Samsung Mobile Press

Hurtig trådløs oplader til Galaxy S21ULTRAPLUS PHONES 7. W og 10W Opladning Pad Slim kompatibel med Samsung Galaxy S21ULTRAPLUS Walmart. om.

Samsung Galaxy A71 er en fantastisk telefon. Med det får du adgang til Flagship-Grade Spec og funktioner til betydeligt mindre end Samsungs Galaxy S21. Derfor er Samsungs A-serie-telefoner så populære.

Desværre har Samsung Galaxy A71 ikke trådløse opladningsfunktioner. Denne funktion - i det mindste når det kommer til Samsung-telefoner - er forbeholdt sine dyrere, flagskibsenheder som note 20 og Galaxy S21.

Ikke at dette er meget af et problem, alligevel; Samsungs Wireless Opladning, selv på sine $ 1000 + telefoner er ynkeligt langsomt. Ligesom 25w toppe. Og det er vrøvl for et stort tech mærke som Samsung, især i forhold til hvad REALME og OPPO-telefoner kan gøre.

Realme og Oppo-telefoner kan og vil gøre 65W og 40W trådløs opladning. Hvis trådløs opladning er vigtig for dig, skal ID se på disse telefoner â € "â mest specifikt Realme X50 Pro â €" over Galaxy A71.

Er trådløs opladning som vigtig?

Jeg vil gå ud på en lemmer her og sige nej, trådløs opladning, mens det er nyttigt, er ikke noget ID aktivt kræve fra en telefon - Â Â Â Â Â Â Â Â Det er en god funktion at have, sikker, men i forhold til konventionel kablet opladning er det smerteligt langsomt.

Plus, Galaxy A71 udgør dette på andre områder. Du har en hovedtelefonstik, til en og microSD-understøttelse. Og 5g. Det har endda en Super Amoled Plus-skærm og leveres med 128 GB lagerplads som standard.

Og mens konkurrencen er ekstremt stiv i denne ende af markedet, med fantastiske muligheder fra Realme, Vivo og Xiaomi, såvel som nye mærker som Poco, tror jeg, at Samsung stadig er meget fører vejen her.

Fra et kvalitetskontrolperspektiv, der kigger på både hardware og software, der tilbydes her, vil du bare ikke løbe ind i nogen problemer med denne telefon. Og det er derfor, at det er mere populært blandt forbrugerne end Samsungs Fancier, dyrere modeller.

Sådan tilføjes trådløs opladning til Galaxy A

Men hvis du har en ekstra tredive minutter på dine hænder, og nogle ekstra kontanter, skal du vælge en trådløs Qi-adapter til Galaxy A71. Når dette er installeret på telefonen, kan du derefter bruge Galaxy A71 på Qi trådløse opladningsstande og monteringer.

Igen tror jeg ikke, det er værd at besværet. Og jeg kender ikke nogen, der kan lide trådløs opladning nok til at gøre alt det. Men hvis du vil gøre det, ved du nu, hvordan du skal henvende dig til at tilføje trådløs opladning til Galaxy A71.

Samsung Galaxy A71 er ikke en flagskibstelefon. Men det ser sikkert ud og udfører som en. Og dette er punktet her: Du får morder specs og fantastisk præstation sammen med ting som en hovedtelefonstik og microSD-support, i en telefon, der sælger til en brøkdel af prisen på galaksen S21. Jeg sælges.

Vælg et land

Plugging af telefonen i væggen er den mest almindelige måde at tyde på din enhed på, men det kan være en smerte fussing med kabler. Derfor har vi afrundet de bedste Samsung Galaxy S21 trådløse opladere derude. Mens opladningen med en ledning er hurtigere ved 25W, kan Galaxy S21 stadig strømpe hurtigt ved 15W trådløst. Så her er de bedste trådløse opladere, der vil hjælpe dig med at drage fuld fordel af den kabelfri effekt.

Fuld hastighed fremad: Samsung Wireless Charger Stand W

Galaxy S21-enhederne er i stand til 15W trådløs opladning, og denne Samsung Wireless Charger Stand vil levere den præcise effekt, du vil have. Ved hjælp af denne stand kan du få din telefon i portræt eller landskabsorientering og stadig få topopladningshastigheder. Der er endda en indbygget ventilator for at holde alt køligt.

rent kraftfuldt: Anker Powerwave Legering

Denne simple udseende trådløse oplader er i stand til en vis trådløs opkrævning af højhastighedstog. Din Galaxy S21-telefon vil være i stand til at drage fuld fordel af denne oplader fra Anker, som er bedømt for op til 15W. Det ser også godt ud med et rent og rent design, uanset hvor du vælger at placere det til dine opladningsbehov.

Oplad alle ting: Uuto i trådløs opladningspude

Denne oplader fra Uuto tilbyder mere end blot 15W trådløs opladning. Det har tre separate opladningspuder indbygget i en, så du kan slå din nye telefon op, Samsung Galaxy Buds Pro, og din Samsung Galaxy Watch 3 på samme tid. Der er også en Quick Charge 3. væg adapter medfølger for at få dig den perfekte mængde strøm.

Til vejen: iottie let one touch trådløs

Opladning din Samsung Galaxy S21 i bilen betyder ikke, du behøver at sætte den i, når du har denne telefon holderen iOttie. Ikke blot vil dette telefonholder holde din telefon sikret under kørslen, men det vil også lade dig oplade det op uden at sætte det i. Du skal blot placere din Galaxy S21 ind i mount, og det vil begynde tændes telefonen.

Stilfuldt trådløst: indfødte union dock trådløs oplader stativ

Tænd din nye telefon med nogle stil med denne flotte trådløs opladning stå fra Native Union. Med sine mange opladning spoler, kan du indstille din telefon op i liggende eller stående tilstand og stadig strøm op din Galaxy S21. Det maxes ud på 10W opladning hastigheder, men når det er svært at sige Dock når det ser det godt.

Pick dig position: seneo type c hurtig opladning pad og stativ

Med denne to-pack fra Seneo, får du både en stand, der kan oplade din Galaxy S21 både i stående og liggende stilling, samt en flad opladning pad til din telefon. Hver af disse opladere er i stand til 15W trådløs opladning via det medfølgende USB-C-kabler.

Trådløst på farten: samsung w trådløse bærbare batteri

Samsung har en stor mulighed, der virker vidunderligt som en trådløs oplader til din Galaxy S21 og en bærbar magt bank. Denne oplader har en 10,000mAh batteri, der tilbyder wired opladning op til 25W og gode hastigheder med den indbyggede Qi spoler. Så nu kan du bringe netdel og lad kablet derhjemme.

Så blød: mophie trådløs w opladning pad

Denne 15W trådløse oplader fra Mophie har en slank, kompakt design, der kan tænde din Galaxy S21 på max hastighed og ser godt ud på dit skrivebord, når det ikke er. Den super-soft ultra-ruskind er et unikt design funktion på opladeren top, der føles godt at røre ved og er en blød landing spot for din nye telefon.

Bundle op: Belkin boostcharge w hurtig trådløs oplader

Ikke blot vil du få en dejlig 15W trådløs oplader til at få din telefon hurtigt lades op, men du også vil være klar til at gå lige ud af kassen. Det er, fordi Belkin indeholder den korrekte væg adapter og USB-kabel, så du ikke bliver nødt til at søge efter en, når pakken ankommer.

Opladning din Galaxy S som ved et trylleslag

OK, det er ikke magi, men ved hjælp af trådløs opladning med din Samsung Galaxy S21 slags føles det. Mens 15W max opladning hastighed er ikke noget tæt på, hvad wired opladning får dig i disse dage, er det stadig ganske hurtigt. For at få denne sats med din nye telefon, vil du ønsker at være sikker på at have tre ting, en €”det bedste USB-C-kabel, en væg stik, der er den bedste Samsung Galaxy S21 Oplader, og selvfølgelig den bedste trådløse oplader.

Med alle tre af de dele arbejder sammen, vil du have den perfekte trådløs opladning oplevelse med din nye telefon. Vi anbefaler at gå med Samsungs trådløse oplader Stand. Selv om det kan være i den højere ende af prisen spektret da Samsung gør det, er det garanteret at udføre bedst med Galaxy S21. Du får gode opladning hastigheder, og med sin indbyggede ventilator, vil telefonen forblive pæn og køle mens du tænder op.

Hvert år Samsung frigiver nogle af de mest populære telefoner rundt, og på grund af det, der er mange produkter derude til at hjælpe dig med at tilpasse din telefon til at gøre det perfekt for dig. Grave gennem alle de forskellige muligheder for at gøre det unikt kan være ganske lidt arbejde, men bare rolig, vi har fået dig dækket. Vi har gået ud og fundet alle de bedste Samsung Galaxy S21 tilbehør, så du kan få din telefon sat op, hvor du ønsker, og det omfatter en fremragende trådløs oplader.

Disse er de bedste Samsung Galaxy s sager, du kan købe

Hvis du leder efter trådløse opladere til din Samsung Galaxy S21, S21 Plus, eller S21 Ultra, der er mange værd muligheder at vælge imellem. Når det er sagt, du skal ikke forvente de hurtigste hastigheder, når du går trådløs. Trådløs opladning er langsommere end kablet opladning på de fleste telefoner, uanset eventuelle markedsføring udtryk som "hurtig trådløs opladning."

I stedet opladning telefoner trådløst er virkelig et spørgsmål om bekvemmelighed, så du kan holde din enhed kronet samtidig fjerne ledninger strøet på gulvet som du sidder ved dit skrivebord eller sofa.

Med det i tankerne, vi testede en række trådløse opladere for at se, hvilke modeller tilbyder den bedste ydelse for forskellige behov. Når det kommer til selve opladningen hastighed, fandt vi, at alle de opladere, vi forsøgte udført næsten identisk .

Så da opladning hastighed er ikke en væsentlig faktor, vi kiggede primært på design, pris, og medfølgende tilbehør til at bestemme, hvilke modeller levere den bedste værdi. Vi har tendens til at foretrække modeller, der indeholder en væg oplader og kabel, da dette fjerner forvirring om, hvilken slags oplader fungerer bedst med den model.

Her er de bedste trådløse opladere til Samsung Galaxy S-telefoner i Â

Samsungs egen trådløse opladerstandsstand er ikke smukkeste eller billigste trådløse oplader, du kan finde. Og på trods af at du er et Samsung-produkt, opkræver det ikke galaksen S21 nogen hurtigere end de fleste tredjeparts opladere, enten.

Den eneste ting, der bringer Samsungs trådløse oplader til toppen af ​​vores liste, er det faktum, at det kommer med Samsungs 25W Wall Charger, som tilfældigvis er den bedste â € "og kun â €" oplader du bør købe til en Samsung Galaxy S21 telefon. Vi finder dette til at være en vigtig fordel i forhold til andre modeller, som inklusive denne specifikke oplader i boksen giver brugerne mulighed for hurtigt at oplade deres Galaxy S21 med den hurtigste hastighed, hvis de har brug for et hurtigere batteriforøgelse, end en trådløs oplader kan levere. Alt du skal gøre er at tage stikket ud af den trådløse oplader, og tilslut USB-C-kablet til din Galaxy S21-telefon.

Når det kommer til trådløs opladning, kan Samsung Wireless Charger Stand oplade Galaxy S21 i lodrette og vandrette positioner. Det har et LED-indikatorlys, der viser, når telefonen oplades, og når den er fuldt opladet.

Unikt til Samsungs trådløse oplader Stand i denne liste Er den kølevifte, der hjælper med at afkøle telefonens batteri til at oplade det mere sikkert og effektivt, pr. Samsungs krav. Vi fandt ikke, at køleventilatoren gjorde nogen forskel, dog. I det mindste var ventilatoren ikke hørbar, mens den opladede vores Galaxy S21 testenhed.

Den bedste budget trådløs oplader til Galaxy S

For den mest praktiske person, der bekymrer sig mere om funktionalitet end form, er Belkin Boost Charge Wireless oplader blandt de bedste muligheder for sin billigere pris, god præstation, og det faktum, at den leveres med en vægoplader og USB-A til USB-C-kabel.

Der er ikke noget fancy om boost charge's design og materialer. Det er overvejende plastik med gummipodier, og den har en lille LED for at indikere opladestatus. Mens det ikke er grimt, er plastikbygningen mere Utilitaristisk end det er æstetisk. Det er også forholdsvis stort i forhold til de fleste trådløse opladere, vi har testet.

Den bedste trådløse opladningsplade til Galaxy S

Moshi Otto Q Bundle er lidt dyr til en trådløs opladningsplade, og det fungerer lige så godt som den billigere Belkin Boost Charge ovenfor. Men for lidt flere penge har Otto Q et smagfuldt grå stofmateriale på padsens øverste opladningsflade, der ser mere premium på.

Vi kan også lide Moshi Otto Q-bundtet, specielt, som det kommer med Moshi's 18W Qubic Wall Charger, som tilfældigvis er blandt de bedste opladere til Galaxy S21. På trods af at understøtte 18W for opladningshastigheden, opkrævede Moshi Qubit vores Galaxy S21 testenhed hurtigere end de fleste tredjeparts opladere, der hævdede 30W opladningshastigheder. Det betyder, at du hurtigt kan tage stikket ud af den MOSHI OTTO Q trådløs oplader og tilslutte din Galaxy S21-telefon med kablet til en hurtig batteri, hvis du har brug for det.

Hvis du ikke har brug for vægopladeren, kan vi også lide Mophie 15W trådløs opladningsplade som et lidt billigere alternativ i denne kategori. Mens Mophie-opladningspladen mangler en universel oplader og opladningskabel, kunne vi ikke ignorere det på grund af dets gode udseende og fint mikrofibermateriale på opladningsfladen, såvel som dens forholdsvis billigere prismærke.

Vigtig

5G SIM kun omhandler, hvad der er de, og hvad er de bedste planer i januar 2021

5G SIM kun omhandler, hvad der er de, og hvad er de bedste planer i januar 2021

Den kommende udrulning af 5G mobilnetværk i 2020 forventes at blive et stort spring fremad i den måde, vi bruger tilsluttede enheder

Kan ikke finde modul komponent vinkel

Kan ikke finde modul komponent vinkel

Kan ikke finde modul komponent vinkel

Ar zone og ar zone app fox nyhed international mærke

Ar zone og ar zone app fox nyhed international mærke

Så, Whatisar Zone App lærer om AR Zone ansøgningen. Undersøge, hvad ansøgningen gør og alle de fordele, den vil have.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hver travl mor er nødt til at hendes liv lettere Brug Samsung Galaxy S8 Bixby at spare dig så meget tid Se alle 22 grunde her

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

0000 Er MCM klient en spion app0038 Hvordan kan du vide, hvis nogen udspionerer din phone0111 Kan jeg se, om nogen er udspionerer min iPhoneLaura S. Harr ...

Tips og tricks til brug af telefonen i Baja California Sur Sol y Mar Propiedades

Tips og tricks til brug af telefonen i Baja California Sur Sol y Mar Propiedades

Let at huske URL CountryCode. rgmexico for Mexico landekode 52 landekoder MX og Mexico telefonnummer

Sådan ringer fra mexico til USA

Sådan ringer fra mexico til USA

Let at huske URL CountryCode. rgmexico for Mexico landekode 52 landekoder MX og Mexico telefonnummer

Hvordan man laver et telefonopkald i Mexico

Hvordan man laver et telefonopkald i Mexico

Den internationale landekode lommeregner vil vise, hvordan man ringe fra USA Californien San Diego til USA California San Diego, med lokale område koder, trunk præfikser og internationale landekoder

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Find alle telefonens koder for Mexico ved Rebtel. about Alle Mexico taste koder og mere information om at ringe til Mexico.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.