Samsung Galaxy Watch 4 Classic Pris, udgivelsesdato, specs og mere

Kommende smartwatches 2021 Spændende wearables ventede på

Download venligst en moderne browser:

Rygter omkring de næste Galaxy Watch serien er varme op, og det ser ud til vi kan få officielle svar før end senere. Ifølge en temmelig pålidelig Samsung fupmager, er Galaxy Watch 4 og Galaxy Watch Aktiv 4 sat til udgivelse i de næste par måneder.

Ice Universe påstande om, at Samsung forbereder sig på at frigive ikke én, men to nye smartwatches i år. Dette omfatter en efterfølger til sidste års Galaxy Watch 3, godt forud for tidsplanen, samt en forfalden efterfølger til Galaxy Watch Active 2, at der blev lanceret i 2022. Dens lidt overraskende, at Samsung lancerer to ure i år, som de sidste par udgivelser er kommet en ad gangen. Det giver mening i det lange løb, er dog, som branding aldrig linet op som et resultat af frigivelsen cyklus.

Den virkelige kicker her, er dog, at Samsung er efter sigende planlægger en overgang til denne Galaxy Watch 4 serien engang i 2. kvartal 2022. Det tidslinje starter i april, men strækker sig til udgangen af ​​juni.

Samsung has not annonceret noget officielt endnu, men rygterne har åbnet muligheden for disse smartwatches droppe Tizen og i stedet skifte til Android, måske endda Wear OS. Blodglucosemonitorering er også sigende på bordet.

Mere om samsung:

Hvis du ejer en Android-telefon, som SmartWatch skal du købe? Svaret isnt så indlysende, som du måske tror. Du kan ikke bruge sko-i valg, iOS-drevne Apple Watch, som er uantastet øverst på vores SmartWatch anbefaling listen.

Samsung håber den nye Galaxy Watch 3 kan udfylde rollen. Efter alt, det deler mange af de attraktive aspekter af Apple Watch. Den kommer i to størrelser, og har et godt design, stærk software, og et unikt kontrolsystem.

Design

Galaxy Watch 3s rundhed gør det mindre indlysende, at du er iført en SmartWatch, og jeg kan virkelig godt lide det for det. Den 1. -inch Super AMOLED-skærm har en 360 x 360 pixel opløsning og er skarp og meget farverig. Du kan vælge en altid-på skærmen, hvor en €”i modsætning til de fleste WearOS ure â €” gør ikke minimere urskiven meget. Det dæmper lysstyrken og fjerner eventuelle animationer som en anden hånd, men det overordnede design forbliver på skærmen. Dette hjælper det til at ligne en almindelig ur.

Fremstillet af rustfrit stål, Galaxy Watch 3 har Gorilla Glass DX over skærmen, og hvad der ligner en glasmontre tilbage også. To knapper er adskilt af en vagt brik på højre side af sagen, med den øverste til sikkerhedskopiering af et skridt i menuen, og den lavere for app-menuen. Et langt tryk på den øverste knap aktiverer Samsung betalingskanaler, og et langt tryk på den nederste knap tilsigelse den Bixby stemme assistent. Tag et nærmere kig på den øverste knap, og youll se ordene Galaxy Watch indgraveret på det, hvilket er en virkelig nice touch.

Ikke alene er dette praktisk og intuitiv, det gør ikke hindre visningen på skærmen, når interagere med softwaren enten. Jeg kan virkelig godt lide pænt dæmpet roterende bevægelse og de bløde klik, da det skifter på plads. Svaret fra software er også lynhurtig, så du kan dreje det på denne måde, og at uden uret at køre fast. I virkeligheden vil du ønsker at bruge den med omhu og præcision, som illustrerer Præcist hvor høj kvalitet handlingen føles. Ikke at berøre skærmen midler færre fedtede aftryk på det, en dejlig bonus, og kanter subtil tekstur gør dreje det naturligt.

Min gennemgang model har en sort læder, hvid-syet strop thgat blødgjort op snart efter at sætte det på, og dens knyttet til sagen med 22mm release ben hurtige. Swapping til næsten enhver anden rem vil være nemt, men Galaxy Watch udvisninger har det samme niveau af tredjeparts støtte som Apple Watch gør, hvilket betyder, youll nødt til at gå gennem de traditionelle ur tilbehør virksomheder. Thats ikke et problem, men ikke som nybegynder-venlige processen med at købe til formålet lavet Apple Urremme.

Som alle runde smartwatches, Galaxy Watch 3 pinde nøje til et traditionelt ur design, så du ikke kan det samme spottet som et SmartWatch bærer hvis du ikke ønsker at være. Men med der kommer en grad af anonymitet .

Software.

Samsung Galaxy Watch 3 reallife billeder med displayet tændt er lækket

Samsung bruger sit eget Tizen software på Galaxy Watch 3, og ikke Googles WearOS set på Fossil, Mobvoi, eller Motorolas smartwatches. Selvom WearOS er bedre end det var, kan det være frustrerende at bruge. Tizen på Galaxy Watch er raffineret og modne, og er betydeligt tættere på anvendelighed til WatchOS end det er at WearOS, men det har stadig nogle foibles af sine egne, herunder at tvinge et skift væk fra Google apps helt.

Først de gode ting. Im vil holde foregår om det, men det roterende falsen er et værk af genialitet. Dens enkle og dygtigt gennemført, og nøglen til Galaxy Watch 3s livability. Drej til venstre for at se dine underretninger, drej til højre for at se fitness-data, træning, vejr, hurtig-adgang knapper og meget mere. Disse widgets er let tilpasses, så de forbliver relevante for dig.

Samsung gør et stort stykke arbejde præsentere data på Watch 3s lille skærm. Tekst er klar, stor, og læselige selv i sollys, og fordi widget array kan gøres personlige, du sjældent brug for at besøge de vigtigste app-menuen. Det gør det hurtigt at finde det, du ønsker. Dens alle meget smuk, også med masser af billeder og grafik, der anvendes overalt, helt ned til store profilbilleder, der anvendes med WhatsApp beskeder og fede farver til at skelne tilstande, ikoner og menupunkter. Dens sjovt og venlige uden at være billig og afskrækkende. Jeg ligesom valg af urskiver, da der er hundredvis rådighed i Galaxy Store, hvis du ikke kan lide de forudinstallerede Samsung dem.

Haptikkerne er stærke og mærkbare, men du skal hæve dit håndled markant for meddelelse skal vises på skærmen, som kan være irriterende. Underretninger kan være interageret med at bruge dåse svar eller humørikoner, tale eller lidt alfanumerisk tastatur. Tastaturet er lidt besværlig, men stemmestyring er overraskende præcis når dikterer svar.

til skade, de Galaxy Watch 3 anvendelser Bixby for stemmestyring og ikke Google Assistant. Bixby udvisninger gøre tingene i en fart, og selv kommandoen hey, Bixby betyder en flere sekunders pause, mens det beslutter, om at lytte eller ej. Dette gør det meste ubrugelige, og ikke nær så god som Google Assistant på en wearable.

Manglen på Google Apps er en smerte, med Google Maps bliver den ene youll miss mest. Jeg finder Kort på mit håndled nyttige i områder, jeg ikke kender, som jeg ikke behøver at stirre på min telefon som en turist, men theres ingen kort option forudinstalleret på Galaxy Watch 3 overhovedet. Den anstændig Her Maps app er tilgængelig i Galaxy Store, men Google Maps er ikke. Samsung skubber dig ind i sit eget økosystem med Galaxy Watch. For eksempel, du bruger Samsung Sundhed i stedet for Google Fit, og Samsung Pay stedet for Google Pay.

Jeg har brugt Galaxy Watch 3 forbundet til Samsung Galaxy Note 20 Ultra telefon, og det har fungeret uden problemer. Opsætningen er nem og hurtig, det forbinder og genopretter uden problem, selv når du tænder uret slukket natten over, og det giver endda lidt haptisk påmindelse, hvis du går uden for rækkevidde af din telefon. Hvis du bruger en anden Android-telefon eller en iPhone, skal du installere Samsungs Galaxy Wear-app til at bruge uret.

Den store ting for mig er, at Tizen på Galaxy Watch 3 has not været irriterende, som WearOS næsten altid er. Efter at have fået meddelelser sorteres ud under opsætningen, det bare sidder tilbage, får med sit arbejde, og isnt irriterende, når jeg har brug for at interagere med det. Dette er en del af Apple watchs succes, og dens store at se det gentaget til Android telefon ejere.

Helbred og form

Galaxy Watch 3 har alle de sædvanlige fitness-overvågningsværktøjer om bord, plus en pulsmåler, søvn sporing, automatisk falde afsløring, VO2 Max data, og blod ilt overvågning. Ligesom resten af ​​softwaren oplysninger, vises det i en farverig, let at læse måde. Det har fornuftige påmindelser til at bevæge sig, og selv små stretch rutiner, der er nemme og sjove at følge en €”eller til tavshed, hvis du ikke har tid.

Den automatiske træning sporing er en smule nidkære, selv om. Det sparket i, da jeg var støvsugning, samt når jeg malede en dør. Galaxy Watch 3 spor nu søvn, hvis du bære det natten over også. Resultaterne afveg fra min Withings Sleep Analyzer, â €”hvor Withings sporet dyb søvn, Watch 3 syntes at klassificere det som let søvn i stedet.

Samsung Galaxy Watch Active 2: mere præcist, dens været et år og en halv. Active 2 blev udgivet i september 2022. Sidste år, selskabet udgivet Galaxy Watch 3, og nu er det meget sandsynligt, at vi kommer til at se efterfølgeren til Galaxy Watch Active 2. Tilbyder en behagelig pasform, pålidelige resultater, og store skærmen, Galaxy Watch Active 2 var blandt de bedste smartwatches man kunne købe i 2022, hvis du ikke ønsker at købe en Apple Watch. Nu,

I denne artikel vil vi kombinere alle rygter om de aktive 3, og vores videnbaserede forventninger om den endnu ikke- uanmeldt SmartWatch. Så heres alt, hvad vi kender og forventer så langt fra Galaxy Watch Active 3.

Samsung Galaxy Watch Aktiv Udgivelsesdato

Her går vi: Ryger til Galaxy Watch Active 3 og dets udgivelsesdato er knappe. I det mindste når vi taler om en præcis udgivelsesdato, er det stadig ukendt og ubekræftet . Men velrenommeret lækage i Ituniverse sendt på Twitter, at to nye smartwatches vil komme i 2. kvartal i år, hvilket betyder, at april, maj eller juni.

Den nysgerrige ting er, at den pålidelige tipper kalder den aktive 3 â € "aktiv 4, hvilket kan betyde, at Samsung har besluttet at springe over nummer 3 og gå med 4 for at muligvis matche Galaxy Watch 4 . Bevægelsen er ikke hidtil uset, så det kan faktisk ske, og Galaxy Watch Active 3 kan i stedet kaldes Galaxy Watch Active 4. Dette forbliver at blive set.

Galaxyclub spottet to modelnumre, der kunne henvise til Galaxy Watch Active 3/4 og Galaxy Watch 4: SM-R86X og SM-R87X. Rapporten angiver ikke navnene på disse to enheder eller nogen af ​​deres specifikationer.

Samsung Galaxy Watch Active Price

Galaxy Watch Active 2 havde en startpris på $ 279. 9 Når det blev frigivet, så er der ingen grund til at forvente, at den aktive 3 er mindre end den. Afhængigt af hvilke forbedringer Samsung har planlagt til SmartWatch, kan prisen endda gå højere end dette, men sandsynligvis vil sandsynligvis ikke gå meget lavt, på trods af selskabets seneste

Samsung Galaxy Watch Aktive Specifikationer og Design

Hvis Galaxy Watch Active 2S Design er noget at gå forbi, og forresten hævder nogle rygter om, at det er, vi forventer, at Galaxy Watch Active 3S Design minder om sin forgænger. Galaxy Watch Active 2 har en cirkulær skærm, men det har ikke en roterende bezel, mens Galaxy Watch 3 gør.

Det kommende Galaxy Watch Active 3 vil sandsynligvis komme i to størrelse varianter: en 44 mm en og en 40 mm en, og vil have to versioner til materialet: aluminium og rustfrit stål. Galaxy Watch 3 har en variant lavet af det dyrere men holdbare titaniummateriale; Men vi ved ikke, om Samsung vil gå til titanium for den aktive 3 også. Galaxy Watch 3 Sports 8GB lagerplads, dobbelt fra uret Active 2, så vi kan sikkert forvente den samme 8 GB mængden af ​​lagerplads til at supplere Galaxy Watch Active 3S Spec-ark.

Samsung Galaxy Watch Aktive funktioner

Der har kun været en betydelig lækage med nye funktioner, som vi vil se i Samsung SmartWatches, og det hedder, at en kommende smartwatch vil sport en blodglukosovervågningsfunktion, stort set som et glucometer, og det vil være gavnligt for folk med Diabetes eller andre blodsukkerrelaterede forhold. Det er imidlertid uklart i øjeblikket, om denne funktion vil være tilgængelig i Galaxy Watch Active 3 eller Galaxy Watch 4, eller måske endda begge dele.

Vigtig

Samsung Galaxy Watch 4 Classic gennemgang

Samsung Galaxy Watch 4 Classic gennemgang

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Samsung Galaxy Watch 4 på Rs 3.000 Off On Amazon Sale Times of India

Samsung Galaxy Watch 4 på Rs 3.000 Off On Amazon Sale Times of India

Samsung Galaxy Watch Active 4 forventes at tilbyde en cirkulær skærm, slankere kanter, og 40 mm og 44 mm størrelse varianter.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm BT Silver SMR880nzsaxaa Walmart. om

Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm BT Silver SMR880nzsaxaa Walmart. om

I morgen Køb Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm Bt Silver SMR880nzsaxaa på Walmart. om

Samsung Galaxy Watch 4, se 4 klassiske, knopper 2 for at gå på prebookings i Indien i denne uge

Samsung Galaxy Watch 4, se 4 klassiske, knopper 2 for at gå på prebookings i Indien i denne uge

Den nye Samsung Galaxy Watch 4 er en begrænset hardwareopgradering, men dens software er en stor aftale.

Fælles Google Chromecast spørgsmål og hvordan man løser dem digitale trends

Fælles Google Chromecast spørgsmål og hvordan man løser dem digitale trends

Hvis din chromecast ikke arbejder, er der flere retsmidler, du kan prøve. I denne vejledning undersøger vi flere fælles chromecast-problemer og hvordan man løser dem.

Er Galaxy Watch Active 2 vandtætte onlinetipsandtricks

Er Galaxy Watch Active 2 vandtætte onlinetipsandtricks

Find ud af moe om, er Galaxy Watch Active2 vand og støvtæt med Samsung Support

Samsung Galaxy Watch Active 2 2019 44mm, BT Samsung SG

Samsung Galaxy Watch Active 2 2019 44mm, BT Samsung SG

Samsungs nyeste Galaxy sportsur er lidt større og lidt dyrere end den sidste.

Samsung Galaxy Watch Active Price i Indien, Specifikationer Funktioner 16. december 2021

Samsung Galaxy Watch Active Price i Indien, Specifikationer Funktioner 16. december 2021

Samsung Galaxy Watch Active Bedste pris i Indien er Rs. 13306 som den 16. december 2021. Check Samsung Galaxy Watch Aktive specifikationer, anmeldelser, Funktioner, Bruger bedømmelse, FAQ og billeder. Sammenlign Samsung Galaxy Watch Aktive priser, før du køber online.

Samsung vil nu lade dig designe din egen Galaxy Z Flip 3

Samsung vil nu lade dig designe din egen Galaxy Z Flip 3

Galaxy Z Flip 3 bringer nye niveauer af praktiske til den foldbare formfaktor, men er det nok til at tjene en anbefaling

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.