Samsung Galaxy Watch 3 41mm

Samsung Galaxy Watch 3 41mm Pris i Indien, Specifikationer 19 december 2021 91mobiles. om

Samsung har lanceret Galaxy Watch 3 og Galaxy Buds live i Indien. The Watch 3 og Buds Levende blev oprindeligt afsløret ved siden af ​​Galaxy Note 20 og Galaxy Note 20 Ultra tidligere og nu har de ankom på det indiske marked.

Samsung Galaxy ur, galakse knopper lever priser og tilbud

Galaxy Watch 3 vil være tilgængelig i 4G og Bluetooth-varianter i 41mm og 45mm. Galaxy Watch 3 41mm vil være tilgængelig i Mystic Bronze og Mystic Silver farver, mens Galaxy Watch 3 45mm vil være i Mystic Silver og Mystic Black farver.

The Galaxy Watch 3 41mm er prissat på Rs 29,990 og Rs 34,490 for Bluetooth og 4G-varianter henholdsvis mens Galaxy Watch3 45mm Bluetooth og 4G-varianter er prissat på Rs 32.990 og Rs 38,990.

Galaxy Watch 3 vil gå på salg starter August 27, mens Galaxy Buds Levende vil gå på salg Fra 25. august tværs detailbutikker, Samsung Operahus, Samsung. about og førende online-portaler.

Uret 3 funktioner altid-på OLED-skærm beskyttet af Corning Gorilla Glass og opererer på Samsungs eget Tizen-platform. Uret vil bringe forbedringer til fitness tracking, søvn sporing med bedre algoritmer og mere præcise data. Batteriets levetid er også blevet forlænget med to dage mellem opladningerne.

Samsung Galaxy Buds Levende blev annonceret til en pris på $ 169. 9 og vil blive placeret sammen med Galaxy Buds +, der blev lanceret tidligere på året. Galaxy Buds live vil være tilgængelig fra den 6. august i Sort, Bronze, og hvide farver.

En smart ur er et digitalt ur, der giver mange andre funktioner udover tidtagning. Ligesom en smartphone, en smart Uret har en touchscreen-display, der giver dig mulighed for at udføre handlinger ved at trykke eller stryge på skærmen. Samsung Galaxy Watch3 kommer med en holdbar avanceret design. Den kombinerer smartphone-niveau produktivitet og førende sundhedsteknologi i en præmie og klassiske enhed. Den leveres med stor skærm. Den smarte ur er på 41 mm.

Samsung Galaxy Watch3 kommer med 3. 4 cm cirkulær Super AMOLED skærm med Corning Gorilla Glass DX beskyttelse. Operativsystemet er Tizen Based Wearable OS 5.. Den leveres med 1 GB RAM og 8 GB intern hukommelse. Den leveres med 5ATM plus IP68 bygget design. Den er kompatibel med Samsung, andre Android: Android 5. eller højere og RAM 1. GB ovenfor; iPhone: iPhone 5 og derover, iOS 9. eller derover. Bitmoji klistermærker åbne sjove nye måder at kommunikere. Tilpas din Bitmoji at se ligesom dig og bruge Bitmoji klistermærker til jazz op den måde, du taler med familie og venner.

Vigtige specs & funktioner i Samsung Galaxy ur mm

Den laveste pris af Samsung Galaxy Watch 3 41mm i Indien er Rs. 25.990. Samsung Galaxy Watch 3 41mm Samsung Galaxy Watch 3 41mm er tilgængelig på Flipkart på Rs. 25.990 og på Amazon på Rs. 34.490. Priserne opdateret 19 December 2022.

Samsung Galaxy ur mm pris i Indien

Samsung Galaxy Watch3 er den seneste iteration af præmien SmartWatch til Android-brugere, og med det kommer en række forbedringer, men mest bemærkelsesværdige er afkastet af den roterende falsen. Uret fungerer gnidningsløst, mens du går gennem de forskellige skærme, og gør godt på sporing af dine fysiske aktiviteter. Det ville også være en effektiv ur til at spore søvn, havde læderrem ikke været så stiv, at det gør iført uret i seng temmelig ubehageligt. Mens den tredje part økosystem for Tizen drevne SmartWatch absolut er vokset, er det stadig ret begrænset i forhold til den af ​​WatchOS eller endda Android Wear. Men uret blade meget lidt plads til klager, og mens det fungerer bedst med en Samsung smartphone, brugere af andre Android smartphones kan også gøre det meste af, hvad Galaxy Watch3 har at tilbyde.

Priser i Indien

Samsung har annonceret, at Galaxy Watch 3 og Galaxy Watch Active 2 købere kan få Galaxy Buds + på Rs 1.990, ned fra Rs 8990. Ud over dette, vil køberne også få en cashback på op til Rs 4.000 på udvalgte bank kredit-og betalingskort. Samsung har også bekræftet, at kunder, der køber enhver Galaxy Watch vil få fordele op til Rs 11.000.

Find nyeste og kommende Tech Gadgets online på Tech2 Gadgets. Få teknologi nyheder, gadgets anmeldelser og vurderinger. Populære gadgets, herunder laptop, tablet- og mobilspecifikationer, funktioner, priser, sammenligning.

Samsung Galaxy ur pris mm i Indien

Samsung Galaxy Watch 3 41mm pris i Indien starter fra Rs. 13.999. Den laveste pris af Samsung Galaxy Watch 3 41mm er Rs. 13.999 ved croma. om. Dette er 1 GB RAM / 8 GB intern lagring basis variant af Samsung Galaxy Watch 3 41mm som er tilgængelig i Mystic Bronze, Mystic Silver farve.

Samsung Galaxy Watch 3 er ikke trivielle. Det er trådt ind i SmartWatch markedet på et tidspunkt, hvor Covid-19 pandemi har ramt økonomien, og du kan være bedre off shoring op dine penge på tværs investeringer obligationer i stedet for flotter på en gadget. Mens dette ville være tilfældet på et givent tidspunkt, er det endnu vigtigere nu. De fleste af os arbejder hjemmefra, eller i det mindste delvist så en € ”i sådanne tider, det primære spørgsmål er, behøver du virkelig selv brug for en SmartWatch omkring dig?

Så kommer tælleren spørgsmålet om egnethed â € ”wouldnt du ønsker at investere i en gadget, der har alvorlige sundhed og fitness sporing legitimationsoplysninger, så du har en ekstra motivation for at arbejde ud for? Theres en temmelig øjeblikkelig svar på dette samt â € ”hvis du ønsker en bærbar til fitness, wouldnt du hellere spare nogle penge og få dig et af Fitbits nyeste produkter? Efter alt, de leverer også de grundlæggende smartphone meddelelser.

Efter en måned med Samsung Galaxy Watch 3, svarene er der. Selv om det er vanskeligt at generalisere alles arbejdsgang i én rum , Samsung Galaxy Watch 3 velkomne en meget bestemt sæt af parametre. Hvis disse parametre definerer din livsstil og arbejde, Galaxy Watch 3 er helt sikkert for dig. Men hvis de ikke gør det, er det intet mere end en nydelse for dig.

Samsung Galaxy Watch 3 isnt særligt slanke. Men enhver, der nogensinde har fjernadgang dykket ned horology ved, at der er en betydelig fraktion af armbåndsur entusiaster, der betragter tyngde som et tegn på forventet overflod på selve uret. På tykkelse 11. mm, Galaxy Watch 3s hovedparten er sammenlignelig med kronograf s såsom Tissot Seastar 1000. Men hvad giver det væk er, ironisk , dens mangel på heft â € ”Samsung Galaxy Watch 3 vejer lige over 50 gram, mens enhver respekt kronograf ville veje over 175 gram.

Så hvis du er en fortaler for den klassiske kronograf udkig efter en mulig SmartWatch kan Galaxy Watch 3 give dig den ser ud på én, men bestemt ikke efterligne fornemmelsen. Det er dog en god nyhed for alle andre â € ”, som er de fleste af Samsungs kundebase her. Galaxy Watch 3 er beregnet til at være lys og let på håndleddet, mens følelse præmie nok. For det meste er det tilstrækkeligt i at spille den rolle. Det rustfri stål mystiske sort finish ser præmie, og den dæmpede design har en elegant luft til det.

For det meste, Galaxy Watch 3 er komfortable samt. Det Código let nok for mig til at glemme, at Im bære det, men isnt så tungt, at Id tage det ud i ny og næ. Som et resultat, det gør sikker på, at jeg bære det for de fleste af de timer vågen. Men det er ikke rigtig det komfortable at Id lykkeligt bære det til at sove. For at være ærlig, jeg forsøger at sove, mens iført det for et par dage for at se, hvordan det sporede min søvn, men hvis det kommer til at leve med den Watch 3, Id aldrig bære det til at sove.

På Samlet set er Samsung Galaxy Watch 3 bygget på konventionelle lejer. Den forsøger at ikke skammeligste føle sig som en gadget, hvilket er meget vigtigt for noget, youd slid på dit håndled. Det ser elegant og klik-hjul roterende falsen gør skiftende gennem menuer meget let. På udseende, komfort og ergonomi foran, Galaxy Watch 3 er for det meste en vinder.

Mere end noget andet, den ene ting, Samsung Galaxy Watch 3 formået at gøre, var tvinge mig til at komme op og begynde at gå ud til gåture. Youre serveret regelmæssige påmindelser, mens du arbejder, for at sikre, at du får op en gang imellem og gøre grundlæggende strækninger og lunges. Fair advarsel â € ”skifte denne fra, før du går på en lang køretur på motorvejen. Hvad imponeret mig var, at mens man kører i byen i mange timer, kunne Galaxy Watch 3 læse mit ben muskel aktivitet. Forståeligt, motorvej kørsel er mere statisk, som straks narre det ind at antage, at jeg var ved at blive inaktiv.

Step og automatiseret kalorieindhold sporing, i mellemtiden, er super præcis. Jeg kunne knap nok finde uoverensstemmelser i hvad Galaxy Watch 3 aflæsninger viste med hensyn til mit daglige skridt tæller. Træningssporing har gode mikrokontroller til korrekt at læse din kropsaktivitet og kalorieforbrænding, og sammen med standardformerne for kørende, cykling osv. Har du også dedikerede træningstilstande til Bench Press, Burpees, Bicep Training og så videre. Det er her, at Galaxy Watch 3 negles sine fitnessoplysninger.

SpO2-sensoren på Samsung Galaxy Watch 3 måler blod oxygenniveau, men aflæsningerne var næppe nogensinde nøjagtige. Jeg talte samtidigt blodets oxygenaflæsninger på Galaxy-uret 3 og på tværs af to oximetre, og mine iltlæsninger på blodet var konstant højere end hvad uret viste. Til tider ville blod oxygenlæsninger på uret falde til under 80 procent - en alarmerende metrisk, især med coronavirus rundt. Nøjagtigheden af ​​dette er noget, som Samsung helt sikkert, aktivt, aktivt kigge ind.

Vigtig

Thom Browne Edition Galaxy Watch 4 Classic Price and Release Dato

Thom Browne Edition Galaxy Watch 4 Classic Price and Release Dato

Indtil nu vidste vi ikke, hvornår Galaxy Watch 4 Classic ville få Thom Browne Edition og havde ingen oplysninger om prisfastsættelsen.

Samsung Galaxy Watch 4 vs 4 Classic Forskelle i forhold

Samsung Galaxy Watch 4 vs 4 Classic Forskelle i forhold

Samsung Galaxy Watch 4 vs Galaxy Watch 4 Classic Hvilken skal du købe Heres hvad du bør vide om forskellene i pris og design.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic gennemgang

Samsung Galaxy Watch 4 Classic gennemgang

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Samsung Galaxy Watch 4 på Rs 3.000 Off On Amazon Sale Times of India

Samsung Galaxy Watch 4 på Rs 3.000 Off On Amazon Sale Times of India

Samsung Galaxy Watch Active 4 forventes at tilbyde en cirkulær skærm, slankere kanter, og 40 mm og 44 mm størrelse varianter.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm BT Silver SMR880nzsaxaa Walmart. om

Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm BT Silver SMR880nzsaxaa Walmart. om

I morgen Køb Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm Bt Silver SMR880nzsaxaa på Walmart. om

Samsung Galaxy Watch 4, se 4 klassiske, knopper 2 for at gå på prebookings i Indien i denne uge

Samsung Galaxy Watch 4, se 4 klassiske, knopper 2 for at gå på prebookings i Indien i denne uge

Den nye Samsung Galaxy Watch 4 er en begrænset hardwareopgradering, men dens software er en stor aftale.

Fælles Google Chromecast spørgsmål og hvordan man løser dem digitale trends

Fælles Google Chromecast spørgsmål og hvordan man løser dem digitale trends

Hvis din chromecast ikke arbejder, er der flere retsmidler, du kan prøve. I denne vejledning undersøger vi flere fælles chromecast-problemer og hvordan man løser dem.

Er Galaxy Watch Active 2 vandtætte onlinetipsandtricks

Er Galaxy Watch Active 2 vandtætte onlinetipsandtricks

Find ud af moe om, er Galaxy Watch Active2 vand og støvtæt med Samsung Support

Samsung Galaxy Watch Active 2 2019 44mm, BT Samsung SG

Samsung Galaxy Watch Active 2 2019 44mm, BT Samsung SG

Samsungs nyeste Galaxy sportsur er lidt større og lidt dyrere end den sidste.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.