Samsung Galaxy S9 S9 Administrer Forstyr ikke indstillinger

Er Forstyr ikke blok kalder Android

Vi har identificeret en liste over generende opkald. Opkald fra disse numre vil blive sendt til din junk voicemail. Vores liste over blokerede væsentlig grad vil reducere mængden af ​​uønskede opkald, du får. Og godt tænde den automatisk, når du får BT Ring Protect.

Du kan tilføje numre fra din 'Nyligt modtagne opkald' liste, eller et andet nummer. Det betyder, at eventuelle fremtidige opkald fra disse numre gå til din junk voicemail. Denne funktion vil automatisk blive tændt, men plejer have nogen numre, indtil du tilføje dem.

Det er muligt at Aktiver Forstyr ikke til en eller flere individuelle Kontakter på iPhone. Dette vil lukke munden kun de udvalgte eller Specifikke Kontakter på iPhone, samtidig med at meddelelser og opkald fra alle andre.

Aktivering Forstyr ikke for One på flere individuelle Kontakter på iPhone kan være nyttig i situationer, hvor du finder det er nødvendigt at forhindre Specifikke individuelle kontakter fra generer dig, samtidig med at andre at ringe til dig.

aktivere Vil ikke forstyrres for en bestemt kontakt ved hjælp af meddelelser app

Dette vil gøre det muligt Forstyr ikke-funktion for denne særlige Kontakt og du plejer være at få Ring og Message Meddelelser fra denne specifikke Kontakt, mens alle andre kontaktpersoner vil være i stand til at ringe og Message dig.

aktivere Forstyr ikke til specifikke kontakter ved hjælp kontakter app

Som standard når nogen føjer dig som en kontakt, Microsoft Lync vil tilføje ham eller hende til en kørende liste over personer, du måske overveje at tilføje til din egen liste over kontaktpersoner. På nemheds skyld kan du gennemgå denne liste ved at klikke på fanen Ny på kontakterne se af Microsoft Lync hovedvinduet. Kig på listen over potentielle kontakter, bestemme, hvem der skal føjes til din egen liste over kontaktpersoner, og tildele privatlivets fred relationer til disse nye kontakter.

Men hvis du foretrækker det, kan du vælge automatisk at tilføje til din kontaktliste nogen har tilføjet dig som en kontakt. Med denne indstilling, vil du aldrig se kontakter på newList. I stedet er den nye kontaktperson automatisk tilføjet til din kontaktliste og er tildelt privatliv forholdet mellem kollega . For at indstille indstillingen for automatisk at tilføje disse kontakter:

Indstil mulighed alarm for når din status er Vil ikke forstyrres

For at se kun samtale anmodninger fra Workgroup medlemmer og skjule alle andre indberetninger, når din status er angivet til Vil ikke forstyrres, skal du klikke på Vis kun samtale advarsler fra folk i min Workgroup privatliv forhold.

Hvis du vil se alle advarsler, men grænse samtale anmodninger til dem, der sendes af Workgroup medlemmer, når din status er angivet til Vil ikke forstyrres, skal du klikke på Vis alle advarsler, men kun samtale advarsler fra folk i min Workgroup privatliv forhold.

Indstil mulighed alarm for kontakter ikke bruger Microsoft Lync

Hvis du er optaget og ikke vil forstyrres, kan du lukke munden indkommende opkald med do ikke forstyrres funktion. Når det er aktiveret, der ringer høre den travle behandling. Du kan også aktivere en ring påmindelse om at spille en kort tone på skrivebordet telefonen, når du modtager et indgående opkald, mens du Forstyr ikke.

Næste trin

Hvis du ikke ønsker at blive generet af din smartphone meddelelser eller indgående telefonopkald, kan du slå hver af disse fra, men så ingen kan nå dig. Forstyr ikke, en funktion, som Apple introducerede i iOS 6, giver dig fleksibilitet, når lyddæmpning telefonens afbrydelser med følgende funktioner:

oprettet Vil ikke forstyrres på en iphone

Apple Watcha kan modtage og sted telefonopkald og sms'er, og det understøtter Forstyr ikke. Der er to måder at styre Do Nota forstyrres på uret: standardindstillingerne og manuelt. Som standard er Apple Watch indstillet til de samme ikke forstyrrer indstillinger, du har angivet på din iPhone, herunder planlægning . Du kan ikke ændre disse på Apple Watch.

Forstyr ikke under kørslen

Hvis iOS 11 eller højere er på din iPhone, Forstyr ikke tilføjer et nyt lag af privatlivets fred og sikkerhed under kørslen for at forhindre distraheret kørsel. Med Forstyr ikke under kørsel er aktiveret, vil du ikke modtage meddelelser, mens du kører, der kunne friste dig til at kigge væk fra vejen.

Blokering visuel forstyrrelser

Når du er overskriften til et møde eller bare har brug for at fokusere på arbejde, kan det iPhones Forstyr ikke-funktionen være nyttigt for lyddæmpning unødvendige alarmer og opkald. Men der er nogle mennesker, du måske ønsker at høre fra uanset hvilken situation du er i, ligesom en ægtefælle eller en søn eller datter.

Den iPhones Forstyr ikke-funktion kan tilpasses for at muliggøre tilfælde som disse. Ved at tilføje specifikke kontakter til listen Foretrukne, kan du gøre det, så de bypass iPhones Forstyr ikke begrænsninger. Det betyder opkald fra dine Favoritter vil ikke blive bragt til tavshed, i modsætning til andre opkald, du modtager, mens Vil ikke forstyrres er slået til.

Der er andre personalisering muligheder at vælge imellem så godt. Når to opkald fra samme nummer modtages inden for tre minutter efter hinanden, kan du vælge at få det andet opkald kommer igennem normalt. Theres også en planlægning funktion til aktivering Vil ikke forstyrres under bestemte tidspunkter, ligesom arbejdstiden eller i løbet af en film. Videoen ovenfor, vil lede dig gennem hvordan du slår Forstyr ikke, og disse yderligere indstillinger.

Forstyr ikke

Problemet med metoden er, hvis du indstiller undtagelserne for én scenarie samtidig med at Forstyr ikke-funktion, systemet husker disse indstillinger og fortsætte med at bruge dem, når du tænder for DND indstilling på enhed.

For eksempel, hvis du har tilpasset indstillingerne DND på enheden for at lade dine familiemedlemmer bypass DND til at ringe eller budskab i nødsituationer, vil systemet bruge de samme indstillinger, indtil du foretager ændringer fra Vil ikke forstyrres menuen.

På grund af disse undtagelser, kan du få opkald, når Forstyr ikke er aktiveret på din enhed. I dette indlæg vil vi guide dig om, hvordan man deaktivere sådanne indstillinger på iPhone og Android, og hvordan du kan tilpasse DND til dine præferencer, hver gang du bruger tjenesten på telefonen.

For iphone

Standardindstillingerne vil ikke forstyrres indstillinger på iPhone kan være grund til at få opkald trods aktivere DND mulighed. Som standard, kun iOS tavshed indgående opkald og beskeder, når iPhone er låst. Det betyder, hvis du aktivt bruger iPhone med DND aktiveret, vil du få opkald og beskeder fra brugerne.

Tillad opkald fra nogen

Apple gør det muligt at vælge bestemte kontakter som en favorit for nem adgang fra telefon app. Du kan også få adgang til disse kontakter via en lang tap på ikonet Phone app. Disse foretrukne kontakter automatisk udelukket fra Forstyr ikke-funktionen. Betydning, kan nogen fra din favorit kontaktliste ringe eller besked, du når Forstyr ikke er slået til.

Du skal ændre indstillingerne DND fra menuen iPhone Indstillinger. Åbn appen Indstillinger på iPhone og gå til Vil ikke forstyrres menuen. Rul ned til menuen Telefon og vælg No One fra Tillad opkald fra valgmulighed. Nu kan ingen, herunder foretrukne kontakter, ringe til dig når DND er tændt.

Deaktiver gentagne opkald

Når du aktiverer Forstyr ikke-funktion på iPhone, vil det lukke munden alle de kontakter fra at kalde dig. Men hvis den samme person forsøger at ringe til dig tre minutter senere, da opkaldet vil omgå DND tilstanden på enheden, og det ringer din iPhone.

For android

På Android, hver fabrikant anvender sin hud på toppen af ​​Stock Android, som også ændrer menuen vil ikke forstyrres. Som for dette indlæg, vil vi holde os til Googles version af Forstyr ikke på lager Android samt Pixel enheder, der kører den nyeste version af Android OS.

Deaktiver undtagelser fra Forstyr ikke menu

Der er to måder at få adgang Forstyr ikke menuen på Android. Du kan bringe ned meddelelsen baren, og lang trykke på ikonet Forstyr ikke at få adgang til menuen eller åbne appen Indstillinger på din enhed og navigere til lyd> Vil ikke forstyrres.

Fra menuen Forstyr ikke, gå til Opkald og her vil du se indstillingerne undtagelse. Googles stjernemarkerede kontaktpersoner ligner iOS favoritter. Som standard kan de stjernemarkerede kontaktpersoner ringe til dig selv når DND ind på.

Tryk på Tillad menuen Opkald og vælg Dont tillade nogen opkald mulighed. Jeg gerne, hvordan Google giver dig mulighed for at tilføje / fjerne medvirkede kontakter fra DND menuen selv. Gå til stjernemarkerede kontaktpersoner menu, og du kan enten fjerne de eksisterende eller tilføje nye.

Levende i en distraktion -fri miljø

Hvis det ikke anvendes korrekt, kan det Forstyr ikke-funktion forlade dig flov i visse situationer. Og selvfølgelig, plejer du ønsker det. Brug indstillingerne nævnt ovenfor, og foretage de nødvendige ændringer i menuen Forstyr ikke på iPhone eller Android.

Sidst opdateret den 24. jun, 2022 Ovenstående artikel kan indeholde affiliate links, der hjælper støtte Guiding Tech. Det påvirker dog ikke vores redaktionelle integritet. Indholdet forbliver upartisk og autentisk.

Acesso Negado à ¡gina

DND kan aktiveres som en helhed for hele telefonsystemet. Det kaldes telefon mode og er standardindstillingen. Eller det kan aktiveres for hver konto for sig. Den anden mulighed kaldes brugerdefineret tilstand og er kun tilgængelig, hvis systemadministratoren har sat det op.

Når du ikke forstyrrer, er tændt, sender den indgående opkald til voicemail og advarer dig ikke om opkald eller tekstbeskeder. Det tydeliggør også alle meddelelser, så du er ikke forstyrret af telefonen. Du vil måske aktivere ikke forstyrre tilstand, når du går i seng, eller under måltider, møder og film.

Vigtig

Sprint telefontjeneste Nicaragua Forum

Sprint telefontjeneste Nicaragua Forum

Svar 1 af 4 nogen vide, om Id kunne få telefon service i SDS, Managua, Granada, Ometepe 2 kvindelige voksne rejser sammen, så ønsker at være sikker på at have en form for telefon med mig Mange tak alle

International Calling Roaming Bmobile

International Calling Roaming Bmobile

Læs venligst de internationale Long Distance Vilkår og betingelser

Forskelle mellem Vodafone og Felix mobiler ubegrænsede planer

Forskelle mellem Vodafone og Felix mobiler ubegrænsede planer

Portugal, herunder Azorerne og Madeira-øerne, har tre netværksudbydere, der opererer i landet Meo af Alto, tidligere TMN Vodafone Tidligere Telecel nos Tidligere Optimus Meo er markedsleder i landet, efterfulgt af Vodafone i 2. plads og nos som mindste netværk. 2g er på ...

De bedste ubegrænsede dataplaner i USA

De bedste ubegrænsede dataplaner i USA

Consumer Cellulars NoconTract Monthly Plans tilbyder nu mulighed for ubegrænset snak, tekst og data, hvilket gør dem til en fantastisk trådløs værdi for singler, par eller familier.

Giver ZTE softwareopdateringer eller patches på der telefoner

Giver ZTE softwareopdateringer eller patches på der telefoner

Hvornår vil din ZTE-enhed få en UpdateJoin ZCommunity her HTTPSCommunity. Teusa. Omlike mit indhold Abonner på mere HTTPSGOO. ldkzgxqso ...

hvis jeg har ubegrænset data gør min hotspot brug mine ubegrænset data im betale for ATT Fora

hvis jeg har ubegrænset data gør min hotspot brug mine ubegrænset data im betale for ATT Fora

Ikke tilgængelig Køb Straight Talk 55 Ultimate ubegrænset, ubegrænset data, 10GB Hotspot, 30days Forudbetalt dataabonnement på Walmart.com

5G klar Tre SIM til Huawei 5G CPE Pro

5G klar Tre SIM til Huawei 5G CPE Pro

Ive lige fået Huawei 5G CPE Pro ikke fra tre og brugte det med mine tre telefon SIM-kort og det virker fantastisk Im komme rundt fordoble hastigheden ...

5G SIM kun omhandler, hvad der er de, og hvad er de bedste planer i januar 2021

5G SIM kun omhandler, hvad der er de, og hvad er de bedste planer i januar 2021

Den kommende udrulning af 5G mobilnetværk i 2020 forventes at blive et stort spring fremad i den måde, vi bruger tilsluttede enheder

Kan ikke finde modul komponent vinkel

Kan ikke finde modul komponent vinkel

Kan ikke finde modul komponent vinkel

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.