Samsung Galaxy Z Flip

Samsung udgivelser Foldbar Galaxy Z Flip Smartphone

Foldbare smartphones, ledet af Samsung Galaxy Fold og Flip Editions, tilbyder en helt ny bekvemmelighed og multi-tasking oplevelse, som man ikke kan vide om, medmindre du har brugt en sammenfoldelig telefon. Der har været en vis konkurrence, for eksempel fra den nyeste Huawei Mate X2, men markedet forbliver til fordel for Samsung Foldable.

Med anden halvdel af året hurtigt nærmer sig , er det tid til at se nye foldbare telefoner fra koreanerne både i folden og flipserien. Der er ingen endelig frigivelsesdato endnu eller noget officielt fra Samsung, men rygter har allerede meget at afsløre om kommende Galaxy Z Fold3 og Galaxy Z Flip3. Her i artiklen vil vi forsøge at detaljere alt, hvad der er delt og gør disse nybegyndere interessante for forbrugerne.

Køreplanen

Samsung i sin første kvartalsrapport fremhævede denne efterspørgsel efter foldbare telefoner - forventes at fortsætte med at vokse i 2022, og at selskabet vil fokusere på at løse en sådan efterspørgsel. Dette er i overensstemmelse med den forsikring, der er lavet af TM ROH, præsident og leder af mobilkommunikation Business Samsung, i halen slutningen af ​​2022. Han sagde, i 2022 samsung vil frigive flere foldbare telefoner.

ROH informerede også om, at disse telefoner vil være mere tilgængelige end før. I bestræbelserne på at forblive forud for kurven, vil Samsung sandsynligvis introducere mindst to nye foldbare smartphones i de kommende måneder. Begge vil være de tredje udgaver af deres respektive â € "Galaxy Z Fold og Galaxy Z Flip Series â €" og en af ​​dem kunne være mere overkommelige, et eller andet sted omkring det generelle flagskibsinterval i det mindste.

Galaxy Z Fold3 og Galaxy Z Flip3 forventes at udrulle med større design og specifikationer i forhold til den foregående generation af folde. Ud over at forsegle hullerne bedre, styrker hængselmekanismen til at tage mere slid og strømline kameraarrayerne; Begge telefonerne forventes endda at få en slags indgangsbeskyttelsesbedømmelse.

Fold Story

Samsung Galaxy Z Fold3 har været i rygterne siden slutningen af ​​2022. Siden da har vi hørt om den nye boglignende foldbar, der skal komme i tyndere og lettere formfaktor. Det antages, og kun størknet af forskellige rygter til den ende over tid, at Galaxy Z Fold3 vil være den første Samsung-smartphone â € "endsige en sammenfoldelig â €" for at have et in-display kamera, selvom placeringen af ​​sådanne Optisk forbedring er stadig Debatable .

En anden interessant spekulation er inkluderingen af ​​S Pen. Der er blevet gentaget hints, som Samsung måske foretrækker at gøre væk med Galaxy Note-serien - det er bygget omkring S pen-oplevelsen - til fordel for de foldbare galakse-telefoner. Enhver af Galaxy Z Fold3 eller Galaxy Z Flip3, eller måske endda begge begge vil få S pen stylus. Det er stadig i røg, om stylus vil blive leveret sammen med telefonen, eller det vil bare være kompatibelt, som med Companys Flagship Galaxy S21 Ultra.

Overskrift bagud, er sandsynligvis telefonen til at bevare den tredobbelte setup kamera i en lodret orientering med LED flyder lige under. Kameraet Øen er spekuleret at være en anelse trimmet, og en mulighed for en tredje, meget tynd LED skærm langs hængslet â € ”, som ville blive yderligere acceptabelt for at minimere afstanden mellem de foldede halvdele â €”der forventes. Da Z Fold3 sandsynligvis vil være slankere og lettere, er der en chance ringen vil nu være næsten ubetydelig.

dens overraskende at antage Galaxy Z Fold3 vil blive drevet af Snapdragon 888 SoC parret til 16GB RAM og 512GB opbevaring. Batteriet kan være et kompromis i den nye model, der skal præsenteres med en dynamisk AMOLED 120 Hz skærm. Z Fold3 sandsynligvis feature om 4,275mAh batteri, ned fra 4,500mAh på Galaxy Z Fold2. Der er ikke nogen bestemt tidsramme for, hvornår den nye foldbare telefonen ville lancere men en dato August er mest sandsynligt. Ifølge lækket gør telefonen kunne lancere i sort, sølv og grønne farver.

Bagsiden

Samsungs nye clamshell foldbar telefon â € ”Galaxy Z Flip3 â €”er planlagt til at frigive dette år. En naturlig efterfølger til Galaxy Z Flip skal kaldes Z Flip2, men da Samsung rullet ud en 5G variant af Z Flip i mellemtiden en Z Flip3 moniker gør hele mening.

Igen er der ingen officiel bekræftelse fra Samsung, men mest sandsynligt er det ville blive kaldt Galaxy Z Flip3 og ville lancere når som helst nu. Før Galaxy Z Fold3 eller efter det, er anyones gætte på dette tidspunkt, selv om nogle rygter tyder både de nye foldbare smartphones kunne lancere samtidig â € ”i august eller måske senere.

Mens Z Flip3 forventes at være mere eller mindre det samme i æstetik som sin forgænger, vil det have en lodret dobbelt kamera setup denne gang. Denne orientering af kameraet modul kan være på linje med et andet rygte, der tyder på, at telefonen vil have en større og lysere ydre skærm â € ”nok til at vise en fuldstændig anmeldelse.

En faldgrube til Galaxy Z Flip3, hvis rygterne viser sig sand, vil være dens 3,300mAh batteri, som vil støtte en beskeden 15W wired opladning. Det er fortsat uklart, om Z Flip 3 vil debut med Stylus støtte eller ville det være den firmatelefon med S Pen erfaring, eller om det ville simpelthen starte uden tilbehøret â € ”selv en mulighed!

Hvad er mere absolut er imidlertid, at telefonen vil blive drevet af Snapdragon 888 og ville lancere i fire farver med et fashionabelt tofarvet layout. Forventeligt, kunne Galaxy Z Flip3 være den foldbare model til at ramme den mere overkommelig pris; Gid ske, vil kun tiden vise.

forventes Thea officielle meddelelse på Samsungs Galaxy Udpakket: Get Ready at udfolde begivenhed, der afholdes online på Aug. 11A ved 10 a. . ET / 7a. . PT. De elektronik gigant bogførte oplysninger på Twitter om arrangementet tirsdag.

På sin hjemmeside for online tilmelding til arrangementet, Samsung driller: "For det seneste årti og mere, weve set smartphone innovationer ændre vores dagligdag Hvorfor ændre en god ting Vi er ved at give dig bedre.?.. Gør dig klar til at folde sig ud."

Forbrugere interesseret i at få tidlige DIBS på elektronik gigant næste flagskib enhed kan gå til Samsungs Reserve nu Sitea at komme i linje for en eksklusiv pre-order tilbud, samt ASA 12 gratis måneder af Samsung Care + A, og op til en ekstra $ 100 trade-in kredit.

Yderligere vink optrådte på dette forbehold tilmeldingssiden: "Nu mere end nogensinde er der behov for et fleksibelt og alsidigt mobile enheder, der kan holde trit med den hurtige af vores liv, så vi kan maksimere og nyde hvert øjeblik. "

Samsungs første sammenfoldelige telefon, Galaxy Fold, var prissat omkring $ 2.000 og kom til markedet i september 2022 en forsinkelse på seks måneder eller SOA Efteren nogle tidlige korrekturlæsere rapporteret brudt skærme og andre skader spørgsmål.

Tidligere på året, Samsung reduceret priserne på sin seneste modeller: Galaxy Z Flip 5G med sin 6. -inch display, en oprindelig pris på $ 1.449 blev repriced på $ 649. 9 med trade-in på Samsung. om.

Prisfastsættelse disse er de bedste tilbud fra vores affiliate partnere, vi kan få en provision fra kvalificerende salg

Samsung ønsker at prøve sin hånd på den foldbare telefon igen, denne gang med Samsung Galaxy Z Flip vist fra under et San Francisco presse begivenhed sammen med nye Galaxy S20 telefoner. Denne gang dog, ting er meget anderledes.

For startere, Z Flip tager på en meget anderledes design fra Samsungs Galaxy Fold sidste år. I stedet for at folde langs en lodret linje, denne telefon folder langs en vandret én. Resultatet er en foldbar telefon, der ligner mere en miniature laptop end en lille e-reader.

Samsung udviklet Z Flip hjælp af sin helt egen, proprietære "Ultra Tynd Glass", der kan bøje, som om det var plastik. Det er det samme materiale, der anvendes i skærmen panelet på Galaxy Fold. Nu bliver en glasoverdækket enhed som alle andre store smartphone derude, kunne Z Flip være langt mere ønskeligt for alle, der har brug for at være på den blødende kant tech.

Men måske endnu vigtigere, Z Flip er simpelthen meget, meget mere overkommelig end Samsungs Galaxy Fold sidste år. Dette skulle gøre det Z Flip et langt mere attraktivt køb for tidlig adoptant. Du ved, efter anmeldelser kommer i

. Samsung Galaxy z flip pris

At være den form for banebrydende enhed, det er, er Samsung oplades en hel del for sin næste foldbare, men heldigvis ikke nær så meget som det gjorde for sidste års Galaxy Fold. Samsung vil have et køligt $ 1.379. 9 til Galaxy Z Flip.

Det er faktisk lidt billigere end Samsungs dyreste telefon hidtil i 2022, Galaxy S20 Ultra på $ 1.399. 9 â €”og en hele $ 600 mindre end $ 1.980. 0 Galaxy Fold af 2022. Her er hvad telefonen koster i rater gennem de store amerikanske luftfartsselskaber, der har indsendt detaljer hidtil:

Desværre er disse de eneste to luftfartsselskaber til at give detaljer på tidspunktet for skrivningen. Samsung har også telefonen tilgængelig via sit websted, men lager er kun tilgængelig for sprintmedlemmer.

Samsung Galaxy Z Flip Specifikationer

Joe er senior teknologi editor for insider anmeldelser med mere end et årti erfaring i spil og tech medier. Hans arbejde har dukket op i Techradar, PC Magazine, Laptop magazine, Tom's Guide, AOLs spil. om, og mere. Joe har også optrådt som en teknisk ekspert på programmer som Cheddar fra gulvet i New York Stock Exchange samt på paneler af eksperter til arrangementer som forbrugeren elektronisk show. Hans Specialiteter Inkluder computing samt spilprodukter, der bruger en række operativsystemer og grænseflader, for ikke at nævne omfattende benchmarking erfaring. Tjen mere om, hvordan vores team af eksperter tests og vurderer produkter på insider her. Tjen mere om, hvordan vi tester tech og elektronik.

Skærm

Når den foldes, lukker telefonen helt helt, der er et hul, der er større på siden med hængslet. Du vil heller ikke tænke på det som "tyndt" som dette, men den ekstra omkreds er ikke virkelig et problem, fordi du ikke ofte holder det, når det er lukket.

For eksempel kan du ikke bare piske din telefon med en hånd og trække dine meddelelser ned, mens du går ned ad gaden. Åbning af det er en tohånds operation. Derfor har Samsung lægge et mindre display på ydersiden, og det er her, hvor du rammer det første problem: "Cover Screen" er for lille til at være nyttig til noget.

Med det kan du tjekke tid, batteriniveau, dato, kontrolmedier og se dine seneste meddelelser, men det er næppe brugbart. På kun 1. "i størrelse, kan det ikke rigtig vise noget indhold, og kontrol af meddelelser via det langsomme ticker er ubehagelig . Det er et stort spild af tid i forhold til den lette at se dem alle Et overblik på en normal telefon, og en af ​​de første ting, Samsung har brug for at rette med den næste iteration â € "Dette har brug for en større skærm på ydersiden, som Moto Razr.

Medmindre du bærer supertætte bukser , Z-flipet har en meget mindre klaustrofobisk følelse i lommen. Det kan være tykkere, men det sidder også helt ned i bunden af ​​lommen, hvilket er en fornemmelse, de fleste af os, sandsynligvis ikke engang huske. For Sidste fire år eller deromkring, har jeg været vant til XL, Max, og "+" - størrelse telefoner næsten kriger toppen af ​​lommen, da de bruger hele sagen; næsten et halvt årti med en dedikeret "telefon" lomme afholdt løsepenge af nogensinde større enheder.

Z flip ændrer det, frigør halvdelen af ​​det til en hånd, når det er koldt eller en pen eller et bundt af foldede papirer, jeg har lyst til jeg ne ed til at gemme, men vil aldrig se på igen â € "Virkelig, det betyder ikke noget, hvad jeg bruger det til, det er bare godt, fysisk at få det rum tilbage. Begrænsning Følelse af et glas-og-aluminium lår splint er væk, og det er utrolig frigivet.

Med sine fordele har z flip stadig mindst en skarp hardware fejl, og det kan være lidt for meget for nogle. Ja, telefonen har en "glas" skærm, men overfladen, du rører, er ikke glas. Samsung kalder det en "polymer", og det er nok en slags plastik eller andet fleksibelt materiale, slags som Moto Z2 Force havde. Det betyder, som vist af Zack Nelson over på Jerryrigverything, er det mindre holdbart end vores sædvanlige gorilla glasplader. Hans tests viste, at selv en fingernail kunne markere og indrykke det â € "måske permanent â €", og det er ud over rynken / crease telefonen allerede har lige over hængslet.

Vigtig

Samsung Galaxy A112020 Pris i Indien, FullSpecifications

Samsung Galaxy A112020 Pris i Indien, FullSpecifications

Hvor meget koster det at reparere Samsung Galaxy A11 skærm

Samsung Galaxy A11 Specs, og Pris Living Media

Samsung Galaxy A11 Specs, og Pris Living Media

Samsung Galaxy 6. A11 tilgængelig 1 februar 2021 til 28 februar 2021 fra Ackermans for R2999. 0

Samsung Galaxy A11 SMA115FDS Pris i Sri Lanka Colombo, Kandy, Negombo

Samsung Galaxy A11 SMA115FDS Pris i Sri Lanka Colombo, Kandy, Negombo

Samsung Mobiltelefoner Priser i Sri Lanka Bedste priser Sri Lanka Køb Samsung Smartphone i Sri Lanka på Dialcom. K.

Samsung Galaxy A11 Pris i USA Mobilewithprices Mobile Med Priser

Samsung Galaxy A11 Pris i USA Mobilewithprices Mobile Med Priser

Samsung Galaxy A11 Pris i USA er mellem 130 170 til 2 GB RAM 32GB ROM og 3GB RAM 32GB rom. Orbindelse WiFi WiFi 802. 1 BGN

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Samsung Galaxy A11 Tjek de fulde specifikationer, funktioner, farver og prisen på Samsung Galaxy A11 her.

Tracfone 6. Samsung Galaxy A11 Smartphone med 1500 TalkTextData QVC. om

Tracfone 6. Samsung Galaxy A11 Smartphone med 1500 TalkTextData QVC. om

Et Samsung A20E håndsæt blev for nylig fanget ild og eksploderede til en bruger i Californien. Hvis dette sker med din enhed, er heres det, du skal gøre.

Samsung Galaxy A11 pris i Hongkong Phoneaqua

Samsung Galaxy A11 pris i Hongkong Phoneaqua

OFFICIELT MÅDE AT VIDEREGIVER uofficielle rapporter, Pris Specs

Samsung Galaxy A11 Brugernes mening og anmeldelser

Samsung Galaxy A11 Brugernes mening og anmeldelser

En af vores medarbejdere tog Samsung Galaxy A11 til en prøvetur, så vi kunne give jer alle med en Samsung Galaxy A11 revision

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.