også de samme problemer.

Men efter at have brugt tre forskellige gennemgangsenheder over en periode på tre uger, kan jeg komme med nogle få grunde til, at du ikke bør få en. Og så er Theres også Galaxy S20 + med sin temmelig forvirrende prismærke på Rs 49.999. Derfor vil jeg anbefale, at du læser den komplette anmeldelse, før du beslutter dig for at købe en eller gå til noget andet.

Fancy Design

Går ved branding, galakse S20 Fe tilhører klart til S20-serien, men det låner også de gode ting fra note 20-serien. Den har en polycarbonat tilbage med en røgfyldt mat-finish, der overgange fra hovedfarven til en glimt glød, afhængigt af, hvordan lyset rammer det.

Den tynde metalramme løber fra kant til kant. På siderne strækker den lidt omkring kraft- og volumenknapperne. Bagsiden er dækket af plastikpanelet, der kurver langt ud over kanterne, og opfylder den tynde metalramme på siderne og derefter den flade skærm på forsiden.

Det ser godt ud og føles robust, som et premium flagskib burde. Selv kameraets bump på bagsiden er meget minimal og næppe rager ud med ca. 2-3 millimeter. Det vil ikke hoppe meget, når den placeres på en flad overflade.

På Rs 44.999 er det overraskende at se en ordentlig IP68 rating på det, der er i dag, den nederste ende af premium segmentet. Men det er en dejlig add-on, og du kan ringe i et bad eller gå en svømmetur med det uden at bekymre dig om at beskadige din enhed.

Det er en OLED-skærm

Hole-Punch Displays er en trend med premium smartphones, og Samsungs inkluderede også en. Hvad jeg kan lide om det er, hvor lille udskæringen er. Dens ganske ikke- påtrængende når du ser film eller spiller spil, og du næsten aldrig bemærker det på denne 6. -Inch AMOLED display.

Og fordi det er et OLED-panel, gik Samsung med en in-display fingeraftrykslæser. Det er stadig ikke så hurtigt som dem, du vil finde på konkurrerende smartphones, og du kan kun registrere tre fingeraftryk, men det får jobbet færdigt.

Samsung hævder, at det også leveres med 240 Hz touch-sensing. Det ser ud til at trække et anstændigt arbejde med at spore dine fingre i dag-til-dages brug, men det har sin andel af problemer, jeg har nævnt i præstationsafsnittet i denne anmeldelse.

Skift til naturlig farvetilstand var alt andet end naturligt, med meget kedelige farver, hvorfor jeg skiftede tilbage til levende. Denne tilstand leverer bedre hvide, bortset fra de stødende farver. Displayet synes også at være HDR10 + kompatibel, selvom Samsung ikke annoncerer det. Mens Netflix ikke lod mig streame HDR-indhold, vil Prime Video og YouTube lade dig se HDR-venligt indhold.

Software er god

Sådan ændres din e-mail-adgangskode på iPhone og iPad

S20 Fe får dig den samme UI 2. Med Android 10 base som de fleste af sine andre premium smartphones. Faktisk er der intet meget at tale om, men at 120 Hz opdateringshastighed gør tingene til at føle buttery-glat.

Kameraet er flagskibsklasse

Dette er faktisk et område, hvor du vil bemærke et par hardwareforskelle mellem S20 Fe og Base S20-modellen. Det ser ud til, at Samsungs lånte nogle af hardware direkte fra S20. Dette er dog ikke tilfældet.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

â € ¢ Skift sprog: Vælg sprog, og vælg derefter den ønskede valg. € ¢ Talhastighed: Vælg og træk skyderen for talehastighed til den ønskede talesats. â € ¢ â pitch: Vælg og træk pitch skyderen til den ønskede tonehøjde.

Galaxy S Fe

Den 6. -Inch S20 Fe har den samme snapdragon 865 processor som resten af ​​lineup og omfatter IP68 vandmodstand. Det sport tre bagkamera linser, herunder en 30x plads zoom som hvad der findes i S20 og S20 Plus. Den er tilgængelig i seks lyse farver. En af enhedens største forskelle fra resten af ​​lineup: Bagsiden er lavet af plast i stedet for glas.

Samsung, som afslørede FE under AA virtuelle udpakket begivenhed, håber at tiltrække folk, der vige tilbage fra en $ 1.000 telefon, men stadig ønsker de flashier funktioner i virksomhedens Galaxy S line. Og det er dem, der ønsker at Galaxy S mærke i stedet for de billigere, enklere Galaxy A-enheder. I løbet af coronavirus pandemi, kunne det vise sig at være en masse potentielle købere.

Virksomheden havde overvejet at indføre en enhed, der faldt mellem A-serien - der spænder fra $ 110 til $ 650 i USA - og den nederste ende af S-serien, som starter ved $ 999, sagde Blackard. Det har gjort noget lignende før i tiden, ligesom indføre $ 650 Galaxy S10 Lite i januar på CES 2022.

Men pandemi forårsaget Samsung at fremskynde FE udvikling og udgivelse, noget, det kunne gøre, fordi den styrer mange dele af sin forsyningskæde. FE, som går på salg i USA den 2. oktober ankommer omkring syv måneder efter de øvrige S20 telefoner ramte markedet, mens S10 Lite blev tilgængelig i USA i løbet af et år efter dens søskende blev sat til salg.

Samsung, som mistede sin krone som verdens største telefon maker til Huawei i andet kvartal, har været at indføre sine nye enheder i et vanskeligt miljø. I stedet for står et stærkt marked for telefoner, med 5G og foldbare skærme få folk til at opgradere deres enheder, er de fleste håndsæt beslutningstagere oplever reduceret efterspørgsel midt i den rasende roman coronavirus pandemi. Næsten en million mennesker er døde, mere end 31 millioner er blevet smittet og flere millioner er uden arbejde, usikker, når de vil næste tjene en stabil lønseddel.

Mens tech samlet har set en stigning i efterspørgslen i pandemi, telefonen markedet har kæmpet . Forbrugerne vælger billigere enheder, hvilket sparer deres penge helt eller bruge deres penge på pc'er og andre arbejde fra hjemmet og underholdning forsyninger. I år er smartphone salget forventes at ramme en 10-årig lav på grund af pandemien, i henhold til CCS Insight.

Samsung, på trods af at lancere sin nye Galaxy S20 lineup i marts og dens billigere Galaxy A-telefoner i løbet af de følgende måneder, så det største år-over-år fald af verdens top fem telefon beslutningstagere i andet kvartal, siger Canalys . Samsungs 30% fald tillod Huawei at springe den til at blive verdens største smartphone leverandør for første gang, Canalys noteret. Det var første gang i ni år, at en anden end Samsung eller Apple selskab afsendt de fleste telefoner.

Pandemic problemer

Samsung regnede med dette års Galaxy S20 lineup - sin første afgrøde af telefoner, der alle har 5G-forbindelse i USA - at bejle købere, der havde ventet at opgradere deres enheder. Så COVID-19 fejede over hele kloden. Den amerikanske gik i lockdown omkring en uge efter Samsungs Galaxy S20 lineup ramme butikkerne. Fordi forbrugerne var bekymrede om penge - og kunne ikke se de nye enheder i personen - faldt efterspørgslen. I juli, Samsung sagde sin mobil business indtægter faldt 18% fra det foregående år.

I USA Samsung solgt omkring 44% færre Galaxy S20 modeller i de første fire måneder af salg end Galaxy S10 sidste år, ifølge M Science, en data analytics-udbyder, der spor statistik som mobil vedtagelse.

Hvad Samsung har fundet er, at dens billigere S20 model har tiltrukket de fleste købere i de seneste uger. I et normalt år, er det den dyreste Galaxy S eller Note telefon, der sælger i de højeste antal, i det mindste i første omgang, siger Blackard. Om seks til otte uger senere, efter at megafans har gjort deres indkøb, de lavere-end modeller sælger bedre.

Det skete i år, men i en mere udtalt måde, sagde Blackard. Galaxy S20 Ultra var den bedst sælgende enhed af lineup ved lanceringen, sagde han, ligesom Note 20 Ultra overgået salget af den billigere Note 20. Men så de mindre dyre modeller blev mere populær.

Billigere er konge

Telefon beslutningstagere har reagerede forskelligt på pandemien. I tilfældet med Apple, er det sandsynligt udviklet the iPhone SE godt før coronavirus spredt bredt, men lanceringen timing viste sig at være tilfældige. På $ 399, SE er den billigste nye telefon i Apples lineup, og det indeholder en funktion, der er perfekt til de tider: en Touch-id fingeraftrykslæser. Det gør det lettere at låse enheden op, mens iført en maske, versus Face ID teknologi i Apples dyrere telefoner.

Denne enhed hjalp Apple rapportere stærke økonomiske resultater, selv som virksomheden forsinkede sin high-end iPhone 12 lineup, dels på grund af pandemiske relaterede produktionsproblemer. I stedet for at ankomme i september, som iPhones normalt gør, vil enhederne sandsynligvis lancere i oktober. EN

Samsungs svar på iPhone SE var galakse en lineup, en batch af enheder, der var tilgængelige i udlandet i årevis, men ankommer til USA for første gang. De fire nye 4G LTE-modeller varierede fra $ 110 for Galaxy A10 til $ 400 for Galaxy A51. Samsung introducerede endda to 5G-enheder, $ 500 Galaxy A51 5G og $ 600 til $ 650 Galaxy A71 5G, hvilket gav det sydkoreanske firma to af de billigste 5G-telefoner i USA.

Sådan udføres Hard Reset på Samsung Galaxy S20 Fe 5G? Hvis du vil slippe af med alle de uønskede data som apps, medier og systemfiler, følg nedenstående trin. . Tryk først på tænd / sluk-knappen og lydstyrke ned i et par sekunder. . Så snart skærmlyset slukker, skal du slukke for lydstyrke ned, mens du holder tænd / sluk-knappen og tryk på VOLUME UP-knappen. . Slip alle knapper, så snart du ser SAMSUNGÂ logo4. Brug VOLUME-knappen for at vælge WIPE DATA / FACTORY nulstilling og brug tænd / sluk-tasten for at bekræfte den. . Brug igen din lydstyrke til at vælge fabriksdata nulstilling og tænd / sluk-knappen for at bekræfte den. . Vælg nu Reboot-systemet, der nu bruger lydstyrkeknappen, og tryk på tænd / sluk-tasten for at bekræfte den.

Sådan udfører du fabriksindstilling på Samsung Galaxy S20 Fe 5G? Følg trinene for at udføre fabriksindstilling på Samsung Galaxy S20 Fe 5G1. Tryk på indstillingsikonet for at åbne det2. Rul ned og vælg General Management3. Vælg RESET4. Vælg Factory Data Reset4. Tryk på Nulstil-knappen, der vises på skærmen5. Tryk på Slet på knappen for at udføre fabriksindstilling6. Tryk på Slet data for at bekræfte.

Sådan tilføjes fingeraftryk på Samsung Galaxy S20 Fe 5G? Hvis du vil konfigurere fingeraftryksbeskyttelse på Samsung Galaxy S20 Fe 5g, følg disse trin1. Tryk på Indstillinger-app for at åbne IT2. Rul ned og vælg Bio Metrics og Security3. Tap nu på fingeraftryk4. Tryk på Fortsæt-knap5. Vælg nu en alternativ låseskærmsmetode som mønster, pin eller adgangskode6. Hvis mønstermetoden er valgt som en alternativ låseskærm, skal du trække mønsteret Tryk på Fortsæt, redraw mønsteret og tryk på Bekræft. . Hold nu fingeren på fingeraftryksføleren og tilmeld fingeregenkendelsesmetoden8. Tryk på DONE-knappen, når det er gjort.

Vigtig

Support Smartphone Hjælp eir.ie

Support Smartphone Hjælp eir.ie

Få skridtvise vejledning i at oprette din e-mail, skal du tilslutte Bluetooth, opdatere din telefon og mere for din unikke mobile håndsæt.

Guide til Turn Apple iPhone SE 2020 WiFi ringer til eller fra Vodafone Australien

Guide til Turn Apple iPhone SE 2020 WiFi ringer til eller fra Vodafone Australien

Den iPads evne til at foretage telefonopkald er endnu et kontinuitet funktion. Læs videre for at lære mere om det.

Ofte stillede spørgsmål om WiFi Opkald på iCloud-enheder Sprint Support

Ofte stillede spørgsmål om WiFi Opkald på iCloud-enheder Sprint Support

I webcontactus. om Du finder kontaktoplysninger. Hjælp dig med at kontakte hurtigt med de oplysninger, du har brug for at finde

Belkin Official Support Lær at kende Belkin Boostup Bold Wireless Charging Pad 10w til Apple, Samsung, LG og Sony, F7U050

Belkin Official Support Lær at kende Belkin Boostup Bold Wireless Charging Pad 10w til Apple, Samsung, LG og Sony, F7U050

Lær mere med 102 spørgsmål og 68 svar til Samsung Fast Charge Wireless Pad Black.

Hyppige Spørgsmål Sådan Drej On Screen Mirroring On Macbook Pro

Hyppige Spørgsmål Sådan Drej On Screen Mirroring On Macbook Pro

Utroligt, hvordan bruger jeg skærmen spejling på min MacBook Screen Mirroring Mac til Android TV Download AirBeamTV Mac app til Android TV på din MacBook Pro

Hvordan fjerner du et telefonnummer

Hvordan fjerner du et telefonnummer

Opkalds-id-teknologi giver folk mulighed for at se, hvem der ringer, før de besvarer et opkald. Folk, der ønsker at blokere deres telefonnummer, kan vælge en indstilling fra en telefonudbyder for at blokere nummeret, der vises på alle deres udgående opkald, men når du ringer til en person, der ikke svarer blokeret ...

Viderestilling. Alcatel GO FLIP viderestilling

Viderestilling. Alcatel GO FLIP viderestilling

Sådan låser Alcatel Go Flip 3. Sådan indtaste en unlock kode i en Alcatel-Go Flip 3 1 Start Go Flip 3 med en ikke-accepterede SIM-kort indsat unaccepted midler en simcard fra et andet netværk, 2 Besked

moto e Block fjerne blokeringen af ​​Numbers

moto e Block fjerne blokeringen af ​​Numbers

Trin på Sådan Bloker eller blokering et nummer på Oppo og Realme Smartphones TechWeu Mobiltelefoner har gjort vores liv meget lettere, nu, om det er at bringe tæt på en fjern person eller til at bringe den største information til dig på få sekunder. Du får løsningen på alt gennem dette mo ...

Bloker uønskede opkald i FaceTime på iPhone

Bloker uønskede opkald i FaceTime på iPhone

Bloker FaceTime opkald fra uønskede opkald på iPhone.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.