Samsung Galaxy S21 5G Phantom Grey, 8GB, 128 GB Opbevaring med uden omkostninger EMIAdditional Exchange Tilbud

Samsung Galaxy S21 Priserne i Kuwait shoppe online Xcite

HyperFast 5G kan du hente en hel sæson af dit yndlingsprogram i en flash. HyperFast Wi-Fi verdens første Wi-Fi 6E, når høje hastigheder, så du bevarer forbindelsen. Dual SIM lader dig tilslutte din telefon til to data planer i én enhed.

Galaxy første 5 nm processor pakker episke kraft og hastighed i en mindre chipset. * 16 GB RAM fås med 512GB lagerplads Galaxy S21 Ultra 5G model. 12GB RAM fås med 256 GB og 128 GB Galaxy S21 Ultra 5G modeller. * 8GB RAM fås med Galaxy S21 5G og Galaxy S21 + 5G modeller

Hvad er Samsung Galaxy S funktioner?

Dens her, og dens forbløffende. Samsung S21 er den nyeste model fra en af ​​verdens største telefon mærker. Og funktionerne i Samsung S21 viser, hvorfor alle er blevet helt vilde med det, da det blev udgivet. Samsung-fans vil elske både omfanget og kvaliteten af ​​de funktioner Samsung Galaxy S21 bringer til bordet, herunder:

Forskel mellem Samsung Galaxy S og s?

Både Samsung Galaxy S20 og Samsung Galaxy S21 er kvalitet telefoner, med alt youd forvente fra en af ​​verdens største brands. Samsung elskere elsker begge telefoner, men der er et par forskelle, der kan hjælpe dig med at finde ud af hvilken er den rigtige for dig. Samsung Galaxy S21 vil have:

Hvor meget er Samsung Galaxy S?

Samsung fans elsker deres tech, det ved vi. Og de har ventet at opdage de Samsung S 21 design, pris og funktioner. Hvis dit budget dragter, købe den nyeste model er altid stor værdi. Men hvis du ønsker at tilbringe en smule mindre, og stadig opgradere til en fantastisk telefon, eller ønsker en af ​​de andre Samsung nyskabende smartphones, så har vi fået en bunke af gode tilbud på kvalitets Samsung Galaxy telefoner butikken eller online, herunder:

Prisfastsættelse disse er de bedste tilbud fra vores affiliate partnere, vi kan få en provision fra kvalificerende salg

Måske er det fordi en visse frugter-navngivet konkurrent har en ny smartphone. Eller måske er det fordi en af ​​vores foretrukne Android telefon mærker er indstillet til at frigive en lovende efterfølger snart. Uanset årsagen, har Samsung faldt prisen på sit flagskib Galaxy S21 Ultra ned til $ 900 om Amazona €”for allerførste gang. EN

Denne Android smartphone lanceret for $ 1.200 tidligere i år, men det har været vekslende mellem at og $ 1.000 for flere måneder. I denne uge er prisen dyppet yderligere ved $ 100. Det er stadig dyrt for en smartphoneâ €”vi har tonsvis af picks andre, mere overkommelige i vores bedste Android-telefoner guideâ €” men det er nok den mest ekstra Android-telefon derude lige nu. Det har alt, herunder den bedste kamera-system rundt.

Det er bare kameraet. Dette er også en af ​​de største smartphones rundt, med et stort 6. -inch OLED-skærm, som også har en 120-Hz opdateringshastighed, og det hele er drevet af flagskibet Snapdragon 888 chip. Det vil vare en hel dag på en enkelt opladning; bare huske at købe en separat opladning adapter, fordi Samsung ikke omfatter en i kassen.

Samsung Galaxy S21 5G har en 6. -inch skærm, en 64 MP bageste kamera, hyperfast processor, og et batteri, der er der, når du har mest brug for det. Vær kreativ, gøre tingene på din måde, og holde forbindelsen med AT & T 5G. Hurtig. Pålidelig. Sikker.

Nøglefunktioner

Samsung har annonceret cashback for sin Galaxy S21-serien i Indien. Brugerne vil nu være i stand til at benytte en instant cashback på op til Rs 10.000, foruden forskellige bank tilbud samtidig med at købe Galaxy S21 og S21 + smartphones. Tilbuddet vil være levende indtil december 22.

Samsung havde lanceret S21-serien tilbage i januar i år, til en startpris på Rs R'er 69.999 til Galaxy S21, 8GB RAM + 128GB lagerplads variant. Her er, hvor meget smartphones vil koste i Indien nu.

Samsung Galaxy S, Galaxy S +: tilbud

Samsung tilbyder nu øjeblikkelig cashback af Rs 10.000 på Galaxy S21. Indretningen vil være tilgængelig på Rs 54,999 for basen variant. Derudover vil kunderne også kunne benytte sig af Rs 5.000 bank cashback på ICICI kort eller en Rs 5.000 opgradering bonus. Dette vil yderligere nedbringe prisen på din smartphone til Rs 44,999.

Samsung tilbyder også op til Rs 10.000 cashback ved køb af sin Galaxy S21 + smartphone, der bringer omkostningerne til Rs 71.999. Købere vil også kunne benytte en Rs 10.000 bank cashback på ICICI kort eller Rs 5.000 Upgrade Bonus.

Samsung Galaxy S, Galaxy S +: Specifikationer

Både Samsung Galaxy S21 og Galaxy S21 + har et Infinity-O-skærmdesign med næsten nullene. Indretningerne pakker en fingeraftryk i skærmen til Biometrisk Autentificering og er IP68-rated.

Begge smartphones er drevet af Samsung Exynos 2100-processoren. Samsung Galaxy S21 og dens plus-version pakke en tredobbelt bagkameraopsætning med et 12MP primært kamera, et 64mp tele kamera og et 12mp ultra vidvinkelkamera.

Mens den almindelige version spiller et 4.000mAh batteri, mens Samsung Galaxy S21 Plus Smartphone har et 4,800mAh batteri. Begge telefoner tilbyder support til 25W kablet opladning samt trådløs opladning.

Samsung Galaxy S pris i Indien ved lanceringen var Rs, men enheden modtog en rabat et par måneder efter lanceringen og var tilgængelig for Rs,

Samsung Galaxy S21 pris i Indien er blevet slashed offline, høflighed af et kort tilbud. Galaxy Flagship Smartphone fra Samsung kan købes med en rabat på Rs 5.000. Samsung tilbyder også en Rs 5.000 rabat på Galaxy S21 + på offline-markedet. Tilbuddet ankommer dage før den rygte Samsung Galaxy S22 lancering i begyndelsen af ​​2022.

Samsung Galaxy S21 pris i Indien ved lanceringen var Rs 69.999. Enheden modtog dog en rabat et par måneder efter lanceringen og var tilgængelig for Rs 64,999. Efter det nuværende tilbud kan Samsung Galaxy S21 købes til Rs 59.999. Til prisen får brugerne 8 GB RAM og 128 GB internt lager. Der er også en 256 GB-opbevaringsmulighed, som typisk er tilgængelig for Rs 68,999. Efter RS ​​5.000 rabat tilbud kan kunder købe enheden til Rs 63,999.

De, der ønsker plusvarianten, kan også benytte RS 5.000 cashback tilbud. Samsung Galaxy S21 + pris i Indien ved lanceringen var Rs 81,999. Det har dog været tilgængeligt offline for Rs 76.999. Telefonen kan købes til Rs 71,999 efter cashback-tilbuddet. Det samme tilbud kan benyttes på 256 GB-varianten, hvilket bringer sin pris ned til Rs 75.999.

Galaxy S21 og S21 Plus deler lignende specifikationer, undtagen forskellene i displayet og batterisheden. Vanilla-modellen har en 6. -Inch-skærm, mens plus-modellen sport en 6. -Inch skærm. Begge enheder har en fuld HD + display og en 120Hz opdateringshastighed. De har en Exynos 2100 SOC under emhætten og støtter op til 25W hurtig opladning. Vanilla-modellen pakker et 4000 mAh batteri, og plus-modellen har et 4.800 mAh batteri.

Kigge på

Sortimentet omfatter en 6. -InCH SAMSUNG GALAXY S21 5G, 6. -ICH S21 + 5G og 6. -InCH S21 ULTRA 5G, og da de blev annonceret tilbage i januar, er alle tre modeller nu tilgængelige på en nedsat pris.

For dem, der er interesseret i de seneste Samsung, har det sikkert at tilbyde, er det sandsynligvis det bedste spil. Det er ikke den mest high-spec i line, men det gør afbalancere feature sæt, design og specs til at skabe en lidt mere venlig pris til sine søskende - noget, der er kun kommet ned fra lanceringen pris på $ 799 / Â £ 769 , naturligvis. Det betyder, at standarden Galaxy S21 er hovedsagelig en entry-level flagskib telefon, men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting.

Galaxy S + tilbud

Galaxy S21 Ultra sidder på toppen af ​​træet af Samsung-smartphones, der giver den mest komplette flagskib erfaring virksomheden tilbyder - og efter vores mening, er en af ​​de bedste smartphones du kan købe.

I vores Galaxy S21 Ultra gennemgang, vi sagde: "Performance er kernen af, hvad Galaxy S21 Ultra tilbud, og det er svært at være skuffet over den erfaring, Det kan tage lidt lappeløsninger . at få en UI software, der kører på sit bedste, men med en fantastisk udstilling, omfattende kameraer, og masser af magt, er der meget lidt at Ultra S21 ikke leverer."

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Kreditgodkendelse, depositum, kvalificerende tjeneste, og, i butikker og på kundeservice opkald, $ 30 bistået eller opgradere support afgift kan være påkrævet. Udstyr afbetaling: en skat på fuld pris forfalder ved salg. Hvis du annullerer trådløs service, bliver den resterende saldo på enheden forfalden. Tilgængelighed og beløb af EIP-finansiering underlagt kreditgodkendelse. Down Payment & Unfinanceret del, der kræves ved køb. Balance betalt i månedlige rater. Skal forblive på kvalifikationstjeneste i god stand for varighed af EIP-aftale. Lateon-betalingsgebyrer kan gælde. Kun deltagende steder. Eksempler vist afspejler nedbetaling og månedlige betalinger af vores mest Creditworthy kunder; Beløb for andre vil variere.

Galaxy s pris og udgivelsesdato

Samsung var kritiseret for sin beslutning om at øge priserne med Galaxy S20-serien, men det ser ud til, at et øre er blevet holdt lavt til jorden. Galaxy S21-serien pådrager sig ikke en højere prismærke; Faktisk er prisfastsættelsen lidt lavere end det, vi havde braced for. Her er de officielle startpriser for lineup:

Galaxy S Design

Med flade skærme og en redesignet kamera ø i slæb er Galaxy S21-serien absolut mere elegant end den lidt uraffinerede og rå galakse S20. Alle tre funktioner Opfrisket Design, der sigter mod at blande kameraet med telefonens ramme og gøre det mindre påtrængende . Bortset fra det bruger S21 + og S21 Ultra begge gorillaglas tilbage og foran, med en aluminiumsramme, der er sandwichet imellem, mens galaksen S21 har en polycarbonat tilbage i stedet for et glas en.

Galaxy S, S Plus, S Ultra Specs & Hardware

Qualcomm Snapdragon 888 Chipset vil power Galaxy S21 modellerne i USA, mens den friske Exynos 2100 er planlagt til europæiske og indiske enheder, samt enheder bestemt til andre internationale markeder som Sydkorea.

Begge chipsæt er baseret på den nyeste 5-nanometer proces, som muliggør mærkbare batterilevetid forbedringer og tilbyder 5G netværkstilslutning. Qualcomm Chips har en lang historie af Outperforming Exynos, men vi er så klar til at blive overrasket i 2022.

Som standard kommer S21 og S21 + med 8 GB RAM. mens du vil finde 12 eller 16 GB RAM inde i Galaxy S21 Ultra. Samsung væddemål på 128 GB lagerplads som standard med mulighed for 256 GB varianter samt en ekstra 512 GB model til S21 Ultra. Dette ville helt sikkert være et velkomment flyt, fordi både Galaxy Note 20 og Galaxy S20 slog sig til 128 GB. Samsung har tilbudt microSD-kortstøtte på sine flagskibe i årevis, men det ændrer sig med Galaxy S21-serien. Ingen af ​​de tre nye telefoner leveres med microSD-kortspor på dæk.

Circling tilbage til skærmene, galaksen S21 og S21 + er udstyret med henholdsvis 6. -InCH og 6. -InCH-slagpaneler. Galaxy S21 Ultra på den anden side går lidt længere med en 6. -Inch-skærm. Alle tre enheder understøtter en super-jævn 120Hz opdateringshastighed, men der er nogle meget vigtige forskelle med hensyn til opdateringshastigheden. Galaksen S21 Ultra er i stand til at skifte sin opdateringshastighed i området mellem 10 og 120 Hz afhængigt af skærmbekæmpelsen, mens galaksen S21 og S21 + kun kan gøre det mellem 48 og 120Hz.

Vigtig

Samsungs Galaxy S21 og S21 Ultra er op til 275 off på kun Amazon i dag

Samsungs Galaxy S21 og S21 Ultra er op til 275 off på kun Amazon i dag

Samsungs Galaxy S21 lineup, herunder S21 Plus og Ultra, er allerede til salg på Amazon og andre detailhandlere.

Samsung Galaxy S22 Ultra udgivelsesdato, rygter og specs

Samsung Galaxy S22 Ultra udgivelsesdato, rygter og specs

Denne endelige Samsung Galaxy S21 købere vejledning indeholder al den information du har brug for, herunder specs, pris detaljer, udgivelsesdatoer og meget mere.

Samsung Galaxy S21 Ultra Review Ultra Raffined

Samsung Galaxy S21 Ultra Review Ultra Raffined

Samsung Galaxy S21 Ultra kan ikke være toppen af ​​Android Performance i år, men det er måske det mest velegnede Android-flagskib med en uovertruffen kameraoplevelse.

De bedste Samsung Galaxy S21 Ultra tilbud for december 2021

De bedste Samsung Galaxy S21 Ultra tilbud for december 2021

Find mange gode nye brugte muligheder og få de bedste tilbud til Samsung Galaxy S21 Ultra 5g Dual SIM G9980 Phantom Silver 12gb256gb Unlocked til de bedste online priser på eBay Fri fragt ved mange produkter

Samsung Galaxy S21 Ultra tre måneder senere stadig den bedste

Samsung Galaxy S21 Ultra tre måneder senere stadig den bedste

Trident Technologies Offering Samsung Galaxy S21 Ultra 5g Factory Unlocked Android mobiltelefon 128GB Us Version, i Gurgaon, Haryana. Få den bedste pris og læse om virksomheden. Få kontaktoplysninger og adresse id 24290376155

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G SMG998U 128GB Phantom Black ulåst til salg online eBay

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G SMG998U 128GB Phantom Black ulåst til salg online eBay

Shop digitale kameraer, 35mm kameraudstyr, fotoskrivere, hjemmebiograf, dvd-afspillere, autoriseret forhandler Canon, Sony, Nikon, Apple, Olympus, Panasonic, Kodak, JBL, Mino

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Mobile

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Mobile

Samsung Galaxy S21 Ultra er en af ​​de bedste flagskibstelefoner på 2021 og 1 år senere imponerer det stadig, at købe S21 Ultra her HTTPSSHOPLINKS. ocf7w5w ...

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Køb Samsung Galaxy S21 Ultra-renter gratis kun for kun 83 pr. Måned på en 55 betalings månedlige plan på 2Degrees. Se alle funktioner, specifikationer og priser online.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5g

Samsung Galaxy S21 Ultra 5g

Køb Samsung Galaxy S21 Ultra-renter gratis kun for kun 83 pr. Måned på en 55 betalings månedlige plan på 2Degrees. Se alle funktioner, specifikationer og priser online.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.