Samsungs Galaxy A71 5G UW er Verizons billigste 5G telefon endnu

Samsung Galaxy A71 5G specs

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Verizon Samsung Galaxy S + g sort gb

Blazing hastigheder og de funktioner, du har ventet på er her i Samsung Galaxy A71 5G smartphone. Tag pro-grade fotos og glat, steady videoer med en quad linse kamera. Nyd den filmiske kvalitet af en 6. kant-til-kant skærm. Og holde i gang med en langvarig, hurtig-opladning batteri.

Samsungs Galaxy A71 5G, der sidder på toppen af ​​sin midrange A-serie lineup, vil lancere i USA begynder den 19. juni meddelte selskabet i dag. I første omgang vil håndsættet være tilgængelig fra T-Mobile, Sprint, og Samsung. about, og AT & T siger, at det vil have telefonen til rådighed i sine butikker den 10. juli. Samsung siger, at telefonen vil komme til Verizon og andre luftfartsselskaber senere denne sommer sammen med en ulåst fra Samsung model.

Den A71 har også et lidt større 6. -inch hulning OLED display i forhold til 6. -inch skærm på A51, og det kan oplades lidt hurtigere på 25W i forhold til 15W for A51 5G â € ”selv om deres batterier er begge 4,500mAh.

Hvor meget er min Samsung Galaxy en g værd?

Vi er BankMyCell, en telefon trade-in prissammenligning, der gør det nemt for dig at sælge din mobiltelefon. Da priserne kan variere, kan du bruge vores liste til at sammenligne Samsung Galaxy A71 5G trade-in værdier.

Unlocked telefoner med høje lagerkapacitet er meget ønskelig og sælge for top dollar på trade-in-steder, men du kan stadig sælge en beskadiget telefon, også. Hvis du er klar til at sælge din hel stand eller brugt Samsung Galaxy A71 5G, er du kommet til det rette sted.

Hvor er det bedste sted at sælge en Samsung Galaxy en g?

Vores tjenester gør det nemt og bekvemt at sælge din Samsung Galaxy A71 5G for den bedste handel-i værdi. Hos BankMyCell, vi sammenligner og butik, der tilbyder en bedre pris for din telefon end bærestoffer og tilbagekøbe ATM kiosker.

Efter at have fundet din Samsung Galaxy A71 5G gensalgsværdi, vil du modtage et tilbud og en gratis forsendelsesetiket. Hertil kommer, at hvis vi finder nogen problemer, mens vurdere tilstanden af ​​din telefon, fald værdien, har du mulighed for at få telefonen tilbage uden omkostninger for dig.

Hvordan til at sælge din brudt Samsung Galaxy en g for kontanter

Er din Samsung Galaxy A71 5G brudt, revnet eller knust? Du kan stadig sælge din mobiltelefon, selv om der er skader på skærmen eller krop. Filter prisen tabellen på BankMyCell af "Cracked" mulighed for at vise en mere præcis vurdering af, hvad din brudt Samsung Galaxy A71 5G kunne være værd. Når notering din enhed til salg, skal du sørge for at angive den aktuelle tilstand af telefonen for at sikre den mest nøjagtige citat og få betalt det samme.

Er din Samsung Galaxy A71 5G har defekte dele? Det er okay! Sælge din brudt Samsung Galaxy A71 5G er let på BankMyCell. Uanset om din telefon har vandskade, der ikke tænder, eller har andre spørgsmål, kan vi stadig hjælpe dig med at sælge din Samsung Galaxy A71 5G efter en god handel. Brug vores "Defekt" filtrering option i søgningen for at se, hvad vores købere er i øjeblikket tilbyder.

Samsung Galaxy en g

Shop Digitalkameraer, 35mm kameraudstyr, fotoskrivere, hjemmebiograf, dvd-afspillere, autoriseret forhandler Canon, Sony, Nikon, Apple, Olympus, Panasonic, Kodak, JBL, Mino

Med arbejde, skole og alt andet, du er for travlt til at bekymre sig om din telefon batteriets levetid. Du kan stole på Galaxy A71 5G er langtidsholdbare batteri power², og Fast-chargingâ "vil få dig tilbage på farten hurtigt.

Gør plads til fantastiske øjeblikke

 Du bør ikke have at slette særlige minder, fordi du løb tør for plads. Med 128 GB intern storage, kan udvides op til en utrolig 1TB med et microSD card³, har du masser af plads til at holde, hvad du ønsker.

Kom tæt og personligt

Samsung Galaxy A71 5G har 8 modeller og varianter. Generelt versioner er den samme enhed modeller med nogle forskellige funktioner og specifikationer, som mængden af ​​interne lager, processor eller bare 3G / 4G / 5G frekvenser, der kan være forskellige, afhængigt af land Samsung Galaxy A71 5G er til rådighed for.

Hvorfor er Samsung Galaxy en bedre end Samsung Galaxy en g?

Vi betragter en lavere vægt bedre, fordi lettere enheder er mere behagelige at bære. En lavere vægt er også en fordel for husholdningsapparater, da det gør transporten lettere og for mange andre typer produkter.

Vi betragter et tyndere chassis bedre, fordi det gør produktet mere kompakt og bærbart. Tyndhed er en funktion, der fremhæves af mange producenter af mobile enheder, men det er vigtigt for en bred vifte af produkter.

Skærm

Opløsning er en væsentlig indikator for en skærms billedkvalitet, der repræsenterer den maksimale mængde pixels, der kan vises på skærmen. Opløsningen gives som en sammensat værdi, der består af vandrette og lodrette pixels.

Gorilla Glass er en af ​​de mest populære mærker af kemisk styrket glas, fremstillet af Corning. Flere versioner er blevet udviklet, de nyere er mere holdbare og giver bedre skadebestandighed.

Sapphire Crystal Glass er et ekstremt slidstærkt materiale, som kun overgår af diamant med hensyn til hårdhed. En safirglas display er stærkere og mere ridsefast end hærdet glas såsom Corning Gorilla Glass.

Beskrivelse.

Samsung Galaxy A71 5G idræt en 6. -inch Infinity-O display, en Snapdragon 765 chipset koblet med 6 GB RAM og 128 GB opbevaring og 4,500mAh batteri. Der er en quad-kamera setup med en 64MP vigtigste sensor på ryggen, samt en 32MP selfie shooter. Galaxy A71 5G er tilgængelig for $ 600.

Shop Links

På trods af vores bestræbelser på at give fuld og korrekte Samsung Galaxy A71 5G specifikationer, er der altid en mulighed for indrømme, en fejl. Hvis du ser nogen forkert eller ufuldstændige data, så lad os vide det.

Alternative varianter

Samsungs nye Galaxy A71 5G UW lancerer Den 16. juli. På $ 649, vil det være den mest overkommelige måde at få adgang til Verizons 5G millimeter-bølge netværk. Forudbestillinger til Verizons udgave af telefonen, som blev annonceret i sidste måned, vil begynde 9. juli.

Udover Galaxy A71 5G UW, den næste mest overkommelige Verizon 5G smartphone er den OnePlus 8 5G UW, der sælger for $ 799. Samsungs højere ende Galaxy S20, S20 Plus, og S20 Ultra er alle også kompatible med Verizons millimeter-bølge 5G netværk.

Vælg et land

Kameraet specifikationer af denne kommende telefon er virkelig imponerende. På forsiden, forventes mobiltelefon for at funktionen en enkelt kamera setup på bagsiden. Det vil have 64 MP + 12 MP + 5 MP + 5 MP kamera, der vil lade du klikker nogle hypnotiserende billeder. Og på forsiden, er telefonen udråbt til sporten en 32 MP kamera til at klikke selfies og foretage videoopkald.

Best Buy kunder foretrækker ofte følgende produkter når du søger efter Samsung Galaxy en g

Med Samsung Galaxy A71 5G fra Sprint vil du ejer en smartphone med magt 5G. Brug quad kameralinsen til at indfange minderne via billeder eller videoer. Fortsæt i timevis med en langvarig 4500 mAh batteri. Gå ikke glip af noget med den 6. tommer kant-til-kant Infinity skærm.

Bo forbundet med denne renoverede ulåst Samsung A71 5G smartphone. Den 6. -inch Super AMOLED Plus Infinity skærm viser billederne tydeligt og sikrer nem menu navigation, mens mAh batteri 4500 giver rigelig strøm til brug i længere tid. Denne prisme terning Sort Samsung A71 5G smartphone har 6 GB RAM og en octa-core processor til hurtig behandling hastigheder, og 128GB lagerplads holder filer og programmer.

De bringer en anden serie af smartphones. A er et velkendt serien og denne serie kommer til os at blive ændret. Derfor er de planer om at lancere en ny smartphone i denne serie og navnet på denne smartphone er Samsung Galaxy A71 5G. Nu skal vi diskutere denne smartphone. Der er mange smartphone brands i verden nu Samsung er den mest populære smartphone Brand blandt dem. Jeg skal ikke spilde din tid. Så vil vi vide om de fuldstændige oplysninger om denne smartphone. Nu skal jeg give dig nyheder om udgivelsesdatoen, visning, lagring, operativsystem, kamera, og batteri & priser. Så bo hos os og se alle oplysninger om denne smartphone.

Vigtig

Samsung A71 pris Filippinerne 2021 og specifikationer Fordele og ulemper

Samsung A71 pris Filippinerne 2021 og specifikationer Fordele og ulemper

Samsung Galaxy A71 lanceret i Filippinerne med løftet om en stor batteri, Android 10 store kamera. Skal du købe den Læs denne anmeldelse

Samsung Galaxy A71 Brugernes mening og anmeldelser

Samsung Galaxy A71 Brugernes mening og anmeldelser

Samsung Galaxy A71 tilbyder en billigere vej til 5G tjeneste hvis thats vigtige for dig, men ellers dens kun en anstændig 600 telefon.

Sådan screenshot Galaxy 7

Sådan screenshot Galaxy 7

Oplev vores 5 teknikker til at tage et screenshot på Samsung Galaxy A71. Find ud af, hvordan du nemt laver et screenshot.

Samsung vil snart frigive sit billigste 5G telefon i USA Opdatering Lanceret

Samsung vil snart frigive sit billigste 5G telefon i USA Opdatering Lanceret

Køb Samsung Galaxy A-serien A71 i bedste pris i Filippinerne med specs såsom 64MP Quad bag kamera, 6. InfinityO Display, og meget mere.

Sammenligning Oppo A74 5G vs Samsung Galaxy A71 PhonesData

Sammenligning Oppo A74 5G vs Samsung Galaxy A71 PhonesData

Undrer du på, hvilken telefon der skal vælges OPPO A74 5G vs Samsung Galaxy A71. Se en detaljeret sammenligning af tekniske specifikationer og funktioner kamera, skærm, hukommelse, CPU, Dimensioner, Vægt og flere fotos, meninger og video.

Samsungs Galaxy A71 5G UW hoveder til Verizon den 16. juli for 650

Samsungs Galaxy A71 5G UW hoveder til Verizon den 16. juli for 650

Jeg gik i Amazon og fundet en masse sager, der sagde, at de var kun for 4G-variant. Jeg går ud fra noget er strukturelt forskellig. Nogen kender noget om dette, ethvert sted i sager kvalitet til denne telefon thats ikke amazinbest buytarget walmart5because Også alle dem var buster

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sådan deaktivere Bixby om Samsung A70 Sådan slukke Bixby om Samsung A71 Sådan sletter Bixby om Samsung A72 gør Samsung A70s har Bixby Bixby er Sådan deaktivere Bixby om Samsung A70 Sådan slukke Bixby om Samsung A71 Sådan sletter Bixby på Samsung A72 gør Samsung A70s har Bixby Bixby er Sams

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Find de absolutte bedste priser med hjælp fra kunstig intelligens. Vores brugere sparer i gennemsnit 25 på Amazon

Samsung Galaxy A71 Samsung Corning Gorilla Glass

Samsung Galaxy A71 Samsung Corning Gorilla Glass

Denne ulåst mellemtone smartphone er en pålidelig køb, selvom dens ikke alt, spændende.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.