Samsung Galaxy Tab 3 8. review video

Hvordan laver Yahoo din søgning på Internet Explorer 6

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Den nye Galaxy Tab En 8. giver en glat, moderne føler, så det føles behageligt under brugernes greb. Det kan også prale enkelhed, men alligevel i stand til at håndtere intenst arbejde med sin S-Pen-funktionen og den Exynos 7904 processor.

Dens 8-tommer LCD-skærm er også fantastisk til multimedie forbrug, med den perfekte størrelse til at læse indhold online. Mens en 5-megapixel og 8-megapixel foran og bagpå, henholdsvis giver mulighed for anstændige billeder og er anvendelige til videoopkald.

Mens dens ingen high-end enhed, betyder det gøre meget godt i mellemklassen kategori. Ikke desto mindre, var at give enheden hele anmeldelsen behandling, og det er op til dig at bestemme, hvor meget bedre er det end sidste år tablet.

Samsung Galaxy Tab 3 8. tager på den samme plastik udseende, som mange af Samsungs produkter ansætte. Selvom dette er en afprøvede og sande design, nogle håber på en ændring i disse æstetiske valg, men thats bare ikke hvad du får her, desværre. Og det gør ikke ud som tingene vil ændre sig når som helst snart, enten.

Men Galaxy Tab 3 8. gør, ansætte nogle forbedringer, som tillæg hvad weve kommet til at forvente. Du får stadig den temmelig glat, plast føler med den 8-tommer skærm, med Samsungs sædvanlige sværm af knapper. Der er en markant tyndere bezel nu, hvilket helt sikkert er med til at gøre skærmen håndterer bedre.

Ser man på ryggen, vi har en 5-megapixel kamera placeret på fjernelig ryggen, langs de lidt gyldne sider, Therere en power-knappen og volumen rocker på samme plan som IR-blaster. Overfor dette er et velkomment microSD-kort slot.

Så thats alle gode og overraskende indtil du holder den i hånden. De førnævnte tyndere kanter gør et flot stykke arbejde med at forbedre håndteringen af ​​denne 8 tommer tablet, men en lettere vægt meget hjælper så godt.

Med en vægt på 314 gram, Galaxy Tab 3 er temmelig let at manøvrere og smide rundt som du har brug for. Selv om det er lige uden for komfort i en en hånds greb, kan du stort komfortabelt hvile hele enheden på fingrene og nå, hvad du kan med din tommelfinger. I sidste ende er det et microfleece design, der faktisk noget overrasker med sin nem håndtering.

Youd håb for en god skærm på enhver 8-tommer tablet. Mens Galaxy Tab 3 8. isnt stand til eventuelle 1080p kvaliteter som mange enheder i 2022, er det stadig idræt en pæn, TFT kapacitiv skærm i stand til 1280 x 800 opløsning, normeret til en forståelig 189ppi. Dens forståeligt, fordi med denne store skærm, vil enheden være langt nok væk fra dit ansigt, så pixelering i tekst og whatnot Código så mærkbar eller dårligt at se på.

Og det virkelig Código, selvom nogle af de software-forbedringer til tekst helt sikkert hjælpe med det. Ikke desto mindre, du er ikke vil være at få den mest forkant eller skarpeste oplevelse her. Men farver er faktisk ret levende, og betragtningsvinkler er imponerende.

De mere oppustet elementer i TouchWiz elementer arbejder på en skærm af denne størrelse og holder tingene let for øjnene. Mens jeg wouldve ønsket for en 1080p-skærm på en tablet som denne, jeg har en fornøjelig tid med det.

TMOBILE REVVL 4 Fuld specifikationer og pris

Ser man på ydeevne, Samsung udstyret Galaxy Tab 3 8. med sin in-house forarbejdning pakke, en dual-core Exynos 4212, clocket til 1. GHz. Dens bakkes afen Mali-400MP GPU og 1. GB RAM. Som du kan se, denne Código et høje ende produkt på nogen måde, og benchmark tests understøtter dette.

I praksis tablet udfører ganske godt; apps kører meget glat, men som du lægger flere og flere apps, betyder det begynder at stamme lidt, som ressourcer i stigende grad bliver brugt i baggrunden.

Hvis du tænker, at Galaxy Tab 3 8. ville have en masse af de samme bits og funktioner som Galaxy S4, stop lige der! Samsungs tablets ofte ikke får flagskib behandling på samme måde sine telefoner gør.

Med det sagt, dont du få nogen ekstra sensorer i denne tablet, bortset fra den typiske accellerometer, sammen med en IR Blaster for WatchON kapaciteter. Endelig har vi en af ​​de mest efterspurgte funktioner - en microSD-kortspor på siden. Desværre er der ingen NFC at drage fordel af S Beam.

Det er også værd at nævne, at en version af fanen 3, der er i stand til cellulær tilslutning, er tilgængelig, men som normalt ikke sandsynligvis vil komme til stater. 3G og 4G LTE-versioner er tilgængelige i udlandet, men denne er simpelthen lavet til Wi-Fi, sammen med de sædvanlige Bluetooth og GPS fef feather.

Som jeg sagde før, er bagcoveret ikke aftageligt, men den 4,450 mAh enhed, der findes nedenunder, giver et godt juice niveau. Lige brug af enten webbrowsing eller en tung mængde video vil få dig omkring 8 timers levetid ud af batteriet.

Vi forventer aldrig, at kameraer på tabletter er usædvanligt gode. På Galaxy Tab 3 8., får du et 5-megapixel kamera sammen med en kameraapp, som har en opsigtsvækkende mangel på tilstande, sammenlignet med Samsungs nyere produkter. Ikke desto mindre får du et par tilstande til at lege med, og billedkvaliteten er anstændigt, for en tablet.

De, der er bekendt med Samsung-produkter, vil være bekendt med den generelle brugeroplevelse. Touchwiz med Android 4.. Giver en tilbagevenden til Galaxy Tab 3 8. Med små ændringer. Den eneste reelle forskel her er de få, mindre ændringer for at gøre tingene mere tablet venlige.

Watchon og Group Play er de eneste app inklusionerer så langt som navigation går, og du får et par bevægelsesfunktioner, men ikke meget andet. Du har også Google nu og S Voice til stemmekommandoer. Når det kommer ned til det, er dette det samme touchwiz, som alle allerede er bekendt med, og det virker som forventet.

Sæt ærligt, Galaxy Tab 3 er en fornøjelig enhed. Den lettere form og tyndere bezels giver en meget lettere at håndtere tablet og det er altid et plus. Skærmen er faktisk ganske god og er lige så let på de øjne, det kan få. Men disse forbedringer føles bare som måder at forsøge at forringe sandheden - at Weve har set alt dette før.

Plastiklegemet, den alt for velkendte touchwiz, og disse midter af vejspecifikationerne kan alle være i masser af andre enheder, for ikke at nævne dem, der er billigere end fanen 3. Hvis du tror, ​​hvad Tab 3 tilbud vil glæde dig, jeg er sikker på, at det vil. Men for mig havde det en oplevelse Ive alt for mange gange før, for ikke at nævne med et ton af andre Samsung-produkter. Og i sidste ende er det langt fra uforglemmeligt.

Samsung har haft stor succes med sin Galaxy s familie af smartphones. Men nu ser det ud til, at hver mobilenhed, der kommer fra virksomheden, har Galaxy-navnet på det. Samsungs Spiel kan være, at det bruger navnet til at give et samlet mærke på tværs af sine produkter, men en del af mig har mistanke om, at de også forsøger at ride coattails af Galaxy SS vinder. Slutresultatet er forvirring for forbrugeren.

På tabletsiden har du Galaxy Note-serien, som tilbyder en integreret stylus til jotting noter, og derefter Theres Galaxy Tab-serien, som er traditionelle Android-tabletter. Denne måned lancerede Samsung Galaxy Tab 3-serien, som består af Galaxy Tab 3 7., Galaxy Tab 3 8. og Galaxy Tab 3 10.. De 3 i navnet er, fordi dette er den tredje generation af Galaxy Tab-enheder, og nummeret efter det svarer til tablets skærmstørrelse. De koster $ 200, $ 300 og $ 400, og alle er Wi-Fi-only.

Når det er sagt, har det en signifikant kortere batterilevetid end konkurrerende tabletter som Apple iPad Mini og Google Nexus 7. Det har også en skærmbilledet under opløsning end Amazon Kindle Fire HD 8., Hvilket koster omkring $ 30 mindre. I betragtning af disse mangler, Galaxy Tab 3 8. Ville ikke være mit første valg i mid-size tabletter.

Galaxy Tab 3 8. er en flot enhed. Det måler 8. 6 inches høj ved 4,7 tommer bred med 0. 7-tommer tykt, og vejer 0. 8 pund. Dens lidt højere end iPad mini, men lettere og mindre end Kindle Fire HD.

Jeg tog det med mig på en hurtig flyvning op til Portland i weekenden og lagrede det nemt i min store taske. Jeg havde heller ikke noget problem at holde det i den ene hånd for at læse en e-bog, ved hjælp af Amazon Kindle App. Min eneste kritik er, at plastikgene gør det glat. Jeg foretrækker meget tekstureret tilbage af Nexus 7.

Tabletterne otte-tommers berøringsskærm har en opløsning på 1.280 med 800 pixels. Det er den samme opløsning som Nexus 7S Seven-tommers display, men at ekstra tomme af skærmfast ejendom gjorde en forskel, når man ser film og læser webartikler. Dens også skarpere end iPad minis 7. -Inch, 1.024 med 768-pixel touchscreen, men Kindle Fire HDS 8. -Inch-skærmen bedst bestiller dem alle sammen med en 1.920 med 1.200 pixelopløsning.

Jeg er ikke en til at tage billeder med tabletter, men Galaxy Tab 3 8. Har et fem megapixel kamera på bagsiden, og et frontvendt 1. -Mapixel kamera. Kindle Fire HD har ikke et kamera, og Nexus 7 har kun et frontvendt kamera. Billedkvalitet er anstændigt, men som mange mobile enheder, er det Kæmper med indendørs miljøer.

Men jeg kunne lide Samsungs Watchon Service, som gør tabletten til en universel fjernbetjening. Du behøver ikke at oprette en konto for at bruge den, og jeg var i stand til at forbinde den til min Samsung TV og Motorola-kabelboks, ved hjælp af trin-for-trin-guiden. In-app-programguiden gør et godt stykke arbejde med at vise dig, hvad der er i øjeblikket på luft eller kommer op. Du kan også søge efter indhold efter genre.

Som nogle af Samsungs andre tabletter og smartphones har Galaxy Tab 3 8. en multi-window-funktion, der giver dig mulighed for at se og arbejde i to apps på én gang. Det er ikke umiddelbart klart, hvordan du bruger det, og du skal først tænde for funktionen fra meddelelsesvinduet. Når du har åbnet en app, kan du trykke på den lille fane, der vises på venstre side af skærmen, og træk en anden app for at se den på samme skærm.

En ting at bemærke er, at multi-vindue kun understøtter kun ca. 20 apps lige nu. Dette inkluderer webbrowseren, videospiller, Polaris Office Suite og Facebook. Stadig fandt jeg listen over understøttede apps for at være tilstrækkelige til mine behov, og det var nyttigt for opgaver som at se e-mail og kalender på én gang.

A 1. GHz dual-core processor fra Samsung Power Galaxy Tab 3 8.. Generelt følte tabletten reagerende. Apps lancerede næsten øjeblikkeligt, og jeg oplevede ikke nogen nedbrud under min test. Alligevel gav det ikke ret snappiness af Nexus 7, som har en quad-core-processor.

I min barske batteritest, hvor jeg indstiller skærmens lysstyrke til 75 procent og spillede en video i en kontinuerlig sløjfe, med Wi-Fi og e-mail, der løber i baggrunden, varede Galaxy Tab 3 8. Bare fem timer. I mellemtiden tilbød Kindle Fire HD ni timer og 28 minutter; IPad Mini og Nexus 7 kom ind på mere end 10 timer.

Mens SAMSUNG GALAXY TAB 8. tilbyder en god blanding af bærbarhed og skærmstørrelse, trækker den middelmådige batterilevetid det ned. Hvis du har en tablet i midterstørrelsesområdet for at forbruge alle typer medier, får Kindle Fire HD dig en bedre skærm og batterilevetid for færre penge.

Hvorfor er Samsung Galaxy Tab en "bedre end gennemsnittet?

Vi betragter en lavere vægt bedre, fordi lettere enheder er mere behagelige at bære. En lavere vægt er også en fordel for husholdningsapparater, da det gør transporten lettere og for mange andre typer produkter.

Vi betragter et tyndere chassis bedre, fordi det gør produktet mere kompakt og bærbart. Tyndhed er en funktion, der fremhæves af mange producenter af mobile enheder, men det er vigtigt for en bred vifte af produkter.

Du kan løsne tastaturet på din enhed og bruge skærmen som en tablet. Afmontering af tastaturet gør enheden lettere og giver dig mulighed for nemt at skifte mellem laptop-tilstand og tablet-tilstand. Tastaturet er inkluderet, når du køber enheden.

Skærm

Opløsning er en væsentlig indikator for en skærms billedkvalitet, der repræsenterer den maksimale mængde pixels, der kan vises på skærmen. Opløsningen gives som en sammensat værdi, der består af vandrette og lodrette pixels.

Gorilla Glass er et af de mest populære mærker af Kemisk Styrket glas, fremstillet af Corning. Flere versioner er blevet udviklet, de nyere er mere holdbare og giver bedre skadebestandighed.

Vigtig

Jeg kan ikke finde SIM-kort slot på min Samsung Galaxy Tab 2 10.

Jeg kan ikke finde SIM-kort slot på min Samsung Galaxy Tab 2 10.

Få hjælp til at løse problemer, som kan opstå, når ikke oprette forbindelse til netværket.

8 Great Samsung tabletter til video streaming, doodling og kontrol af e-mails

8 Great Samsung tabletter til video streaming, doodling og kontrol af e-mails

Bedste køb har ærlige og upartiske kundeanmeldelser for Samsung Galaxy Tab A 2019 10. 32GB Silver. Læs nyttige anmeldelser fra vores kunder.

Hvilken SIM-kortstørrelse til Samsung Galaxy Tab A6

Hvilken SIM-kortstørrelse til Samsung Galaxy Tab A6

Hvis du vil udvide din lagerkapacitet i din nye Samsung Galaxy Tab, er det nemt takket være microSD-slottet på siden. Installation af dit MicroSD-hukommelseskort er lige så nemt som at fjerne slotsdækslet, indsætte microSD-kortet i, skubbe for at sikre, at det låser og gendanner spalten. Tilføjelse af lager Gør din Android-oplevelse endnu bedre, plus du nemt kan overføre filer og data

Samsung Galaxy Tab S4 10. Pris i Malaysia Specifikationer RM1665 Technave

Samsung Galaxy Tab S4 10. Pris i Malaysia Specifikationer RM1665 Technave

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Samsung Galaxy Tab S6 salg tilbyde 110 prisnedsættelser på Best Buy

Samsung Galaxy Tab S6 salg tilbyde 110 prisnedsættelser på Best Buy

Galaxy Tab S6 omfatter Samsungs nyeste S Pen ret i pakken. Vi testede Tab Galaxy S6 i 50 timer for at se, hvordan den fungerer som en produktivitet og generalpurpose enhed.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb Samsung Tab S6 Lite WiFi 4G LTE Android Tablet Android, 26. 1 cm 10. tommer, 64 GB ROM, 4 GB RAM, Oxford Grey Ongre online til de bedste priser fra Croma. Tjek produktdetaljer, anmeldelser mere. Shoppe nu

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Android Tablet Market er knappe, men Samsung gør alt, hvad det kan for at holde markedet flydende. Med fanen S6 Lite, der er en anden budgetmindet mulighed at overveje, men hvordan stabler Samsungs nyeste tablet op imod flagskibet Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Tab S7 Keyboard Cover Køb Online Xcite Kuwait

Samsung Galaxy Tab S7 Keyboard Cover Køb Online Xcite Kuwait

Køb Samsung Galaxy Tab 7 tastatur og få de bedste tilbud til de laveste priser på eBay Great Savings Gratis leveringssamling på mange varer

Samsung Galaxy Tab S7 FE 6GB RAM 128GB

Samsung Galaxy Tab S7 FE 6GB RAM 128GB

Samsung Galaxy Tab S7 FE 6GB RAM 128GB Pris i Indien 2021 48.999. Tjek Samsung Galaxy Tab S7 FE 6GB RAM 128GB specs og anmeldelser. Sammenligne Samsung Galaxy Tab S7 FE 6GB RAM 128GB Priser fra forskellige butikker.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.