Samsung Galaxy Tab A 8. 2017

Amazon. about Kundernes anmeldelser Samsung Galaxy Tab A 8 32 GB Wifi Tablet Sort

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Med hensyn til styling, pr Renders præsenteret af OnLeaks og 91Mobiles, A8 vil ikke se alt for forskellig fra Samsung Galaxy Tab A7 fra sidste år. Det vil holde med sin rektangulære design og et enkelt kamera bule på ryggen. Selv om Tab A8 vil angiveligt gå med en cirkulær kamera bump over den firkantede ene findes i Tab A7.

I modsætning til den nye iPad mini 6 eller den kommende Microsoft Surface Pro 8, vil Tab A8 have beefier kanter, som kan se lidt dateret af 2022 målinger. Men det vil stadig være en forholdsvis bærbar enhed samlet, måler ind på 9. 1 x 6. 7 x. inches. Den Tab A8 vil tilsyneladende rocke quad-højttalere med Dolby Atmos støtte med en 3. mm stik til hovedtelefoner.

Imad Khan er nyhedsredaktør på Toms Guide, hjælper lede dage bryde dækning. Forud for at arbejde på stedet, Imad var en fuldtids freelancer , med bylines på New York Times, Washington Post og ESPN. Uden for arbejde, kan du finde ham sidde tomt foran et Word-dokument forsøger desperat til at skrive de første sider af en ny bog.

Mens Apple er revolutionerende sine iPads, især dens iPad Pros, Android Market tablet er næsten på liv støtte. Kun få OEM'er er stadig gør tavler og mange af dem er stort set budget tabletter til grundlæggende medieforbrug og internet-browsing. Samsung er fortsat et af de få gæv tablet beslutningstagere og det dækker alle niveauer og prisklasser du kan tænke på. Den seneste tablet stadig isnt præmien Tab S5 men noget mere afslappet brugere, der har brug for en større skærm end deres telefoner kan administrere.

Samsungs navngivning for sine tabletter er blevet temmelig forvirrende. Det kan have forsøgt at forenkle tingene under et enkelt Galaxy Tab eller Galaxy Tab Et navn, men at det kun betyder, at der er en halv snes modeller med samme navn. Du er nødt til omhyggeligt at tænke størrelser, år, eller, endnu bedre, modelnumre.

Det vil blive drevet, for eksempel ved en Snapdragon 429 og har kun 2 GB RAM og 32 GB udvides opbevaring. Den 8. -inch skærm har en opløsning på 1280Ã-800, lige nok til HD-visning. Det vil have en temmelig anselig 5100 mAh batteri og vil i det mindste køre Android 9. Pie.

THE god-8. model har en rig og levende skærm med gode betragtningsvinkler og tilstrækkelig opløsning til daglig brug-Touchscreen følsomhed og flydeevne er stor med ikke stuttery UI resultatafhængig Den 8. skærmstørrelse er ideel til en hånd brug, men tilbyder nok fast ejendom for medieforbrug som billeder eller videos.- tabletten ydeevne er mere end tilstrækkelige, jeg havde ingen problemer, der kører 1080P film på Netflix app, browsing med 3-4 faner åbne eller spille lys spil som Temple Run , Subway Surfer etc-jeg er helt vild med Samsungs implementering af multi-tasking, som gør det muligt at køre to kompatible apps side om side i windowed formular. Dette er en funktion, som når man vænner sig til, vil du bruge meget often- kan udvides opbevarings- Dens opgraderet til den nyeste Android 6.. Marshmallow OS

Den ikke så gode-Svag enkelt Højttalerind- 5MP bageste og 2MP foran kameraets er ikke så stor, selvom de er tilstrækkelige til video chatting- gennemsnitlig levetid på 1. dagen og meget langsom opladning hastigheder på 1a- For disse grunde, jeg tager væk én stjerne

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Samsung Galaxy Tab En 8. 2022 med sine varenumre SM-T290 og SM-T295 er den nyeste entry-level tablet fra Samsung. Starter ved 150 dollar det giver en 8-tommer HD-skærm, en Snapdragon 429-processor, og Android 9 Pie. Nå, er det så godt som de andre tabletter af denne lineup? Thats hvad youll lære i denne Samsung Galaxy Tab En 8. 2022 review.

Lad os komme nogen forvirring af vejen først. Samsung udgivet to 8-tommer Galaxy Tab A tabletter i år. Den første er dyrere; det har en S Pen og jeg revideret, at man for et par måneder siden. Denne anmeldelse er af den billigere en kaldet SM-T290 og SM-T295.

Design & byggekvalitet

Samsung Galaxy Tab En 8. 2022 ligner en klassisk Samsung tablet. Du kan få det i sort og grå. Ive fik den senere en, der har hvide skærm-kanter. Der er ingen fysiske knapper under skærmen længere, og, nej, theres ingen fingerprint scanner enten. Mens vi får en metal tilbage, er rammen af ​​tabletten lavet af plast.

Samsung Galaxy Tab A8 specs tippet hvordan det stakke op til den nye iPad 2021

Jeg ville foretrække en fuld metal krop. Men godt, build kvaliteten er god nok. Du kan ikke bøje det, og det synes godt lavet. Men på grund af den plast ramme, betyder det ikke føler som high-end som en iPad Mini gør.

Vi får en power-knappen og volumen kontrol på højre side. Og på den venstre side, theres plads til et microSD-kort, der kan være op til 512GB i størrelse. På toppen, theres en standard 3. mm stik til hovedtelefoner, og du kan oplade det ved hjælp af en mikro-USB-port på bunden. Ja, ingen USB-C her.

Desuden mikro-USB-stik er to stereohøjttalere. I betragtning af sin pris, lydkvaliteten er slet ikke dårligt â € ”pretty decent faktisk. Men fordi begge højttalere er placeret på samme side, plejer du høre nogen reel stereo adskillelse når du ser film.

Theres et 8-megapixel kamera på bagsiden og den selfie shooter har en opløsning på 2 megapixel. Igen, for denne pris, begge kameraer er gode nok. Men sikker, stort set hver smartphone tager bedre billeder. Stadig, de er brugbare til lejlighedsvis snapshots .

Skærm

Samsung Galaxy Tab A 8. 2022 har en 8-tommer skærm. Det synes at være et IPS panel â € ”men Im ikke super sikker fordi Samsung gør ikke specificere det længere. Nå, er det vigtigt at vide, at betragtningsvinkler er brede nok for de fleste brugere. Det har en 16:10 og en HD-opløsning med 1280 x 800 pixels. Jeg gerne, at skærmen er lamineret â € ”du plejer se en distraherende luft gab under den berøringsfølsomme skærm.

Med 8-tommer skærme, jeg tror altid, at en HD opløsning er i orden. Sure, en fuld HD skærm ville have været bedre. Og stort set hver telefon har en højere pixeltæthed. Men alligevel, så længe du ikke trykke den mod din næse, dens skarpe nok. Husk, det er en billig tablet.

Farvegengivelsen er i orden, og dens lyse nok til brug i og uden i skyggerne. Men skærmen er for mørkt til at bruge i direkte sollys. Youll se alt for mange reflektioner . Men Ive været i stand til at bruge det behageligt på et tog, når man sidder ved siden af ​​en lys vindue, for eksempel.

Du skal også vide, at denne tablet har en Widevine Level of L3. Det betyder du kan ikke se Netflix i HD. Men, da var at få en HD opløsning kun, det er ikke alt for dårlig. Det betyder blot, at film vil have en lidt mindre detalje som skærmen ville være i stand til at vise. Men sikker, det er ikke ideel, og jeg håber, Samsung vil ordne det med en opdatering.

Hardware & ydeevne

Dens lidt skuffende, at Samsung ikke er sejlads denne Galaxy Tab En 8. 2022 med samme Exynos SoC af sin storebror. I stedet bruger en Snapdragon 429 quad-core processor med 2 GB RAM og en 32GB interne lager. Ud af dem, kan du bruge 10. DK ud af kassen.

Som du kan se i min sammenligning benchmark, Tab Galaxy A er hurtigere i AnTuTu og i Geekbench end Amazon Fire HD 8, som er en direkte og billigere konkurrent. Men dens også mærkbart langsommere end S Pen versionen â € ”, som, for at være fair, er dyrere også. Og jo større Samsung Galaxy Tab En 10. 2022 er hurtigere. Så forestillingen er ikke stor. Men godt, i disse benchmarks, dens slags placeret hvor dens prissat til.

Applikationer ligesom Chrome og YouTube kører godt. Thats vigtigt at vide. Dens bestemt hurtigt nok for enklere apps. Og du kan gøre lidt af multitasking også. Men på grund af dem, 2 GB RAM, vil du se apps der har at genindlæse oftere fordi de vil komme lukket i baggrunden hurtigere end med tabletter, der har mere hukommelse. Jeg tror, ​​at ydeevnen er fint. Men hvis du ofte bruger flere apps på en gang og skifte mellem dem hurtigt, kan denne tablet føler for langsomt for dig.

Lad os komme til min gaming test. Jeg forsøgte PUBG Mobile med de laveste grafikindstillinger og det er spilbart. Det kører temmelig glat. Men grafik ser meget værre end på højere ende enheder. Men godt, i det mindste kan du afspille den. Thats hvad jeg kan sige om Shadowgun Legends også. Med laveste indstillinger, kan du afspille den. Men når kampene, vil du se nogle hakker.

Software: android & én ui

Ud af boksen, Samsung Galaxy Tab En 8. 2022 skibe med Android 9. Pie og One UI i versionen 1.. Thats egen brugerflade fra Samsung. I fortiden, har Samsung været temmelig godt med opdateringer til de Galaxy Tab A tabletter. Normalt, de får to store opdateringer og det betyder theyre meget bedre end mange konkurrenter.

Med en UI bliver Android ændret ganske meget. Alt ser anderledes ud, herunder indstillingerne. Nogle specielle funktioner er et blåt lysfilter, en nattilstand, energibesparende tilstande, og du kan erstatte navigationsknapperne med bevægelser. Der er en ny digital velbefindende indstilling, som du kan se, hvor meget tid du bruger med hvilke apps.

Tabletten fortsætter med at understøtte en split-skærm visning, men at man arbejder lidt anderledes end før. For at åbne to apps side om side skal du trykke på den seneste apps-knap og tip på app-ikonet. Når du gør det, vises en menu op, og du kan vælge, at du vil åbne den i Split-skærmvisning. Forresten kan du også åbne apps i fritflydende vinduer og endda justere deres gennemsigtighed.

Du kan se, at Samsung tilpassede Android ganske meget. Men jeg kan godt lide, at ikke for mange apps er forudinstalleret. Sikker på, der er nogle standard apps fra Samsung, dem fra Google, to fra Microsoft og Spotify. Men det er det.

Batteri liv

Efter opholder sig væk fra tabletmarkedet i næsten et år introducerede Samsung en ny budgetvenlig tablet-serie tilbage i marts. Først lanceret i Rusland, har Galaxy-fanen en serie nu gjort vej til andre markeder over hele verden, herunder USA. De to tabletter, der i øjeblikket er en del af serien, tilbyder alt, hvad du måske elsker om Samsung-oplevelsen, og ved et overkommeligt prispunkt. Som det er sandt i Android-verdenen, er konkurrencen i dette rum ret intens, med nogle rigtig gode muligheder derude. Så er disse enheder det værd? Vi finder ud af i denne fulde gennemgang af Samsung Galaxy Tab A 8. og Galaxy Tab A 9.!

Design

På designfronten har begge tabletter en all-plastikbygning, med en mat-finish ryg og en sølv displayramme. Plastikken føles sikkert billigt, når man taler om den overordnede følelse, men i det mindste gør det for en backâ, der ikke er tilbøjelig til fingeraftryk. Der er skille linjer, der findes på siderne og hjørnerne af begge tabletter også. Mens det ikke nødvendigvis påvirker brugen negativt , er det et Testamente til den noget skuffende byggekvalitet af disse enheder.

Vigtig

Du skal muligvis opdatere din browser

Du skal muligvis opdatere din browser

Med den rette sag og tastatur, kan du give dig selv en chance for at forlænge levetiden af ​​din tablet. Find de rigtige brikker til din enhed på Harvey Norman dag

Jeg kan ikke finde SIM-kort slot på min Samsung Galaxy Tab 2 10.

Jeg kan ikke finde SIM-kort slot på min Samsung Galaxy Tab 2 10.

Få hjælp til at løse problemer, som kan opstå, når ikke oprette forbindelse til netværket.

8 Great Samsung tabletter til video streaming, doodling og kontrol af e-mails

8 Great Samsung tabletter til video streaming, doodling og kontrol af e-mails

Bedste køb har ærlige og upartiske kundeanmeldelser for Samsung Galaxy Tab A 2019 10. 32GB Silver. Læs nyttige anmeldelser fra vores kunder.

Hvilken SIM-kortstørrelse til Samsung Galaxy Tab A6

Hvilken SIM-kortstørrelse til Samsung Galaxy Tab A6

Hvis du vil udvide din lagerkapacitet i din nye Samsung Galaxy Tab, er det nemt takket være microSD-slottet på siden. Installation af dit MicroSD-hukommelseskort er lige så nemt som at fjerne slotsdækslet, indsætte microSD-kortet i, skubbe for at sikre, at det låser og gendanner spalten. Tilføjelse af lager Gør din Android-oplevelse endnu bedre, plus du nemt kan overføre filer og data

Samsung Galaxy Tab S4 10. Pris i Malaysia Specifikationer RM1665 Technave

Samsung Galaxy Tab S4 10. Pris i Malaysia Specifikationer RM1665 Technave

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Samsung Galaxy Tab S6 salg tilbyde 110 prisnedsættelser på Best Buy

Samsung Galaxy Tab S6 salg tilbyde 110 prisnedsættelser på Best Buy

Galaxy Tab S6 omfatter Samsungs nyeste S Pen ret i pakken. Vi testede Tab Galaxy S6 i 50 timer for at se, hvordan den fungerer som en produktivitet og generalpurpose enhed.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb Samsung Tab S6 Lite WiFi 4G LTE Android Tablet Android, 26. 1 cm 10. tommer, 64 GB ROM, 4 GB RAM, Oxford Grey Ongre online til de bedste priser fra Croma. Tjek produktdetaljer, anmeldelser mere. Shoppe nu

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.