Samsungs Galaxy Buds 2 er til salg for 100 lige nu

Samsung Galaxy Buds2 Sort

Fordyb dig i din egen worldGet tabt i det, du elsker. Galaxy Buds2 åbner en ny verden af ​​lyd med velafbalanceret lyd, uovertruffen komfort pasform, ANC, og problemfri tilslutning til din telefon og ur. Lettere kontrol og bedre feedback holder dig nedsænket, når du arbejder ud, gaming, eller jamming til dine beats. 1

Din verden den måde sin betød at være heardEnjoy kraftfuld, dyb bas til klar diskant gennem to-vejs dynamiske højttalere. Galaxy Buds2 giver dig velafbalanceret lydkvalitet, der beriger hvert øjeblik af din lyd rejse. Hør ligesom youre der.

Orlov støj ud af conversationThree mikrofoner og en indbygget stemme pickup enhed hjælper du laver klarere opkald, mens en kunstig intelligens baseret løsning filtrerer uønsket lyd, så du bedre kan dele din verden med familie og venner. De lave fremspring design minimerer vind forstyrrelser at gøre dine udendørs opkald kommer i klar. 2.

Vælg den lyd, du vil hearTwo mikrofoner registrerer omgivende støj, mens Aktiv støjreduktion blokerer uønsket lyd. Baggrundsstøj kan reduceres op til 98% for at holde dig fuldt nedsænket i din musik, spil, lydbøger, og dine foretrukne podcasts. 3, 4

Lyde skræddersyet til din tasteYour hver lydoplevelse er skræddersyet til din smag med Galaxy Buds2. Med seks forskellige equalizer-indstillinger for at vælge fra, kan du finde din egen banen perfekt, levende lyd, der holder dig nedsænket.

Masser af spilletid, uanset hvor du goWhether du ser dine yndlingsprogrammer, flammende gennem din spilleliste, eller nyde udendørs, Galaxy Buds2 holder dig tilsluttet og komfortabel hele dagen lang. Den langtidsholdbare batterilevetid giver dig op til 5 timers leg-tid og 15 mere med et fuldt opladet sag. 6, 7

Beklager, vi kan ikke behandle din anmodning på dette tidspunkt

thea Samsung Buds 2 er komfortable. De er lette og ikke gå for dybt i øret. De har en noget lignende pasform til Samsung Galaxy Buds Pro Sandelig Trådløse men føler sig bedre, da de ikke lægge pres på øret. Dog kan nogle brugere opleve, at de skaber en plukker fornemmelse i dit øre.

thea Samsung Galaxy Buds 2 har middelmådige kontroller. Der er et touch overflade på begge knopper, der er lydhør. Men det kan også være alt for følsom, og du kan ved et uheld registrere kommandoer, når du justerer dem i øret. På den positive side, er der bipper så du ved, når du har registreret en kommando, og der er forskellige klokkespil til ANC tændt, slukket og omgivende lyd-mode. Men der er ikke nogen stemmemeddelelser.

thea Samsung Galaxy Buds 2 har enestående åndbarhed. Takket være deres in-ear-design, de ikke fælde i meget varme. Du bør ikke mærke en forskel i temperatur eller sveder mere end normalt, selvom du har dem under en løbetur i parken.

Samsung Buds 2 er fremragende bærbare. De er meget lille, let, og du kan nemt kaste dem ind i de fleste tasker eller lommer uden problemer. Deres opladning tilfælde er også lille, og du bør ikke have et problem at tage det med dig på farten.

Opladningen tilfælde er stor. Det er ens i form og størrelse til Samsung Galaxy Buds Pro virkelig Wireless' tilfælde. Det har en blank hvid ydre med en mat finish inde til at farvesætningen af ​​dine øretelefoner. Der er en enkelt indikator lys på ydersiden af ​​sagen for at lade dig vide, hvis det oplades. Der er også en anden lys på indersiden for at indikere, at knopperne opkrævning.

Samsung Galaxy Buds 2 har en god byggekvalitet. De føler på samme måde godt bygget til Samsung Galaxy Buds Pro virkelig Wireless og Samsung Galaxy Buds Levende virkelig Wireless, takket være deres hårde, blanke plast design. De føler, de burde overleve et par utilsigtede dråber eller stød uden at tage for meget skade. De er også certificeret IPX2 for vandtæthed, så de har beskyttelse mod dryppende vand i en vinkel som let regn.

Samsung Galaxy knopper 2 har en stabil pasform. De kommer med tre forskellige størrelser ørepropper, så du kan finde den bedste pasform til dine ører. Mens de danner en god tætning, kan de springe ud af ørerne, hvis du bevæger dig rundt din kæbe, ligesom når vi taler.

Lader udrede de forvirrende liste over Samsung Galaxy Buds at se, hvordan de Buds 2 sammenligne med deres søskende. Er disse øretelefoner det værd, eller slutter de, der går tabt som mellembarnet mellem knopperne Pro og Buds Plus?

Om denne Samsung Galaxy Buds 2 anmeldelse: Jeg testede knopperne 2 kører firmware version r177xxu0aufc, Galaxy Buds 2 app version 3.. 1061051 og Galaxy Wearable App Version 2.. 1. 1071361. Samsung gav os midlertidigt denne enhed til testning.

Hvad er det at bruge Samsung Galaxy Buds?

Galaxy-knopperne 2 bevarer et lignende design til Galaxy Buds Pro, med en afrundet øreform, der er fri for silikone vinge tips. Hver ørepropper vejer kun fem gram. Stadig, stabiliserende vinge tips ville have været en god mulighed for atleter, der ønsker at drage fordel af IPX2-vandresistenset. Hvorfor Samsung nægter at vende tilbage til den bedre pasform af knopperne Plus Design er et mysterium, da knopperne plus forbliver de mest komfortable øretelefoner rundt.

Som med tidligere Galaxy-knopper er knopperne 2 proppet med højteknologiske sensorer, blandt andet er en nærhedssensor til automatisk øretektering. Når du fjerner begge ørepropper, pauser pauser. For at genoptage afspilningen skal du trykke enten øreproducent; Musik genoptages ikke automatisk, når du genindsætter knopperne. Touch-kontrollerne er effektive og intuitive, men touchpads registrerer ofte utilsigtet kontakt, en Pervasive Problem, der også plager ældre Samsung-øretelefoner. Det tog ikke lang tid for dette at blive en gener: Jeg justerede ofte øretelefoner, da de kom løs fra mine øregang, som sendte mediespil i en frenzy af sangspidser og pauser.

Er opladningssagen godt bygget?

En USB-C-indgang hviler på bagsiden af ​​sagen med to batteriindikatorlamper, der dekorerer det, en på ydersiden og en på indersiden. Det ydre lys angiver de resterende batterier, mens det indre lys svarer til de resterende batterilevetid.

Skal du downloade Galaxy Wearable App?

Ja, Samsung Galaxy Wearable App har masser af funktioner til Galaxy-knopperne 2, men kun hvis du parrer dem til en Android-telefon. Det er rigtigt, Samsung fortsætter med at trække sider fra Apples Playbook: Der er ingen iOS app support til Galaxy-knopperne 2. Du kan stadig forbinde knopperne 2 til en iPhone, på samme måde som du kan forbinde Airpods til Android-telefoner, men du får ikke nogen softwarefunktioner eller adgang til opdateringer.

Du kan bruge Galaxy Wearable App til at skifte støjreduktion til eller fra, og for at aktivere eller deaktivere omgivende lydmodus, som forstærker baggrundsstøj gennem headsettet for at holde dig opmærksom på dine omgivelser. Du kan vælge mellem tre grader af omgivende lydintensitet, og dens virkning er ret naturlig i forhold til andre ørepropper omgivende lytningsmetoder.

Den eneste måde at få adgang til firmware og software opdateringer på er at downloade Galaxy Wortable App. Vi anbefaler at gøre det med Galaxy-knopperne 2, da Samsung er retidisk om at opdatere sine produkter, og det vides at introducere nye funktioner til ældre ørepropper, der forlænger dit købs levetid.

Hvilke funktioner får du, når du bruger knopperne med Galaxy Watch Series?

Du kan også bruge Buds controller på Galaxy Watch 4-serien for hurtigt at styre knopperne 2 fra din smartwatch. Fra urfladen kan du skifte mellem ANC- og omgivende lydformer med et enkelt tryk. Du kan også bruge den til at aktivere eller deaktivere EarBuds Touch Controls. Buds controller arbejder med Galaxy Buds 2, Galaxy Buds Pro, Galaxy Buds Live og Galaxy Buds Plus.

Er galaksen knopper støj-annullering noget godt?

Ifølge SoundGuys testresultater, Galaxy Buds 2 ANC gør 100 Hz frekvenser lyder en fjerdedel så højt som theyd lyd uden hovedtelefonerne i overhovedet. Relativt set, Galaxy Buds 2 støjreducerende er faktisk en lille smule bedre end de dyrere Galaxy Buds Pro. ANC mere effektivt fortiet den forudsigelig rumlen af ​​min mikrobølge mere end de klik og clacks af min mekanisk tastatur. Husk, med henblik på at erfaring optimal ANC ydeevne, du har brug for at få en god pasform med de medfølgende ørepropper.

Hvordan Samsung Galaxy knopper lyd?

Samsung Galaxy Buds 2 har en standard forbrugervenlig frekvensgang, der efterligner, at af Samsung Galaxy Buds Plus og Pro. Bas og diskant noter er forstærket , hvilket bringer det elskede pift fra spark trommer uden maskering detalje fra høje toner som bækken hits og vokal harmonier . Samsung gør ikke gå overbord med Galaxy Buds 2 tuning, og disse øretelefoner bør gøre næsten alle genrer af musik lyd behageligt.

Hvert nu og da, du måske bemærke mindre auditive maskering, som jeg gjorde i sangen Melatonin af Zac Greer. Baggrundsguitarstrummene er vanskelige at høre under koret, da knopperne 2 relæer de nederste elektriske guitar rammer med mere Amplification .

Indstil med den nye Samsung Galaxy Buds2: Kompakt, komfortabel og med top lydkvalitet. Et 2-vejs dynamisk højttalersystem garanterer Studio Quality Audio, hvad enten du lytter til Bass-Heavy Beats eller raffineret klassisk musik. Knopperne er også Tilpasningsbar , perfekt til at tage et opkald ud af de blå eller justere indstillinger til dine omgivelser. Baggrundsstøj er sløret ud af opkald, mens et 3-mic system kan endda hente kæbe vibrationer, når du snakker.

Aktiv støjreduktion Giver dig mulighed for at nulstille på din musik eller podcast, mens omgivende tilstand giver dig mulighed for at høre verden omkring dig. Der er 3 omgivende lydformer at vælge imellem, med lav latens betydning, at du kan høre de vigtigste detaljer. Bliv på farten med op til 20 timers spilletid, og skift indgang mellem enheder uden besvær. En behagelig og Tilpasset Design gør knopperne alle de mere tiltalende, perfekt til Pendling , træning, eller bare sidder hjemme. Oplev Samsungs Næste Gen True Wireless Headphones med Galaxy Buds 2.

Claim Cashback med Samsung

Hvis du har haft en konto hos en enhedsplan i 1 måned eller med SIM kun i 6 måneder, skal du logge ind og derefter vælge Tilbehørsprodukter. Du kan derefter vælge mellem en række tilføjelser til planer og spilbundt.

Vigtig

Samsungs 549 Galaxy Chromebook 2 vil være tilgængelig den 1. marts

Samsungs 549 Galaxy Chromebook 2 vil være tilgængelig den 1. marts

Den nye model vil være den første med en 13. tommer QLED skærm med 1,920x1,080pixel opløsning, som kan findes på et par Samsungs Windows 1 ..

Samsung Galaxy Sørg for, at kontakter fra alle konti er synlige

Samsung Galaxy Sørg for, at kontakter fra alle konti er synlige

Få Samsung Galaxy S9 S9 G960UG965U Support til emnet kontakter. Find mere Stepbystep Device Tutorials on Att. om.

Samsung Galaxy Core Prime Ve Pris i Indien, specifikationer har smartphones

Samsung Galaxy Core Prime Ve Pris i Indien, specifikationer har smartphones

Sådan skifter du mellem 3G4G Kontroller dækningsproblemer ved at skifte mellem netværk

Firmware DownloadDatabase af Android Flash-filer Flash Samsung Galaxy Core Prime Duos MT6572SamsungSMG360HSMG360H4. . ALPS. K1. P7. 1

Firmware DownloadDatabase af Android Flash-filer Flash Samsung Galaxy Core Prime Duos MT6572SamsungSMG360HSMG360H4. . ALPS. K1. P7. 1

Samsung Galaxy Core Prime Firmware Hent SMG360H Gratis download Officielle og hurtig opdatering Max hastighed og gratis download Bedste Samsung Galaxy hjemmeside

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Samsung Galaxy Core Prime SMG360F har for nylig modtaget Android 5.. opdatering. Her er det komplette trin for trin vejledning om, hvordan du opdaterer Samsung Galaxy

Sådan Oplåsning af et Samsung Galaxy Core Prime

Sådan Oplåsning af et Samsung Galaxy Core Prime

Her er den komplette guide til hvordan du låser Samsung Galaxy Core Prime hvis glemt password, mønster lås, skærmlåsen, og PIN-kode med eller uden at miste data.

500 intern serverfejl

500 intern serverfejl

Samsung er i øjeblikket at udrulle Android 5.. opdatere til Galaxy Core Prime-brugere i Polen via OTA.

Oprettet internettet

Oprettet internettet

Samsung Galaxy Core Prime Price i Indien er Rs. 399 pr. 20. december 2021. Check Samsung Galaxy Core Prime Specifikationer, anmeldelser, Funktioner, Bruger Vurderinger, FAQ og billeder. Køb Samsung Galaxy Core Prime Online på Mysmartprice.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Galaxy Z Fold 3 tilbud viser op overalt. Her er de bedste salg, du kan få i dag.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.