Samsung S Pen Pro Ejp5450SBEGEU Sort

Heres Hvordan Samsung Galaxy S21 Ultras S Pen Pro skiller sig ud fra en standard stylus

S Pen Fold Edition er den mindre, gå-overalt slags stylus. Hvis du er en Galaxy Z Fold3-bruger, der elsker at tage noter, doodle over billeder og tegne den lejlighedsvise skitse, vil du gerne tjekke dette ud.

Hvad er S Pen Pro?

Jeg elskede ideen om at inkludere en glødende pink overdækket telefonboks som en subtil nik til Telstra i denne illo. Da jeg kiggede på fotos af telefonens kabiner, elskede jeg The Beacon som Glow, de havde om natten - dette førte mig til at male en nat scene, så jeg kunne fange det og balancere det med stjernens og månens glød.

S-pen har også altid været en mobil spil-skifter for mig. Den kendsgerning, at der er en telefonstylus, der er pres og vinkelfølsomt, som de anvendte på professionelle grafiktabletter, er awesome. Det betyder, at jeg har et studie i lommen, og at jeg kan skabe, hvor jeg ikke er uden at bære en tablet eller skitsebog.

I modsætning til en regelmæssig stylus bruger S-Pen trykfølsomhed, hvilket betyder at du kan variere størrelsen og udseendet af en linje ved hjælp af tryk alene â € "Ingen fiddling rundt med indstillinger â €" Vi har ikke tid til at vi Har ting at lave!

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Pen input har været en af ​​underskriftsfunktionerne i Samsungs Galaxy Note lineup i mange år allerede, men på den anden side omfavnede flere og flere virksomheder dette lille tilbehør og investerede stærkt i sin udvikling.

Microsoft og Apple er to af de største navne, som overfladepenne, og Apple-blyanten begge kom med betydelige forbedringer som en del af hver enkelt opdatering, til sidst yderligere raffinering af følsomheden og gør oplevelsen generelt mere poleret.

Dette betyder ikke nødvendigvis, at Samsung Abandoned Kampen. Slet ikke. Mens Microsoft og Apple fokuserede på Pen-indgang til bærbare computere og tabletter, forsøgte den sydkoreanske telefonfabrikant at fokusere på stort set hver enkelt front derude.

Så lige nu har virksomheden ikke en, ikke to, ikke tre, men fem forskellige penne på markedet, og det er overflødigt at sige, at de alle giver en lignende oplevelse. Galaxy Note S Pen og Galaxy S21 Ultra S Pen er ret ens, men på den anden side den nye S Pen Fold Edition og S Pen Pro Promise opgraderede funktioner, der gør brug af en stylus endnu mere naturlig.

Den første ting, jeg bemærkede, da jeg begyndte at bruge S Pen Pro, er, at det føles akavet svarende til overfladepenne. De to arent nødvendigvis identiske, men den følelse, de giver, når de skriver og tegner, er næsten som med en ægte pen. Med andre ord har både Microsoft og Samsung på en eller anden måde formået at finde den tilgang, der gør deres styluser til en digital version af en traditionel pen, og det siger sig selv, at dette er yderst vigtigt i slutningen af ​​dagen.

Galaxy S Pen Pro tips skalaerne på kun 14 gram, så i teorien har den dobbelt vægt af en traditionel pen, som vejer i gennemsnit ca. 6 eller 7 gram. Det var klart, at givet talte om gram her, det er svært at fortælle forskellen i det virkelige liv.

Og en af ​​dens bedste funktioner er Smart Select Integration blandet med nye delingsfunktioner. S Pen Pro gør det utroligt nemt at dele indhold fra en enhed til en anden, simpelthen fordi du kan bruge den samme pen på dem alle.

Hvordan man bruger Samsung S Pen til at skabe fantastiske illustrationer

Og heres hvordan det virker. Først og fremmest, du selvfølgelig nødt til at parre pennen med alle dine enheder. Når du har gjort det, skal du blot trykke på knappen på S Pen Pro for at skifte fra en enhed til en anden. Dens så let, og det hele tager kun et par sekunder.

Sponsoreret af Bluetooth, bliver forbindelsen naturligvis etableret næsten øjeblikkeligt, så oplevelsen deling er så problemfri som muligt. Vælg det indhold, du vil dele, kopiere det, og derefter skifte enheder og indsæt den på skærmen.

Værd at vide, at visse funktioner, såsom funktionen deling med Smart Select, kun arbejde så længe Bluetooth og Fortsæt er aktiveret på alle enheder. Det samme Wi-Fi-netværk skal bruges på alle enheder, og Bluetooth skal tydeligvis aktiveres. Du skal også bruge den samme Samsung-konto på alle enheder.

Lad os indrømme det, holde styr på et sådant tilbehør er ikke altid den nemmeste ting. Mens jeg aldrig har mistet min digitale pen, kender jeg folk, der gjorde det, så i teorien, en funktion, der hjælper os med at lokalisere disse tilbehør, bør virkelig komme til nytte.

Lad os nu tale lidt om batteriet. S Pen Pro leveres med en 30 mAh enhed, og selvom det ser ud til at være lille først, kan det ikke glemme, at dette er en digital pen, der kun behøver at slukke for indgangen på en berøringsskærm og Bluetooth-forbindelsen. Og i forhold til den oprindelige overfladepenne, som for eksempel brugte et udskifteligt batteri, kommer S Pen Pro til fordel for Integrering af A Genopladelig Enhed, der gør det hele endnu mere praktisk.

Dens nok til at oplade stylus i 50 minutter for at få batteriets levetid på 16 dage, siger Samsung, selvom jeg tror, ​​at for dem, der bruger pengene med jævne mellemrum, kan autonomiet faktisk komme tættere på 10 dage. Dette er ikke nødvendigvis et problem, da opladningen af ​​enheden ikke tager mere end en time, så hvis du gør det hver nat, skal du være god at gå den næste dag, selvom du planlægger at bruge den i flere timer i træk i skolen eller noget lignende.

Nu om sin faktiske præstation, er det eneste, jeg bemærkede, en slags input-lag, når du bruger enheden i en vinkel. Dette er ikke nødvendigvis et stort problem, da jeg tror, ​​at Samsung skal justere Sendens følsomhed, men for dem, der trækker på skærmen, kan det være en Ulempe , der i sidste ende afbryder sit arbejde.

Der er andre ting, der også kan forbedres. For eksempel siger nogle, at S Pen Pro ville have brug for en akustisk meddelelse for nemt at finde den i din rygsæk eller omkring huset, og på et eller andet niveau er det sandt, da det blinkende lys ikke gør meget af en forskel i denne henseende.

Bundlinjen

På et eller andet niveau er S Pen Pro resultatet af mange års investeringer i den faste S Pen, da dets temmelig klare Samsung lærte fra de tidligere versioner og brugte alle de oplysninger, den indsamlede for at opbygge dette rigtig godt produkt.

Uden tvivl er S Pen Pro Samsungs Almægtige Pen, som alle interesserede i at tegne og skrive, bør eje, ikke kun fordi dens super nem at bruge, men også fordi det kommer med ekstra bekvemmelighed i næsten hver eneste respekt.

Jeg brugte S Pen Pro i næsten en time hver dag i en hel uge, og enheden behøvede ikke selv at blive genopladet. Jeg gætter på en hardcore-bruger ville skulle genoplade det mindst ugentligt for at sikre, at de ikke ville løbe tør for batteriet, så det er ret klart, at batterilevetiden aldrig ville være et problem.

Det eneste, jeg ville bekymre mig om, er, hvordan S Pen Pro føles i mindre hænder. På et eller andet niveau er S Pen Pro en rival til overfladepen og Apple-blyanten, så hvis du tror, ​​at disse enheder er store, så er der en chance, du kan ende med at kæmpe med Samsungs nyeste Stylus også.

Men som jeg sagde tidligere, har Samsung bygget en hær af digitale penne, så hvis S Pen Pro ikke præcis din kop te i betragtning af sine dimensioner, har virksomheden allerede flere andre mindre alternativer, der venter på, at du kan prøve dem ud .

Vælg et land

Samsungs Galaxy Z Fold 3 ser ud som om det vil have noget firma, når den ankommer næste måned. Ifølge regulatoriske ansøgninger foretaget forud for den nye foldbare telefons lancering, vil Galaxy S Pen Pro også ledsage den nyeste Z Fold.

Mens Z-folden 3 ikke vil gøre sin officielle debut, indtil en rygteret Galaxy udpakket begivenhed i august, har vi allerede fået vores første kig på S Pen Pro, da Samsung annoncerede den mere avancerede stylus tidligere i år. Vær ikke Flovet Hvis du har glemt det - til tider, syntes det, at Samsung havde glemt også S Pen Pro.

S Pen Pro lavede sin debut i januar's Galaxy udpakket lanceringshændelse til Galaxy S21-telefonerne, hvor Samsung meddelte, at Galaxy S21 Ultra ville være den første telefon uden for Galaxy Note lineup for at understøtte den populære stylus. På det tidspunkt meddelte Samsung to nye tilbehør, der ville blive solgt separat fra telefonen "en standard s pen og en mere fuldt udstyret S Pen Pro.

Standard S Pen har været ude siden Galaxy S21 Ultra's debut, men S Pen Pro er falmet ind i baggrunden. Alle Samsung lovede på det tidspunkt var, at Pro-modellen ville sende senere i året. Baseret på nyligt opdagede FCC-arkiveringer, "senere i året" synes at være "omkring samme tid som Galaxy Z Fold 3's debut."

Med S Pen Pro lancere truende â € "og da du sandsynligvis ikke tænkte på det siden dets januar afsløring " Det er på tide at se på, hvordan denne nye stylus sammenligner med S pen, der allerede er tilgængelig. Samsung har stinktivt på detaljerne om Pro-versionen, men vi har nok information til rådighed for at lave en Galaxy S Pen Vs. S Pen Pro sammenligning, der ser på, hvad de kan forvente, når den nye stylus ankommer.

Galaxy S Pen Vs S Pen Pro: Pris

Galaxy s pen, der sendes sammen med Galaxy S21 lineup betragtes som et separat tilbehør, som du kan købe til $ 40. Det er en skarp kontrast til, hvordan Samsung håndterede ting med Galaxy Note Series, hvor S Pen kom med Phablet.

Galaxy S Pen Vs S Pen Pro: Kompatibilitet

Nogle gode nyheder om S Pen Pro â € "tilbage i januar, Samsung sagde, at denne særlige stylus ville arbejde med alle S pen-understøttede enheder. Vi tager det for at betyde, at selvom S Pen Pro skib med Galaxy Z Fold 3, bør det også fungere med Galaxy S21 Ultra eller Older Galaxy Note Modeller.

Standard S pen, der i øjeblikket er tilgængelig for $ 40, lister kun Galaxy S21 Ultra under kompatible modeller. Samsung også forsømt For at inkludere en slot til S Pen på S21 Ultra, så du skal købe en separat sag, hvis du vil have et sted at gemme stylus. Det er uklart, om Samsung har fundet ud af en opbevaringsløsning til S Pen Pro på Galaxy Z Fold 3.

Galaxy S Pen vs S Pen Pro: Størrelse

Vi er helt i mørkete om, hvor meget S Pen Pro vil veje og bare hvor stor det er. Baseret på side-by-side-billedet Samsung delte i januar, er det klart, at Pro-versionen er længere end standardversionen. For kontekst er den eksisterende S Pen lidt længere end 4 inches. S Pen Pro's forlængede længde â € "mere blyantlignende end Samsung Stylus, du sandsynligvis har brugt til at gøre det lettere at holde.

Galaxy S Pen Vs S Pen Pro: Funktioner

Her er hvor Galaxy S Pen Vs. S Pen Pro-forskelle virkelig kommer til syne. S Pen Pro har Bluetooth-forbindelse, der mangler noget i den nuværende S PEN, at S21 Ultra-brugere arbejder med. Og det gør en meget stor forskel, når det kommer til, hvad du kan bruge S Pen til at gøre.

Når Tom's Guide gennemgik S21 Ultra, omfattede vi et afsnit om den Bluetooth-fri s Pen. Det er et godt værktøj â € "Du kan bruge det til at skrive ned noter og lave nogle detaljerede skitser på S21 Ultra's 6. -Inch-skærmen. Men du vil ikke finde støtte til Air Actions, de funktioner, som Galaxy Note-brugere har haft, hvor S pen i det væsentlige fungerer som fjernbetjening.

Det vil ikke være et problem med Pen Pro, som har Bluetooth. Som et resultat vil du være i stand til at bruge S Pen Pro til at styre medieafspilning på din telefon eller snappe et billede ved hjælp af S Pen Pro som lukkerknap. Tallene for at gøre Galaxy Z FOLD 3 â € "eller virkelig, nogen Samsung-enhed, der understøtter S Pen Pro - et bedre produktivitetsværktøj.

Galaxy S Pen vs S Pen Pro: Outlook

Vi skal bruge mere detaljerede oplysninger fra Samsung, før vi kender det fulde omfang af Galaxy S Pen Vs. S Pen Pro-forskelle. Udover praktiske Overvejelser Ligesom størrelsen og omkostningerne ved den nye stylus skal vi bare vide, hvad du vil kunne gøre med tilføjelsen af ​​lufthandlinger.

S PEN PRO-tallene for at være en spændende Companion til Galaxy Z FOLD 3. Når det er helt åbnet, forventes den foldbare at tilbyde mindst 7. tommer af skærmrum. Det er den slags fast ejendom, der vil drage fordel af en nem at holde enhed med indbygget Bluetooth-understøttelse. Og hvis S Pen Pro forbedrer, hvor produktiv du kan være sammen med Galaxy Z-folden 3, er det et andet mærke til fordel for foldbare telefoner, da Samsung ser ud til at gøre sagen, at disse enheder skal være mere mainstream.

Vigtig

Amazon. Om Mr. Hield Designet til Samsung Galaxy Tab S 10. 10 Inch Antiglare Beskyttelses Film 3pack med Lifetime Udskiftning Elektronik

Amazon. Om Mr. Hield Designet til Samsung Galaxy Tab S 10. 10 Inch Antiglare Beskyttelses Film 3pack med Lifetime Udskiftning Elektronik

Google har nu en liste over certificerede mærker, der gør skærmbeskyttere certificeret til pixel 6 6 proffer underdisplay fingerprint sensor ...

Officiel Samsung Galaxy A71 SView Flip Cover Taske Sort

Officiel Samsung Galaxy A71 SView Flip Cover Taske Sort

Smart Clear View Cover beskytter din Samsung S21 Ultra fra forsiden og bagsiden, og samtidig give dig fuld kontrol over din telefon via den klart tilfælde vinduet. Det leveres også med S Pen anda praktisk holder til S Pen, så dens på hånden, når du har brug for det.

Hefty juli opdateringer roll ud til Samsung Galaxy S20 og Note 20-serien med kamera forbedringer

Hefty juli opdateringer roll ud til Samsung Galaxy S20 og Note 20-serien med kamera forbedringer

Samsung Galaxy S20 Ultra på papir formodes at have en af ​​de bedste mobile kameraer rundt. Men i virkeligheden, theres et enormt autofokus problem, at brugerne klager over. Nu ser det ud som ve lykkedes fastsættelse af denne og opdateringen er rullende ud til Snapdragon-modeller i t ...

Samsung Galaxy S20 5G Galaxy S20 Ultra 5G Konfigurer Broadcast Indstillinger Mobile WiFi Hotspot

Samsung Galaxy S20 5G Galaxy S20 Ultra 5G Konfigurer Broadcast Indstillinger Mobile WiFi Hotspot

I dag Samsung afslørede en slags en teaser for potentielle kunder af Samsung Galaxy S20 thatll blive vist i fuld for første gang den 11. februar.

5 måder at løse WiFi problemer autentificering på en Android når enheden plejer forbindelse til internettet

5 måder at løse WiFi problemer autentificering på en Android når enheden plejer forbindelse til internettet

Hvis du ikke kan bruge telefoner internetforbindelse, kan der være flere årsager til problemet.

Galaxy S21 er ikke et stort skridt fremad, men det er præcis, hvorfor jeg kan lide det så meget

Galaxy S21 er ikke et stort skridt fremad, men det er præcis, hvorfor jeg kan lide det så meget

Samsungs Galaxy S21 leveres ikke med nogen mushave nye funktioner, men det er en solid Android-telefon til en meget mere overkommelig pris.

Samsung Galaxy S21 batteriforbrug problem at få et fix

Samsung Galaxy S21 batteriforbrug problem at få et fix

Samsung har fjernet nogle specs i forhold til S20 at vinde i pris konkurrenceevne. Den S21 Plus option har en større skærm og S21 Plus Ultra for dem, der er på udkig efter det bedste fra Samsung. Den ViserMark testningen S21 batteri holder omkring 37 timer med en 178 ViserMark score.

Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom Grey

Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom Grey

Contour Cut Kamera Design Den virkelige metalfinish på de vigtigste kamera tilføjer enhed til design og fremhæver den luksus at dis tekstur Dens et ikonisk nye kamera design lavet til at vende hovederne High Resolution Få forbløffende klare højkvalitets fotos med den store 64MP sensor Selv i mørke situationer

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.