Samsung Galaxy Tab En 10. 2019 Bluetooth Keyboard Case

Samsung Galaxy Tab Keyboard Case Giver god Indtastning og beskyttelse

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Vælg et land

Redaktionel note: Læs også "iPad afgørelse" i October 2022 spørgsmålet om Jofa. For at få adgang til et diagram med detaljer om mere end 50 iPad applikationer og oplysninger om browser-baserede applikationer fra store regnskabs-software udgivere, klik her.

Følgende er profiler af nogle af de øverste tabletter på markedet. Bemærk venligst, at priserne kan ændres. En række iPad konkurrenter har sænke priserne med så meget som $ 100 som Apple fortsætter med at dominere tablet-markedet.

Amazoner svar på iPad vil ramme markedet November 15. Enheden er designet til at forbruge medier, og det behøver ikke kameraer eller en mikrofon. Amazon gør cloud-baseret storage til rådighed gratis for alle Amazon indhold.

produkter til "fanen tastatur"

Men en dedikeret ikke-telefon enhed til at surfe på nettet, laver kunst, eller dele med børnene stadig har en plads i det digitale økosystem - det trick er bare at finde ud af præcis, hvad du vil have det til. Har du bare vil have en større skærm at surfe på nettet, streame film eller brug som e-reader? Eller har du brug for en tablet, der kommer med en pen, der gør det muligt at illustrere , tage noter eller tegn dokumenter?

Når du ved, hvad du vil bruge tabletten til, du derefter nødt til at beslutte, hvilken type tablet, du ønsker at købe et €”alias hvad økosystem gør du ønsker at leve i for eksempel ønsker du en tablet. der fungerer problemfrit med dine andre andre Apple eller Samsung-enheder?

Endelig, så er du nødt til at beslutte, hvor meget du er villig til at bruge, samt hvor lille eller stor af en tablet, du ønsker at købe et €”disse to faktorer går hånd i hånd. Du kan også nødt til at overveje, at de fleste tabletter ikke kommer med en masse tilbehør, såsom en sag, tastatur, mus eller endda pen; så du måske planlægger at bruge ekstra for dem.

The Fire HD 10 er den mest avancerede tablet at Amazon i øjeblikket gør en €”og alligevel er det stadig koster godt under $ 200. Det er tilgængeligt i to forskellige modeller, Fire HD 10 og Fire HD 10 Plus, med sidstnævnte model har et par ekstra funktioner, såsom mere RAM, understøttelse af trådløs opladning og en mere præmie finish. Begge modeller i Fire HD 10 har en 10. -inch skærm, hvilket er en anelse større og lysere end den Fire HD 8 display. Og i forhold til den forrige generation Fire HD 10, 2022 modeller har slankere kanter, mere RAM og, igen, deres skærm er en lille smule lysere. De har også en fremadvendte kamera, der er bedre rustet til videoopkald.

The Fire HD 8 er en af ​​de bedste overkommelige tabletter, du kan købe. Det er lidt større og dyrere end Amazons Fire 7, men det er også bedre i en masse centrale områder. Det har en højere opløsning HD-skærm, et større batteri og, ja, en længere batterilevetid. Den anden store forskel er, at højttalerne er uendeligt bedre på Fire HD 8. I stedet for Fire 7 single bageste fyring højttaler, Fire HD 8 har en stereo højttaler setup, der også understøtter Dolby Atmos â € ”film og musik kommer til at forsvarlig måde bedre, især hvis du ikke bruger hovedtelefoner. Det er en fremragende reservedele tablet, eller en for børnene.

Galaxy Tab S7 + er Samsungs high-end tablet, der er virkelig designet til at gå tå til tå med Apples iPad Pro linje. Den har en smuk 12. -inch OLED-skærm med en 120 Hz opdateringshastighed, en kraftfuld Snapdragon 865+ chipsæt, en vidunderlig klingende højttaler, der understøtter Dolby Atmos, og en high-end dual bageste kamera system. Samsung indeholder sin stylus, S Pen, i boksen og uden ekstra omkostninger. Hvis du har en Samsung Galaxy smartphone, og du er på udkig efter en high-end tablet, der vil passe ind i den samme pakke af apps Samsung tjenester.

Amazon gør nogle af de bedste budget tabletter som du kan købe, og ilden 7 er den billigste af Buncha â €”det koster mindre end $ 50. Det får sit navn fra sin 7-tommer skærm, men i forhold til Amazons dyrere tabletter, det virkelig kommer til hardware. Fire 7 er meget lig Fire HD 8, men er bare en lille smule mindre og mangler den samme HD-skærm. Bortset fra det har det stort set alle de samme evner. Du kan bruge den til at streame shows eller musik, eller bruge den som en e-Reader. Hvis du har et brand-tv, kan du også bruge ilden som fjernbetjening.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres på denne side for at hjælpe brugerne med at give deres e-mail-adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på klaver. O.

Min Dream Tablet eksisterer endnu ikke, men efter at jeg skrev den artikel I husket , at det Zagg-tastatur, jeg nævnte, snart ville blive frigivet af Logitech for Samsung Galaxy Tab 10.. Mens Logitech-webstedet stadig angiver, at kun forudbestillinger er mulige, plunkede jeg mine penge og opdagede, at det nu skærer. Min Logitech Tablet Keyboard ankom et par dage siden, og jeg har brugt det tungt siden da.

Nokia Lumia 520 nokiafame

Et populært bærbart tastatur til iPad er ZAGG keyboard / case, der gør iPad i en nær laptop udskiftning. Computer Perifer Maker Logitech anerkendte kvaliteten af ​​dette tastatur og sælger det med egne produkter. Dette Peripheral for Galaxy Tab 10. er stort set den samme som iPad-versionen.

Sagen er en simpel bakke lavet af børstet aluminium, der er godt konstrueret. Det tilføjer lidt vægt på den ultralette galakse faneblad, når den er beliggende i bakken, men det giver god beskyttelse af tabletternes skærm. Fanen klikker simpelthen ind i det tilfælde, der er polstret inde i hjørnerne for at beskytte og holde tabletten sikkert i sagen. Hele enheden er kun lidt bulkere end den tynde fane, og er lidt tyngre. Bagsiden af ​​tabletten er udsat, mens den er i sagen.

Logitech har en genopladelig batteri, der varer uger med normal brug i henhold til virksomheden. En ven, der bruger iPad-versionen, fortæller mig, at tastaturet fungerer i flere måneder på et gebyr, og dette bør ikke være anderledes. Strømkrav er minimal, da strøm kun er nødvendig for den Bluetooth-radio, der bruges til at forbinde tastaturet til Galaxy-fanen. Parring De to enheder tager et par trin, som kun er nødvendigt, første gang tastaturet bruges. Tastaturet automatisk forbinder til tabletten ãn kun et andet eller to, når den er tændt, efter at den er parret.

Logitech har inkluderet en række specielle nøgler, der er designet til at være genveje til almindeligt udførte opgaver på fanen. At søge gennem Android Market fandt en gratis app, som Logitech har skrevet, der muliggør alle disse specielle nøgler. Der er ingen omtale af denne app i dokumentationen, der fulgte med tastaturet, og ingen detaljer, der angiver, hvilke nøgler der aktiveres, når det drives.

Logitech-tastaturet fungerer ikke med tredjeparts på skærmen tastaturer som det aktive tastatur. Jeg bruger normalt Swiftkey Tablet-tastaturet på fanen, og når Logitech-tastaturet er parret, vises det en dialogboks, der informerer mig om, at SAMSUNG-standardtastaturet skal være den aktive til at bruge Logitech. Det ændrer tastaturet tilbage til Samsung One, så der kræves ikke yderligere handling. Jeg formoder, at dette har at gøre med nogle tredjeparts tastaturer ved hjælp af Predictive Tekst, som ville blande sig med at bruge et fysisk tastatur. Samsung-tastaturet forbliver aktivt, indtil manuelt skifter tilbage til et foretrukket tastatur, når Logitech ikke længere bruges.

Den øverste række af Logitech har nøgler til at udføre cut, kopiere og indsætte funktioner. Der er også genvejstaster til at starte e-mail, webbrowseren og kontakterne. Der er endda mediekontrolknapper, der betjener musikafspilleren og tre volumenknapper. De to nøgler, jeg bruger mest, er hjemme-knappen og returknappen, som er praktisk at gøre fra tastaturet og gør det muligt at styre Android-systemet uden at gå til berøringsskærmen. Disse nøgler starter kun standard fanebladet apps, så hvis du bruger en anden browser og / eller e-mail-app, kan de ikke konfigureres til at starte disse i stedet. Det ville være rart at i det mindste se Logitech sætte disse for at starte, hvad der kan være standardbrowseren, og ikke Samsung-appen.

Nøglerne er chiclet stil og velafstand til hurtig skrivning. Tastaturet fungerer såvel som dem, der findes på mange bærbare computere og netbooks. Læben omkring tastaturet forstyrrer ikke indtastning. Galaxy-fanen sidder sikkert i dockingslot, men der er ingen måde at justere synsvinklen på; Dette har ikke været et problem under min brug givet de gode synsvinkler på fanen.

At sætte tabletten i sagen er lige så nemt som at indstille den oven på tastaturet med skærmen ned og let skubbe kanterne. Fanen sidder godt i sagen uden bekymring for at det falder ud under transporten. Fjernelse af fanen fra sagen er nemmere, hvis du sætter sagen på kanten og trækker forsigtigt fanen væk fra sagen.

Der er udskæringer i Logitech-sagen for at tillade opladning af tabletten uden at fjerne den fra sagen. Der er også to udskæringer, der svarer til de to højttalere, så de kan høres, mens de er i sagen. Jeg er ikke sikker på, hvorfor du ville alle nødt til at spille lyd, mens du er i sagen, da skærmen ikke er synlig.

Logitech Tablet-tastaturet er nemt det bedste mobile tastatur, jeg har brugt til tabletter. Den er designet specielt til SAMSUNG GALAXY TAB 10., og denne integration gør tabletten til en netbook-udskiftning. Brug af de to sammen demonstrerer Denne integration, da de har lyst til en enkelt enhed under brug.

Logitech gjorde ikke alt rigtigt med dette tastatur. Den har en mikrousb port til opladning, men kun inkluderet et 6-tommers USB-til-mikrousb-kabel til opladning. For $ 99 forventede jeg at finde en strømadapter i boksen, men Logitech instruerer dig for at bruge kablet med en powered laptop USB-port til opladning. Mens standard Power Adaptere og MicroUSB-kabler vil sandsynligvis arbejde, gør udeladelsen ikke Logitech godt ud. Selv uden adapteren er et 6-tommers kabel så kort at være latterligt og meget vanskeligt at bruge.

Logitech-tastaturet / sagen er dyrt på $ 99. 9, men det tilføjer så meget værdi til Galaxy-fanen, at det er det værd for dem, der ønsker en god mobilenhed til oprettelse af indhold. Som nogle brugere gør med iPad, kunne jeg se Galaxy Tab-ejere, der forlader den bærbare computer hjemme for korte ture og bærer fanen i Logitech Tablet-tastaturet. Mens jeg ville ønske det var billigere, er jeg tilfreds med mit køb, der gives det nytte, det giver.

Vigtig

Hvordan laver Yahoo din søgning på Internet Explorer 6

Hvordan laver Yahoo din søgning på Internet Explorer 6

Samsung Galaxy Tab En 2019 8. tommer SMT290 SMT295 anmeldelser, information og billeder. 5 anmeldelser til rådighed.

SIM-kort Holder SIM-bakke til Samsung Galaxy Tab A 8. T380 T385 2017 Sølv

SIM-kort Holder SIM-bakke til Samsung Galaxy Tab A 8. T380 T385 2017 Sølv

Oprindelig udskiftningsdel GH8117147A til Samsung Galaxy Tab A 8. 2019 LTE ​​SMT295. Bestil din SIM-bakke på afrundet. om, vi sender til alle lande i verden

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Samsung Galaxy Tab En 8. 2020 Pris i Indien 2021 19.999. Tjek Samsung Galaxy Tab En 8. 2020 specs og anmeldelser. Sammenligne Samsung Galaxy Tab A 8. 2020 Priser fra forskellige butikker.

Du skal muligvis opdatere din browser

Du skal muligvis opdatere din browser

Shop for Samsung Galaxy Tab En 8. Sort Tablet med Quad Core-processor og langvarige 5100 mAh batteri. Tilgængelig via levering samme dag service på www. Benson. om.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

QnV5IFNhbXN1bmcgVGFibGV0IENhc2VzICYgQ292ZXJzIE1hbGF5c2lhID8gU2hvcCBub3cgZm9yIGJlc3QgVGFibGV0IENhc2VzICYgQ292ZXJzIG9ubGluZSBhdCBMQVpBREEuY29tLm15LiBFeGNsdXNpdmUgZGVhbHMgPyBvbiBTYW1zdW5nVGFibGV0IENhc2VzICYgQ292ZXJzIGluIE1hbGF5c2lhLiBGQVNUIERlbGl2ZXJ5ID8gRWZmb3J0bGVzcyBTaG9wcGluZyE

Du skal muligvis opdatere din browser

Du skal muligvis opdatere din browser

Køb en OtterBox Defender Series Samsung Galaxy Tab En 8,0 2018 beskyttelsestaske eller andre Tablet Etuier på CDW.com

Samsung Galaxy Tab A8 Denne fane kan lancere hurtigt i Indien, så tjek den mulige priser og specifikationer. Samsung Galaxy Tab A8 Indien Launch Synes Overhængende som sin støtte Side går i luften

Samsung Galaxy Tab A8 Denne fane kan lancere hurtigt i Indien, så tjek den mulige priser og specifikationer. Samsung Galaxy Tab A8 Indien Launch Synes Overhængende som sin støtte Side går i luften

Flipkart Big Saving Dage salg vil kick off starter 25. juli Det vil bringe imponerende rabatter på smartphones, tablets, elektronik og tilbehør. Flipkart Plus-medlemmer vil være i stand til at nyde de tilbud en dag tidligere.

Køb Fastway Book Cover til Samsung Galaxy Tab 3 V Pink, Features, Pris, Anmeldelser Online i Indien Justdial

Køb Fastway Book Cover til Samsung Galaxy Tab 3 V Pink, Features, Pris, Anmeldelser Online i Indien Justdial

Find de bedste Brugte Tab Cover i pris i Indien Bruges Tab Cover In til salg i Indien. Renoveret Seal Pack Tab Cover I, iPad, Kindle, Samsung Tab, Apple Blyant mere i OLX Indien. Indien.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.