Samsung Galaxy S21 128GB Grey 5G

Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom Black

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Samsung Galaxy S21 128GB Grey 5G er en af ​​de få smartphones, der kombinerer en masse computerkraft med en handy størrelse. Enheden har en 6. -inch Full HD-skærm, som du nemt kan betjene med én hånd. Skærmen opfrisker 120 gange i sekundet. Dette gør animationer se glat i spil, for eksempel. Takket være den kraftfulde Exynos 2100 processor og 8 GB RAM, kan du bruge de mest krævende applikationer og 3D-spil uden problemer. Den 128GB lagerplads har nok plads til dine apps og filer. Med den 12-megapixel standard kamera, kan du tage skarpe billeder og 8K videoer både i løbet af dagen og i svagt lys. Brug 64-megapixel teleobjektiv for at zoome ind op til 3 gange uden dit foto miste skarphed. Den 4000mAh Batteriet holder lidt mindre end en dag med gennemsnitlig brug. Bruger du enheden oftere? Du vil nogle gange nødt til at opkræve det i løbet af dagen.

Inkluderet som standard

Med Galaxy S21 5G kan du tage dine bedste billeder endnu, og ubesværet fange episke, delbare øjeblikke i en hjerteslag - ingen apps eller redigering nødvendigt. Men det er ikke alt. Shoot naturtro 8K videoer og træk hi-res stillbilleder med 8K video snap.

Performance er alt

Wielding en revolutionerende ny processor, Galaxy S21 leverer den hastighed, kraft og kreativitet, du har brug for at amp op telefonen oplevelse. De Exynos 2100nm ikke kun pakker i uvirkeligt magt, men lader dig få mest ud af 5G-forbindelse, også.

En telefon, der ikke vil lade dig ned

Power og ro i sindet. Det er den Galaxy S21 oplevelse. Uanset hvad din dag besidder, går i stå i Stream, dele og skabe uden at skulle nå til oplader -. Alt imens at kende dit indhold forbliver trygt og sikkert med S21 s hvælving-lignende sikkerhed. Det er den telefon, der har din ryg - altid.

Den ultimative selvudfoldelse

Lav hvert øjeblik episk med Galaxy S21 5G næste generation kamera og video. Opret høj opløsning stillbilleder med 8K Video Snap og få aktiebaseret klar skud første gang, hver gang med Single Tag. Galaxy S21 5G er skamløst anderledes med slanke, kontur-cut metalhus og flotte farver. Det er den ultimative kombination af intelligente tech og stylish udseende.

Del øjeblikkeligt med næste generation af kameraer

Kompetencen til at tage dine bedste billeder endnu. Optag med alle dine videokameraer på én gang, eller stjerne i din egen film ved at optage og bag sammen. Handlingen er super stabil og livagtige også. Skyd utrolig detaljeret 8K videoer, træk derefter hi-res stills med 8K Video Snap - perfekt til bedøvelse portræt udtryk , episke landskaber og alt derimellem. Og sige farvel til endeløse re-tager med Single Tag og 5x mere ansigtsgenkendelse. Hvad mere er, der er tonsvis af funktioner som Night Mode, Studio belysning og naturlige bokeh effekter til at fremhæve skønheden i every billede.

Stilfuld nuancer, â Reflecta du

Være skamløst anderledes med Galaxy S21 5G. Med en flot ny form og elegante nuancer, Galaxy S21 5G er det ultimative i selvudfoldelse. Konturen-cut metal kamera sikringer smukt med enheden, og Samsungs nye matteret tåge effekt og metalramme udseende fantastisk, hvilket gør snavs og fingeraftryk en saga blot. Med den hårdeste Gorilla® Glass Victus, Glastic bagrude og en AL7S10 Metal Ramme til beskyttelse og fred i sindet, er Galaxy S21 5G designet til look uberørt.

Hastighed, magt, kreativitet

Galaxy S21 s 5G s Exynos 2100 5 nm processor bringer al den ydelse, du har brug for. Pakket med pift at styre dit sociale foder, mens ubesværet holde op med 8K videoredigering. Få en glat, konsol-kvalitet spiloplevelse. Aldrig-miss-en-øjeblik i tilslutningsmuligheder. Tilslut til hurtig 5G1, gør klarere videoopkald og hente to gange asa hurtigt.

En skærm Toa TURNA hoveder

Forkæl dine øjne med Galaxy S21 5G Dynamic AMOLED 2X skærm, der holder alt ser strålende og glat. Se film i flotte farver. 6. "Infinity-O Display gør det muligt at spil eller se dine foretrukne film, selv i skarpt sollys. Rulning er silkeblød og interaktioner er utroligt lydhør. Hvad mere er, den nye 120 Hz adaptive opdateringshastighed niveauer op til spil eller niveauer ned, når du ruller sociale medier feeds at spare your batteri

. Unreal magt, pakket neatly inde

Med hvælving-lignende sikkerhed og en binge-værdig batteri, Galaxy S21 5G har din ryg uanset hvad. Stream, dele og skabe - dit indhold forbliver helt sikkert. Den store sensor, smartere AI og 5 nm processor sætte næste generation, hvælving-lignende sikkerhed i dine hænder. Fra hurtigere godkendelse af fingeraftryk til næste niveau kontrol med personlige oplysninger, der er ikke noget der holder dig tilbage. Galaxy S21 5G er for holdbar. Med IP682 og støvafvisende, det er egnet til næsten Anya miljø.

Synes godt om

Uden tvivl det første, jeg varsel om S21 er dens design. Denne to-tone tilgang giver telefonen en art deco sensibilitet . Nå, sådan. Samsung gjort kameraet bump større og mere industrielt udseende. Jeg kan næsten Envision nogen på Samsung søger efter den perfekte bore tryk på for at gøre kameraet udskæringer lige den rigtige størrelse.

Samsungs Galaxy S er slank med en ny wraparound metaldesign

Den hulning skærm, som Samsung kalder Infinity-O-skærm, er min nuværende favorit løsning for at undgå et hak eller store kanter. Den S21 er fladskærmen med sin petite sort bezel ser virkelig moderne.

Det har Full HD-opløsning, hvilket er et skridt ned fra Quad HD-opløsning på S20. Men i daglig brug, det er ikke så dramatisk en ændring, som det lyder. Meget af det kommer fra den adaptive skærmens opdateringshastighed, at svinger mellem 48 og 120 Hz afhængigt af, hvad der bliver vist. Så hvis du spiller et spil som Alto er Odyssey, Call of Duty eller Forza Street kan du se dem i al deres sprøde grafiske skønhed. Og når du ikke er, displayet har en lavere opdateringshastighed for at spare på batteriet.

Samme s kamera hardware, men med forbedringer

Kameraet hardware på S21 er nøjagtig det samme findes på S20, og det er ikke en dårlig ting. På bagsiden er tre kameraer: et bredt, ultrabrede og tele. Jeg lidt ligesom ultrabrede på S21, kan det være min favorit ultrabrede kamera på en Android-telefon.

Billeder ser godt ud. Autofokus er hurtig og kan skifte mellem forgrunden og baggrunden hurtigt. I videoen, autofokus skift er ikke så hurtig, men når det griber fokus det ser ud til at holde fast i det. Jeg vil også gerne i video mode, der har en knap på skærmen i toppen for at skifte mellem forskellige opløsninger og frames per sekund.

For selfies du nu har en mulighed for Bright eller Natural. Hvilket er fremragende. Hud toner i selfie billeder ser godt, især med alle de "ansigt" -effekter slukket. Men jeg bør bemærke, at der er mennesker, der kan lide at have den mulighed. Så der er det.

Lavet med en adaptiv 120Hz, 6. Dynamisk AMOLED, Infinity-O-display, en 10MP selfie linse, sammen med bagsiden 12MP Bred, 64MP Tele og 12MP Ultra Wide linser, Samsungs 5G aktiveret Galaxy S21 smartphone med GPS, NFC, forbedret spil Booster og Knox Vault, er fyldt med tech at levere en sikker, lystbetonet og premium brugeroplevelse.

5g aktiveret Gør dig klar til næste generation af mobil internet og oplever utrolige downloadhastigheder, eller spil spil uden frygten for lag. Kontakt venligst din mobiludbyder om de 5G-muligheder, der aktuelt er tilgængelige for dig.

4000 mAh batteri Takket være boliger et 4000 mAh batteri, vil Samsung Galaxy S21 se dig gennem dagen. Hjælpsomt, når du har brug for en top op, superhurtig opladning teknologi betyder, at du ikke blive hængende for længe. Hvis du foretrækker at magten op via et trådløst Qi oplader, så fortvivl ikke â € ”med hurtig trådløs opladning 2., Samsung Galaxy S21 5G har du dækket.

Dynamisk AMOLED display Samsung Galaxy S21 5G huser en dynamisk AMOLED, Infinity-O, adaptiv skærm. Telefonens opdateringshastighed justerer mellem 48-120Hz baseret på det indhold, du får vist, at spare batteriets levetid. Hjælpsomt, den S215G reducere betydeligt øjen-belastning og træthed, så du kan binge dine yndlingsprogrammer komfortabelt morgen, middag og aften.

Takket være en Infinity O skærm, Galaxy S21 giver en kant-til-kant skærm oplevelse, uden krav om et stort, rum-stjæle hak. Altid-On teknologi giver dig praktisk på skærmen meddelelser â € ”mens du sparer strøm.

Knox sikkerhed Den Knox sikkerhed platform giver en høj grad af sikkerhed â € ”sikring af telefonen fra chippen op og give dig mere selvtillid i dine data og app tilladelser. Det er også udstyret Samsung Knox Vault at holde dine data biometrisk autentificering i det uvisse.

Forbedret spilforstærker S21 5gs Game Boosters nye prioriteringsmodus sikrer, at du bliver fokuseret på dit spil ved hjælp af hjælpeste blokering af opkald og meddelelser, mens maksimerer din telefons ydeevne. Optimeret til enhedsmotor, AI overvåger din enheds brug og justerer automatisk dine indstillinger for at give den bedste oplevelse â € " Regulering Temperatur, Batteri og Hukommelse, mens du spiller.

Super Security med Galaxy S21 5gs hurtige ansigtsgenkendelsesteknologi og større, lavere latens ultralydsfingeraftrykssensor, kan du låse op endnu hurtigere ud. Bare et blik eller tryk og væk, du går.

Hvad er Sim Free? Du modtager en ulåst mobil, så der er ikke noget krav om at forpligte sig til et netværk, hvilket giver dig mulighed for at bestemme hvilket SIM-kort / netværk der skal bruges i enheden. Dette giver dig mulighed for at finde den mest passende plan, om det er kontrakt eller pay-as-you-go, i hele telefonens levetid.

Vi kan hjælpe dig med at få oprettet vores specialist i butikspartnere kan hjælpe dig med at blive oprettet på din nye enhed med det samme. Vi kan hjælpe med alt fra at overføre personlige data fra din gamle enhed for at oprette eventuelle vigtige funktioner.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Pro-grade Cameraget klar til et kamera så godt, det kan gøre alle til en proff. Brug et komplet sæt af linser, herunder bred, ultra bred og 64MP-telefoto for at fange utroligt realistiske skud og lys op natten i levende farve med nattilstand. Du kan også skyde en gang og automatisk fange øjeblikket i op til 14 måder med single tage.

Vigtig

Renders af Galaxy S21 tilfælde lække Kvadrat, læder, robust og silikone

Renders af Galaxy S21 tilfælde lække Kvadrat, læder, robust og silikone

Ankommer af Mon, Jan 3 Køb Nillkin Galaxy S21 Ultra Case CamShield Case med Slide Kamera Cover, Slim etui til Samsung Galaxy S21 Ultra 6. tommer, Blå på Walmart. om

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Lavet til Galaxy S21-serien. Den Silikone Cover har fået en opgradering til at rumme den store tilføjelse til Galaxy S21 Ultra 5G S Pen. Du skal blot glide S Pen i den bekvemme holderen på siden for at holde det på den klar, når du har brug for det.

Moment Taske til Samsung Galaxy med Mforce

Moment Taske til Samsung Galaxy med Mforce

RhinoShield designs mobiltelefon tilfælde, skærm beskyttere tilbehør, der giver maksimal beskyttelse mod stød tilpasning.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12GB, 256GB, Sort Galaxy SmartTag Amazon. N.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12GB, 256GB, Sort Galaxy SmartTag Amazon. N.

Elegant Smart Watch Med et slankt, moderne design, strålende 1. 4 OLED-skærm. Rustfrit stål overflade, præcision laminering proces. Livet vandtæt, kan den smarte ur overflade modstå regnvand effekt, når du er i udendørs.

MetroPCS KICK TwoPiece Kickstand Shield Telefon etui til Samsung Galaxy J7 FuschiaGray Walmart. om

MetroPCS KICK TwoPiece Kickstand Shield Telefon etui til Samsung Galaxy J7 FuschiaGray Walmart. om

Velkommen til Metro ved tmobile formelt MetroPCS subreddit Metro ved tmobile dækker 99 mennesker i Amerika og tilbud den hurtigste 4G LTE ...

Otterbox Strada Series Samsung Galaxy S21 Ultra Wallet Case Black

Otterbox Strada Series Samsung Galaxy S21 Ultra Wallet Case Black

Pressemeddelelse indhold fra PR Newswire. AP-nyhedspersonalet var ikke involveret i oprettelsen.

Galaxy S21 Ultra

Galaxy S21 Ultra

Køb din Samsung Galaxy S21 Ultra 128 GB Phantom Black smartphone Proximus. e Promos med abonnement Klik Saml Gratis og hurtig levering 2 års garanti

Samsungs Galaxy S21 og S21 Ultra er op til 275 off på kun Amazon i dag

Samsungs Galaxy S21 og S21 Ultra er op til 275 off på kun Amazon i dag

Samsungs Galaxy S21 lineup, herunder S21 Plus og Ultra, er allerede til salg på Amazon og andre detailhandlere.

Samsung Galaxy S22 Ultra udgivelsesdato, rygter og specs

Samsung Galaxy S22 Ultra udgivelsesdato, rygter og specs

Denne endelige Samsung Galaxy S21 købere vejledning indeholder al den information du har brug for, herunder specs, pris detaljer, udgivelsesdatoer og meget mere.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.