Samsung Galaxy Watch3 gennemgang

Samsung Galaxy Watch3 gennemgang

Der er flere grunde til, at en Galaxy Watch 3 ikke længere ville strømmen. At være en dyr SmartWatch, alle forventer det til at fungere ordentligt uden et uheld. Men så igen, ingen elektronisk enhed er perfekt, og så du kan støde på nogle problemer med det i ny og næ.

Det bare så ske, at den mest almindelige problem, du kan opleve, er den sorte skærm, der efterlader uret bliver ikke reagerer, og det gør alle bekymring, fordi uanset hvad du gør, det bare plejer tænder. Men dont bekymre, vi kender et par fejlsøgningsprocedurer, der allerede vist sig at være effektiv i fastsættelse et problem som dette.

Først løsning: kraft genstarte galakse ur

Den første ting, du skal gøre, hvis din Galaxy Watch plejer tænde eller reagere er den tvungne genstart. Det er muligt, at et sådant problem er forårsaget af en firmware nedbrud og hvis thats virkelig tilfældet, så er denne procedure vil være mere end nok til at gøre det arbejde igen.

Anden løsning: opladning og gøre den tvungne genstart

Hvis den første løsning ikke løser problemet, så er det muligt, at dens batteri er helt afladet. Det kunne være grunden til, at det plejer tænde længere. Men hvis du allerede har prøvet at lade det op, og det gjorde ikke reagere, en anden mulighed er, at dens firmware styrtede lige før det slukket. For at udelukke denne mulighed, heres hvad du skal gøre:

Så længe ladekabel ikke er brudt og opladning dock ikke er beskadiget, det vil opkræve uret selv om opladning tegn isnt vises, og gør det tvungen genstart mens dens opladning ofte løser problemet.

Hvis man antager youve allerede gjort de Tvungen genstart proceduren flere gange og forsøge at gøre det samme, mens dens opladning til ingen nytte, da dens mulige på dette tidspunkt, at problemet er allerede med hardwaren. Så hvad du skal gøre næste er at bringe din Galaxy Watch 3 til servicecentret, så en Samsung tekniker kan tjekke det for dig. Afhængig af skaden, kan dit ur blive erstattet med en helt ny enhed.

Tizen

Tizen er uden tvivl en af ​​de bedste OS' for smartwatches derude. Samsungs Tizen føler temmelig modne, poleret, bidsk og giver et bredt udvalg af apps og urskiver til download. Og det er, hvis du bliver træt af de mange standard urskiver.

Rulning gennem de tilgængelige standard urskiver, ser vi et par kendte ansigter, ingen ordspil bestemt. Virkelig. De nye, dog imponere det meste med dens funktionalitet. Du kan tilpasse næsten ethvert aspekt af nogle af de watchfaces . Du kan skifte farver og vælge, hvad de relevante oplysninger skal vises på skærmen, såsom trin, aktivitetsniveau, puls, vejr, resterende batteritid osv

Den UI selv, har dog ikke ændret sig det sidste par iteration s . Kun mindre opdateringer til æstetik er blevet indført sidst at gå i overensstemmelse med den nuværende flade udseende Et UI på Samsung telefoner. Et par af funktioner, der ikke nødvendigvis er nyt, dog skiller sig ud.

For eksempel, drop-down menuen kan tilpasses og giver dig adgang til de mest brugte funktioner såsom finde min telefon, batteri saver, skærmens lysstyrke, teater-mode, god nat-mode, GPS osv

du kan forestille sig, hvor irriterende det er, når du forsøger at sove, vende rundt og uret bare vågner op og eksplosioner på skærmen i kulsort rum. Det samme gælder for, når du er i biografen.

Der er også den såkaldte Vand Lock, der deaktiverer den berøringsfølsomme skærm, hvis du svømmer eller tager et brusebad for at forhindre eventuelle utilsigtede berøringer fra vanddråber. Holde afbryderknappen deaktiverer skærmlåsen og højttaler blaster et par tons for at komme ud enhver fanget vand inden for højttaler . Det er en pæn funktion, som Samsung lånt fra Apples Watch.

Glem ikke at bruge skærmlåsen ved kontakt med vand, fordi denne ene gang, et ur vi havde gjorde en fuld hardware reset som dråber fra bruseren fundet vej gennem UI hele vejen til reset-menuen. Ikke sjov!

Når det kommer til apps, er TizenOS have mere end de fleste Werable-baserede operativsystem, undtagen Apples WatchOS og Googles WearOS, selvfølgelig. Galaxy Store til bærbare apps måske har du interesseret i et par af betalte og gratis apps. De bedre af slagsen er betalt, dog. Der er et kort standalone med navigation til rådighed, et væld af fitness-relaterede apps, men den ene, der skiller sig ud med en ordentlig integration er Spotify. Den app giver dig mulighed for at downloade din favorit spilleliste på uret og da enheden gør det muligt at parre Bluetooth-hovedtelefoner, kan du bare lade din telefon bag og stadig lytte til Spotify. Selvfølgelig, den app giver dig også mulighed for at fjernstyre den enhed, som Spotify spiller. Det kan være din smartphone eller endda din pc.

I al fairness, de fleste af de apps på Galaxy Store er bare alternative versioner af forudinstallerede apps som timeren, alarm og endda Samsung sundhed. Sjældent har vi følt behovet for at installere yderligere apps på vores Tizen-baserede smartwatches.

Åh, og hvis du er en Samsung smartphone ejer, og der er Samsung Pay slået til i din region, dette ur understøtter det. Det er klart, da Watch3 kører ikke på WearOS, Google Pay understøttes ikke.

Samsung Galaxy ur plugin

Ved start af enheden for første gang, Samsung beder dig om at installere sin Galaxy Watch3 plugin på din telefon, så du kan justere forskellige indstillinger og tilpasse dit ur via telefonen. Det er også nødvendigt, at dine meddelelser at komme igennem.

Vi fandt også mulighed for at slå telefonens meddelelser, når du bærer uret og er forbundet til telefonen temmelig klog og nyttig. Hvorfor ville du ønsker at høre dine underretninger på din telefon, hvis du allerede får dem på dit ur alligevel?

De fleste indstillinger findes inden for app kan justeres på vagt, men ting som arrangering app liste eller widget skærme samt browsing for nye urskiver er mere praktisk på telefonens store skærm.

Hvis du kommer fra en tidligere Samsung ur, vil du helt sikkert finde vej rundt i selve app. Selv den gamle Gear Sport har de fleste af de funktioner og indstillinger Galaxy Watch3 plugin har at tilbyde. Med en lille undtagelse - håndbevægelser. I undermenuen Labs, vil du finde to eksperimentelle fagter. Roterende håndleddet to gange vil slå indgående opkald eller alarmer, samtidig med at en knytnæve og åbne din håndflade igen vil besvare et indgående opkald uden at skulle røre ved SmartWatch overhovedet.

Samsung sundhed app og fitness sporing

Som med næsten alle smartwatches, en af ​​de vigtigste salgsargumenter er fitness og sundhed sporing funktioner. Og Galaxy Watch3 sammen med Samsung Health app kan gøre masser af sporing. Fra udtrække detaljerede oplysninger i løbet af din søvn og bedømmelse dine søvnmønstre at måle dit stressniveau og VO2 max under en træningssession. Hvis du er lidt stresset, uret vil guide dig gennem en kort vejrtrækning session at berolige dig ned.

Ting som uregelmæssig puls samt meddelelser om unormal hjerte adfærd kan kun tændes, hvis urets EKG er blevet certificeret i dit land, da alle sådanne målinger er forbundet med EKG monitor.

Nu så langt som puls sporing går, kan vi sige, at puls måling synes om ret, selvom vi ikke har testet den mod et brystbælte eller andre smartwatches. Vi mener, at smarte wearables, især high-end dem, har modnet nok til at gøre nogle ordentlige pulsmålinger.

Sleep sporing på den anden side er ren gæt-ligt til mennesket og næppe nogen gør det rigtige. Men detaljeringsgraden er nok til at bringe din opmærksomhed på potentielle problemer med din sovende rutine - som at gå i seng for sent eller ikke får nok Z s.

Ingen videre til de tilgængelige workout tilstande. Og de er en masse. Listen bare bliver ved og ved, men det vigtigste er, at du helt sikkert vil finde en workout tilstand, der passer til din type aktivitet. Selv vægttræning er ikke udeladt, og de fleste af de almindeligt udførte øvelser er der f.eks bænkpres, overhead presse, dødløft, squats, alle former for kabel-maskiner, pull-ups, crunches, rækker, biceps krøller og endda laterale dumbbell rejser.

Opsætning af en workout rutine kan komme nyttige for dem, der hader at tælle reps og holde styr på sæt. Uret kan gøre alt dette for dig ved at tælle hver eneste rep med lyd og visuel feedback, fortælle dig, når at hvile og når at komme tilbage under linjen.

Men vi ikke finde en måde at justere hviletid mellem sæt, kan du kun vælge antallet af sæt og reps. Ikke alle vil være fint med de 30-sek hvile pauser. Desuden fandt vi, at det kan gå glip af en rep eller to til tider.

Vandring og cykelture er en af ​​de mest pålidelige tilstande for indlysende grunde. De er meget lettere at spore de forbrændte kalorier baseret på din vægt, puls, hastighed og distance. Kalorier brændt under vægt træning er spændt meget fra person til person, og uret synes at beregne, at der er baseret på hjertefrekvens og personlige data, du har lagt i. Det tegner sig ikke for, hvor meget du lægger på baren, som er ret vigtigt. Derudover brænder du meget flere kalorier efter en vægtliftibng-session og mindre under en. Det samme er ikke sandt for at køre, vandre eller cykle.

Hvis du tænder din GPS under en cykeltion, vil du blive givet med tonsvis af data som gennemsnitshastighed, gennemsnitlig hjertefrekvens og hvor meget tid du har brugt i hver hjertefrekvenszone, højde , tempo, afstand, gennemsnitshastighed, maksimal hastighed osv. Under cykeltionen vil assistentens stemme give dig lydfeedback om, hvor hurtigt du går, din gennemsnitlige hjertefrekvens og hvilken afstand du har dækket inden for visse tidsramme. Den bedste del er, at vågne op funktionen, når du ser på uretværket, mens du er i den tidligere Tizen iteration Du måtte støde på skærmen med din næse for at se, hvad der foregår. Ikke meget praktisk.

Og uden at gå ind i meget detaljer om trin, da dette er en funktion, som hver enkelt bærbar har, vil vi bare sige, at det er ret darn præcist. Selv når du ikke svinger din arm, mens du flytter, tæller uret hvert trin korrekt.

Vigtig

Nulstilling af fabriksdata slukket Samsung Galaxy S 5

Nulstilling af fabriksdata slukket Samsung Galaxy S 5

Lær at mester nulstille Samsung Gear S ved hjælp af menuen eller hardware nøgler. På denne side Nulstil fra indstillingsmenuen Nulstil alt med hardware nøgler Nulstil alt fra selv

Sådan nulstilles SColor SV1

Sådan nulstilles SColor SV1

Er en S-serien skifte har en Reset knap for at gendanne fabriksindstillingerne

Kraft Genstart Samsung Galaxy Watch3 45mm, hvordan man

Kraft Genstart Samsung Galaxy Watch3 45mm, hvordan man

Hvis din SmartWatch er langsom eller fryser, kan det hjælpe at genstarte den.

Reston Olympic Triathlon 2021 Registreringsoplysninger

Reston Olympic Triathlon 2021 Registreringsoplysninger

Sixteenth Annual Reston Sprint Triathlon Information, Race Map, Race resultater, Race anmeldelser og race Dato. Lær hvorfor du skal køre sekstende årlige Reston Sprint Triathlon i Reston, VA.

Sådan backup og gendannelse Google Pixel 3aXL

Sådan backup og gendannelse Google Pixel 3aXL

Her er hvordan man kan sikre dine Gmail, kontakter, apps mv sikkerhedskopieret på din Pixel Pixel XL.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Hej, jeg sikkerhedskopieret min SMS og opkald historie i en plus konto og backup af det samme er tilgængelig i Google Drev men Im ikke kan gendanne det i min ...

Fem Nedenfor Martinsburg nyhed artikler, spil og legetøj i Martinsburg, WV

Fem Nedenfor Martinsburg nyhed artikler, spil og legetøj i Martinsburg, WV

Find detail plads til leje i Martinsburg, West Virginia på Commons. Kontakt en Agent for nuværende tilgængelige muligheder detail notering, plus se andre nærliggende programoversigter.

new york retailwholesale job craigslist

new york retailwholesale job craigslist

Søg tusindvis af arbejdspladser i detailhandlen fra UKs top detailvirksomheder. Find detail hovedkontor og detailstyring job, uploade et CV og anvende online i dag.

Louis Vuitton Busan Lotte Seomyun Kvinder

Louis Vuitton Busan Lotte Seomyun Kvinder

Fashion, offentligt noteret, modehus, beklædning, detailkæder startups virksomheder har hundredvis af job i Sydkorea på tapwage. om

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.